- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.641
benmki günde 3-4 kere yapıyo ...o bebekten bebege değişirmiş zaten...kimi 5 günde bi yaparmıs kimi günde 5 kere yaparmıs...sennki nasıl yapıyo
8,5 kilomu ay maşallahh tombiş tombiş benim kızda 10 şubatli aralarında pek gün farkı yok günde 2 3 kez verdiğin mamaylamı bu kadar oldu sütün bayaa iyi o zaman maşallah
afiyet olsunn miniğeee
yan durmuyor kı hemen dönuyor sırtustu ..orda da yutamıyor ve bogulacak gıbı oluyor,
ya o anda yanında olamazsak???
Yok bol degıl canım sadece sabah oyle oluyor o da uyuyoruz ya stressız rahatız
ondandır sütün sabah bol olması gıbıme gelıyor..bır de sen neden örtuyorsun yuzunu
ya bogarsa kendını..??benımkı elıyle yanında ne varsa agzına getırıyor gece..
Bende dun elma suyu verdim 3 cay kasigi falan, yuzunu burusturdu icti icti sonra ogurdu biraktim sevmicek galiba
HUGOCUK sütüm çekti demişsin. 1 haftadır ben de ateşliyim. ancak oğlan emmediği için memede süt birikmiş apse yapmıştı. meme kıpkırmızı ve içinde kitleler oluşmuştu. büyükler hep bir ağızdan sütün çekmiş dediler. bi yerde bişey görmüşüm almamışım. ne görsem canım çekmese de ağzıma atacakmışım. eşim bu kocakarı laflarına inanmıyor tabii. onun dediğini yapınca antibiyotik, ateş düşürücü ve sütü boşaltma işlemi geçti. hatta bu süt çekmeye umsuluk olmuşsun dediler :)
pazartesi, salı 2 kere kaka yaptı oğlan. kakanın rengi koyu yeşil hatta karaydı. kapkara kakaya rağmen karın ağrısı, ishal gibi belirti yok. biraz düşündükten sonra nedeni buldum. bizim oğlan vampir. mememi kanatıyor ve emerken ağız burun kan içinde. meme başı kanlı olduğu için kaka da kara çıktı. bugün henüz kaka yapmadık. sadece anne karnında değil şu an bile kanımla besleniyor :)
yan durmuyor kı hemen dönuyor sırtustu ..orda da yutamıyor ve bogulacak gıbı oluyor,
ya o anda yanında olamazsak???
Yok bol degıl canım sadece sabah oyle oluyor o da uyuyoruz ya stressız rahatız
ondandır sütün sabah bol olması gıbıme gelıyor..bır de sen neden örtuyorsun yuzunu
ya bogarsa kendını..??benımkı elıyle yanında ne varsa agzına getırıyor gece..
kızlar süt saganlar kac ml cıkıyor bır sagısınızda
tek ve ıkı gögusten?? ben de işe baslarken depo olsun dıye artık sabahları
bebegım fırsat verdıkce veya gece sagıp atayım dıyourm stoga..
bgne kadar kac ml stokladınız??hangı marka saklama posetı önerırsınız??
bır de mesela hazıranda baslayacak arkadaslar ,hadı dıyelım 20 tane 100luk sakladınız,
2000 ml eder,o da en cok 4 gun ıdare etse sütünüz bıtınce enınde sonunda maama verılmeyecek mı??
bu kısmı pek anlamadım ben ne kadar sagabılırız kı enınde sonunda işyerınde de sagacagız degıl mı??
bi döngü oluşturuyosun canım çalışanlar öyle dedi bana
bugün işte sağıyosun diyelim onu ertesi gün vericek bakan kişi ve bu böyle gidicek zaten iş yerinde sağmasan akşama o göğüs taş gibi olur sütte ekşir bol bol sağılacak
bi döngü oluşturuyosun canım çalışanlar öyle dedi bana
bugün işte sağıyosun diyelim onu ertesi gün vericek bakan kişi ve bu böyle gidicek zaten iş yerinde sağmasan akşama o göğüs taş gibi olur sütte ekşir bol bol sağılacak
buklecim süt sağmanın faydasını görüyomusun yani sağdıkça ve bebete emdikçe süt artıyomu sence
selam arkadaşım, çalışmaya başladım ya ben anlatayım size, sabah tek göğsümden emzirip diğer göğsümü sağıyorum, kaç ml çıktıysa içirin diyorum. saat 12 de öğle arası ya eve geliyorum 1 e kadar yemek yiyip oğluşumu emziriyorum. saat 4 te eve geliyorum(1,5 saat süt iznim var) zaten sonra evdeyim. yani buzluktaki stoğa sürekli ek yapmalıyız. yani sabah 08:30 emzirip evden çıkıyorum- 10:00 buzluktaki süt ısıtılıyor -12:00 ben emziriyorum 14:00 buzluktan 16:00 evdeyim. i,ş yerinde süt sağmıyorum zaten anca doluyor. bu arada süt saklama poşetimin markası lansinoh- en iyisi o bence. üzerine sütü sağdığın tarih ve miktar yazılacak örnek: 10 mayıs- 90 ml gibi.
tabiki faydası var hep stoklamış oluyorum hemde göğüste süt kalmadığı için güzelce doluyo
bende lansinoh kullanıyorum üzerinede dediğin gibi yazıyorum.. 1haziranda başlıycam bende ama süt iznimi gün içinde kullanamıycam cuma
tüm gün izin olarak kullanıcam 4gün gidicem yani işe inş yeter şubem yakın eve ...
bebeğimi özlerim çok üzülüyorum işe başlıycam diye
tabiki faydası var hep stoklamış oluyorum hemde göğüste süt kalmadığı için güzelce doluyo
bende lansinoh kullanıyorum üzerinede dediğin gibi yazıyorum.. 1haziranda başlıycam bende ama süt iznimi gün içinde kullanamıycam cuma
tüm gün izin olarak kullanıcam 4gün gidicem yani işe inş yeter şubem yakın eve ...
gargara zarar werır mı dıye dusunuyorum cunkı hamıleyken
ızın verılmıyordu ya..?
ben de fıtıl vereyım ıstıyorum ...
mama da dogal bırsey ya tabı kı katkılı da Allah korusun
annesı dogumda ölen bebekler de buyumuyor mu nıhayetınde
ayrıca esım 2.ayında sütü bırakmıs ama
sapasaglamdır bagısıklık sıstemı
hıc de hasta olmaz..
cok abartılıyor mamaya öcu gıbı bakılması sacma..
gargara zarar werır mı dıye dusunuyorum cunkı hamıleyken
ızın verılmıyordu ya..?
ben de fıtıl vereyım ıstıyorum ...
mama da dogal bırsey ya tabı kı katkılı da Allah korusun
annesı dogumda ölen bebekler de buyumuyor mu nıhayetınde
ayrıca esım 2.ayında sütü bırakmıs ama
sapasaglamdır bagısıklık sıstemı
hıc de hasta olmaz..
cok abartılıyor mamaya öcu gıbı bakılması sacma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?