- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.721
havalar hakkaten çok sıcak ve sıcaktanmıdır nedir benim kızım sabahtan beri uyuyor
gidip gelip bakıyorum tık yok
normalde uyumayan çocuk nasıl bukadar uyudu anlamadım emzirmeye zor kaldırıyorum
sıcaklardan mayıştı heralde
benm oğlumda cok uyumaya başladı sıcaktan heralde mayışıyolar.....aman bırak uyusunlar bizde biraz dinleniriz işimizi gücümüzü yaparız...
kızlar yaaa herkes yoğurttur meyve suyudur vermeye başlamış sizin bebekleriniz kaç aylık ki?***...benim oğlum 5 girdi doktor bana henüz hiçbişey verme dedi....sadece anne sütü verdiğimden dolayı mıki acaba...sadecde anne sütü verenler sizler neler veriyosunuz bebeklerinize ve günde ne kadar
hazelim benim oğlum da sadece anne sütü alıyor, aile hekimliğindeki hemşire ek gıda verme, gerek yok dedi. ben de sütüm yeterli olduğu için ek gıdaya geçmedim. yani sadece anne sütü. bana sorarsan senin de sütün yetiyorsa erkenden ek gıdaya geçme. benim, oğlumun yanı sıra 5 yaşında da kızım var. onda da sütüm yettiği için ilk 6 ay su bile vermemiştim.
kızlar selam
birşey sormak istiyorum gecenlerde arnazal ve hemsire bır kremden söz ederken okumustum
2gün önce kızımı aşıya götürdügümde sivilce gibi pişikleri vardı kasık bölgesinde,doktor da desitin kremın
bunu gecıremeyecegını ,baska krem verecegını söylemıstı fakat ben t ıle baslayınca sızın bahsettıgınızı
yazdı sandım.Ewe geldım sürdüm gecmedı,zaten mantar kremıs yazıyor hatta hamıle ve emzırenler kullanmasın
bıle yazıyor..Acaba eczacı yanlıs okumus olabılır mı,yoksa ben bunu kullanayım mı?Bu ısımde bır krem
kullanan oldu mu??
ben de hiçbişey vermedim daha. sadece önceki gün çok terlemişti diye bikaç kaşık su verdim o kadar.
ramazana kadar da vermeyi düşünmüyorum inşallah sütüm yeterse
ki zaten şuan gayet zor gibi geliyor ek gıda hazırlamak
e bu bildigin mantar kremi tahlil mahlil yapmadan ne bilmiş mantar oldugunu. walla ben yıkadıktan sonra bi güzel bebe yağı sürüyorum çok iyi geliyo.pişikler icinse bepantenden baskasını kullanmadım. bence sen de alt degiştirmelerde sabunla suyla bi güzel yıka.
selam taze anneler.. allah bebeklerinizi bağışlasın.. güzel ömürlü olsunlar..
ben de allahın izniyle ekimde anne olacağım. pek çok şey için erken ama en azından planlı olsun istiyorum. neleri doğumdan önce hazır etmek gerekiyor neler doğumdan sonraya kalsa da olur,neler çoooook gerekli/gereksiz? merak ediyorum.. bir de yatak olarak neler önerirsiniz? beşiği de içindeki yatağı da soruyorum.. forumu takip edemeyebilirim o yüzden özelime yazabilirseniz fırsat bulursanız tabi bebişlerden,çok sevinirim
benimkide kpssye çalışıyo inşallah kazanırlar
inşallh inşalhh hangi bölğm eşin canım
kızlar yaaa herkes yoğurttur meyve suyudur vermeye başlamış sizin bebekleriniz kaç aylık ki?***...benim oğlum 5 girdi doktor bana henüz hiçbişey verme dedi....sadece anne sütü verdiğimden dolayı mıki acaba...sadecde anne sütü verenler sizler neler veriyosunuz bebeklerinize ve günde ne kadar
huhuuuuu.........................
inşallh inşalhh hangi bölğm eşin canım
makina mühendisi
Selam hayırlı olsun bebısın cok erken baslamıssın araştırmaya tebrık ederım ..Doğumdan önce alman
gerekenler : battanıye,şampuanı,bebek yağı,uyku setı,bebek yatagı,pişik kremi,hastane çıkısı,ağız mendıllerını,ates ölçer,biberon,emzik,
tırnak bakım setını,küvetını ,kuvet fılesını,havlusunu almıstık ..çok da giysi alma bazılarının bebegı cok şişman
weya premature dogabılıyor sonra bosa almıs olma..bebek arabası puset gıbı seylerı hedıye alsınlar aılelerınızden
isteyebılırsın:))Aklıma gelırse yazarım ama bızım kızmız cok hızlı şişmanlamadıgından herseyını kullandık,hiç
atmak zorunda kaldıgımız gereksız bırsey olmadı ..Haa bu arada kendıne de gögus koruyucu krem lansınoh ,
gögus pedı ,gerekırse sagma makınesı alman gerekebılır ..
çok girmiyosun siteye datlummm
eskiden daha çok burda olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?