- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.761
kızlar babalar günü ne zaman?
bu hafta mı geçen haftamıydı????
anaaaaaaaaaam bende unuttum
ev sıcakmı çok
ondanda oluyo ılık suya yıka istersen
diş çıkarıyoda olabilir
sıcak biraz...yıkadım az önce ateş düşüürücüde verdim 37.1 ae düşmüş şimdilik sık sık kontrol ediyorum ...dişi cıkacak sanırım....topikte en erken diş cıkaran biz mi olacaz ne?
sıcak biraz...yıkadım az önce ateş düşüürücüde verdim 37.1 ae düşmüş şimdilik sık sık kontrol ediyorum ...dişi cıkacak sanırım....topikte en erken diş cıkaran biz mi olacaz ne?
ısırı ısırıverir memişlerini artık
Kızlar merhaba. Kıvancın dişi çıktı 2 gün önce. 4 aylık oldu dün. Çıkan diş kaç günde büyür bilgisi olan var mı?
kızlar bebeğimin aynı saat aralıklarıyla değiştirmeme rağmen bezi eskisi kadar dolu olmuyor.hep dolu dolu ağır bez alırdım altından bugünlerde ise bezi hiç te öyle dolu olmuyor.niye acvaba.sütümmü yetmiyor,terlediği için terlemi atıyor acaba.
sizinkiler nasıl
benimkide öyle uzun zamandır hemde hiç öyle ağır bez almıyorum çokkk terliyor ama anlatamam o terini ona bağlıyorum ben hatta korkumdan içirebildiğim kadar su içiriyorum susuz kalmasın diye sütüm yetiyormu yetmiyormu bilmiyorum ama kesinlikle mama yediremiyorum o yüzden doyduğunu düşünüyorum :44:
bak seninkide öyleymiş..var demekki bi sebebi..artık dahamı az besleniyor acaba dicem.5 dk emip bırakıyor..ya ondan,yada terlediği içğin çok ,terle atıyor..:44:
canım 1 ay oldumu bilmiyorum ama bende bunu sormuştum geçenlerde sizlere..tutup tutmayacağımı karar veremedim.
bende geçen sene hamileliğin başında bulaantılardan 1 gün bile tutasmamıştım.bu senede emziriyorm diye ,sütümde azalöam olurmu diye tereddütteyim.
sonra googldan arattım ,tam olarak kelimeleri harfi harfine hatırlamıyorum ama özetle şöyle diyordu:eğerki oruçtutmak hamile yada emziren kadın ı zorlayacaksa,bebeğide bundan etkilenecekse daha sonra tutmak şartıyla tutmayabilir yazıyordu.galiba bende tutamıcam.ama sonradan da yerine tutmak bana daha zor geliyor.
kızlar bebeğimin aynı saat aralıklarıyla değiştirmeme rağmen bezi eskisi kadar dolu olmuyor.hep dolu dolu ağır bez alırdım altından bugünlerde ise bezi hiç te öyle dolu olmuyor.niye acvaba.sütümmü yetmiyor,terlediği için terlemi atıyor acaba.
sizinkiler nasıl
Merhaba kızlar,
Pek zaman bulamıyorum bu aralar.
Fırsat bulmusken de aklıma takılan mevzuyu paylasayım ıstedım.
Malum, Ramazan ayı yaklasıyor.
Ve ben oruc tutup-tutmamak konusunda kararsız kaldım.
Kızım o tarıhlerde 5. ayını doldurmus olacak.
Ve muhtemelen emmeye devam edecek.
Oruc tutsam, sütüm olmaz dıye endıse edıyorum.
Gun boyu ek besın alsa, dinimiz bana bu kolaylıgı vermısken, melegıme haksızlık yaparım dıye dusunuyorum.
Bu arada sımdıye kadar ek besın almadı kızım.
Gecen yılda tutmadım, hamılelıkten dolayı.
Bu sene ne yapsam bılemedım.
Hem kızım emsın ıstıyorum hem oruc tutmak.
Fakat gun ıcınde bır ogun atlasam, yogun oldugum zaman yemegımı yıyemesem sutumde azalma oluyor.
Sızler ne yapmayı dusunuyorsunuz?
selam anneler uzun zamandır yazamıyorum, koşturmam çok oldu bu aralar pazartesi işe başlayacağım için çok mutsuzum, şimdiden sendroma girdim
oğluma doktorumuzun izni ile yarım şeftali rendeleyip veriyorum çok hoşuna gidiyor, bakalım işe başlayınca ne olacak
canım bizimde aynı aşırı derecede terliyo ve bezleri eskisi gibi ağır değil, sıkıntılı bişey olduğunu zannetmiyorum
bende geçen yıl bebeğimin gelişimi etkilenmesin diye oruç tutmadım borcum çok yani :)
bu yıl Allah izin verirse tutmayı düşünüyorum, zaten çalışacağım için gün içinde mama ek gıda ve sağdığım sütü alacak
ramazana kadarda süt sağıp gün içinde onu vermeyi düşünüyorum, 1 ay daha borcum olursa sonra tutmak daha zor olur çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?