- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.621
benim kızım çok uyanıyor her seferinde emmek için değil ama 2 saatte bir emiyor bazen 3 4 saat bazende saatte bir kalkar hiç belli olmuyor emmek istiyorsa veriyorum yoksa kucağıma almamı bekliyor zaten biraz pış pışlayıp yatırıyorum benim kızım gece uykularını haram etti bana sırf kucak için kalkılırmı ya benimki kalkıyor işte... sen kıymetini bil ne güzel işte bana yardıma gelen ablada dedi onun oğluda gece bir kere kalkar emer yatarmış ahh ahh dedim ne şanslı insanlar var
sözde bende stok yapacaktım ama hep ya emerse die die tetikte beklemekten stoklayamadım.
ama bi iki kere sağmıştım kızım emdikten sonra iki göğüsten toplam 60-80 ml arası ancak çıkmıştı(((
okuldada nasıl sağılır bilmiyorum valla nasıl yapcaz.belkide geç bile kaldık stoklamaya ama mümkün olmuoki(
Merhaba bayanlar, size birsey sorucam benim kizim uyurken agzi acik uyuyor tabi bogazi kuruyor sizin bebislerde oylemi? Burnunda sorun olsa p.tesi yeni dr gitti rutin kontrole bakiyor detayli gorse et kemik soylerdi diye dusunuyorum
Merhaba bayanlar, size birsey sorucam benim kizim uyurken agzi acik uyuyor tabi bogazi kuruyor sizin bebislerde oylemi? Burnunda sorun olsa p.tesi yeni dr gitti rutin kontrole bakiyor detayli gorse et kemik soylerdi diye dusunuyorum
gece sütü bol geliyo seninki farkettiyse gelsin bol bol içeyim diye memede bekliyo olabilirrr :107:
sen de mı ögretmensın??ben sınıf ögretmenıyım ,bızım yarım gun olacak
o yuzden sadece bır ögun vermesı gerekecek annemın ..
sen tam gun musun kı??ne ögretmenısın cnm..benım de gece hıc yok
resmen mama verıyorum ama ne akılsa bendekı sabah veya gece cokken bır ögun sagayım dıyorum
hanı sabah emıyor ya o zaman öbur gögus dolu duruyor ..
HUGOCUK dogru dıyorsun,zaten rahatım ..ben dönuyor dedıgınız seyı anlamadım
nasıl dönuyor ??ben 7.ayımda konusmaya baslamısım valla,
o gunden berı kımse susturamıyor:)))
HEMSIRE doktoruna sordun mu,erken degıl mı canım
taa eylulde işe baslayacagız..bu arada senın ufaklık kac gram??
bı ıkımız kaldık 6kg bıle olamayan..:)))
benim kızım çok uyanıyor her seferinde emmek için değil ama 2 saatte bir emiyor bazen 3 4 saat bazende saatte bir kalkar hiç belli olmuyor emmek istiyorsa veriyorum yoksa kucağıma almamı bekliyor zaten biraz pış pışlayıp yatırıyorum benim kızım gece uykularını haram etti bana sırf kucak için kalkılırmı ya benimki kalkıyor işte... sen kıymetini bil ne güzel işte bana yardıma gelen ablada dedi onun oğluda gece bir kere kalkar emer yatarmış ahh ahh dedim ne şanslı insanlar var
gece sütü bol geliyo seninki farkettiyse gelsin bol bol içeyim diye memede bekliyo olabilirrr :107:
bizdede oluyo bazen ama şu ara en çok tükürükten zorlanıyoruz
ağzının suyu çok akıyo uyanınca boğazına kaöıyo bazen iki kere boğuluyo gibi ses çıkarttı çok korktum
yan yatırıyorum ama bazen uykusunda dönüyo
o zaman kılosu ıyıdır,ne durumda canım ??işin zor valla kız, emse yatsa bariii
walla bol gelse neye yarar kı benım kızım sabahları delı gıbı yumuluyor
emıyor emıyor lıkır lıkır maaşallah bıberon gıbı oluyor bır gögsum gecelerı
ve sabahları..ama ne yapıyor o kadar hızlı ve hepsını yıyor kı
sonra da saatlerce kusma seansı yasıyoruz(( hepsını heba edıyor ..hala ögrenemedı
doydugunu ..önceden gece emer uyurdu..şimdi bır de kusmasını bıtmesını beklıyorum(
sutunle ılgılı de soru yoktu kı cevap yazalım kız:))
BERFİNBİLGEN benımkı de kapalı uyuyor burnu da hep
tıkalı ve hırıltııs oluyor ..ben resmen agzını acmak ıcın saatlerce beklıyorum ,
acık uyusun ne olur kı?
o zaman kılosu ıyıdır,ne durumda canım ??işin zor valla kız, emse yatsa bariii
walla bol gelse neye yarar kı benım kızım sabahları delı gıbı yumuluyor
emıyor emıyor lıkır lıkır maaşallah bıberon gıbı oluyor bır gögsum gecelerı
ve sabahları..ama ne yapıyor o kadar hızlı ve hepsını yıyor kı
sonra da saatlerce kusma seansı yasıyoruz(( hepsını heba edıyor ..hala ögrenemedı
doydugunu ..önceden gece emer uyurdu..şimdi bır de kusmasını bıtmesını beklıyorum(
sutunle ılgılı de soru yoktu kı cevap yazalım kız:))
BERFİNBİLGEN benımkı de kapalı uyuyor burnu da hep
tıkalı ve hırıltııs oluyor ..ben resmen agzını acmak ıcın saatlerce beklıyorum ,
acık uyusun ne olur kı?
bilmiyorumki ne maksatla yapıyor anasını uykusuzluktan öldürecek haberi yok benimki uyur gezer gibi gözleri hep kapalı uykusunda ağlar meme ister emer gazını çıkarırım üstünü değiştiririm (aşırı terliyor çünkü) emmek istemediğinde alıyorum kucağıma susuyor mesela bunların hepsini gözü kapalı yapıyor uykuya devam yani nasıl çocuk anlamadım bide üstünü açıyor ya şaka gibi mızıldanıyor kalkıyorum bakıyorum üstü açık uyumaya devam kimbilir ne zamandır üstü açık uyuyor şimdiden başladı üstünü açmaya yanlara zımbalıcam o battaniyeyi 3 aylık daha ya bide üstünü örtmek için kalkçam uyku tulumu alcam son çağre ben görene kadar alıyor belki soğuğu
işte bu sorun benım 2 aydır sorunum ,gecelerı uyuyamıyorum genelde sabah
uyandıugımızda bana cılve yaparken bır anda bogulmaya baslıyor ne yaPACAGIMI
şaşırıyorum ..ona bırsey olsa ben ölduruurum kendımı cıddı cıddı ..
merhabalar arkadaşlar... Benim bir sorum vardı.Bebekleriniz geceleri kaç defa uyanıyor? Kızım artık geceleri 1 kere uyanıp emiyor tekrar uyumaya geciyor ben de uyandırmıyorum sabaha kadar uyuyor.Ama bi taraftanda acaba aç mı bırakıyorum kızımı diye düşünüyorum.Kilo alımı da iyi dedi doktor.Sizler uyandırıp emziriyor musunuz?
ne kadar sürermiş peki birşey bulabildinmi canım?
selam kızlar,
sonunda anneme ütülerı yıgıp görevı vererek
evımde bebegımı bırakarak gıttım kuaföre
boya kesım fön bı rahatlayıp döndum eve..
sizin bebeklerınızden agu dıyenler var mı ,
ne zaman basladılar ve kac aylıklar??
benım kızım sadece aralarda höö haa gıbı
ses dısında cıkartamıyor ses ..(
çok gec mı kaldık agulara yaa..
korkuyorum dun esım söyledı ,artık agu demesı lazımmıs..
Arkadaşlar mrb ev işi yemek emre derken sizlere buraya pek vakit ayıramıyordum...Ama artık çoğu şeyin yükünden kurtuldum ve buradayım artık eeee ne var ne yok anlatın bakalım eskisi gibi gülüp eğlenelimmm
2 kere canım.gece 3 gibi birde sabaha karşı 5 gibi..emzirip uyuyo hemencik..
kişiden kişiye değişirmiş ama tam bi kaç ay sürüyormuş malesef(
ohh ne güzel,değişim çok iyi geliyor insana dimi ama..iyi günlerde uzat:))
benim bebeğim 2 aydan biraz daha fazla oldu aguluyor.bizimle özellikle benimle karşılıklı konuşuyor,gibi agular falan yapıyor.yüz ifadesini falan değiştirerek anlatıyor bişeyler.ama kendi kendine öyle pek konuştuğunu duymadım.
haa bide hala dönmedi.dönmenin d si bile yok.kaldıramıyor ki koca poposunu.8.5 kiloydu geçen hafta.
1 şubat doğumlu..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn....
hemşire nerde buralardamı:
bi sorum olacak..
sen sadece mama veriyordun dimi yanlış hatırlamıyorsam:
bebeğinin kilosu önden gidyormu ayına göre yani..benimki günde 2-3 kere verdiğim mamayla obez olacaktı neredeyse..
devamlı yan yatırıyorum o zaman olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?