2012 Şubat Anneleri

Canım az gıbı dursa da daha 10 gun var 10 gunde 200falan alma ıhtımalı olabılır ama tabı sen sadece
anne sütü mu verıyordun??Bir de hastane tartısıyla sağlık ocagındakı farklı olabılıyor ..Ben bunu
anladıgımdan berı saglık ocagında tarttırmadım,moralım bozuluyor Eğer mama da verıyorsan
bıraz arttır ,sonucta artık mıdelerı buyuyor bu yuzden ek besınlere gecıyoruz ya anne sütü
bellı bır yerden sonra eskısı kadar yetmeyebılır..

canım sadece anne sütü veriyorum arada aç olabilir diye mama vermeye çalışıyorum almıyor alıyor ama ağzında geveliyor emdiği yok yani e diyorum süt yetmezse aç olur aç olan çocuk mamayı yer kiloya bakıncada bişey almamış anlamadım ya bu çocuk aç yada kilo alımı olması gerektiği kadar ben boşuna endişe ediyorum bakalım 19 da ortaya çıkacak aslında tek endişem şu sıcak günlerde susuz kalması yoksa mama yediririm yani sorun değil yeterki sağlığını farkında olmadan bozmayayım

hmm bence normaldır hanı gecenlerde doktora gıdenler artık 500 alacaklar,hareket etmeye yakmaya basladılar
dıyorlardı ya belkı ıyıdır korkma sen doktora bırak cnm ..ben hem 3-4 kez mama verıyorum hem su vermıyorum
zarar mı werıyorum acaba?

canım 3.ay bittikten sonra artık hızlı kilo alamyckları belliydi bence gayet normal.. bizimde hem aşımız hem kontrolümüz vardı bugün aşısı canını çok yaktı tartısıda iyiydi ama çok hareketli nasıl aldı anlamadım

valla canım benim doktor mama verdiğim dönemde su vermene gerek yok demişti kışın vermedim ama artık havalar çok sıcak ben şuan sadece anne sütü veriyorum ama arada bir bir kaç çay kaşığı su veriyorum susuz kalmasın diye benim kızımda çok terliyor yatak yastık su içinde kalıyor o yüzden su veriyorum susuz kalmasıda tehlikeli ne bilim kendimce yapıyorum bişeyler şu çocuğa kafa yorduğum kadar başka bişeye kafa yorsaydım Ordinaryüs Profesör olmuştum şimdiye

oy yavrum geçmişolsun maşallah inşallah normal der doktor bizimkinede bende korkuyorum 4. ay aşılarından ateş yapıyor benim kızda bu aşılar

Slm kizlar kizim sali gunu 4 ayibitiriyo ek gidaya tam anlmiyla gecicem sutasbabymix vericem cok tavsiye ediliyo kullananlar memnun ne dersiniz??
Kizim nihayet 6 lari gordu kiloda cok sukur bascevreside 42 ve 42 ye kucuk diyen bi dr varmis burdan biri yazmisti gunisigim sanirim o dr yecok guvenme derim bu aydaki max sinir 42.

Ayrica hala adet olmadim test yapsammiki cok korkuyooom

Bennebileyim kizinin kilosu boyu ne durumda bizimkiler geriden geliyodu ama sukur kizimda yetisti orta sinirlarda suan zaten 9-10kgolsun istemem kiz gunisigim bel fitigi var bende sennasil tasiyon o bicirigi masallah:))

Canim ucretsiz izin isini sormussun bende alacaktim sistem aynimi bilmiyorum ama denilen 20 gun veya bir ay oncesinden dilekceni yaziyosun biraz uzun suruyomus bu islem sonra onay gelince ayriliyosun o sureyide raporlu gecir denildi bana.bide mesela biryil yada ikiyil diye belirtip istedigin yerde kesip ise baslayabiliyosun bizde durum bu.

bizim başcevresi ölçümüz 42 bende panik oldum günışığıma dr öyle demiş diye sordum drumuza kim diyosa saçmalamış normal ölçü dedi rahatladım :)

canımm ben işe başladım ya o zaman prosedür daha da farklı oluyo sanırım .. yani işverenin keyfine kalmış sanırım o yüzden kafam karıştı napıcam bilemiyorum keşke başlamadan düşünseydim ikilemde kaldım şimdi insanlarada ayıp benim yerimde çalışan kişiyi başka şubeye gönderdiler çocuk oyuncağına çevirdim

Sen ise baslamadan bi 20gunonce bildirip dilekcenifelan verseydin garanti olurdu artik zor olur yani eger bizdeki gibi isliyorsa prosedur.ama hazir bebis seni tanimiyo baslaman iyi oldu tanisaydi cok zor olurdu arkandan aglardi istahsizlasirdi bizimkac ark. Oyle sorunyasadi anneyi istiyodu bebek.zaten sut iznin var demi aksama kadar calismiyosun

cok cok iyi benmki gecen ay 1 ayda 500 gram almıştı sadece...doktor iyi demişti...alt sınır 400 grammıs sennde daha 10 günün var 200 gram daha alsa yaklasık 550 falan olur bu aylardan sonra zaten daha az almaya başlayacaklar ...e ee hareketleniyolar huy değiştiriyolar gayt normal bence....
benimkide pazartesi aşısı var bakalım bizimki kaç kilo almış en son gecen ay tam bir ay oldu 6200 dü..

canım işte onla ilgili problem çıktı benimde kafam ondan attı.. haftada 1 gün süt izni yapıyorum h.sonuyla birlikte işte 3 gün ohh diyodum 4 gün işe gidicem zor olmaz ama sanki o iznin üstüne yatmaya çalışıyolar

Ben su veriyorum biberonda vermeye alistirin bence ogrensin benim mama almasi yani biberona alisik olmasina ragmen suyu biberondan icmeye zor alistirdim halada ilkten tuhaflasiyor sonra iciyor gunde 30-40 cc o kucuk alistirma biberonlariyla veriyorum
Ben danone arada babymix veriyorum ayirmiyor nasil yapiyolarsa kasigi hafif degdirince agzini kitleyen kiz maasallah hemen onda aciyor gunde 1 tane yiyoruz en cok biskuvili olani seviyor ara ogun 4 gibi veriyorum mamasindan 1-1,5 saat sonra etkilemesin mamasini diye, ne kadar saglikli bilmiyorum evde yapsam dicem ama yogurtta katki maddeli kendim yapsam yine hazir yogurt ve sut kullaniyorsun sonucta evdede yapsan dogal olmuyorki
Bizim hemsirede az alir 500 gr alsa iyi demisti gecen ay bizim 21 de rotavirus 2. Doz var asimiz yok sizinki ne asisi oldu karma falan o ilk 2 asi birden olmustu omu biz gecen ay yaptirdik baskami var onu merak ettim

kızlar dün annemler geldi.kardeşimin mezuniyet törenine giderken yanıma uğdılar 1 gece kalıp gittiler.2aydır kızımı görmemişlerdi görünce saldırdılar resmen
veee size utanarak bişey itiraf etmek istiyorum.kızımı anne ve babamdan bile kıskandım.içten içe resmen almasınlar kucaklarına,kızım sadece bana gülsün bana şımarsın istedim((bu ne kadar normal bilmiyorum.insan kendi anne babasındanda kıskanırmı çocuğunu.belli etmemeye çalıştım onlara ama bazende dayanamadım sürekli bahanelerle kızımı kendi kucağıma aldım((eşim kızıp durdu görmemişin bi çocuğu olmuş diyor ama inanın elimde değil durduramadım resmen kendimi.çok mu hastalıklı bi durum acaba bu(
buarada annemin eve geldiği hemen belli oldu.kadıncağız yol yorgunuyum demedi tek gece kalmasına rağmen mutfağımı adam edip gitti:))insanın annesi gibisi yok kesinlikle onu çoookkkkkkkk seviyorum

yok normal 4. ay karma aşısı ben rota yaptımıyorum...

Selam anneler
bugün doktora gittik aşılarımızı olduk, bu ay sadece 500gr almış oğlum ama doktor normal olduğunu söyledi mama takviyesine gerek yok dedi
emme konusunu sordum, artık bebeklerimizin eskisi gibi sıklıkla acıkmayacağını, acıkma süresinin 3-4 saate çıktığını ve bebeği çok zorlamamak gerektiğini söyledi
su içirebilirsin ve meyvelerin sularından verebilirsin dedi doktorumuz
dişleri çıkacakmı diye kontrol ettirdm herhangi birşey yok ellerini ağzına alması normal onların tek oyunları bu şu anda dedi
geceleri duş aldırıp yatırmamızı önerdi
şimdi biraz ateşi var oğlumun ateş düşürücü verdik bekliyoruz

bunun dışında dönüşte otobüse bindik ve yaklaşık 15dk bi allahın kulu kalkıp yer vermedi kucağımda bebek olduğu halde hatta biri banane binmeseymiş madem otobüse dedi eşimle tartıştılar çk zoruma gitti bi dahada otobüse binmek istemiyorum çocukla resmen insanlık ölmüş

arkadaşlar bebeğini erken sünnet ettiren yada düşünen varmı acaba bebbekken çok daha kolay olduğu soylniyo bu konuda fikri ve bilgisi olan varsa yardımm

canım ben oğlumu daha hastaneden taburcu olmadan sünnet ettirdim, göbeği düşmeden dikişleri düzeldi, şimdi çok rahatız
dokuları yeni geliştiği için çabucak iyileşiyo, hem çocuk büyüyünce sünnet korkusuda olmayacak, sünneti sadece eğlence,gezme ve hediyeler olarak düşünecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…