2012 Şubat Anneleri

inşallah canım
netten fön makinası sesi açtım

hugocuk seni çok iyi anlıyorum 3,5 aydır kolikli oğlumla uğraşıyorum ve bittim desem yeridir..denemedik şey kalmadı ama denemediysen bizimki artık son ses müzik sesinde duruyor ve biraz sallayınca uyuyormüziği kapatınca uyanıyor:)..apatman bizi dinliyor herkes halimizi biliyor..foruma yeni bakmaya başladım çok güzel paylaşımlarınız..

Hic endiselenme canim onlar acikinca zaten aglayarak belli ediyorlar. Bizim ufaklik neredeyse dogdugunndan beri geceleriuzun uzun uyuyor. Dr ona da kendine de eziyet etme, kilosu da iyi birak uyusun diyor. Ben de ileride uyku duzeni oturtmak icin ugrasmayiz insallah diye seviniyorum bu duruma. Gunduz acisini cikariyor zaeten :) Kilosu normal gittikce hic meraklanma derim ben. Hala 6,5 kilo diyerek uzulmussun duruma. Bizimki daha yeni o ladar oldu, obez mi yapacaksincocugu canim :)

Benzer sorun bizde de var. Bu aylarda disariya, harekete ve sese ilgileri arttigi icin bunu yaparlarmis. Dr sessiz ortamda tv filan acmadan emzirmemi onerdi. Hanimefendi rahat etsin diye konusmadan oturuyoruz yaninda. Hersey onlarin sagligo icin sonucta, katlanacagiz napalim :))

Sorarım canım benimde aklımda bir sürü soru var ama her seferinde unutuyorum
bugün aklıma geldikçe not alayım diyorum toplu bi şekilde sorarım

kız mozp sen nasıl yaptın bu oyun halısını ya ben bi türlü beceremedim....benm borular hiç sabit durmuyo yıkılıyolar hhep yampiri yampiri ne yapcam bilmiyorum vallha

bizimde denemediğimiz şey kalmadı canım
allah kolaylık versin çok zor
çeken bilir
daha ne kadar sürer neler yaparız artık hiç bilmiyorum

Arkadaslar bende subat annesiyim Qatar'da yasiyorum ve sizlerle bildiklerimi paylasmak istiyorum...

- Kizimin Gaz sorununu sadece Zinco diye bir damlayla cozdum
- doktorum bebegin her kilo basina 110ml icmesi gerektigini soyledi
- asi sonrasi atesi 39'dan fazla bile olmasi normalmis ve basi yintemler onerdi

aynen benım kızım da 2dk emıyor,sonra da tv ızlıyor :))) 9da emdıgınde resmen öglen 1e kadar emmeyebılıyor ben artık zorlamamaya calısıyorum.salı doktora gıdınce kılosundan anlarım ve doktora da sorarım dıyorum..

öyle bır saat sınırı kalmadı artık..5.aylarına gırıyorlar,benım kızım 3aylıkken bazen 6-8 saat uyanmıyordu gecelerı..doktora sordugumda
hıc kaldırmana gerek yok demıstı..uyku da bebegı buyuten bırsey sonucta..

ELEFERA kocan ne kafasıyla böyle bır hata yaptı..haber ızlemıyor mu hıc,bu dewırde babana bıle kefıl
olmamak gerekırken ewi parasız mı sattı ve arkadasının KUZENINE MI??yuh yaa..

HUGOCUK bak dısarı cıkartsan duzelır demedım mı sana kız:=)

kız mozp sen nasıl yaptın bu oyun halısını ya ben bi türlü beceremedim....benm borular hiç sabit durmuyo yıkılıyolar hhep yampiri yampiri ne yapcam bilmiyorum vallha

kenarlarını cırt ve kurdela ile sağlamlaştırdım, ayrıca çapraz gelen boruları en üst kısmından kurdela ile bir kaç kat sararak sağlamlaştırdım
muhtemelen sen üstten bağlamadığın için tutmuyodur

yaptım canım dene yanıla bi yol buldum ....güzel oldu resim koyabilrsem koyarım

bendede ayni sorun var 4 aylik oldugunda bebekler 4 saatte bir beslenme programina gecilirmis tracy hogg oyle diyor ben 20 gundur gectim duruyor sorun cikarmiyor once 3,5 saat yaptim sonra .4 birden gecmesim fakat son 4-5 gundur mamasini yemiyor kafa bi o yana bi bu yana savas veriyorum resmen gece uykularimizda sorunlu hala deliksiz uyumuyor gece surekli mikirdaniyor bazen agliyor, sicaktanmi bilmiyorum ama demekki belli donemlerde oluyor hepimiz yasiyosak bu sorunu

Ben mayis 17 den beri basladim sutlu pirincli yiyor yeme sorunundan once cok severek yiyordu, bi tek danoneye hayir demiyor cadi
ben ellerini atmaya basladiginda aldim bebedor sulu olandan tam tutamiyor ve agzina tam beceremiyor oynuyor sadece elimi ellerini sapur supur yiyor

canım sıcaklardan olabilir benim annemde öyle söyledi sıcaklar etkilermiş iştahlarını

kızlar merhaba dün sağlık ocağına gittim kilosunu merak ettim sütüm yine yetiyormu acaba diye yemeye başladım son günlerde kendimi tarttırdım ve çok az kilo almış en son 17 mayısta gitmiştim o zamandan düne kadar 440 gr almış kıyafetli kyafeti ne kadar tutar dedim 100 gr ancak dedi hemşire, yani 340 gr oluyor 19 haziranda dr kontrolü yani 1 ay o zaman oluyor endişelenmelimiyim çok az almış aç gibide görünmüyor napıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…