2012 Şubat Anneleri

ohh bee!!!sizlerdende aynı ölçüyü duyunca rahatlıuorum valla..sağolun kızlar..doktorumada çok güveniyordum aslında(

evet canım bendim..ama şimdi rahatladım,sizlerinkide aynıymış..sağolun..
bu arada sutasbabymix ne canım?

önerin için sağol canım..inşallah yine elini emmeye devam etmez..

Bennebileyim kizinin kilosu boyu ne durumda bizimkiler geriden geliyodu ama sukur kizimda yetisti orta sinirlarda suan zaten 9-10kgolsun istemem kiz gunisigim bel fitigi var bende sennasil tasiyon o bicirigi masallah:))

taşıyamıyorum ki!:))
görümcen çocuğunun kangurusunu vermişti ,kullanırım diye,o hiç kullanmamış inan onda bile taşımaya korkuyorum koparır diye!:))

yaw bu doktorlara sinir oluyorum hepsi ortak bişey demiyo
bak seninki mama veriyosan su verme demiş
bana hem özel hastanedeki doktor hemde devlet hastanesindeki doktor mama veriyosan hemen içirir içirmez su ver dedi

selam millet nasılsınız bakalım
cuma günü pazaara gittik oğlum iyice alıştı arabasına ama bacaklar hep havada duruyoo herkes güldü bize
ordanda kanguru almaya gittik
benim oğlan durmadan gezmek istiyo diye annem aldı koy kanguruya heryere götür bu çocukta duracak hal ypl dedii
bi tanede oyuncak aldık çok sevdi arada kızıp homurdansada genel olarak seviyo oynuyoo
bugünde kontrole götürdük
malesef hastanede hiç durdurmadı beni sıcakta kanguruyla bi aşarı bi yukarı saniye oturtmuyo açıyo kocaman gözlerini devamlı bakınıyo etrafına ter içinde kaldım
doktorların odalarına filan heryere girdik çıktık herkesle samimi olduk agulaştık huuu dedik
doktorumuzu değiştirdik çünkü gitti burdan ama şidiki doktorumuzu pek sevdi oğlum kadın diyemidir nedir bayıldı bi saniye susmadı hu agu hu agu doktorda cevap veriyo filan epey muhabbet ettiler
6 kilo olmuş boyuda 60 santim dedi
koliği için 4. ayda geçmesi lazım geçmezse idrar tahlili yapalım dedi
ama idrar yolu enfeksiyonu olsa bebek rahat gözükmez devamlı ağlar belli saatlerde değil dedi
aşıda çok korkmuş olabileceğini ve bu durumunda kolikte etkili olduğunu söyledi
kilosuna nırmal dedi önümüzdeki ay yine bakacak gerekirse ek gıdaya geçirecek
rota virüsü aşısını söyledi hastanemizde isterseniz yapılıyo ama şart değil ayrıca rota virüsü aşısı oldu diye rota virüsü olmayacak diye bişey yok yine olabiliyo bu rahatsızlık yüzde yüz değil dedi
annelik içgüdün ne diyorsa onu yap dedi
biz yaptırmadık

bu akşamda alışveriş merkezine gittik koydum kangurusuna
zor çıktık kasadan ben poşeti açmaya çalışıyorum o elimden almaya çalışıyo çok yaramazlık yaptı

bu akşamda alışveriş merkezine gittik koydum kangurusuna
zor çıktık kasadan ben poşeti açmaya çalışıyorum o elimden almaya çalışıyo çok yaramazlık yaptı

Bennebileyim kizinin kilosu boyu ne durumda bizimkiler geriden geliyodu ama sukur kizimda yetisti orta sinirlarda suan zaten 9-10kgolsun istemem kiz gunisigim bel fitigi var bende sennasil tasiyon o bicirigi masallah:))

sorma kız:)) ben pazartesı tarttırdım 5980 cıktıı :)) yuuh dedım bır 6 olamadın yaa artık bu
gıdısımde olur umarım cnm..walla ben 20 dk kucakta tutmaya yoruluyorum emerken yoruluyorum
gercekten nasıl tasıyorsunuz sız bunları yaw..bızım kızlar çıtır olacak canım hem mınyonn,hem form
koruyorlar..test yap da sonucu bıldır bakalım 2013 subat annelerıne yetısebılırsın:)))

yaa benım doktorum salak mı o zaman kızlar acaba??Benım kızım da 520 gram aldı ama doktorum cok az
dedı ve hemen mamaya gectık gunde 4 ögun..nedır dogru olanı anlamadım gıttı..gercı bır öncekı ay sırf
emerek 1 kılo almıstı ,bır de ben ıkı hafta önce saglık ocagında tarttırmıstım cok kusuyordu ve o kıloda
kalmıs görunuyordu ..yanı ıkı hafta 0 kılo almıs gıbı dedım belkı benım yuzumden vermıstır..

benım kızım da suya pek alısmaıyor kasıkla verdım de pek sewemedı yogurdu anne sutunle yapmayı dene bence
burada okumustum oyle yapanlar oluyormus dogal olsun dıye..bgn ılk kez hero baby elmalı muzlu verdım kasıkla
valla bayıldı resmen kasıgı ceke ceke yalana yalana yedı cakaal agzının tadını bılıyor:))

ben bunu kızım kusmaya basladıgı andan berı yanı 1.aydan berı yasıyorum ,ona benden ıyı kımsenın bakamayacagını
herkesın yanlıslıkla dusurme ıhtımalı olabılecegını vs dusunup hemen almaya calısıyorum ve aglasın hadı dıye dualar
edıyorum:)))anormalızzzzzzz:18::18:

edilir yavrum biz oarayada razıyız

neden ki??ne var kötu olan orada..mesela bız aılemden cok sıkıldık ben sımdı baska sehre atansak anında gıdeırm
dıyorum sneın de buna benzer bırsey mı sebep ne yanı...ayrıca ben sana gezdır demedım mı bak cocuk ınsanları
gördukce alısır ne guzel ıstee..

hmm ne güzel sordun demeeek içim ferahladı valla 1 dakıka emmeden nasıl 4-5 saat duruyor ya da açlık
da artık onun umrunda degıl mı anlayamadım kı şoka giriyorum..Mesela kızım altı kirliyken de hııc aglamaz:))
iyi barı 4 saatte emmelerı bızı de rahatlatır ben ılk kez bu hafta saat kurmuyorum canım kendı acıkınca
bakmaya baslıyor gögsume walla ben kımseye guvenmıyorum dısardan bu yuzden asla yer beklemem
ınsanlar ucmus ya nerde eskı saygı vs..kör degıller sonucta ama bızde de hata var bana bazen ben
dersaneye gıderken bebeklı kadınlar tepeme dıkılırdı kafamın üstüne bebegı koyarlardı hatırlıyorum :)) bız bunu
yapamıyoruz ya ondan vermıyorlardır:))bır dahakıne öyle yap canım koy kafasına bebegı kalksın utanıp..
gercı ben öyle kadınlarda ınadına oturup yer wermezdım ayrı mesele:)))

aynen tahmin ettiğin sebepten istiyorum gitmeyi

5saat en fazla beklemek gerektigini soylemistim bazi arkadaslar 6-8saat uyuyabildigini yazmis.kan sekeri dustugunde cocuk uyanamaz devamli baygin bir sekilde uyur.o yuzden kaldirip emzirelim.cok bekletmeyin bebisleri

5saat en fazla beklemek gerektigini soylemistim bazi arkadaslar 6-8saat uyuyabildigini yazmis.kan sekeri dustugunde cocuk uyanamaz devamli baygin bir sekilde uyur.o yuzden kaldirip emzirelim.cok bekletmeyin bebisleri

benimki iki saatte bir emiyo geceleri üç saatte bir emziriyoum
bende aç kalan bebek uyanma güçlüğü çekebilir filan diye okumuştum
hatta açlıktan sesi çıkmaz diyodu
kimin ne dediği belli değil hangi uzmana güvenecez biz

merhaba kizlar oyle bir gecerken gordum ve ugramak istedim ne kadar guzel subatta herkez dogurmus...ben daha 2 haftalik hamileyim ve bizimde 2013 subat topigimiz var.insallah bizde buyil subatta dogum yapicaz/.

canım ben hep sağlık ocagında yaptırıyorum kontrollerı. bunun için hiç doktora gıtmedım. bızım ebemızde artık haftada 100 gr ayda 400 gr sınırımız dedı. fazla kılo almayacaklarmış. en çıtır halen benım kızım 5500 otobus içindde üzüldüm valla. benım bulunduğum yerde ınsanlar hem çok yardım edıyorlAR HEMDE DAHA BEN BINMEDEN YERIMI HAZIRLIYORLAR. KÜLTÜR FARKI NE YAZIKKI.

kız kanguruyla zor tasırsın vallaha ben evde iş yaparken bi deneyim dedim ama 10 dakka anca tasıdım...cok agır olıuyo omuzların cok agrıyo ...sende bi dene bakıyım

aynen tahmin ettiğin sebepten istiyorum gitmeyi

kimin aılesı var canım ??

BURDA BAZILARI DOKTORDAN DAHA İYİ BİLDİKLERINI SANARAK GENELLEMEYLE BOŞ
KONUSUYORLAR..HERKES KENDI COCUGUNUN NE ISTEDIGINI VE HUYUNU BILIR,ONA GÖRE
DAVRANIR..GELISIMI NORMAL OLDUGU SURECE UYUYABILEN COCUGU UYANDIRIP DA
EMZIRMENIZ GEREKSIZ BENCE..ARTIK GUNDUZ BILE COK ACIKMAZLARKEN!HERKES KENDI
BEBEGINI BILIYOR,DUZENINI KURUYOR ISTEDIGINI YAPAR..

canım istanbul'dayız biz her kültürden her tipten insan var, gerçi hamileyken bile yer vermekte zorlanıyodu insanlar çok bişey beklememek lazım ama üzüldüm işte

yok kız ben dyanamaz yer verirdim herkese hatta çocuklu yada hamile biri binse ben ayakta olsam bile birilerini kaldırırdım otursunlar diye ama dün öyle olmadı, yüzsüz bi karıyla eşim tartıştı

eşimin canımm
doktorlardan daha iyi bilen benmiyim canımm :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…