2012 Şubat Anneleri

çok geçmiş olsun canım, rabbim hepimizin yavrularını kazalardan korunsun

kızlar nabersınız?
bırşey soracagım ; benım kızım 2 gundur fazla yemek ıstemıyor ,yanı cok zor acıkıyor ..2 saatte bır verdıgım
mama veya memeyı almamaya ıtmeye basladı..mememde 3-4 dk emıp hemen oynamaya ve dalga gecmeye
baslıyor..normal mıdır ?_?Sizlerde de oluyor mu?Cok az yer oldu ,saskınım ..

NEPHY21 canım coooook gecmıs olsun cok uzuldum şukur bır sorun cıkmamıs yavrunun ..Allah hepımızın
meleklerını korusun inşallah..

canım çookkkk geçmiş olsun.
benim kızımda daha 2 aylıkken salıncaktan attı aşağı kendini
hemde ayak tarafından.nasıl olduğunu hala anlayamıyorum.ama çok gazlıydı sanırım ıkına ıkına aşağı itmişti kendini.
çok şükür bişey olmadı morarma falanda yoktu bizde ama malesef bizdede röntgen çekildi.hala çok üzülüyorum(
dün gece dokuzbuçuktan iki buçuğa kadar uyanmamış.kalktım ben uyandırıp emzirdim.onun keyfine kalırsak umrunda olmuyor hanımefendinin:)))
canım senin bebeğinle benimkinin bu beslenme sorunları hiç bitmeyecek sanırım:))

YLZ canım sen gündüzleri hala sadece biberonlamı veriyosun sütünü??
hiç mi emzirmiyosun??

MOZP canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğinde emmede sıkıntı çıkarıyordu..ne yaptın düzeldimi bebeğin???

canım bizimkide öyle, annem sıcaklardandır diyo yarın doktoraa gitcem bu emme olayını birde ona soracam

MOZP canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğinde emmede sıkıntı çıkarıyordu..ne yaptın düzeldimi bebeğin???

4-5 gündür eskisine göre daha iyi canım ama 5dk.yı geçmiyo emme süresi, çok zorlamak istemiyorum artık zaten haftaya işe başlayacam, belki bebek hissettide kendini alıştırıyo bu duruma diye düşünmeye başladım artık

kızım 16 haftalık carsamba günü 4 aylık olacak, 2 haftadır beslenmede çok buyuk sorun yasıyoruz, sütüm azalmıstı mama verdim içmedi sonra ben sütü artırmak için çay kahve vs. içtim allaha şükür arttı ama busefer kızım emmek ıstemedi simdi 2-3 günde biemiyor 5-10 dk. mama veriyorum 2 gündür onuda içmiyor doktora soyluorum vericeksın yapcak bişey yok ek gıda ıcın çok erken diyor.mama olarak once aptamil aldım sonra hero baby simdide sma kullanıyorum ama hiçbirini içmek ıstemiyor.aptamilin kasık mamaları var 4. aydan itibaren diyor onlara mı baslasam?siz neyaptınız geçtiniz mi ve bebeğiniz 4 aylık oldumu? lütfen herkes cevap versın çok zor durumdayım bu beslenme konusu benı çoook üzüyor

gunaydın anneler benim oğlan da kısa süreli emmip kafasını hızlıca arkasında konuşan kişiye çeviriyor, emme süresi her gecen gun azalıyor ancak gecenlerde arkadasımın 7,5 aylık bebeğini gördüm. 2 kere çekip kafasını hızlıca çevirip konusulanları dinleyip, etrafa şöyle bir göz atıp 2 kere daha çekiyor. resmen oyun oynuyor. baktım bzimki de öyle yapmaya başladı. demek ki doyuyorlar, her bebekte böyle diye düşündüm. ben aile hekimliğine gittiğimde hiç dr görmüyorum. hemşire aşı yapıyor ve gdiyorum. siz dr görmek istiyorum mu diyorsunuz hemşire dr. gör demiyor bana. şimdiye kadar hiç görmedim. pazartesi gunu 4. ay aşımızı yaptırdık. 10 gundur o kadar huysuzdu ki. pazar gecesi susmak bilmedi. dedim ki ALLAHım yarın geceye dayanamayacagım öleyim aşı sonrasını görmeyim. sonra tövbe ettim ne diyorum diye kendime kızdım. pazartesi ateş düşürücü vermedim. hemşire ateş yapmaz dedi. ateşi çıkmadı. huysuzluğu diğer geceler gibi oldu. en son yoruldu oğlan ve çarşafa koyup salladım. uyuyakaldı. çok şükür salı günüden beri iyi.

hugocuk çok ağladığındA ben de koltuga çarşafı katlayıp Doruk'un altını açıyorum ve bu çok hoşuna gidiyor. hava kötüyse ısıtıcıyı da yakıp altını açık bırakıyorum. pipisi ile oynanınca hoşuna gittiğini ben de gördüm. erkek değil mi haz veren yeri hemen anlıyorlar. aklı çükünde bir erkek olmasın inşaallah. gözü dışarda erkeklerden nefret ediyorum.

benimde en korktugum şerylerden biri bebeğimizi düşürmemiz. Allah cümlemizin evlatlarını korusun. bugun angara yolcusuyuz. eşimin arkadsının dügünü var oraya gideceğiz. ben kayınvalidecim ile kalacağım düğüne gitmeyi düşünmüyorum. bakalım oğluşum onları yabancılayacak mı

kızlar günaydın
işe dönmüştüm ya ben pişman oldum tekrar ücretsiz izin almaya çalışıyorum bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mıdır?
yardım lütfen

kızlar günaydın..
bebiğinizin eline diş kaşıyıcı verdinizmi hiç?yaa benimki çıldırmış bi vaziyette elerini ,parmakalarını,battaniyesini,oyuncaklarını,ve ensonda başkalrının ellerini ağzını götürmeye başladı.biri ellerini tutmasın direk ağzına doğru götürüyor.diş çıkarmak için henüz erken ama belirtileri ve verdiği rahatsızlık şimdiden başladı sanırım.
hangi marka diş kayşıyıcıyı önerirsiniz?kullananlardan öğrenebilirmiyim?

arkadaşlar selam.benim bebeğim 23 şubatta doğdu 6 500 kilo 62 cm boyuda normalmi acaba oğlum henüz donemiyor ve eline oyuncak alıp agzına falan göturemiyor sadece elleri agzında bu ayda olup donen oyuncaklarını eline alıp oynayan bebekler var mı acaba bebeğim geridenmı geliyor yardım lütfen

canım bizim doktorda ek gıda için bu ay erken diyenlerden.birazda kilosuna falan bakarak böyle diyorlar sanıyorum.benimkinin kilosu iyi hatta fazla bile maşallah.ama bende ilk zamanalar mamayla birlikte emziriyordum.o yüzden çok kilo aldı.şuan sadece emziriyorum,mama yok.sadece dün uzun zamandan sonra 30 luk verdim birkere.sma almıştık ilk defa sırf merak ettiğimden acaba beyenivekmi diye verdim,birde sütüm dün azdı galiba.sma yıda sevdi galiba benimki.kokusu bununda berbatmış,milupa gibi.balık gibi kokuyo !biz bu ayıda doldurup belki diğer ay geçeriz ek gıdaya.burda ek besinlere geçen arkadaşlar oldu.sana yardımcı olurlar canım.

aramıza hoşgeldin,ben seni hatırlayamadımn hiç yenisin galiba..bebeğini sağlıkla sıhatle büyütürsün inşallah.benimkdie hala dönmüyor canım.dört gözle bu anı bekliyorum ama yok!ama oyuncaklarını tutup,onlara doğru hamle yapıp ağzına götürüp oynuyor sürekli.ama dönme yok.yüz üstü yatırıyorum hiç de sevmiyor öyle yatmayı.hemen zırllıyor.her bebek farklıdır tabi,sürekli eline bişeyler verirsin seninkide ağzına götürecektir.ama dikkatli olmak şartıyla.

ewet canım ben yeni girdim.çok teşkkr ederim sana içim rahatladı sağol.benimkide yuzüstü yatmayo hiç sevmiyor oyuncaklarına uzanıyor fakat kavrayamıyor çok uğraşıyorum..rabbim bebeklerimizi sağlıklı hayırlı yetiştrmeyi nasip etsinn..

...........
genelde dedıgınız gıbı bırı varsa veya ses warsa bunu cok yapıyor..bazıları sıcaktan da olabılır dıyor ..MOZP
doktora gıdeceksen sor ıyı olur valla salı gıdecegım ama o gune kadar ne yapcam bakalım..bır de agzını acıp
gögus ucuma getırıp carpıp gerı kacıyor agzı acık hahaha:)))

hem seninki şubatın sonuna doğru doğmuş,benimki 1 şubatta doğdu bu ayın sonuna doğru seninkide bişeyleri kavramaya başlar..bende bebeğimden çok şey bekliyorum ama herşeyin bi sırası ve zamanı var.:))

Selam kizlar
Umarim hepiniz bebislerinizle mutlu mesut bir gune baslamissinizdir.bizgune bol kakali basladik.salya cikarmalar cogaldi agzinin kenarlarini kuru tutmaya calisiyorum enfeksiyon riski olabiliyor kizarikliklar artiyor.dönmeyi bizimki de yapamiyor yakinda yapar.bebisini dusuren arkadasim cok gecmis olsun insallah hicbir bebisin basina gelme boyle bir sey gelmez

Sorarım canım benimde aklımda bir sürü soru var ama her seferinde unutuyorum
bugün aklıma geldikçe not alayım diyorum toplu bi şekilde sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…