2012 Şubat Anneleri

canım doğduğundan beri az çekmedik zaten bu gaz sancılarından ama bu defa daha kucağıma yatırır yatırmaz başlıyor malesef(umarım geçici bi dönemdir çünkü çok çaresiz kaldım(

haklısınnn............................................

ayyyy çok zahmetli yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhabalar arkadaşlar... Benim bir sorum vardı.Bebekleriniz geceleri kaç defa uyanıyor? Kızım artık geceleri 1 kere uyanıp emiyor tekrar uyumaya geciyor ben de uyandırmıyorum sabaha kadar uyuyor.Ama bi taraftanda acaba aç mı bırakıyorum kızımı diye düşünüyorum.Kilo alımı da iyi dedi doktor.Sizler uyandırıp emziriyor musunuz?

nasıl kurtuldun işlerden canım??

o da sesler cıkartıyo,hatta babasına gununu anlatıyor sankı bazen:)))
ama agular henuz yok..bu sabah da o tiz sesıyle bır çıglık attı,
cok cırtlak ses bır kız olacak yaw zillim benim:=))
bgn emıyor mu bebegın senın ..ac mı kaldı dün tum gun??

ben uzun süredır ona bıraktım gece yemelerını..doktora sormustum gecen ay,
hıc uyandırma,uyku da buyumelerını saglıyor demıstı..ben de bıraktım uyursa
uyuyor,yerse uyanıyoruz..

kızlar süt saganlar kac ml cıkıyor bır sagısınızda
tek ve ıkı gögusten?? ben de işe baslarken depo olsun dıye artık sabahları
bebegım fırsat verdıkce veya gece sagıp atayım dıyourm stoga..
bgne kadar kac ml stokladınız??hangı marka saklama posetı önerırsınız??
bır de mesela hazıranda baslayacak arkadaslar ,hadı dıyelım 20 tane 100luk sakladınız,
2000 ml eder,o da en cok 4 gun ıdare etse sütünüz bıtınce enınde sonunda maama verılmeyecek mı??
bu kısmı pek anlamadım ben ne kadar sagabılırız kı enınde sonunda işyerınde de sagacagız degıl mı??

yerim ben onun cırtlak sesini:))
canım dün kucağımda sallayarak uyku moduna geçirip verdim hep memeyi bugünde aynı taktik devam.fazla zorlamamya karar verdim çünkü şartlandırdı kendini,iice soğuyacak diye korkuyorum.birde elime bi kağıt kalem aldım saat kaçta emdi kaç dk emdi falan hepsini not alıyorum acaba bi rutini varmı diye:S
offf napıyım kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum işte.umarım bian önce biter bu sorun(

sözde bende stok yapacaktım ama hep ya emerse die die tetikte beklemekten stoklayamadım.
ama bi iki kere sağmıştım kızım emdikten sonra iki göğüsten toplam 60-80 ml arası ancak çıkmıştı(((
okuldada nasıl sağılır bilmiyorum valla nasıl yapcaz.belkide geç bile kaldık stoklamaya ama mümkün olmuoki(

benim bebeğim 1.5 aylıktan beri dönüyo kafasını tutuyo ve göğsüyle beraber kafasını kaldırıyo mesela emerken memeyi ağzından alınca kaldırıyo kafasını emmeye geri yapışmaya çalışıyo
ama agulaması pek yok gülmeside öyle ben gülersem gülüyo
konuşunca dikkatli dinliyo
her bebek herşeyi yapacak diye bişey yok
mesela ben emeklemeden yürümüşüm
rahat olmak lazım

[SUB][/SUB]Kizlar slm herkese bugun kizima cam rendedeelma rende,edim ikicay kasigiverdim once degisik bi yuzifadesi bu nedir gibilerinden sonra baktim yuttu e alisacak yavas yavas birkac gun sonra yine veririm:))

benim bebeğim 1.5 aylıktan beri dönüyo kafasını tutuyo ve göğsüyle beraber kafasını kaldırıyo mesela emerken memeyi ağzından alınca kaldırıyo kafasını emmeye geri yapışmaya çalışıyo
ama agulaması pek yok gülmeside öyle ben gülersem gülüyo
konuşunca dikkatli dinliyo
her bebek herşeyi yapacak diye bişey yok
mesela ben emeklemeden yürümüşüm
rahat olmak lazım

dünkü tıkanıklıktan sonra gece açılmış göğsüm sabah filan iyi geldi
bende süt sağıp saklamak istiyorum kızlar
ek gıdaya geçince muhallebi yoğurt filan yapmak istiyorum oğluma
ne dersiniz
benim gibi düşünen varmı

benim kızım çok uyanıyor her seferinde emmek için değil ama 2 saatte bir emiyor bazen 3 4 saat bazende saatte bir kalkar hiç belli olmuyor emmek istiyorsa veriyorum yoksa kucağıma almamı bekliyor zaten biraz pış pışlayıp yatırıyorum benim kızım gece uykularını haram etti bana sırf kucak için kalkılırmı ya benimki kalkıyor işte... sen kıymetini bil ne güzel işte bana yardıma gelen ablada dedi onun oğluda gece bir kere kalkar emer yatarmış ahh ahh dedim ne şanslı insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…