- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.481
canım yaa gecmedı bebeişinin kolıklerıallah yardımcın olsun. valla benım kız alıştı gezme hayatına. okula gıdıyoruz ya artık. eve geldı mı horul horul uyuyor:) orada da mıllete maskotluk yapıyor. bırde bu gunlerde yenı huy edındık. ellerını ıyıce boğazına kadar sokup kendını kusturuyor. kaç gundur foruma gıremedım. yenı gelen arkadslara merhaba eskılere bol bol selam. elefera bennebıleyım hemşire63 kızlarr nasılsınızzzz
kızlar 4 hazıranda ası olduk bızde. bu sefer fitil sakınleştırmeye yetmedi.kuzucuğum öyle aglıyordu kı. hemde ayy ayya ayy dyyerek. gece yarısı gıttık nobetcı eczaneden calpol aldık. 8 saat ara ile vermeye devma edıyorum. en son akşamda vereceğim sonra keseceğim. ilacın etkısı geçtı mı mızmızlar ve ateş başlıyor. çok zor gectı bu ası donemı. kılomuz 5580 boy 65 geldı.ayy su çocuğu 7-8 kılo olanlara öyle özenıyorum kı. ama suna da sevınıyorum. benım kızım çooooooook hareketli. hıç durmuyor. çok şukur kolık degıl. uyumlu gulucukler sacan bır bebiş. şimdi oyun halısında oynuyor. çırpınıyor.çekıyr.kavga edıyor,guluyor oyuncaklarına. rabbım tum bebişlere saglık versın ınş..
bu arada pazartesı gunu okula gıttık. derste kızımı kuzum ırtanem dıye sevıyordum. çocuklarda boyama yapıyordu. bır tane kızım seslendı
öğretmenımdedi.efendım dedım. kızını öyle sevme dedi. neden dedim. çoooooook kıskanıyorum dedi...senı kızınla paylaşmak ıstemıyorum dedi.çok sasırdım ve onalrıda çok sevdığımı sadece bebeğin bana daha çok ıhtıyacı olduğunu anlatmaya calıştım. ayy kuzularım yaa onlarıda çoook özlemışım ama...
annemle babam bize süpriz yaptı bu sabah
çok şaşırdım çokta sevindim çünkü memonun koliği 2 haftadır beni mahvetmişti
memoda uyumuyodu bıdırdanıp duruyodu
annemle babamı görünce önce korktu ağladı sonra hemen alıştı gülücüklere başladı
keyfi çok yerinde bugün
hiç koliği tutmadı ağlamadı gazınıda zart zurt çıkartıyo
bu ne biçim şey böyle
annem geldi kolik durdu
geçen annem gittiğinde başladı 2 hafta sürdü annem geldi kolik hiç olmadı bugün
kızlar 4 hazıranda ası olduk bızde. bu sefer fitil sakınleştırmeye yetmedi.kuzucuğum öyle aglıyordu kı. hemde ayy ayya ayy dyyerek. gece yarısı gıttık nobetcı eczaneden calpol aldık. 8 saat ara ile vermeye devma edıyorum. en son akşamda vereceğim sonra keseceğim. ilacın etkısı geçtı mı mızmızlar ve ateş başlıyor. çok zor gectı bu ası donemı. kılomuz 5580 boy 65 geldı.ayy su çocuğu 7-8 kılo olanlara öyle özenıyorum kı. ama suna da sevınıyorum. benım kızım çooooooook hareketli. hıç durmuyor. çok şukur kolık degıl. uyumlu gulucukler sacan bır bebiş. şimdi oyun halısında oynuyor. çırpınıyor.çekıyr.kavga edıyor,guluyor oyuncaklarına. rabbım tum bebişlere saglık versın ınş..
bu arada pazartesı gunu okula gıttık. derste kızımı kuzum ırtanem dıye sevıyordum. çocuklarda boyama yapıyordu. bır tane kızım seslendı
öğretmenımdedi.efendım dedım. kızını öyle sevme dedi. neden dedim. çoooooook kıskanıyorum dedi...senı kızınla paylaşmak ıstemıyorum dedi.çok sasırdım ve onalrıda çok sevdığımı sadece bebeğin bana daha çok ıhtıyacı olduğunu anlatmaya calıştım. ayy kuzularım yaa onlarıda çoook özlemışım ama...
hayırlı günler cnm
inş tekrarlamaz koligi
bu çocukların neye nasıl tepki verecegi hiç belli olmuyo valla
aşıdan sonra baya ateşlendi yavrum fitil verdim rahatladı ama aglaması yok
sadece yanında olmamı istiyo
inş güzel atlatırız bu aşıyı
arnazaar senin kız şimdiden okullu oldu maşalllah
kusmaları nasıl devam ediyormu
geçmiş olsun aşınızıda olmuşsunuz
kızlar önceden gün sayıyorduk 40 çıksın die şimdi
4 aylık oldular maşallah
cnm kusması nasıl ,iyileşti mi???
yok canım valla hıç zor olamdı. hatta eglencelıde oluyor.:) ya semıner donemınde zaten bır suru boş sınıf var. anasınıfıda bır alternatıff. valla bız çok eglenıyoruz okulda. aslında bıraz dınlenıyorumda. çünkü bır suru öğretmen var ve onunla oynamak ıçın sırada beklıyorlar :))bende semıner donemınde su konferans sıstemlı semıner planından dolyı ne yapacağım bılmıyorum. okulöncesı ve sınıf öğretmenlerını bır hafta uzaktan 2 hafta yuzyuze semınere alacaklar. çok zor olocak. buyuk ıhtımalle benı salondan atacaklar:) bende kurtulacağım semınerden .bebişinle okula gitmişsin..nasıl geçiyor zor olmuyo mu yaa. benim deiznim bu hafta bitti. seminer döneminde gitsem diyorum ama zor olacak sanki
emzirmek falan özellikle de
anasınıfını açtırır orda otururum diyorum ama karar veremedim
bikaç gün denesem mi acaba
yok kızlar halen kusuyor. artık ılaçlarıda kestım çunku karacığer enzımları yukseldı. yaz tatılınde memlekete gıdeceğim o zaman ızmıre felan göturmeyı düşünüyorum. işin kötüsü kızım rahatsızlığı yetmıyor gıbı bırde 3 gundur parmakalrını boğazına sokuyor ve kalanlarıda öğürekrek çıkarıyor.artık ben onu boyle kabul ettım. ne yapayımm
yok canım valla hıç zor olamdı. hatta eglencelıde oluyor.:) ya semıner donemınde zaten bır suru boş sınıf var. anasınıfıda bır alternatıff. valla bız çok eglenıyoruz okulda. aslında bıraz dınlenıyorumda. çünkü bır suru öğretmen var ve onunla oynamak ıçın sırada beklıyorlar :))bende semıner donemınde su konferans sıstemlı semıner planından dolyı ne yapacağım bılmıyorum. okulöncesı ve sınıf öğretmenlerını bır hafta uzaktan 2 hafta yuzyuze semınere alacaklar. çok zor olocak. buyuk ıhtımalle benı salondan atacaklar:) bende kurtulacağım semınerden .
bu arada haberı olmayan arkadslar ıçn pazartesı 1 haftalık uzaktan egıtım semınerı ve arkasından 2 hafta yuzyuze semınerımız var. okul oncesı ve sınıçıların. 4+4+4 ile ılgılı..
canım belli olmaz ben sadece basit buldum gayet kolay yapılabilir yani.hem belki senin bebeğin sever ön yargılı olmanı istemem..bnde burdaki arkadaşlar tiny love oyun halısını çok övdükleri için sipariş verdim hepsiburadadan ordaki yorumlarda çok olumluydu çok para gerçekten bi süre almayım diyede baya düşündüm ama kafama takıldı şimdi sen böyle deyince:26: kaç gün oldu daha göndermediler zaten,bir daha hepsiburadadn kesinlikle alışveriş yapmam
ylz canım geçen gün kızıma biberonu denedim mümkün değil almıyor.belki gece alır diye uğraştım gece bile almadıBen ebebekten alışveriş yapıyorum her zaman aynı gün kargoya veriyorlar hemen. Artık gelişide oturduğunuz yere bağlı benim elime ertesi gün sabah geçiyor. Tavsiye ederim..
Günaydın herkese. Dün tam ne güzel vaktim var bugün bol bol sohbete girerim diyordum ama maalesef ablamlar geldi misafir giremedim hiç. Küçük birde yiğenim var hiç durmadı uyutmadı oğlumu. Yine zor bir gündü yani..
Bu arada oğluma daha önce elma suyu vermiştim sevmişti. Dünde şeftali püresi denedim, sözde sadece tattırıcaktım ama oğlum öyle sevdiki vermeyince çok ağladı bende biraz daha verdim ama öyle güzel yediki ağzını şapırdata şapırtadaçok güldük babasıyla. Babası dün bide karpuz tattırdı oğluma dilimi ağzına götürdükçe bizimki kendinden geçerek yaladı. Ek gıdalara geçiş eğlenceli olucak sanırım. Umarım herşeyi böyle güzel yer ve sever. Bakalım sebzeler nasıl olucak.
ne güzel maşallah.benim kızımda dönmek istiyor epey zorluyor kendini ama hala beceremiyorSlm kizlaar ya kizim hicdurmuyor hiccc surekli ayakta durmak istiyor ayaga kaldiriyorum koltuga dayiyorum oyle duruyor ama elim sirtinda durmam gerekiyo duser diye.yerede indiriyorum once yan donuyo sonra yuz ustu donuyo surunmeye calisiyo gidemeyince agliyo yada yuz ustu donunce bir eli karninin altinda kaliyo cikaramiyo cok komik oluyoyaa agliyo ne yapacagimizi sasirdik.bide oyun halisi almadik biz hic bisey dikkatini cekmiyo salincaginin oyuncaklari var cingirakli birkac dk oyalaniyo yanlizca
inş ccanım bende sevmesini çok istiyorum ama çok korkuyor:)))birde sizde tekmeleme aygıtı nasıl??oğluşun müziği çaldırabiliyormu??bizimki ne kadar vursada yeterli gelmiyor malesefgünaydııınn.
canım bende tiny love aldım,ve daha öncede bahsettiğim gibi memnunuz..
tabi herkesin görüşü farklı olabilir.ben kendim memnum kaldığım için burdaki soran arkadaşlarada,almak isteyenlere beğendiğim ve beğenmediğim yanlarını anlatarak önermiştim.herkes memnun kalmayabilir..bende yapabilecek olsam okadar para verip almazdım ..ama oğlum şuan içinde oynuyor,gayette mutlu gözüküyor o yüzden verdiğimiz para şimdilik boşa gitmemiş oldu.
kızın önceleri yadırgar ama bak görüceksin oda alışıp oynamak isteyecektir..
canım bence sen yalnızken çok stres yapıyorsun buda bebeğine geçiyor olabilir.şimdi annen geldiği için rahatlamışsındır bebeğinde bu yüzdden huzurludur bence..annemle babam bize süpriz yaptı bu sabah
çok şaşırdım çokta sevindim çünkü memonun koliği 2 haftadır beni mahvetmişti
memoda uyumuyodu bıdırdanıp duruyodu
annemle babamı görünce önce korktu ağladı sonra hemen alıştı gülücüklere başladı
keyfi çok yerinde bugün
hiç koliği tutmadı ağlamadı gazınıda zart zurt çıkartıyo
bu ne biçim şey böyle
annem geldi kolik durdu
geçen annem gittiğinde başladı 2 hafta sürdü annem geldi kolik hiç olmadı bugün
yok kızlar halen kusuyor. artık ılaçlarıda kestım çunku karacığer enzımları yukseldı. yaz tatılınde memlekete gıdeceğim o zaman ızmıre felan göturmeyı düşünüyorum. işin kötüsü kızım rahatsızlığı yetmıyor gıbı bırde 3 gundur parmakalrını boğazına sokuyor ve kalanlarıda öğürekrek çıkarıyor.artık ben onu boyle kabul ettım. ne yapayımm
yok canım valla hıç zor olamdı. hatta eglencelıde oluyor.:) ya semıner donemınde zaten bır suru boş sınıf var. anasınıfıda bır alternatıff. valla bız çok eglenıyoruz okulda. aslında bıraz dınlenıyorumda. çünkü bır suru öğretmen var ve onunla oynamak ıçın sırada beklıyorlar :))bende semıner donemınde su konferans sıstemlı semıner planından dolyı ne yapacağım bılmıyorum. okulöncesı ve sınıf öğretmenlerını bır hafta uzaktan 2 hafta yuzyuze semınere alacaklar. çok zor olocak. buyuk ıhtımalle benı salondan atacaklar:) bende kurtulacağım semınerden .
bu arada haberı olmayan arkadslar ıçn pazartesı 1 haftalık uzaktan egıtım semınerı ve arkasından 2 hafta yuzyuze semınerımız var. okul oncesı ve sınıçıların. 4+4+4 ile ılgılı..
bebişinle okula gitmişsin..nasıl geçiyor zor olmuyo mu yaa. benim deiznim bu hafta bitti. seminer döneminde gitsem diyorum ama zor olacak sanki
emzirmek falan özellikle de
anasınıfını açtırır orda otururum diyorum ama karar veremedim
bikaç gün denesem mi acaba
bnce dene cnm bnde seminerlere kızımla birlikte gitcem inş,1 haftada uzaktan eğitim varmış birsürü bebekli anneler olucak geçmiş senelerde seminerlerde annelere izin veriyorlardı bnm kızım uslu ama ağlayan bi bebek oluyor hep onlarda izin veriyorlar
Kızlar günaydın bişey sorucam dün oğlumu yıkarken bişey dikkatimi çekti omuzundaki aşı yeri kıpkırmızı şiş ve sanki içinde iltihap var gibi( bana öyle gelmişte olabilir ama endişeliyim suan. Sizdede varmı böyle bir problem (
Birde bu saç dökülmesi olayını ne yaptınız devam ediyormu? Benim tutam tutam gidiyor saçlarım alnımda sağ ve sol tarafımda bariz açıklıklar oluştu( doktor normal olur düzelcek dedi ama çok üzülüyorum ya geri çıkmassa.
Diğer saçlarımla kapatmaya çalışıyorum oraları. Bende birdi ciddi bir kansızlık var. Hamileliğimin ilk başından beri halen kan hapı kullanıyorum. Doktor daha kullanacaksın dedi düzenlide almıyorum unutuyorum onunda etkisi var dedi.
Acayip morelim bozuk(
canım benım kızımında verem asısı artık kırmızı yara halını aldı. bu aşının tuttuğunun göstergesı ama içinde beyaz ıntehap varsa bır aile hekımıne götur ıstersen. benımde saçlarım çok dokuluyor ve kestırdım bu yuzden.zamanla hersey normale donecek ınş
harıka olmus yaa ellerıne saglık cok mantıklıtebrık ederım ..Ben de hep dusunuyordum da
pek becerıklı degılım akıl edemezdım bu sekılde..Eşime gösterecegım o da ben
yaparım dıyordu ...bız de koyarız artık bırkac hafta sonra resmını::))))[/BIZIMKINEde tiny love oyun halisi aldim en fazla 10 dk duruyor icinde sizinki duruyormu?COLOR]
Ohhh maşallahhhhh.. Bizimkini kessen bu saate kadar uyumaz..
Ay bizdemi bi cafer alsak:) buyuklugu nasil bizimkide herseyden cok cabuk sikiliyorbenimki hamağında caferiyle oynuyo
cafer hacıyatmaz
parlak renkli çın çın yaptıkça vuruyo ona konuşuyo arada kızıyoda
mutlaka olumlu olumsuz herseyi anliyolar,Merhaba bayanlar,
Bır kac gundur gıremıyorum nete.
Haftasonunu kızıma ve evıme ayırıyorum.
Dun de bıraz yogundum, aslında bugun de oyle.
Gecmıs sayfalara baktım da, kımınız 2. cocuktan bahsetmıs, ne kadar cabuk!
Sanırım hepınızın psıkolojısı yerınde
Bır ben mıyım acaba psıkolojısı alt ust olan, esıyle bebegı nedenı ıle sureklı sorun yasayan!
Elıf dogdugu ıcın cok mutluyum, onun bır gulusu yetıyor hayatı anlamlandırmaya.
Fakat ne yazık kı esımle aramızda bır ucurum olustu, Elıf'ın dogmasına gunler kala ve hala devam eden.
Daha dun aksam bırbırımızı fecı halde kırdık.
Ta ki Elıf kucagımda tıtreyene kadar ):
Evet, Elıf ı emzırırken esımle tartısıyorduk, bırden Elıf ın bacagı tıtremeye basladı, sok oldum, o an kendıme ve esıme cok kızdım.
Hemen sustuk, Elıf ı yatagına yatırdık. Bu kez cıglıklar atmaya basladı.
Aldım kucagıma, sarıldım, optum, nafıle.
Sonunda esımın yanına gıttık, ıkımız bırden sarıldık, elını tuttuk ve sakınlestı.
Hatta ben babasını opunce oda gulumsemeye basladı!
Gercekten o an onun bızım yasadıklarımızdan etkılendıgını anladım ve kendımden cok utandım.
Kızlar ben ne yapmalıyım?
Esım; 'cok saygısızsın artık' dıyor.
Galıba haklı da!
Onceden daha sevgı doluydum ona karsı, daha anlayıslı.
Elbette o da bana karsı.
Ama artık ıkımızde sabredemıyoruz.
ıkımızde hemen cıldırma noktasına gelıyoruz.
Ve butun bunlar ne yazık kı kızımızı etkılıyor ):
ylz canım geçen gün kızıma biberonu denedim mümkün değil almıyor.belki gece alır diye uğraştım gece bile almadı(ne yapıcam hiç bilmiyorum
buarada ne güzel maşallah bebişine ek gıdalara geçmişsiniz.ben bi yerde okumuştum.ek gıdalara geçerken sebzelerle başlamak daha iimiş.çünkü bebek ilk meyve tadına alışınca anne sütünü ve sebzeleri yadırgıyormuş aklında bulunsun buda
kızlar buarada bugün hava çookkk güzeldi ve ben ilk defa tek başıma kızımla dışarı çıkmaya cesaret ettim
beraber manava domates almaya gittik
ama baktımki duruyor biraz gezdireyim dedim.sonra kızıma ciciler aldım.minicik minicik elbiseler çok sevimliler:))
sonra babası geldi birde onunla çıktık.ohhh bi güzel gezdik.bizimki maşallah gıkını çıkarmadı.ama tabi kucakta olduğu için,arabasında olsa bas bas bağırırdı
ama eve geldik ben yoruldu uyur artık demiştim ama nafile yine uyumadı:)
neyse olsun bunada şükür bundan sonra günde yarım saat falan çıkarıp dolaştırmayı düşünüyorum.az farklı insan yüzü görsün kızım
Kızlar günaydın bişey sorucam dün oğlumu yıkarken bişey dikkatimi çekti omuzundaki aşı yeri kıpkırmızı şiş ve sanki içinde iltihap var gibi( bana öyle gelmişte olabilir ama endişeliyim suan. Sizdede varmı böyle bir problem (
Birde bu saç dökülmesi olayını ne yaptınız devam ediyormu? Benim tutam tutam gidiyor saçlarım alnımda sağ ve sol tarafımda bariz açıklıklar oluştu( doktor normal olur düzelcek dedi ama çok üzülüyorum ya geri çıkmassa.
Diğer saçlarımla kapatmaya çalışıyorum oraları. Bende birdi ciddi bir kansızlık var. Hamileliğimin ilk başından beri halen kan hapı kullanıyorum. Doktor daha kullanacaksın dedi düzenlide almıyorum unutuyorum onunda etkisi var dedi.
Acayip morelim bozuk(
Ay bizdemi bi cafer alsak:) buyuklugu nasil bizimkide herseyden cok cabuk sikiliyor
mutlaka olumlu olumsuz herseyi anliyolar,
O olaydan dolayi affedemiyorsun is ev cocuk hepsi bir arya gelince patliyorsun bi tarafin anlayisli olmasi lazim o kisimda erkeklere dusuyor amaa kocaman bir ama var iste,
Ay benim kizim hala uyurken kollarini hakim olamiyor sicriyor uyaniyor oyuncaklari tutmaya basladi ama uyurken istemsiz haraket edince uyaniyor boyle olan varmi ve ne yapiyorsunuz, ben bagliyorum yada alt pijamasina sokuyorum ama alismasi lazim artik baglanmaya alisti
Ay bizdemi bi cafer alsak:) buyuklugu nasil bizimkide herseyden cok cabuk sikiliyor
O olaydan dolayi affedemiyorsun is ev cocuk hepsi bir arya gelince patliyorsun bi tarafin anlayisli olmasi lazim o kisimda erkeklere dusuyor amaa kocaman bir ama var iste,
Ay benim kizim hala uyurken kollarini hakim olamiyor sicriyor uyaniyor oyuncaklari tutmaya basladi ama uyurken istemsiz haraket edince uyaniyor boyle olan varmi ve ne yapiyorsunuz, ben bagliyorum yada alt pijamasina sokuyorum ama alismasi lazim artik baglanmaya alisti
canım bize hemşire kolu 9.aya doğru kabuk tutması gerekiyor demişti.aşının tuttuğunun göstegesiymiş.şuanlık bişey yok bizde ama inşallah olur.olmazsa 12.aydamı ne tekrar yapılacakmış.
saç dökülmesi bendede okadfar çok varki.bende kestirdim ama nafile hala dökülüyor.saç lastiğimi saçımdan bi çıkarıyorum bir birsürü saçla beraber çıkıyor.demek kan hapına devam dedi doktorun.ben doğumdan sonra 2 ay daha devam etmiştim ,bıraktım tekrar başlasammı acba?
kızlar ben pazartesi regl oldum..aman allahım okadar çok kanamam varki akşam çarşaf,yatak koruyucu batmış ordan yatağa ,bile geçmiş,hemde lekesi çıkmadı.neler neler döktüm üzerine çıkartamadım.3 günde 5 tane pijama altı değiştirdim hep arkaları batttı.hemde 1-2 saat içinde oluyor .okadar bitkinimki..
normalmi acaba?:18:
benim kızımında aşı yeri kırmızı ama doktor iltihapta olabilir bu aşınımn tuttuğu anlamına gelir endişelenme demişti.saç dökülmesi bendede var tutam tutam hemdeKızlar günaydın bişey sorucam dün oğlumu yıkarken bişey dikkatimi çekti omuzundaki aşı yeri kıpkırmızı şiş ve sanki içinde iltihap var gibi( bana öyle gelmişte olabilir ama endişeliyim suan. Sizdede varmı böyle bir problem (
Acayip morelim bozuk(
canım bizde ilk 1 ay bağlamıştık.kundak yapıyorduk ama baktımki olacak gibi değil alışması lazım açtım kollarını.bi sürede eldivenlerini çıkarmadm.sonra onlarıda kaldırdım 2,5aydan sonra elleri açık bi şekilde bıraktım.başta biraz oda bende zorlandık ama şimdi alıştı.bence sende alıştır artık canım..Ay bizdemi bi cafer alsak:) buyuklugu nasil bizimkide herseyden cok cabuk sikiliyor
benimde bugün temizlik yapmam gerek ama takıldım buraya canımda istemiyor hiç offf ne sıkıcıGünaydın kızlar..Dün oğlumla temizlik yaptık. Ben temizlik yapmaya niyetlendim o da bensiz durmayınca koydum kanguruya beraber süpürdük evi. Çokta hoşuna gitti. İlk önce ne oluyor gibisine dudak büzdü ama sonra sesler çıkararak bana eşlik etti.
3 gündür sab simplexi bıraktık çok şükür sorun yoktu. Ama dün gece hiç uyumadı. Sürekli uyandı ağladı. Acaba yine kaç gündür kakasını yapmadı ondanmı ağladı, yoksa gazı vardı zorlandı ondanmı, yada dün eltime gitmiştim gece çok güzel uyuyor hiç ağlamıyor dedim nazarmı değdi oğluma.Ne kadar yıldızı düşük bu çocuğun ya hemen nazar değiyor.. Hiç güzel şeylerini anlatamıycakmıyım ben oğlumun. :44:
Emzik emseydi biberona alışması kolay olurdu. İşe başlayınca zor olucak senin için biberon tutmaması canım.Ek gıdalara doktorumuz meyvesuyuyla başlıycaz demişti bende hiç araştırmadım ama sebzelere bi dahaki ayda başlamak istiyorum. Dündende yoğurt mayaladım çok az. Baktım tadıda çok güzel olmuş. Bugünde onu tattırıcam az miktarda, hem alerjisi varmı onada bakarım. Umarım yoktur ve oğlumda yoğurdu çok sever..
Tam gezme havaları. Sıcaklar bastırınca çıkamıcaz bugünlerin kıymetini bilelim bol bol gezelim.Bebişlerde alışsın artık dışarılara yaa insanlara yabani kalmasınlar. Bizimkinide her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum. Çünkü benden başka kimseyle iletişimi yok. Yabani kalıcak yoksa alışsın millete azcık. Benim oğlumda arabayı pek sevmiyor ama zorla alıştırıcam başka çaresi yok. Her zaman ben onu nasıl taşıyayım. Şimdi hadi neyse bi kaç ay sonra yerinden kalkmaz hale gelicekler bide.
Canım aşının öyle olması çok normal. Olmasaydı problem var demekti zaten. Aşınız tutmuş ne güzel. Daha orası kabuk bağlayıp kendiliğinden dökülücek. Sen sakın elleme..
Ben doğduğundan beri hep ellerini serbest bırakıyorum alıştı biz sorun yaşamıyoruz. Ama doğduğunda doktorumuz bu bağlama olayını anlatmıştı yapmayın demişti. Bebeğin ellerini tanıması, uzatması gerekirmiş. O baya uzun uzun anlatmıştı bende hiç bağlamadım. İlk zamanlar bizimki çok uyandırıyordu kendini ama yinede sabrettim şimdide ben rahat ediyorum. :))
canım bize hemşire kolu 9.aya doğru kabuk tutması gerekiyor demişti.aşının tuttuğunun göstegesiymiş.şuanlık bişey yok bizde ama inşallah olur.olmazsa 12.aydamı ne tekrar yapılacakmış.
saç dökülmesi bendede okadfar çok varki.bende kestirdim ama nafile hala dökülüyor.saç lastiğimi saçımdan bi çıkarıyorum bir birsürü saçla beraber çıkıyor.demek kan hapına devam dedi doktorun.ben doğumdan sonra 2 ay daha devam etmiştim ,bıraktım tekrar başlasammı acba?
kızlar ben pazartesi regl oldum..aman allahım okadar çok kanamam varki akşam çarşaf,yatak koruyucu batmış ordan yatağa ,bile geçmiş,hemde lekesi çıkmadı.neler neler döktüm üzerine çıkartamadım.3 günde 5 tane pijama altı değiştirdim hep arkaları batttı.hemde 1-2 saat içinde oluyor .okadar bitkinimki..
normalmi acaba?:18:
ben hala regl olamadım kendimden şüphe eder oldum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?