2012 Şubat Anneleri

gece sütü bol geliyo seninki farkettiyse gelsin bol bol içeyim diye memede bekliyo olabilirrr :107:

Merhaba bayanlar, size birsey sorucam benim kizim uyurken agzi acik uyuyor tabi bogazi kuruyor sizin bebislerde oylemi? Burnunda sorun olsa p.tesi yeni dr gitti rutin kontrole bakiyor detayli gorse et kemik soylerdi diye dusunuyorum

sen de mı ögretmensın??ben sınıf ögretmenıyım ,bızım yarım gun olacak
o yuzden sadece bır ögun vermesı gerekecek annemın ..
sen tam gun musun kı??ne ögretmenısın cnm..benım de gece hıc yok
resmen mama verıyorum ama ne akılsa bendekı sabah veya gece cokken bır ögun sagayım dıyorum
hanı sabah emıyor ya o zaman öbur gögus dolu duruyor ..

HUGOCUK dogru dıyorsun,zaten rahatım ..ben dönuyor dedıgınız seyı anlamadım
nasıl dönuyor ??ben 7.ayımda konusmaya baslamısım valla,
o gunden berı kımse susturamıyor:)))

HEMSIRE doktoruna sordun mu,erken degıl mı canım
taa eylulde işe baslayacagız..bu arada senın ufaklık kac gram??
bı ıkımız kaldık 6kg bıle olamayan..:)))

Merhaba bayanlar, size birsey sorucam benim kizim uyurken agzi acik uyuyor tabi bogazi kuruyor sizin bebislerde oylemi? Burnunda sorun olsa p.tesi yeni dr gitti rutin kontrole bakiyor detayli gorse et kemik soylerdi diye dusunuyorum

Canım bende sordum bu konuyu dr a bebekler et ve kemik imkansız denecek kadar yokmuş...olmazmıs yani...Bebeklerin kafa çapları küçük olduğu için burun çaplarıda küçük olurmuş bu yüzden nefes almaları zor oluyormuş büyüdükçe düzelirmiş...

bizdede oluyo bazen ama şu ara en çok tükürükten zorlanıyoruz
ağzının suyu çok akıyo uyanınca boğazına kaöıyo bazen iki kere boğuluyo gibi ses çıkarttı çok korktum
yan yatırıyorum ama bazen uykusunda dönüyo

sağolun arkadaşlar her sabah kalktıgımda sucluluk duygusu yaşıyordum acaba doymuyormu diye iyi geldi soyledikleriniz.Ben aynı şekilde devam edeyim o zaman

gece sütü bol geliyo seninki farkettiyse gelsin bol bol içeyim diye memede bekliyo olabilirrr :107:

bilmiyorumki ne maksatla yapıyor anasını uykusuzluktan öldürecek haberi yok benimki uyur gezer gibi gözleri hep kapalı uykusunda ağlar meme ister emer gazını çıkarırım üstünü değiştiririm (aşırı terliyor çünkü) emmek istemediğinde alıyorum kucağıma susuyor mesela bunların hepsini gözü kapalı yapıyor uykuya devam yani nasıl çocuk anlamadım bide üstünü açıyor ya şaka gibi mızıldanıyor kalkıyorum bakıyorum üstü açık uyumaya devam kimbilir ne zamandır üstü açık uyuyor şimdiden başladı üstünü açmaya yanlara zımbalıcam o battaniyeyi 3 aylık daha ya bide üstünü örtmek için kalkçam uyku tulumu alcam son çağre ben görene kadar alıyor belki soğuğu

yani bebek sağa sola filan tam dönüyo
mesela sırt üstü yatarken bianda sağ veya sol tarafına dönüyo
mesela benimki asılı oyuncağına elleri ve ayaklarıyla vurmaya dün başladı öncesinde yoktu
güldüğüde oluyo ama çok değil
ama ben konuşursam onunla o zaman çok ses çıkartmak için çabalıyo arada agu filan çıkıyo ama çok değil

o zaman kılosu ıyıdır,ne durumda canım ??işin zor valla kız, emse yatsa bariii

walla bol gelse neye yarar kı benım kızım sabahları delı gıbı yumuluyor
emıyor emıyor lıkır lıkır maaşallah bıberon gıbı oluyor bır gögsum gecelerı
ve sabahları ..ama ne yapıyor o kadar hızlı ve hepsını yıyor kı
sonra da saatlerce kusma seansı yasıyoruz(( hepsını heba edıyor ..hala ögrenemedı
doydugunu ..önceden gece emer uyurdu..şimdi bır de kusmasını bıtmesını beklıyorum(
sutunle ılgılı de soru yoktu kı cevap yazalım kız:))

BERFİNBİLGEN benımkı de kapalı uyuyor burnu da hep
tıkalı ve hırıltııs oluyor ..ben resmen agzını acmak ıcın saatlerce beklıyorum ,
acık uyusun ne olur kı?

işte bu sorun benım 2 aydır sorunum ,gecelerı uyuyamıyorum genelde sabah
uyandıugımızda bana cılve yaparken bır anda bogulmaya baslıyor ne yaPACAGIMI
şaşırıyorum ..ona bırsey olsa ben ölduruurum kendımı cıddı cıddı ..

bende alıcam uyku tulumu hiç sıkıntıya gelemiyo bizimkide
yüzünü örtüyorum bizi görmesin uyusun diye hemen açıyo örtüyü

canım kilosu iyi 6446 kg en son evet ya gözlerimin altı mos mor iki kişilik yatakta nille güreşiyoz resmen sabaha kadar, o çarşafım kaka kusmuk kirli bezlerle birlikte yatıyoz nil hanım yatağında biz onun vücut sıvılarıyla kirli bezleriyle uyuyoruz rahat etsin uyusun yeterkiii

reflüsü geçince düzelir canım zaten az kalmıştır geçmesine
reflüde gaz gibi bişey belli aya kadar sürüyo
bebek yediğini kusuyo ama gelişimini etkilemiyo allahtan işte
senin sütün epey bol maşallah
bendede makina var sağmıyodum iki gündür tıkanınca sağdım artı emiyoda arttı bugün

2 kere canım.gece 3 gibi birde sabaha karşı 5 gibi..emzirip uyuyo hemencik..

ne kadar sürermiş peki birşey bulabildinmi canım?

kişiden kişiye değişirmiş ama tam bi kaç ay sürüyormuş malesef(

ohh ne güzel,değişim çok iyi geliyor insana dimi ama..iyi günlerde uzat:))
benim bebeğim 2 aydan biraz daha fazla oldu aguluyor.bizimle özellikle benimle karşılıklı konuşuyor,gibi agular falan yapıyor.yüz ifadesini falan değiştirerek anlatıyor bişeyler.ama kendi kendine öyle pek konuştuğunu duymadım.
haa bide hala dönmedi.dönmenin d si bile yok.kaldıramıyor ki koca poposunu.8.5 kiloydu geçen hafta.
1 şubat doğumlu..

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn....

hemşire nerde buralardamı:
bi sorum olacak..
sen sadece mama veriyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam:
bebeğinin kilosu önden gidyormu ayına göre yani..benimki günde 2-3 kere verdiğim mamayla obez olacaktı neredeyse..

8,5 kilomu ay maşallahh tombiş tombiş benim kızda 10 şubatli aralarında pek gün farkı yok günde 2 3 kez verdiğin mamaylamı bu kadar oldu sütün bayaa iyi o zaman maşallah

devamlı yan yatırıyorum o zaman olmuyo

yan durmuyor kı hemen dönuyor sırtustu ..orda da yutamıyor ve bogulacak gıbı oluyor,
ya o anda yanında olamazsak???

Yok bol degıl canım sadece sabah oyle oluyor o da uyuyoruz ya stressız rahatız
ondandır sütün sabah bol olması gıbıme gelıyor..bır de sen neden örtuyorsun yuzunu
ya bogarsa kendını..??benımkı elıyle yanında ne varsa agzına getırıyor gece..

süt alerjisi..
kızlar yakın akrabamızın bebeğinde süt alerjisi çıkmış.5.5-6 aylık şuan ek gıdaya geçmi,şler.yoğurtla başlamışlar.çocuk acillik olmuş yoğurttan sonra.allahtan hastane yakınmış.yoksa durum çok kötü olabilirmiş.çok üzüldüümm..test yapmışlar en yüksek derecedeymiş onunki..süt,yoğurt,yumurta peynir,dondurma,çikulata vs... ...içinde süt bulunan, yumurta bulunan hiç bişeyi yiyemeyecek..

4-5 yaşına kadar böyleymiş.sonra düzeliyormuş.anneside onu emzirdiği sürece oda hiç öyle şeyler yiyemeyecekmiş.sütünden bebeğe geçtyiği için.
soya dan yapılmış hazır mamalar almışlar,sütü yetezse bu mamadan takviye yapacskl.bizim kullandığımız mamalardan bile yiyemiyormuş.
allah korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…