2012 Şubat Anneleri

geldim canım doğurdum geldim :) pazartesi sabahı oldu ancak fırsat bulabildim nete girmeye,ama aklım hep sizdeydi başka doğuran varmı diye

gözün aydın canım nasıl bebiş kaç kilo dogdu normal mı dogurdun bahsetsene biraz
emziriyormusun,sütün varmı

gözün aydın canım nasıl bebiş kaç kilo dogdu normal mı dogurdun bahsetsene biraz
emziriyormusun,sütün varmı

sağol canım normali bekledik pazar gecesi 3 te suyum geldi sancıyla beraber 5 dakkaya düşünce gittik bekledik benim olan sancının üstüne bide suni sancı verdiler ama açılmadı olmadı sabah 7 ye kadar bekledik suda gittiği için daha fazla beklememeye karar verdik ve maalesef sezeryana aldılar.doktoruma çok sinir oldum çağırdığımız halde gelmedi.bide bebek iri iri dedi dedi en son gittiğimde 3300 olan çocuk inanırmısın 2600 doğdu bana sürekli bebek çok iyi dedi yavrum bi lokmacık ama sağlığı yerinde çok şükür salı günü evimize geldik.hastanede pek süt olmadı ama şimdi iyi çok şükür geliyo.ama bu şişlikler kilo insanın kafasını bozuyo biraz.ben doğum yapınca bi anda eski halime döncem sandım şimdi paşamla evdeyiz çok güzel bi mutluluk rabbim herkese yaşatsın.yavuz selimim sağ sağlim yanımda çok şükür allaha.ev curcuna ama ben hiç takmıyorum aksine çok mutluyum çok stres yapmıştım nasıl olcak diye ama umrumda bil değil keyfini çıkarıyoruz oğlumla :) herkes biyandan teleşlı ortam güzel evin sadece yatak odası ve wc kısmını kullanıyorum :)) diğer yerlere hiç gitmiyorum.eşim diyoki hiç çıkıp görme bence :)) böyle işte sizler neyaptınız hugo bukle falan?sen nasılsın toparladınmı kendini tecrübeli anne ?kızın nasıl?

geçmiş olsun canım 2 acıyıda çektin sende, olsun bebegine sag saglim kavuştun önemli olan o
doktorunda pek ayarsızmış canım bu kadar farklı ölçümde olmaz yani
ama olsun sen büyütürsün onu dogdu ya bide sütün yararsa degme keyfinize
bende dogumdan sonra wc yatak odası yaptım çokta iyi oluyor hiçbişeyi dert etme gelen yapsın yesin toplasın gitsin,sen ogluna bak
hugo dogurmadı hala,bukleninde bebegi çıktı hastaneden oda girmez oldu artık
ben çok iyiyim şükür,agrım kalmadı,hala göbegimiz düşmedi tek sıkıntım o
kızımda iyi ama çok kusuyor gibime geliyor, üşütüyormuyum yoksa çokmu emiyor fazlasınımı çıkarıyor bilemedim

nihleyide göremiyorum,ayşebahar vebbye dogurdu şimdi aklıma gelmiyor başka kimler vardı??
pomak ta dogurmuş allah analı babalı büyütür inşallah

sizlere bi sorum olcak bebeğinde duruş bozukluğu olan varmı ya da oldu mu?bugun doktorum bebeğin yüzünün normalde sırtıma bakması gerektiğini ama karnıma dogru baktığını söyledi cok canım sıkıldı,bu durum dogumu zorlastırıyormus,doguma kadar döner umarım normal pozisyonuna,carsamba tekrar cagırdı duruma göre bakarız dedi,böyle bir durum yaşayanınız var mı?

nihleyide göremiyorum,ayşebahar vebbye dogurdu şimdi aklıma gelmiyor başka kimler vardı??
pomak ta dogurmuş allah analı babalı büyütür inşallah

ohhh ohhh şubat anneleri döktürdük yani desene :) allahım hayırlısı böylemiş diyorum napalım.şimdi ağrılar var hele bide öksürük tuttumu aman allahım sanki canım çıkıyor.bir sürü göbeğim var ya sanki içerde bi tane unutmuşlar nezaman iner bu senin nasıl karnın hemen indimi korse kullanabiliyomusun bukleye çok sevindim bebeğini aldığını kucağına çok zordur herhalde onu şu an daha iyi anlıyorum bennebileyim neyaptı nasıl giriyomu?

valla canım bu konuda bi bilgim yok kafanı karıştırmak gibide olmasın ama ben artık doktorların söylediğine de pek inanamıyorum tabi hepsi aynı değildir de ben p.tesi günü doğum yaptım doğum yapana kadar bana bebeğin iri olduğunu söylediler 3300 dedi kilosunu ve oğlum doğdu 2600 küçücük ama çok şükür sağlıklı ,bence tek doktorda kalma başka doktorada görün derim

DOĞURDUM KIZLARRR 15 ŞUBAT TA OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM KIZLAR

gözün aydın canım nasıl oldu dogumun anlatsana ınsallah sorunsuz gecmıstır...

gözunaydın canım Allah analı babalı buyutmek nasıp etsın demek 3300 dedıgı cocuk 2600 dogdu cok garıp bu doktorlara hıc guven olmuyor bakalım bız nasıl dogurcaz neyse sagsaglım kavustun ya son gunler cok streslı gecmıyor ınankı epiduralmı oldun nasıl gectı dogumun??

canım hastaneden çıktıktan 2 gün sonra tartıldım sadece 4.5 kg gitmiş, annemler bu normal degil falan deyip canımı sıktılar,doktoru aradım normal hemen gitmez dedi 2 gün önce tartıldım 10 kilo gitmiş çok sevindim ya,
şişliklerde 1 haftaya kalmadan gidiyor benim şimdi sadece göbek var 2 gündürde korse takıyorum gündüzleri wc ye gitmek sıkıntı oluyor gece takmıyorum o yüzden
kızlarla bir türlü karşılaşamıyorum bugün kimseyi görmedim canım

DOĞURDUM KIZLARRR 15 ŞUBAT TA OĞLUMU KUCAĞIMA ALDIM KIZLAR

hadi gözün aydın canım çok sevindim

geldim canım doğurdum geldim :) pazartesi sabahı oldu ancak fırsat bulabildim nete girmeye,ama aklım hep sizdeydi başka doğuran varmı diye

doğum hikayemiz çok mu benziyo elmacım bana mı öyle geldi.. Allah analı babalı büyütsün

canım allah yardımcın olsun gerçekten son zamanlar stresli allahım sağ sağlim kucağına kavuştursun seninde ben doktora sinir oldum bukadar tutarsızlık olmaz ama şükür sağlıklı :) yok canım genel oldu benim güzel geçti insan kucağına alınca hiç bişey hissetmiyo acı falan kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…