2012 Şubat Anneleri

pazarda köylü kadınlar kızılcık getiriyorlar
ormanlık alandan toplanıyo
ondan alıcam kilo kilo atıcam buzluğa kışın çıkarıp kaynatıp oğluşuma kompostosunu içiricem
eskiden çok kurutma yapardım patlıcan dolmalık biber kurutup kışın dolmasını yapardım ama bu sene konserveye yöneldim
yeşilfasulye bakla yapıcak annem
epey bezelye attım buzluğa
barbunyada atıcam
birde patlıcanı kızartıp atıyorum buzluğa kışın çıkartıp kıyma soğan salça yemeğini yapıyorum nefis oluyo
birde kabak patlıcan bunlarını minik minik küp şeklinde doğrayıp kurutup kışın çorbalara pilavlara ekliyorum nefis oluyo
sizler kışlık hazırlıyomusunuz neler yapıyosunuz
domates kurutmayı çok istiyorum ama malesef iki kere denedim tutturamadım küflendi kurumadılar

seni arıyo canım ve tek iletişim kurduğğu yer meme
ayyyy kıyamam yaaa seni özlüyo demekki

öyle deme çok üzülüyorum

olabilir arkadaşım

çok sevindim canım o zaman millet nerdeyse çok özlüyorum valla

benimkide sakinledide ondan sordum kuzum
bi gariplik mi var acep dedim

öyle deme çok üzülüyorum

çok sevindim canım o zaman millet nerdeyse çok özlüyorum valla

benimkide sakinledide ondan sordum kuzum
bi gariplik mi var acep dedim

geçenlerde beni özlemiyomu diye üzülmüştün bak gördünmü çok seviyomuş seni
bu ara benimkide pek seviyo benii
çığlık atıyo beni görünce
sıcaklar bizim kış sıpalarını sakinleştirdi heralde benimki dünden beri bir kuzu oldu
aman nazar deymesin
biyandanda acısını çıkartır nasılsa diyede korkmuyo değilim

Bende bazen sagamıyorum.
Ama sagsam da ıs yerımde buzhane var, oraya koyuyorum.

Yogurdu kımılerı verıyor, bende aksam cay kasıgının ucu ıle denedım.
Eksımıs megerse, bıraz mırın kırın ederek emdı.
Bugun ona ozel mayalasam dıyordum?
Meyve suyunu bende deneyeyım.
Karnı ac dıye uzuluyorum sureklı.

Benım goguslerım resmen bombos! ):
O kadar sıvı tuketıyorum, ancak wc ye gıtmemı sıklastırmaktan baska bır ıse yaramadı ):

Ben hıc bırsey yapmıyorum.
Annem ve kayınvalıdemden gecınıyorum
Ayrıca patlıcan ıcınde bulundurdugu nıkotınden oturu bebeklere fayda saglamıyor, bılgıne.

yok tatlım bebişe vermem zaten kendimiz için yapıyorum
çalışınca tabiki bunlarla uğraşılmazzz
ben tembellik yapıyorum sağmayı hep erteliyorum sütüm çok yağlı ve hemen tıkanıyo taş gibi oluyo çocuk çekemiyo gelmiyo kızıyo bırakıyo bu sefer
dün gece sağdım bugün hiç sorun yok gayet güzel emiyo geliyo
şimdide sağdım gecede sağıcam fırsat buldukça sağıcam hem süt artar hemde tıkanmaz

canım anne sütü alan bebeklere ilk olarak yoğurt verilmemeli diyor dr lar
en son verilmeliymiş

ılk kez ek gıda vereceksen cnm yarım cay bardagı veya daha az yogurt ver
ılk onunla baslanıyormus.

ılk kez ek gıda vereceksen cnm yarım cay bardagı veya daha az yogurt ver
ılk onunla baslanıyormus.

bende şimcik verdim yoğurt önce iştahla yedi sonra yüzünü buruşturdu biraz doyunca bende zorlamadım
tatlı şeyleri seviyo meyve suyunu çok içiyo ağlıyo bitince ama yoğurdu çok iştahlı yemedi sıpacık
mızlanıp duruyo bende yatırdım uyutcam şimdi

o ağlarken elektrik süpürgesini veya fön makinasını çalıştır bakalım hala ağlayacakmı

canım denıyorum ama benımkınde kolık degıl sadece gaz sancısı var memeyı sıkıyor sıkarkende gaz yapıyor.denedım 2dk sustu tekrar başladı..bızımkıde şıngırakla uyuyor normal uyuturken bıle şıngırak sallıyorum ..canım bızımkı galıba alıştı gece oturmaya sancısı olmasa bıle oturuyor gecelerı ılgı beklıyor.bugun sabah 7.5 da yattı.şaunda gece gıbı hıç durmadan yatıyor.

geceyle gündüz yer değiştirmiş sizde
uyutma gündüz sık sık uyandır oyala dışarı çıkart gündüz uykusunu almazsa belki gece iyi uyur

ben çok konuşuyorum zaten
rejimede başladım diyet topiğine geri dönücem yakında ama burayada yazarım düzenliii

offf yaa bende önceden yapardım ama şimdi taşınacaz diye hiçbişey yapamıyorum....buzluga atıyorum ben ne yaparsam yol uzun sıcakta o kadar saat dayanmaz diye bişey yapamadım....inşallah AĞRI da yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…