- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.161
Kızlarrrr naber napıyorsunuzzz nerelerde bu topıgın mudavımlerı yahu..Ne zaman gırsem boş oluyo ...DoğurAN arkadaslara 2 sorum olacakkk :
1.Gündüz dewamlı uyuması normal mı bebişimin??
2.Doktorunuza hediye aldınız mı,ne yollamayı düşünüyorsunuzzz??
3.Göğüs uclarım tamamen yara ıcınde kaldı ne yapmam lazım?Lanhınosh krem dısında ne önerırsınız??
Bukle senden naber,ne yaptın en son bebgını ne zaman alacagını söyledıler??Enice nasılsın nasıl gıdıyor annelık cnaım ??Sen bunlara cewap werırsın buldum aradıgımı..
Kızlarrrr naber napıyorsunuzzz nerelerde bu topıgın mudavımlerı yahu..Ne zaman gırsem boş oluyo ...DoğurAN arkadaslara 2 sorum olacakkk :
3.Göğüs uclarım tamamen yara ıcınde kaldı ne yapmam lazım?Lanhınosh krem dısında ne önerırsınız??
Bukle senden naber,ne yaptın en son bebgını ne zaman alacagını söyledıler??Enice nasılsın nasıl gıdıyor annelık cnaım ??Sen bunlara cewap werırsın buldum aradıgımı..
hugocuk avatarın çok güzel olmuş demeden geçemeyeceğim önceki çok fenaydı
ya daha şubat bitmeden bu topikte insan kalmamış
ben haftaya doğurucam kısmetse...
selam canım bende girip girip çıkıyorum kimseyi bulamıyorum artık elma81 de girmedi bugün doguruyormu acepKızlarrrr naber napıyorsunuzzz nerelerde bu topıgın mudavımlerı yahu..Ne zaman gırsem boş oluyo ...DoğurAN arkadaslara 2 sorum olacakkk :
iyiyim ben canım sen nasılsınnapıyosunuz bakiyimmm
selam canım bende girip girip çıkıyorum kimseyi bulamıyorum artık elma81 de girmedi bugün doguruyormu acep
gelelim sorularına
1-uyuması normal canım bebekler yer uyur ama 3 saati geçiyorsa muhakkak uyandır,sarılıktan baygınlık geçiriyor olabilir,
2-doktora biz gömlek aldık, dogumun oldugu gün akşam kontrole geldiginde verdik
3-lansonih kullandım ama acıyı dindirmedi bendede ama bırakmadım sende bırakma,garmastan diye bi krem yazmıştı doktor ondanda sürdüm ben bide tahinin üzerine çıkan yagı varya onu sürdüm, hangisi iyi geldi bilmiyorum ama çok şükür atlattım ben sende dene tahin yagını derim
Saol canım bilgiler için...Tahın yagını nasıl cıkartcam anlamadım kı..Ay pompa yapayım dıyorum damla damla doluyor ,ibır sorun degıldır de mı canım,yoksa sütüm mü az??Ben manuel pompa kullanıyorum da otomatık mı daha ıyı acaba sen kullanıyor musun ,ne kadar sagıyorsun bır yapısta?:44:
Saol canım bilgiler için...Tahın yagını nasıl cıkartcam anlamadım kı..Ay pompa yapayım dıyorum damla damla doluyor ,ibır sorun degıldır de mı canım,yoksa sütüm mü az??Ben manuel pompa kullanıyorum da otomatık mı daha ıyı acaba sen kullanıyor musun ,ne kadar sagıyorsun bır yapısta?:44:
bennebileyim canım nasılsın, bebek nasıl
annelerle aran nasıl?umarım çok takmıyorsundur artık
hg cnm nasılsın alısabıldınmı:)
cnm sıksık uyandır yanı 2 ıla 3 saat arası uyandır ve emdır sarılık baslangıcı olabılır.
emmeyı gecıktırme senın suan kı donemın cok zor.. sarılık konusunda. ıns hafıf atlatır.
valla su gogus ıcın emmeden snra vazelın surup uzerıne cevız kabugu yarım halını meme ucuna koyup yumusatıyormus
emdırırken sılmen gerek
bende bı krem var dr onerdı hastaneden cıkarken
krem sera dıye gecıyor adı ıstersen eczacıya danıs kullan ustelık emdırme sırasında sılmenede gerek yok.
sukur kı bende yara olmadısadece sızı oluyor
CANIMHAYIRLI UĞURLU OLSN BENDE 3 ŞUBATDA DOGUM YAPDIM BİR KIZIMIZ OLDU ADINI EBRAR KOYDUK BENİMDE GÖGÜS UÇLRIM ÇOOOK KÖTÜ OLDU OKADAR KÖTÜYDÜ Kİ KUZUM EMERKEN BİLE KAN GELİYODU AMA ONA RAGMEN EMZİRMEKDEN VAZGEÇMEDİM LANHINOSH KREMİDE KULLANDIM ONUN DIŞINDA BİRDE ZEYTİNYAĞ KULLANIYORUM FAYDASI GÖRUYORUM BENİM KUZUMDA GÜNDÜZLERİ UYUYOR AMA GECELERİDE SIK SIK KALKIYOR O HERŞEYE DEGER YAVRUM BENİM GEREKİRSE HİÇ UYUMADAN BEKLERİM ONU
:18:Canım annemlerle anlasamadık pek beceremedı,kaynanamla ewıme ındık sehır dısından geldı artık kac gun kalır bılmıyorum,sen kaynananı kovmus muydun kız ..Annenlemısın sen??Gelen gıden de yok aksıne sınır oldum,normalde herkes beklıyor soruyordu kımseler de gelmıyor hala..Herkes toparlan gelırız dıyor..Bunaldım basbasa kaynanamlayız ben sadece nınek gıbı süt werme görevım war ..Bır de ben odada bebekle gun gecırmek ıstıyordum mecbur salona gecıyorrum dewamlı da yardım etmeye calsıyıroum dıkıslerım acıyor..
Saol canım iyiyim alısıyorum bebege bakınca hersey gecıyor yaa..Sarılık cıkmadı cok sükür 10 cıktı bgn bır sorun yok süte dewam dedı doktoru da..Acaba pompa mı yapsam bıkac gun kızlar,hangı pompayı önerırsınız?
Hayırlı olsun canım gercekten herşeyı unutuyor ınsan bakınca bebegıneBen de ınatla wazgecmıyorum da ıyıce tahrıs olup da ya weremezsem dıye korkuyorum yaw..Ben de dun gece hırıltılı nefes alıyordu gece 4 saat ona bakmaktan uyuyamadım ..Uyursam bısey olur dıye korktum ..Allah korusun yaa..
yok kız ben kovmadım haknur kovdu, bizimki kendi kendine kuruntu yapıp duruyordu, bişeyde beceremedi, oğlu bile farkındaydı,annem olmasaydı halimiz haraptı,baktı olmuyor ben gideyim sonra gelirim dedi, ama 5 gün kaldı burnumuzdan getirdi,annem gidince gelecek bakalım napacaz ozaman,sende dikişmi var benim yapıştırma ilk zamanlar çok sızladı ayakta çok durunca öldürüyodu beni,ama şimdi iyiyim çok şükür
bennebileyim canım göbeginiz düştümü, bizim 12. gün oldu hala düşmedi sıkıntı yapmaya başladım ya
Yok yok benımkı de yapıstırma canım bgn bandı cıkarttı doktor,2 gundur annemlerdekı esyalarımı ewe yerlestırmekle felan ugrasıyorum ,oturuyorum hıc yatamadım ıyıce agrıdı belım bıle..Esofman gıydım yarama gelıyor sanırım ondan da acıyor olabılır..Normalde yataktaydım ılk gunler rahattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?