- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #68.901
günaydın kızlar.....günaydın hugocuk... senle ben topiğin bekçisi olduk vallaha ...ikimizden başka pek giren yok....
ORTAAAM
Kızlar günaydın.
Geçen sağlık ocağındaki doktora saçımın çok döküldügünden bahsettim test yaptı ve b vitamini eksik ondan dedi.
Zinco diye bir hap verdi kullanmaya başladım aman Allahım bu nasıl bir miğde bulantısı cuma akşamı kustum düşünün.
Doktoru aradım dedim böyle böyle bir bırak bakalım devam edicekmi dedi. Dün akşam içmedim bugün şiddetli bir şekilde
mide bulantım devam ediyor. Birde soguk sudan bademciklerim şiş berbat haldeyim. Yarın doktora gidicem hiç ihtimal
vermesemde hamilelik için bir kan testi yaptırcam. Doğum yaptığımdan beri regl olmadım takipte edemiyorum ama dikkat
ediyoruz tabi :)) inşallah kötü bişey bir hastalık belirtisi filan değildir. Varmı içinizde böyle olan.
ben suan bebegim 7 kilo 3 numara kullanıyorum biraz küçük gelmeye başladı sanki 4 gecsem mi gecmesem mi karar veremedim...sizler ne kullanıyosunuz
günaydın
gerçi saat de 14 olmuş ama ancak fırsat buldum sabahları kaka saatimiz malum 5 kere yapıyor:)
bez konusunda ben 7 kg olunca 4 e geçmiştim.gaz çıkarırken azıcık bulaşıyor ya içim rahat etmediğinden hemen değiştiririm ee bu yüzden bize bez baş olmuyor.prima kullanıyordum .yeniliğe açık biryim molfiix de ucuz gelince alayım dedim.88li paket bitmek bilmiyor.kesinlikle almayın çok çok kötü.taş gibi esnek değil.kese kağıdı bağlamış gibi çocuk da rahatsız ama bitsin diye cırt cırt değiştiriyorum:)bazı marketlerde büyük kutuda prima görüyorum 132 li paket 47.50 ...
tefalin yoğurtçum diye bir aleti var alıp kullanan var mı memnun musunuz...
meyve filesini duydunuz mu ya da kullanan var mı kullanışlı mı?
elleri devamlı ağzında ..ağız kenarları kıpkırmızı..dr iki elini birbirine kenetleyip(hanım kız modeliymiş) ağzına sokar salyaları akacak bazen artış gösterir dedi.yapacak bir şey yok çekince ağlıyor..
makina falan almadan kendimiz beceremeyizmi acabaşimcik netten baktım simbonun yoğurt yapma makinasının fiyatı çok uygun 40 tl filan alsammıkinee
dün sağlık ocağında doktor kızımı evirip çevirirken ben daha dönemiyor dedim
nasıl dönemez dedi
o arada hemşire geldi aşıya geçtik
mevzuda orada kaldı
aklıma bi kurt düştü şimdi
benim kızım hala dönemiyor
azıcık zorluyor gibi ama dönemiyor işte(
ellerinden tutunca kafasını kaldırmaya çalışıyor
ancak iyice çekersem kalkabiliyor
SİZLERİN BEBEKLERİNİZİN MOTOR HAREKETLERİ NASIL??
DÖNÜYORLAR MI?
SİZ ÇOK DESTEKLEMEDEN KAFASINI KALDIRABİLİYORLAR MI??
makina falan almadan kendimiz beceremeyizmi acaba
her halta para verir olduk batıcaz bu gidişle
dün sağlık ocağında doktor kızımı evirip çevirirken ben daha dönemiyor dedim
nasıl dönemez dedi
o arada hemşire geldi aşıya geçtik
mevzuda orada kaldı
aklıma bi kurt düştü şimdi
benim kızım hala dönemiyor
azıcık zorluyor gibi ama dönemiyor işte(
ellerinden tutunca kafasını kaldırmaya çalışıyor
ancak iyice çekersem kalkabiliyor
SİZLERİN BEBEKLERİNİZİN MOTOR HAREKETLERİ NASIL??
DÖNÜYORLAR MI?
SİZ ÇOK DESTEKLEMEDEN KAFASINI KALDIRABİLİYORLAR MI??
kışınn kalorifer peteğinin üzerinde taş gibi süper oluyo yazında denemek lazım öyle böyle tutar
yoğurt makinası bildiğimiz ısıtıcı yani
saatlerce elektikte kalıyo dünya fatura gelir
hafif sıcak su koydum cezveye içine yoğurt kabını oturttum mayalansın diye bekliyorum
Sanki annelerımızın ypgurt yapma makınesı vardı
benden size süper bir yoğurt tarifi
minik kavanoz pürelerinin kapları yıkanır kaynar suda bekletilirki bebeişlere uygun olsun
ardından süt eğer hazırsa bir taşım kaynatılır
kavanoza konur
serçe parmağımızı yakmayacak sıcaklığa ulaşınca 1 çay kaşığı yoğurtun içine biraz koyup karıştırırız
sonra bu mayayı ekleyip ağzını kapatırız
ve hafif sıcak dolu bir kap içine koyup üzerini örtüp iki saat bekletiriz
iki saat sonra bi bakın olmuşmu olmamışmı diye
işte basit yoğurt yapma makinasıııııııııııııı
yazın sıcakta sargıda kolay kolay soğumuyo su
sonra ağzını açıp biraz bekletip buzdolabında dinlendirebilriiz
günlük veya gün aşırı minik minik şişelere mayalayıp yumurcaklarımıza yedirebilriiz
isteyen içine taze meyve suyunu veya püresinide ekleyip verebilir
yanlız yoğurdun hepsini yedirmeyin bir çay kaşığı filan her seferinde mayalık bırakalımki doğallaşsın mayamız
makina mühendisi
hakkımızda hayırlısı olsun canım eşine başarılar birbirimize dua edelimm bol şans
benimki kafasıyla beraber belden yukarısını kaldırıyo ve öyle epey bekliyo
ve yan dönüyo
ama durup dururken değil emziği düşüyo onu almak için filan dönüyo
yoksa dönmüyo
dert etmeye gerek yok
her bebeğin bazı gelişim özellikleri daha hızlı bazıları daha yavaş seyredebilir
sanırım bunu onların istemesi gerekiyo
benimki emzik için dönüyo veya altını bağlatmamak için kaçmak için dönüyo ama emzik ağzındaysa asla dönmez
işlerine gelince öyle bir dönüyorlarki
NisaNE;
Benım kızım henuz dogdugu hafta basını dık tutuyordu.
Ve boylece devam ettı.
Bu sabah cektıgım bır fotografı var, kollarını yataga dayamıs, basını dımdık kaldırmıs etrafına bakıyor, kafasını da gayet guzel cevırıyor.
Ama donmuyor!
Son gunlerde cok az ama gercekten cok az doner gıbı yapmaya basladı, hepsı bu.
Fakat sorun etmıyorum bunu.
Herkesın bebegı farklı gelısecektır netıcede.
Benım bebegım daha bır haftalıkken kafasını dıklestırebılıyor, baskasının bebegı yapamıyorsa bu onlara ozgudur.
Yıne, benım bebegım donemıyor, bır baska bebek donebılıyorsa bu da onlara ozgudur.
Hıc bır bebek dıgerının aynısı degıldır, zaten olmamalıdır da.
Boyle ufak ayrıntılara takılıp, uzme kendını.
Emın ol, hayat cok daha acımasız.
şimdiye kadar kanguru aldım durmadıdaha mama sandalysi alıcaz
braavo bencede iyi fikirkışınn kalorifer peteğinin üzerinde taş gibi süper oluyo yazında denemek lazım öyle böyle tutar
yoğurt makinası bildiğimiz ısıtıcı yani
saatlerce elektikte kalıyo dünya fatura gelir
hafif sıcak su koydum cezveye içine yoğurt kabını oturttum mayalansın diye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?