2012 Şubat Anneleri

Ben de bugün nst ye girdim hiç sancı çıkmadı haftaya pazartesi tekrar gidicem nst çekilecek açılma falan var mı diye bakacaklar eğer hala bir haraket yoksa salı günü spinal sezeryan olacak Allaha dua ediyorum benim için hayırlı olan ne ise onu verir inşallah... Bu arada ben kızıma isim bulamıyordum. Bu akşam eşimle bir isme karar verdik sizce nasıl? Ece Tutku:)

canım bebeğim iyi solunum cihazını çıkartmışlar biberonla beslemeye başlamışlar
dr ne zaman çıkar die sakın sorma diyo bebeğim çok zor safalardan geçti diyoo
arkama baka baka geldim yine

canım benim ya allah ım herkesin ve sizlerin yardımcısı olsun bitanem ama bak allah a şükür daha iyiye gidiyor buna şükretmelisin yakında inşallah bebeğini de kucağına alıp evine geleceksin aminnn

canım benim ya allah ım herkesin ve sizlerin yardımcısı olsun bitanem ama bak allah a şükür daha iyiye gidiyor buna şükretmelisin yakında inşallah bebeğini de kucağına alıp evine geleceksin aminnn

inş canım tek isteğim bu şükrediyorum ..
kız doğursana artık bebişinin yeri rahat sanırım ohhh ne güzel..

günaydın kızlar..
bugün bildiğim kadarıyla aysebahar ve bbye doğum yapacaktı
dualarım sizinle kızlar
sağ salim kavuşun bebeklerinize inş..
sımarıkta dün doğurcaktı sanırım umarım kolay bi doğum olmuştur..

günaydınn sevgi kelebişleriiii :119:
sevgililer gününüz kutlu olsunn
erosun okları biyerlerinize saplansınn :123:
dünyayı pespembe görünnn :103:
eşlerinize yeniden aşık olunnn :119:

uzun zamandır sohbetlerınızı takıp edıyorum cok hosuma gıdıyo okumak bende hamıleyım satım 24 mayıs suanda 38 haftam bıttı bı oglum olucak rabbbım ızın verırse dogumu beklıyoz burdan dogum yapan arkadaslardan cesaret buluyorum normal dogum dedı doktorumuz baklım ne olacak rabbım hayırlısını versın herkese

şubat anneleri mrb...benim kızım doğalı 45 gün oldu...normaltarihimi 18 şubattı ama çok şükür kızım iyi...gaz sorunu dışında herşey nrmal
doğum yapan ark.tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…