- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.721
canım çok saol
bide şu kritik 3 günü atlatırsak hayırlısıyla..
normal
38in üstü tehlikeli sanıyorum
oğlumunda genelde 36.8 falan çıkıyo
belki kalın giydirdin ondanda çıkarmış ateş
canım nette emziren anne için diyet listesi var doktor vermiş ona bak ona uygun beslenmeye çalışırsın
stres yapma sütün dahada azalır canımm
valla tek oyun oynanmaz canım
ha şu balon pırtlatmacada güzel demi
yeni gözdem o benim
kızlar bi alemsiniz ya, çok güldüm
ne zaman normale dönecez biz ya
elma,hugo nasılsınız kızlar
kızlar yaa bır bebekte normal ateş kaç dereceler arasıdır??Az önce kızımı ölçtüm de 37 cıktı ,yüksek degıl mı???????????(((((
calpol verdim aşıdan sonra 1 çay kaşığı
akşam ateşi 38.5 in üzerine çıkarsa paranox fitilin yarısını vercem
özellikle son aşıyı yaparken katıldı oğlum. zaten her şeye ağlayan bi bebek kendisi
başına yastık koymazsam bile ağlar yani düşünün :)))
10 gün yıkamam ben bunu :)))
biraz kilo versem bende güzel hissetcem kendimi
aysebaharın iki çocuğu hastalanmıştı en son
o yüzden de merak ediyorum
forumda en çok bulunan arkadaşlarımızdan biriydi
ne yapar ne eder girer diyodum ben
((
öyle uzun uzun cümleler yazdırırlar mı analarına :)))
canım ateşi nereden ölçüyosun
bende normal ateşölçer var koltukaltından ölçüyorum sonra popodan 1 derece oynuyor
dogru ölçüm popodan oluyormuş
iç sıcaklık 1 derece fazla çıkıyor
37 normal diye biliyorum
sağol canım ama nasıl diyet uygulıycam onu da bilmiyomki zaten yemek bi sabah bide akşam yiyebiliyorum bizim sıpa sağolsun bırakmıyo ama yinede veremiyorum ya uykusuzlukta var ama yapıştı herhalde bu kilolar sen napıyosun hugocum nasıl gidiyo görüşemedik nezamandır enicede gelmiş gitmiş göremedim
iyiyim tatlımm bebekle uğraşıyorumm bende
annem yanımda ama pazar günü gidecekk
annem varken kolay oluyoo emzirip veriyorumm yemeğimi herşeyi yapabiliyorumm ama annem gidince zor oluyoo
bugün mutfak dolaplarımı sildi annem dünde camlarımı baolkonumu temizledii
evet canım aynı şeyle ölçüyorum merak etme bişey olmuyo,zeytinyagı sür poposuna sonra sadece metal kısmı sok, elinle ayarla sokacagın kısmıewet koltuk altından ölctum de poposuna sokamam ben onu degdıremem kı ayy cok zor..ama popodan 38 mı olur zaman??Ilık bır dus aldırdım sımdı 36,4 cıkmıstı en son..aynı aletle mı popodan ölcuyorsun ,nasıl yapıyorsun canım
canım neden kıskanıyosun,şu zamanda yanında olamasada annen,hayatta olması güzelsızlerı cok kızkanıyorum
evet canım aynı şeyle ölçüyorum merak etme bişey olmuyo,zeytinyagı sür poposuna sonra sadece metal kısmı sok, elinle ayarla sokacagın kısmı
hissetmiyorlar bile korkma
ben çok alıştım hergün ölçüyorum
canım neden kıskanıyosun,şu zamanda yanında olamasada annen,hayatta olması güzel
istedigin zaman görebilirsin,şükret canım
telefonla konuşmak bile yetiyor bana
slm...
bennebileyim------benimde boğazlarımağrıyor bugün.ani hava değişimleri çarptı hep.çocuk doktorum a sormuştum yakın temastaykeb bebekle maske tak demişti.
tuz ve limonla gargara iyi geliyor bana.
göğüsleri sarkanlar benimde sarkaya başladı.zaten küçüktü.hem küçük hemde sarkık oldu.bide ben çok terlemeye başladım..şişkoyum ben çok şişko.kesin ondan.
allahtan kaynım yok benim...çok zor yaa..
evinizze hırsızmı girdi..çok geçmiş olsun canım yaa..üzüldüm..
ben emzirmesütyeni takıyorum..ama hiç toparlamıyor.ama evde takmıyorum.evde emzirme atlet giyiyorum sadece..
çok normal canım ben geçen sabah kahvaltı hazırlarken elimdeki demliği yatak odasına çorabı mutfağa götürmüşüm.su kaynadı çayı demliycem yok demliği bulamıyorum eşimi kaldırmaya gitimde demlik dolabın üstünde düşün yani
buklee sanki beni anlatmışsın yahemen bakıp çıkıyorum kızlar
oğlum 3 gündür kakasını yapamıyo sinirlerim alt üst oldu
aşı sendromu yaşıyorum bide..
ha bidee eşim hep bebeği soruyo
arada sırada aşkım sen napıyosun diyo
evlenmeden önce ve hamileliğim bitene kadar ki dönemde ki kocamı istiyorum ben
acaba sevgi bölünmesi mi oldu bebişten dolayı:26:
böyleee işte size yazıp kaçayım dedim
selam annelerrr 40 kontrolune gıdenler war mı aranızda..ben haftaya gıdecegım de doktorun asıstanıyla konustum alttan olmasına gerek yokmus ultrasonla bakacakmıs yuppiii:)))) korkuyordum valla napcam dıye..agdaya bıle gıtmeden gıdecegım:)
ben 40 kontrolune gitmedim,gitmeyede niyetim yok sıkıldım artık oramı buramı göstermektencanım benım kız kımıl ımıl oynuyor nasıl yaparım kı ..bezlemeyı bıle beceremez oldum gunlerdır tekme atıyor altı acınca..bır de ıshal veya kabız oldugunu nasıl anlarım ..bgn katı ve koyu yesıl yapmıstı 2 kere..eskıden sarı we suluydu..kabız ıdır??ya da nedır..Bır de bgn asırı sakin,yıyıp uyudu sadece aglamaya hali yok gıbı emzık bıle ıstemıyor her yedıgını kustu tamamen..halsız mı acaba yoksa grıp mı ne anlamaıdm..
buklee sanki beni anlatmışsın ya
bizimki baba olunca bi degişti sanki
ben evin temizlikçisi,bebek bakıcısı gibiyim sanki onun gözünde
normale döner inşallah,tabi bendede suç var
paspal paspal dolanıyorum evde
3 gün yapamaması normalmış canım,sıkma canını
yeşil ishal ve sümüksü hepsi birarada olursa tehlikeliymiş
ben 40 kontrolune gitmedim,gitmeyede niyetim yok sıkıldım artık oramı buramı göstermekten
canım tut bacaklarını sıkıca bizim kızda öyle valla artık herşeyi yapıyorum ben korkmuyorum
korkunun ecele faydası yok
yeşik kakanın üşütmeden oldugu söyleniyor,bi<zdede oldu ama geçti,şimdi turuncu ama ishal gibi,oda normalmış
anormal olan yeşil kaka ishal ve sümüksü olmasıymış canım,
günde kaçkez kaka yapıyor ona bak
eger çok sıklaşırsa ishaldır,bikaçgünde yapmazsa kabızdır
canım kustugu nasıl,üşütmüş olabilir hem kakası yeşil hemde kustugu kokuyorsa üşütmüştür dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?