- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.701
ben toparlayıcı sutyen aldım cnm onu kullanıyorum memnunum. sarkmada yok dıyecek kadar az.sizler evde takıyor musunuz sütyen? emzirme sütyeni mi . Penya sütyen mi alsam ama onlar da toplamaz ki? dolgulu sütyenler de çok rahatsız ediyor
zor bir durum..benimde kayınvalidemler gelecek kayın pederimde yanında bonus gibi hep..yapışık ikizler..
odalara kapanıp emziririm artık..
sen nasıl hem emzırmeyıp hem sagmıyorsun o zaman sütün agrı yapmıyor mu gögsune???taşmıyor mu o zaman ??dogum gunun kutlu olsunnn...:)
kız nıye aglıyon dunyanın sonumu bundan fazlasını alma yeterKızlarrrrrrrrrrr nasılsınız?
Biz hep aynı benım memelrım oğlumun huysuzlugu kilolarım gecen gun dogum gunumdu kocam gıtmıs bı sweet almıs L beden aman dedım bu bana buyuk gelrı degıstıelım tm dedı adamcagız ne desın gece usutmu degıstırıken denedım ay tam geldı hatta sıktı bıraz nasıl agladım nasıl agladım bılemezsınız tm sakınlestım bacaklaırmdakı catlakları kırmızıklıları gordum daha cok agladım YUSUF EYMEN de uyumuyor zaten gecerlı öle aglıyoruz ana oğull(
kızlar bazılarınızda mesajlarda
gözunden yas geldı yazarken saskın bır ıfade wardı
nasıl yanı??
bebelerınızden yas gelmıyor muydu normalde??
benımkı ılk gunden berı gözyaslı zawallı ..
memeler fora benım de ben emzırme atletı kullanıyorum hıcbırseye yaramıyorr..
doguran butun kadınların memelerıne acıp bakasım war
nasıl fızıklerı eskısınden guzel duruyor bu ınsanların yaa
hersey yalan mıymıs ..
offffff anam offf...
NİHLECİGİM onlar gelmıyorsa sen gıt onlarda otur olmaz mı kız..
of bende takmıyor emzirme atleti kullanıyorum çok rahat ama sütyen gibi toplamıyorsizler evde takıyor musunuz sütyen? emzirme sütyeni mi . Penya sütyen mi alsam ama onlar da toplamaz ki? dolgulu sütyenler de çok rahatsız ediyor
kuzum ya üzme kendini 1 sene idare edecez artık böyle,bebeklerimiz için herşeyKızlarrrrrrrrrrr nasılsınız?
Biz hep aynı benım memelrım oğlumun huysuzlugu kilolarım gecen gun dogum gunumdu kocam gıtmıs bı sweet almıs L beden aman dedım bu bana buyuk gelrı degıstıelım tm dedı adamcagız ne desın gece usutmu degıstırıken denedım ay tam geldı hatta sıktı bıraz nasıl agladım nasıl agladım bılemezsınız tm sakınlestım bacaklaırmdakı catlakları kırmızıklıları gordum daha cok agladım YUSUF EYMEN de uyumuyor zaten gecerlı öle aglıyoruz ana oğull(
canım bebeklerde ilk zamanlar gözyaşı olmazmış,zamanla gelisiyormuşkızlar bazılarınızda mesajlarda
nasıl yanı??
hersey yalan mıymıs ..
offffff anam offf...
kızlar bizde haftaya vurdurucaz aşısını gözüm korktu şimdi
çok mu canları yanıyo?
ateş ağrı yapıyo mu çok?
banada kabus oldu şimdi
ben geldiiiim...
sıpa oğlumun aşısını yaptırdım çok ağladı ama şimdi uyuyor umarım ateşlenmez...
kızzz buklee geldinmi ankaraya
kızlar ben yine size bişey sorucam aranızda bilen varmı bilmiyorum ama ben yeni öğrendim bebeği yıkarken sırtını ovalayıp sırtındaki o siyah dikenleri çıkarttınızmı bana komşum söyledi inanmadım 40 çıkana kadar yapıp bu zamana kadar bitmesi gerekiyomuş ben yeni öğrendim ve şok oldum hakkatten sırtını ovaladım avucumun içiyle birsürü çıktı onlarda sırtını batıp ağlamasına sebep oluyomuş bizimki çok ağlıyodu onu hergün yapıyorum şimdi ve yavaş yavaş dökülmeye başladı ve iyi geldi oda acı veriyomuş onlara nazar değmesin ama sabah 9 dan beri uyuyo yavrum rahatladı.gülmeyin saçma gelmesin ama paylaşmak istedim görümcem 20 gün oldu doğum yapalı onada söyledim onun kızındanda çıkmış ve sonra çok güzel uyudu dedi.inanıp yaparsanız cevaplarınızı bekliyom heee bakalım siznkiler nasıl olcak
tak kız takılmaz mı zaten sarkmışız kalanları kurtaralım bariVİVA göğüslerin sarkmasından bahsetmişin, aynı dert bende de var. Görüntümden o kadar rahatsızım ki aynaya dahi bakmıyorum. Her gün buün kendimi toplıcam bakım yapacam diyorum canım istemiyor. Hiç bi giydiğim temiz kalmıyor ki, sürekli terliyorum her yerim süt oluyor.
bi de sütyen takmıyorum ben evde yanlış mı yapıyorum acaba, daha da mı sarkar ki . ama zor olmuyor mu sütyenle ya. emzirme sütyeni mi kullanıyorsunuz?
selam kızlar nasılsınız
yoklugumu fırsat bilip kaynatmışsınız maşallah
interneti degiştirdik bizde,4 gündür modem bekliyoruz
nete giremeyince çatladım boşluga düştüm sanki
neyse biz iyiyiz kuzumla ama benim sütüm azalıyor neden bilmem
Selam kızlar kızım sımdı uyudu ben de hemen uyumaya calısacagım bır gıreyım dedım
fecı derecede bogaz agrım war
we öksuruyorum ..
kızım da içli içli öksürmekte..
grip olmuş olabilir mi..
çok korkuyorum ona fark etmeden hastalık mı bulastırdım
nasıl grıp oldum cok salak hıssedıyorum kendımı ..
o kadar kendıme dıkkat etmeye calıstım pat dıye hastalandım ..
çok üzgünüm....
boğaz agrım için ne önerırsınız hıc fıkrım yok benım yaa..
çorba ıctım sadece..
kızlar bazılarınızda mesajlarda
nasıl yanı??
hersey yalan mıymıs ..
offffff anam offf...
aysebahar ile gorustum.
cocuklar grıp olmus.
ufaklık 15 gun cıvarı hastanede yatmıs balgam sokuculer kullanmıs
o yuzden gırememıs sımdı butun cocuklar atlatmıs hastalıgı kendısıne gecmıs baya kotu olmuslar yanı.
ev telınıde rahatsız eden olmus net kapattırmıs o yuzden ama en yakın zmnda vınn alıp gelecekmıs..
cokcok slmları var sızlere. cokcok opuyormus..
ben toparlayıcı sutyen aldım cnm onu kullanıyorum memnunum. sarkmada yok dıyecek kadar az.
hahahhahah ne guldum ya senın yıne +1 var benım bonuzlar +2
kaynım da eklenıyor bonusa
Yok balim annemdeyim hala. 40 cikmadan salmaz bu kadin beni. Salmasinda inanilmaz rahatim ewde napcam simdiden onu dusunuorum valla annemsiz :) Yarin esimle kendi ewimi dip kose temizlicem. Hirsizdan sonra ilk kez qiricm ewime :s
Busabah kahvalti hazirlarken cok tuhaf bisi oldu inanilmaz korkuorum.
Mutfaktaydim ve benden 4parmak buyukluqunde parca qeldi..,
acaba eş parcasimi pihtilasmis kanmi bilemedim ama aklim tavana cikti. Bidaha olurmu bilmiorum. Anneanneme sordum ohoooo qelir tabi bu yuzden norml doqum en munasip olani bir kadin icin bole bole temizlencen kizim dedi.
Hastanedeki qerizekali doktorlarda aksine Fazla kanamaniz ve parca dusurmeniz olursa mutlaka doktora qidiosunuz demislerdi. Oyle tutuldumki saatlerdir kizimda uyuyo die ayni yerde otura kaldim napicam bilmiorum. Normal doqum yapan birileri cikip bu durumun olaqan ve qayet normal olduqunu soyleyebilirmi lutfen
sizler evde takıyor musunuz sütyen? emzirme sütyeni mi . Penya sütyen mi alsam ama onlar da toplamaz ki? dolgulu sütyenler de çok rahatsız ediyor
selam olmazmı canım ya ben 42 gündür öyleyim belki bunu okuyamazsın diye sana mesajla ayrıntıları yazayım
BNDE BNDEof bende takmıyor emzirme atleti kullanıyorum çok rahat ama sütyen gibi toplamıyor
kuzum ya üzme kendini 1 sene idare edecez artık böyle,bebeklerimiz için herşey
bebeişler büyüsün bizde beraber diyete gireriz
gaza getiririz birbirimizi
canım bebeklerde ilk zamanlar gözyaşı olmazmış,zamanla gelisiyormuş
ama bizimkindede vardı ilk günden beri
nihlemm canım çok özledim sizi,eşimin başının etini yedim
adamında elinde degil ama ben çatladım işte
bugün modemi kurdu al çıkma sabaha kadar diyorr
nihlee nasıl geçmişi okumaya çalıştım ama hızlı hızlı bişey anlamadım
hay allah razı olsun nihlecim
gel öpüjemmmmm
zor tabı koca koca adamlar bıde.........allahtan kaynım yok benim...çok zor yaa..
evinizze hırsızmı girdi..çok geçmiş olsun canım yaa..üzüldüm..
ben emzirmesütyeni takıyorum..ama hiç toparlamıyor.ama evde takmıyorum.evde emzirme atlet giyiyorum sadece..
ENİCE valla üzülmiyım dıyorum kendını salma dıyorum bugun de dısımagrıyor ve bogazım sısımıs bak sımdı snakı dertler az tovbe tovbee
NİHLE nazar için canım cocugumu okuyorum özellıkle felak naz surelrını sonra yuzunu yıkıyorum uzerımde ne varsa onun tersınle yusunu sılıyorum bıseycıgı kalmıyorr denemelsın
VİVACIM nbrrrr cnaım gecmıs olsun ası olayını atlatmsınızz maslalhh
az önce ne yaptım bılıyo muusunuz kızlar
dişimi fırcalıyordum
sonra elıme bır baktım
eşimişn fırcası elımde yaa
resmen onun dıs fırcasını kullanmısım
bız bu dalgınlıkla ıyı kı bebelerı karıstırıp baska bebek koymuyoruz pusete :))))))))
günaydın kızlar çok canım sıkılıyo ya,sizde benim gibimisiniz doğum yapalı nerdeyse 2 ay olucak ama ben hala kilo veremedim hatta aldım ya sizler napıyosunuz ne durumdasınız sütün yemekle bi ilgisi varmı ?bebeğimi kilo vericem diye de anne sütünden mahrum bırakmak istemiyorum ama ben ne olcam eşimden resmen kaçar oldum ben ömrümde hiç 60 kg görmemişken şuan 70 kiloyum sürekli pijama eşofman giyiyorum hiç bişeyim olmuyo olsada ben yakıştıramıyorum eşimde aksine kilo verince daha fazla moralim bozuluyo canım hiç dışarı çıkmak istemiyo.tabi bunları düşünürken tek beni mutlu eden yavrumun sağlığı yerinde ya bu bana yeter diyip moral bulmaya çalışıyorum.ama fena depresyondayım.yürüyüş yada spor yapma gibi bi imkan zaten yok sıfır yani sizler verdinizmi diyete giren başlayan varmı ekmek falan kestim pilav şu bu ama hiç banamısın demiyo.bu serumlar insanı mahvediyosizin bi öneriniz varmı ?kalıcakmı bu kilolar eşimde tutturmuş göz göre göre yalan çok iyi görünüyosun sen oğlumuzu emzir onu düşün diye zayıflıycamda süt olmıycak diye korkuyo herhalde sanki çok varda olsa gam yemiycem en azından anne sütüyle besliyorum bebeğimi diycem zaten dayanmışız aptamile iki damla süt için dünyayı yicem herhalde offfffff sinirler fena bozuk benim kızlar
valla tek oyun oynanmaz canımBNDE BNDE
sen yokken oyun oynayasım gelmıyor yahuu
op benııııı
zor tabı koca koca adamlar bıde.........
kuzu bana sunu detaylı msj olarak atsana
az önce ne yaptım bılıyo muusunuz kızlar
dişimi fırcalıyordum
sonra elıme bır baktım
eşimişn fırcası elımde yaa
resmen onun dıs fırcasını kullanmısım
bız bu dalgınlıkla ıyı kı bebelerı karıstırıp baska bebek koymuyoruz pusete :))))))))
kızlar bi alemsiniz ya, çok güldümçok normal canım ben geçen sabah kahvaltı hazırlarken elimdeki demliği yatak odasına çorabı mutfağa götürmüşüm.su kaynadı çayı demliycem yok demliği bulamıyorum eşimi kaldırmaya gitimde demlik dolabın üstünde düşün yani
canım çok saolENİCE valla üzülmiyım dıyorum kendını salma dıyorum bugun de dısımagrıyor ve bogazım sısımıs bak sımdı snakı dertler az tovbe tovbee
NİHLE nazar için canım cocugumu okuyorum özellıkle felak naz surelrını sonra yuzunu yıkıyorum uzerımde ne varsa onun tersınle yusunu sılıyorum bıseycıgı kalmıyorr denemelsın
VİVACIM nbrrrr cnaım gecmıs olsun ası olayını atlatmsınızz maslalhh
kızlar yaa bır bebekte normal ateş kaç dereceler arasıdır??Az önce kızımı ölçtüm de 37 cıktı ,yüksek degıl mı???????????(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?