- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.541
inşallah canım
netten fön makinası sesi açtım
canım anlayamıyorum işte.3 saat geçiyor hiç acıktım diye ağlama falan yok.o yüzden hep şüphe ediyorum.bugün mesela gece en son 3te emmişti.uyuyakalmışım gözümü bi açtım saat 6:30..kızıma bi baktım gözlerini kocaman açmış salıncağında oyalanıyor kendi kendine.bi çocuk 3;5saat acıkmazmı.acıktım diye ağlamazmı ağlamıyor işte(
o yüzden normal olanını öğrenmeye çalışıyorum.
buarada öyle ahım şahım kilo alan bi bebekte değil.hala 6,5 kilo
aç kalıyorda haberimi yok diye şüphe ediyorum işte
kızlar nabersınız?
bırşey soracagım ; benım kızım 2 gundur fazla yemek ıstemıyor ,yanı cok zor acıkıyor ..2 saatte bır verdıgım
mama veya memeyı almamaya ıtmeye basladı..mememde 3-4 dk emıp hemen oynamaya ve dalga gecmeye
baslıyor..normal mıdır ?_?Sizlerde de oluyor mu?Cok az yer oldu ,saskınım ..
NEPHY21 canım coooook gecmıs olsun cok uzuldum şukur bır sorun cıkmamıs yavrunun ..Allah hepımızın
meleklerını korusun inşallah..
Sorarım canım benimde aklımda bir sürü soru var ama her seferinde unutuyorum
bugün aklıma geldikçe not alayım diyorum toplu bi şekilde sorarım
hugocuk seni çok iyi anlıyorum 3,5 aydır kolikli oğlumla uğraşıyorum ve bittim desem yeridir..denemedik şey kalmadı ama denemediysen bizimki artık son ses müzik sesinde duruyor ve biraz sallayınca uyuyormüziği kapatınca uyanıyor:)..apatman bizi dinliyor herkes halimizi biliyor..foruma yeni bakmaya başladım çok güzel paylaşımlarınız..
ağrıdan olan var mı aranızda?
diyelimki bebeğinizi sabah saat 9da emzirmeye başladınız 2 göğüs ortalama 20 dk sürdü.
şimdi birdahaki emzirme saatiniz kaç olur??
yada bebeğiniz saat kaçta tekrar acıkma belirtisi gösterir????
bana ortalama bişey söylerseniz çok sevinirim
geceleri 5 saati geçirmemeye çalış.o zaten aç olunca yüksek ses ağlamaya başlar.aç kalmaz.geceleri mideleri dinleniyor 3saatte bir kaldırırsan uykusu da bölünür.baktın 5 saati geçti emzir .kilo alımı,boy,baş çevresi nornal seyrindeyse hiç endişelenme.kilolu bebek sağlıklı demek değildir.hasta olmasın varsın düşük kilolu olsun
Sorarım canım benimde aklımda bir sürü soru var ama her seferinde unutuyorum
bugün aklıma geldikçe not alayım diyorum toplu bi şekilde sorarım
yok canım ama ben orayada giderim heryere giderim
eşim sınavıı kazanamazsa boşayacam onu
kız mozp sen nasıl yaptın bu oyun halısını ya ben bi türlü beceremedim....benm borular hiç sabit durmuyo yıkılıyolar hhep yampiri yampiri ne yapcam bilmiyorum vallha
ağrı değil ama komşusu muştan var
ağrının neresi cnm patnosu doğubeyazıtı görmüştüm
inşallah canım
netten fön makinası sesi açtım
kenarlarını cırt ve kurdela ile sağlamlaştırdım, ayrıca çapraz gelen boruları en üst kısmından kurdela ile bir kaç kat sararak sağlamlaştırdım
muhtemelen sen üstten bağlamadığın için tutmuyodur
bendede ayni sorun var 4 aylik oldugunda bebekler 4 saatte bir beslenme programina gecilirmis tracy hogg oyle diyor ben 20 gundur gectim duruyor sorun cikarmiyor once 3,5 saat yaptim sonra .4 birden gecmesim fakat son 4-5 gundur mamasini yemiyor kafa bi o yana bi bu yana savas veriyorum resmen gece uykularimizda sorunlu hala deliksiz uyumuyor gece surekli mikirdaniyor bazen agliyor, sicaktanmi bilmiyorum ama demekki belli donemlerde oluyor hepimiz yasiyosak bu sorunukilosu gayet normal benmkiyle aynı ama biz daha 2 saatten fazla ac durmadık...hep mutlaka 2 satte bi emmek istiyo ve sadece 3-5 dakka emiyo bırakıyo....bence bebeginin keyfine bırak acıkınca mutlaka emecek....cok doydugu için belki o kadar uzun süre bekleyebiliyodur
kızlar nabersınız?
bırşey soracagım ; benım kızım 2 gundur fazla yemek ıstemıyor ,yanı cok zor acıkıyor ..2 saatte bır verdıgım
mama veya memeyı almamaya ıtmeye basladı..mememde 3-4 dk emıp hemen oynamaya ve dalga gecmeye
aynen cok kiside ayni sorunlar baslamis demek
NEPHY21 canım coooook gecmıs olsun cok uzuldum şukur bır sorun cıkmamıs yavrunun ..Allah hepımızın
Ben mayis 17 den beri basladim sutlu pirincli yiyor yeme sorunundan once cok severek yiyordu, bi tek danoneye hayir demiyor cadikızım 16 haftalık carsamba günü 4 aylık olacak, 2 haftadır beslenmede çok buyuk sorun yasıyoruz, sütüm azalmıstı mama verdim içmedi sonra ben sütü artırmak için çay kahve vs. içtim allaha şükür arttı ama busefer kızım emmek ıstemedi simdi 2-3 günde biemiyor 5-10 dk. mama veriyorum 2 gündür onuda içmiyor doktora soyluorum vericeksın yapcak bişey yok ek gıda ıcın çok erken diyor.mama olarak once aptamil aldım sonra hero baby simdide sma kullanıyorum ama hiçbirini içmek ıstemiyor.aptamilin kasık mamaları var 4. aydan itibaren diyor onlara mı baslasam?siz neyaptınız geçtiniz mi ve bebeğiniz 4 aylık oldumu? lütfen herkes cevap versın çok zor durumdayım bu beslenme konusu benı çoook üzüyor
ben ellerini atmaya basladiginda aldim bebedor sulu olandan tam tutamiyor ve agzina tam beceremiyor oynuyor sadece elimi ellerini sapur supur yiyorkızlar günaydın..
bebiğinizin eline diş kaşıyıcı verdinizmi hiç?yaa benimki çıldırmış bi vaziyette elerini ,parmakalarını,battaniyesini,oyuncaklarını,ve ensonda başkalrının ellerini ağzını götürmeye başladı.biri ellerini tutmasın direk ağzına doğru götürüyor.diş çıkarmak için henüz erken ama belirtileri ve verdiği rahatsızlık şimdiden başladı sanırım.
hangi marka diş kayşıyıcıyı önerirsiniz?kullananlardan öğrenebilirmiyim?
kızlar nabersınız?
ağrı merkez canım...muşta kaynım var ankaradaydık biz ona yakın olacaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?