2012 Şubat Anneleri

inşallah geçer. kimi insanlar 2 sene boyunca uyumadı, aladı diye anlatıncacesaretim kalmıyor.

ilk ay da böylemiydi ? yoksa şimdi mi cogaldı ?

benim ablamında bebegi kolikti 3 aydan sonra zırtt diye gecti , ama dün misafirim vardı onların bebegi 5. ayda atlatmış .. ama cogu 3. ayda atlatıyormuş.. bebegin hareketli olup olmamasına mı baglı acaba ??

benim kızım ıkınıyor ben bir fena oluyorum,cok üzücü oluyorr

kımyonlu ya belkı faydasını gorursun
mevludu ben kızım 30 gunlukken yaptım cnm
acıkca belırt hayır de o an tartısırsınız sadece olur bıter.
bızdede vardı 2 yıl once o sorun kardesı kalacaktı burda ogretmenlık yapmak ıcın
ben belırttım hayır dıye kardesıde oda cok kırıldı ama sımdı ıkısıde unuttular:)

bızımde kaka sorunumuz var ya ya ıshal ya kabız off offf...
sımdıde kabız. yag ıcırdım zar zor ogurte ogurte. 2 defa ıse yaramadı pamuk yaptım ıse yaramadı hareket ettırdım ıe yaramadı napayım ben yahuuu artıkk..

nihlee bende yastıkta emziriyorum
ama altta kalan eliyle temas etmek istiyo hep göğüsümü alttan kavrıyo yani
otomatik olarak kolu hareket edecek inş dediğin gibi hafif atlatırız :18:

VİVA göğüslerin sarkmasından bahsetmişin, aynı dert bende de var. Görüntümden o kadar rahatsızım ki aynaya dahi bakmıyorum. Her gün buün kendimi toplıcam bakım yapacam diyorum canım istemiyor. Hiç bi giydiğim temiz kalmıyor ki, sürekli terliyorum her yerim süt oluyor.
bi de sütyen takmıyorum ben evde yanlış mı yapıyorum acaba, daha da mı sarkar ki . ama zor olmuyor mu sütyenle ya. emzirme sütyeni mi kullanıyorsunuz?

selam kızlar nasılsınız
yoklugumu fırsat bilip kaynatmışsınız maşallah
interneti degiştirdik bizde,4 gündür modem bekliyoruz
nete giremeyince çatladım boşluga düştüm sanki
neyse biz iyiyiz kuzumla ama benim sütüm azalıyor neden bilmem

Selam kızlar kızım sımdı uyudu ben de hemen uyumaya calısacagım bır gıreyım dedım
fecı derecede bogaz agrım war
we öksuruyorum ..
kızım da içli içli öksürmekte..
grip olmuş olabilir mi..
çok korkuyorum ona fark etmeden hastalık mı bulastırdım
nasıl grıp oldum cok salak hıssedıyorum kendımı ..
o kadar kendıme dıkkat etmeye calıstım pat dıye hastalandım ..
çok üzgünüm....
boğaz agrım için ne önerırsınız hıc fıkrım yok benım yaa..
çorba ıctım sadece..

Selam elmacıgım ;
senden daha beter durumdayım:
davul gibi bir göbeğim,
18kg fazlalığım,
kabızlığım,
zayıflamış fit ve herkesın baktıgı bir kocam ,
kalın ötesi bacaklarım,
ayakkabılarımın olmadıgı şiş ayaklarım ,
tombul suratım ve gıdığım
bir de azalmak bilmeyen süper iştahım varr....Ve aynı sen gıbı 60 hıc olmamısken 70 oldum((
sütüm de sen gibi az..
depresyondayım ...ya da olmamaya calısıyorum ..

Yok balim annemdeyim hala. 40 cikmadan salmaz bu kadin beni. Salmasinda inanilmaz rahatim ewde napcam simdiden onu dusunuorum valla annemsiz :) Yarin esimle kendi ewimi dip kose temizlicem. Hirsizdan sonra ilk kez qiricm ewime :s
Busabah kahvalti hazirlarken cok tuhaf bisi oldu inanilmaz korkuorum.
Mutfaktaydim ve benden 4parmak buyukluqunde parca qeldi..,
acaba eş parcasimi pihtilasmis kanmi bilemedim ama aklim tavana cikti. Bidaha olurmu bilmiorum. Anneanneme sordum ohoooo qelir tabi bu yuzden norml doqum en munasip olani bir kadin icin bole bole temizlencen kizim dedi.
Hastanedeki qerizekali doktorlarda aksine Fazla kanamaniz ve parca dusurmeniz olursa mutlaka doktora qidiosunuz demislerdi. Oyle tutuldumki saatlerdir kizimda uyuyo die ayni yerde otura kaldim napicam bilmiorum. Normal doqum yapan birileri cikip bu durumun olaqan ve qayet normal olduqunu soyleyebilirmi lutfen

ben 2,5 yıl önce normal doğurdum
bendende gelmişti
çok normal
temizleniyorsun

özledim enicem seni
canım git gide sütünün artması gerekirken neden azalıyo acaba?
bebek çektikçe artıyoda çünkü
nazara mı geldin kuzum sen?

kilo konusunda depresyona dün girdim kesin girdim
sipariş verdiğim elbise ki standart beden diye internetten sipariş vermiştim olmadı
oturdum ağladım
ne zaman eski halimize dönücez

VİVA geçmiş olsun inşallah bızımkı de bır an önce gecer..yazık minicikler baslarına gelmeyen kalmadı damlalar,ultrasonlar,aşılar bu ne yaw...Benım de herkese dalasım war ama gördugum ınsan yok kı dalayım:))

NIHLE gecmıs olsun ben de sırf bu korkumdan bebegımı cıkartırken suartını kapatıyorum kımse görmuyor..En korktugum sey nazar..Benım kızm da cok tatlı herkese de gulumsuyoır hıc ınsan ayırt etmıyor hos olmuyor..yalnız cocuk bakımı gercekten zor..ama ablanla mı kuaföre gıttım demıssın ona sölesene yardıma gelsın sen de uyu bıraz dınlensen gececek bence bu stresın..ya da aksam wer kocana 4-5 saat uyu ben öyle yapınca cok rahatlıyorum ..sacların da hayırlı ugurlu olsun ne guzel kurtuldun en azından aynada gördugunu begeneceksın:))pekı ya ben...( bır de bence kuaföre bebeklerınızı göturmeyın kımyasal kokusu alıyorlar zararı olur ..

BUKLE sacların hayırlı olsun en ıyısını yapmıssın organık boyayla..ben de bıtkısel boyatacagım da cook ısım war cook..Ankarada hava ne alemde ..İst berbat bgn..

ENİCE hayırlı olsun yenı netın deeee sütüne ne oldu kı cnaım bırseyı mı taktın kafaya ,nazar mı degdı yoksa??

GİZA bence bıtkısel boyada sorun olmaz sonucta daha ne kadar bu sekıllerde dolascaz yaa ben ıgrendım bu saclardan..

BERFİNBİLGEN bgn uyudu sonunda he bebegın..benım kızım da bgn daha sakın ama korkarım grıp oldugundan bu sakınlık((

canım üzme kendini emzirmeye devam et
geçen hafta 2 kız kardeşim ve ben grip olduk,hepimizde çok kötüydük ama çok şükür bebegime geçmedi anne sütü korurmuş,geröektende korudu yavrumu,

geçmiş olsun canım,
bukonu hakkında bilgim yok ama normal gibi geldi banada
anneni sakın bırakma valla,çok zorlanıyo insan yalnız kalınca
canım eskiden ped koymazsam akıyordu,şimdi tık yok,
öyle sertte olmuyor artık,
bebegim doyuyormu diye düşünüyorum
doymasa huysuzluk yapar sanırım,şimdilik iyi
galiba nazara geldim,çünkü 2 gün önce aşırı gögüs agrım oldu,kızardı,emziremedim sonra geçti,ondan sonrada sag gögsümde süt azaldı
kısmet artık,kızım doysunda yeter
kilo konusunda aynıyız hepimizde,benimde hiç bir pantolonum olmuyoo,dışarı çıkasım gelmiyo artık

canım tafsiye ederim inan sanki dünyanın bakımını yapmış gibi rahat hissediyosun kendini o kadar bunalmışız anlayacağın.. hava burdada bozuk canım içimiz karaydı iyice karardı

canım tafsiye ederim inan sanki dünyanın bakımını yapmış gibi rahat hissediyosun kendini o kadar bunalmışız anlayacağın.. hava burdada bozuk canım içimiz karaydı iyice karardı

YAPTIRCAm da daha full agda
40 kontrolum
war sırada sonra kaş bıyık
en son da annemler dönunce boyama yaglama yıkama :=))))

su an tekım we kızımı kuaföre sokamam zarar werır kımyasal dolu

cnm bıraz kendın uzerıne dogru uzanıp memeyı dırekt agzına ver ben ole yaptım
bazense hıc onemsemedım canı acısa zaten aglar cok asırı bıse de olmaz sonucta
yanlız dıkkat et gıderken uzerını degıstır 3 gunde degısme ustunu el temas etmemesı gerekmıs ben ası vurulduktan snra bakmadım bıle takı kusana kadar.

ne sutyen takmadıgın ıcın sarkıyo cnm.
hemen tak:)
kız sen nerelerdesın gozum facede hep
bende dedım noldu bu kıza..
aklın varsa ıorda kalabıldıgın kadar kal
bence normal ıcın temızlenıyor baktınkı kanama cogaldı druna danıs. ıhmal etme..

cnm ablamın evınde durumlar karısık o yuzden gelemıyor.
annemı de bılıyorsunuz..
kardesım de ablamda kalıyor cogu zmn oyle gerekıyor.
o yuzden yanlızım

slm....
dün gece cinnet geçirecektim az daha.
altı kuru,karnı tok ama yok durmuyor durmuyor.bırakınca ağlayıp kucakta susan çocuk kucaktada mır mır.
dün akşam üzeri 6-6.30 arası emzirdim,altını aldım uyumadı.eşim işten geldi yemek hazırla bi yandan bi yandan ağlıyor eşim çocuou oyalıyor.gittim mama yaptım 60 lık,yine uyumadı.90 lığa alıştı dedim 30 luk hemen arkasından verdim uyumadı.yine emzirdim ki oan sütüm yoktu biliyorum ,sırf oyalansın diye..zaten göğüslerim çatlak acı içindwyim.11.30 a kadar uyumadı.2 gündür kaka yapmadı ondanmı acaba.ıkınıyor ıkınırken araba freni gibi ses çıkarıyorizorlanıyor belli.içim acıdı.gece 11.30 da al artık dedim yeter dayabanıcam.neyapıtorsan yap dedim.1 gece öncesinden uykusuzum.gittim kafamı gömdüm yattım.
3 te eşim geldi yanıma,1.30 da uyutmuş.3 e kadar yanında uyumuş.sonra eşimle yer değiştirdik.kein uyanıcak dedim,taa sabah 6 ya 20 vardı uyandı.bende dün geceyi uyuyarak geçirmiş oldum.nekadar iyi geldi anlatamam.sonra 6 da uyudu 9 da kalkı,..öğlene kadar güzeldi.işlerimi yaptım,yemek yaptım..şuan da uyuyo gibi ama heran uyananilir.ben bugün ilk defa bu saate kadar mama vermeden idare ettirdim:))
bu arada benim yine kanamam başşladı.40 ım ayın 12 siydi.
40 ımdan 4 gün sonra başlayıp 4 gün süren bi kanamam olmuştu.dün yine başladı.
lorkmaya başlafdım.doktora gidiccem ama ağda yaptırmam lazım..böyle gidemem..40 kontrolüne gitmedim.

bennebileyim------benimde boğazlarımağrıyor bugün.ani hava değişimleri çarptı hep.çocuk doktorum a sormuştum yakın temastaykeb bebekle maske tak demişti.
tuz ve limonla gargara iyi geliyor bana.

göğüsleri sarkanlar benimde sarkaya başladı.zaten küçüktü.hem küçük hemde sarkık oldu.bide ben çok terlemeye başladım..şişkoyum ben çok şişko.kesin ondan.

sizler evde takıyor musunuz sütyen? emzirme sütyeni mi . Penya sütyen mi alsam ama onlar da toplamaz ki? dolgulu sütyenler de çok rahatsız ediyor

işte manyak bu adamlar yaa bunlarla bır hafta yer degıstırme sansımız olsaydı (hormonlar degısse bıle olur) belkı anlarlardı hıc bır anlam ıfade etmeyen öylesıne bır lafın bızı ne denlı kıl ettıgını kızz...boswer takma ..sen de seksi şempanzeymıssın de haberımız yokmus:))))yeğenden kurtulamadın mı sen yaa:)

cnm bıraz kendın uzerıne dogru uzanıp memeyı dırekt agzına ver ben ole yaptım
bazense hıc onemsemedım canı acısa zaten aglar cok asırı bıse de olmaz sonucta
yanlız dıkkat et gıderken uzerını degıstır 3 gunde degısme ustunu el temas etmemesı gerekmıs ben ası vurulduktan snra bakmadım bıle takı kusana kadar.

ne sutyen takmadıgın ıcın sarkıyo cnm.
hemen tak:)
kız sen nerelerdesın gozum facede hep
bende dedım noldu bu kıza..
aklın varsa ıorda kalabıldıgın kadar kal
bence normal ıcın temızlenıyor baktınkı kanama cogaldı druna danıs. ıhmal etme..

cnm ablamın evınde durumlar karısık o yuzden gelemıyor.
annemı de bılıyorsunuz..
kardesım de ablamda kalıyor cogu zmn oyle gerekıyor.
o yuzden yanlızım

zor bir durum..benimde kayınvalidemler gelecek kayın pederimde yanında bonus gibi hep..yapışık ikizler..
odalara kapanıp emziririm artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…