- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.521
kızlar bu akşam üzeri yataktan düştü oğlum.
onu öyle yerde görünce ne kadar üzüldüm ne kadar içim yandı koruyamadığım için.
ondan daha çok ben ağladım.
artık çok dikkat etmemiz lazım,
belki kulağınızın kenarında kalır diye buraya da yazayım dedim.
dr.a götürdük, bişeyi yok sadece kaşının üzeri biraz morardı.
3 tane kafa röntgeni cektiler, malesef x ray aldı daha küçücükken..
bu da moralimi iyice bozdu ama neyse iyiyiz simdi.
dr. ev kazaları bebekler için en büyük tehlike
bu konuda bol bol birşeyler oku dedi. sevgiler herkese...
çok geçmiş olsun canım, rabbim hepimizin yavrularını kazalardan korunsun
canım çookkkk geçmiş olsun.kızlar bu akşam üzeri yataktan düştü oğlum.
dün gece dokuzbuçuktan iki buçuğa kadar uyanmamış.kalktım ben uyandırıp emzirdim.onun keyfine kalırsak umrunda olmuyor hanımefendinin:)))kilosu gayet normal benmkiyle aynı ama biz daha 2 saatten fazla ac durmadık...hep mutlaka 2 satte bi emmek istiyo ve sadece 3-5 dakka emiyo bırakıyo....bence bebeginin keyfine bırak acıkınca mutlaka emecek....cok doydugu için belki o kadar uzun süre bekleyebiliyodur
canım senin bebeğinle benimkinin bu beslenme sorunları hiç bitmeyecek sanırım:))kızlar nabersınız?
bırşey soracagım ; benım kızım 2 gundur fazla yemek ıstemıyor ,yanı cok zor acıkıyor ..2 saatte bır verdıgım
mama veya memeyı almamaya ıtmeye basladı..mememde 3-4 dk emıp hemen oynamaya ve dalga gecmeye
baslıyor..normal mıdır ?_?Sizlerde de oluyor mu?Cok az yer oldu ,saskınım ..
kızlar nabersınız?
bırşey soracagım ; benım kızım 2 gundur fazla yemek ıstemıyor ,yanı cok zor acıkıyor ..2 saatte bır verdıgım
mama veya memeyı almamaya ıtmeye basladı..mememde 3-4 dk emıp hemen oynamaya ve dalga gecmeye
NEPHY21 canım coooook gecmıs olsun cok uzuldum şukur bır sorun cıkmamıs yavrunun ..Allah hepımızın
meleklerını korusun inşallah..
MOZP canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğinde emmede sıkıntı çıkarıyordu..ne yaptın düzeldimi bebeğin???
kızım 16 haftalık carsamba günü 4 aylık olacak, 2 haftadır beslenmede çok buyuk sorun yasıyoruz, sütüm azalmıstı mama verdim içmedi sonra ben sütü artırmak için çay kahve vs. içtim allaha şükür arttı ama busefer kızım emmek ıstemedi simdi 2-3 günde biemiyor 5-10 dk. mama veriyorum 2 gündür onuda içmiyor doktora soyluorum vericeksın yapcak bişey yok ek gıda ıcın çok erken diyor.mama olarak once aptamil aldım sonra hero baby simdide sma kullanıyorum ama hiçbirini içmek ıstemiyor.aptamilin kasık mamaları var 4. aydan itibaren diyor onlara mı baslasam?siz neyaptınız geçtiniz mi ve bebeğiniz 4 aylık oldumu? lütfen herkes cevap versın çok zor durumdayım bu beslenme konusu benı çoook üzüyor
gunaydın anneler benim oğlan da kısa süreli emmip kafasını hızlıca arkasında konuşan kişiye çeviriyor, emme süresi her gecen gun azalıyor ancak gecenlerde arkadasımın 7,5 aylık bebeğini gördüm. 2 kere çekip kafasını hızlıca çevirip konusulanları dinleyip, etrafa şöyle bir göz atıp 2 kere daha çekiyor. resmen oyun oynuyor. baktım bzimki de öyle yapmaya başladı. demek ki doyuyorlar, her bebekte böyle diye düşündüm. ben aile hekimliğine gittiğimde hiç dr görmüyorum. hemşire aşı yapıyor ve gdiyorum. siz dr görmek istiyorum mu diyorsunuz hemşire dr. gör demiyor bana. şimdiye kadar hiç görmedim. pazartesi gunu 4. ay aşımızı yaptırdık. 10 gundur o kadar huysuzdu ki. pazar gecesi susmak bilmedi. dedim ki ALLAHım yarın geceye dayanamayacagım öleyim aşı sonrasını görmeyim. sonra tövbe ettim ne diyorum diye kendime kızdım. pazartesi ateş düşürücü vermedim. hemşire ateş yapmaz dedi. ateşi çıkmadı. huysuzluğu diğer geceler gibi oldu. en son yoruldu oğlan ve çarşafa koyup salladım. uyuyakaldı. çok şükür salı günüden beri iyi.
benimkide uzun zamandır bu şekilde emiyor..hatta eşimle güldürüyor bizi böyle yapınca.iki çekiyor ,hooop kafa arkada ,yada bişeyler söylemeye çalışıyor,sonra yine kafayı gömüyor bir iki emiyor kafa yine arkada.resmen oyun oynuyor..çokk komik oluyor..:))
Merhaba kızlar;
Azıcık fırsat buldum ve geldım.
Bu aksam annem gelıyor.
Bır yandan sevınıyorum, ıs cıkısı evıme gıdecegım ıcın.
Ama bıraz da endıse edıyorum.
Kızım annemı garıpser mı, annem onun huyuna cabuk alısır mı dıye.
ınsallah Mevlam yardım eder bıze.
Bugun canım sıkılıyor aslında bıraz.
Yıne esımden dolayı ama bu kez ıkımız arasında gecen bır mevzu degıl.
Bır arkadası kredı cekecektı ama banka vermedıgı ıcın bızım evı arkadasının kuzenıne sattık (para karsılıgı olmadan)
Bızım ev ıpoteklı gosterılerek, bankadan kredı cekıldı.
Bunun karsılıgında arkadası esıme; ev ıcın kalan borcunuzu oderım demıstı ( 10 bın TL)
Fakat dun esımden ıstemıs!
Esım de 'tamam' demıs ama moralı felaket bozulmustu.
Bana anlattıgında bende cok uzuldum!
Parayı ıstemesıne degıl, bızım evımız sayesınde kredı cektı, ısını gordu, sımdı yaptıgı terbıyesızlıge bakın!
Ama benım esım salak! Hemde cok salak!
Ben ona dedım, kabul etmıyorum boyle bır seyı, bız oderız kendı borcumuzu dıye, anlatamadım.
Sımdı korkuyorum ya kredı odenmez, evımızı banka alırsa dıye.
Veya kredı odendıkten sonra evı ellerınden cıkarırlar dıye.
Esım, 'yapamazlar, benı tanıyorlar' dıyor ama ben ıkna olamıyorum.
Yahu ben aksama kadar cocuguma hasret kalıyorum, sırf bıraz yol alalım dıye.
Ama su basımıza gelen ıse bakın!
gönlünü ferah tut canım..hayırlısıyla hiç bişey olmadan sorun çıkmadan kredi ödenir..
annen geliyormuş gözün aydın..
kızlar bu akşam üzeri yataktan düştü oğlum.
ay canım çok geçmiş olsun.bende benimkini 2.5 aylıkken gece koltuktan düşürmüştüm.şükür bişey oldmadı.ama çok dikkatli olmak lazım.bir anda oluyor,hiç anlamadan..bizde götürmüştük sadece alnında biraz morarma vardı.geçti çok şükür..
arkadaşlar selam.benim bebeğim 23 şubatta doğdu 6 500 kilo 62 cm boyuda normalmi acaba oğlum henüz donemiyor ve eline oyuncak alıp agzına falan göturemiyor sadece elleri agzında bu ayda olup donen oyuncaklarını eline alıp oynayan bebekler var mı acaba bebeğim geridenmı geliyor yardım lütfen
aramıza hoşgeldin,ben seni hatırlayamadımn hiç yenisin galiba..bebeğini sağlıkla sıhatle büyütürsün inşallah.benimkdie hala dönmüyor canım.dört gözle bu anı bekliyorum ama yok!ama oyuncaklarını tutup,onlara doğru hamle yapıp ağzına götürüp oynuyor sürekli.ama dönme yok.yüz üstü yatırıyorum hiç de sevmiyor öyle yatmayı.hemen zırllıyor.her bebek farklıdır tabi,sürekli eline bişeyler verirsin seninkide ağzına götürecektir.ama dikkatli olmak şartıyla.
kızlar nabersınız?
NEPHY21 canım coooook gecmıs olsun cok uzuldum şukur bır sorun cıkmamıs yavrunun ..Allah hepımızın
meleklerını korusun inşallah..
aramıza hoşgeldin,ben seni hatırlayamadımn hiç yenisin galiba..bebeğini sağlıkla sıhatle büyütürsün inşallah.benimkdie hala dönmüyor canım.dört gözle bu anı bekliyorum ama yok!ama oyuncaklarını tutup,onlara doğru hamle yapıp ağzına götürüp oynuyor sürekli.ama dönme yok.yüz üstü yatırıyorum hiç de sevmiyor öyle yatmayı.hemen zırllıyor.her bebek farklıdır tabi,sürekli eline bişeyler verirsin seninkide ağzına götürecektir.ama dikkatli olmak şartıyla.
...........
genelde dedıgınız gıbı bırı varsa veya ses warsa bunu cok yapıyor..bazıları sıcaktan da olabılır dıyor ..MOZP
doktora gıdeceksen sor ıyı olur valla salı gıdecegım ama o gune kadar ne yapcam bakalım..bır de agzını acıp
gögus ucuma getırıp carpıp gerı kacıyor agzı acık hahaha:)))
yine koliği tuttu zor uyudu
canım rabbim şifa versin, sen her yazdığında dua ediyorum iyileşsin diye, çok zor inşallah bir an önce geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?