- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.001
offf yaa bende önceden yapardım ama şimdi taşınacaz diye hiçbişey yapamıyorum....buzluga atıyorum ben ne yaparsam yol uzun sıcakta o kadar saat dayanmaz diye bişey yapamadım....inşallah AĞRI da yapabilirim
kızlar sıkıntının dibine vurdum ya 1 yıldır bu şehirdeyim ailemin yanına gidemedim bi türlü ne tayinler belli oldu ne gideceğimiz zamn belli bende kendimi yemeğe vurdum birazda müzik dinliyorum sizde dinleyin bu şarkıyı bnden size gelsin
Zafer Güler - Sezenler Olmuş - YouTube
yanında bebişin var neden sıkılıyosunki
biz kaçmaya çalışıyoruz sen dönmeye desene
geceyle gündüz yer değiştirmiş sizde
uyutma gündüz sık sık uyandır oyala dışarı çıkart gündüz uykusunu almazsa belki gece iyi uyur
karıştı walla başta uyutmadım canım 2gun uyudu 3. gun hıç uyumadığı halde sabaha kadar bekledı.bır gunu bır gununu tutmuyor bende alıştım artık.evde ıyıyızde memelekette yandım gıbı yardım ederler ama yınede benım yerımı tutmuyor .dun gece eşim bakacaktı sbah erkenden koafore gıdecektım uyanmadan gelecektım.sabah 5de gerı geldıler yanıma cok ağlamış kucağıma aldım sarıldım başlaıd gulmeye hıç bırakmadı benı bırakınca ağladı sarılarak uyudu.tek sağlıklı olsunda ne yapayım artık .
teşekkürederim kızlar....bugün cektiklerimi koyamadım daha orda cok daha şeker cıkmıştı fötr şapkasıyla... insanın ilk defa böyle sevimli bi oğluşunu olunca herkese göstermek istiyo...görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış misali....kaldırcam zaten
aslında KILOSUda gayet ıyı gıdıyor acaba gazımı var?benım bebeğimde cok gazlı başta memeyı hıç bırakmadı sureklı ağzında doktora dedım mama verdı bende hıç mama vermedım ıyıkı vermemışsım meyerse bebeğim gazı olduğundan memeye yuklenıyormuş.3aylıkken kılosu 7 kıloydu.benımkıde 3200 doğdu ama baya ac kalmış 2900 duştu bır anda memeyı bırakmıştı.
kaç aylık canım bebeğin?baya az almış .ama kılosuda ıyı gıbı.benımkı ayda 1300 keısn alıyordu bakalım bu ay ne kadar alacak 3,5 aylık .
kızlar bebişim ellerini nerdeyse boğazına kadar soktuğu için emdiği bütün sütü kustu.bu yüzden yıkamak zorunda kaldık 19.30da yıkadık 8 gibi uyudu çok erken bizim için normalde 11 gbi uyurdu sabah da 10 da kalkardı böylece ben de uykusuz kalmazdım şimdi çok erken sabahın köründe kalkacak napacam ben yaaaaaa:)
eskiden bu ferro sanolleri kan testi yapıp düşük değerde olanlara veriyorlarmış şimdi test mest yapmadan dayadılar çocuklara..sizce de mantıksız gelmedi mi
günaydıınn..
kızlar oğlumun idrarı sarı..bugün farkettim.hiç dikkkatimi çekmemşti nazamandan beri böyle acaba.hep beyaz su gibiydi.bu gün alt açmasına yapınca farkettim.sizink,iiler ne renlk.
hazelim oğluna maşallah..pek de şirin yavrum..
benimkide açık sarı
nolurki
kızlar bebekleriniz i dik tutup
kucağınıza yada düz zemine bastırınca böyle dimdik yere sağlamm basıyormu uzun süre.
benimki bacaklarını büküp çöküveriyor hemen.acaba kilodan dolayımı.basması gerekmezmi artık.inşallh bişey yoktur.
evham yapma benimki bazen basıyo bazen basamıyo bazende balerin gibi ayaklarının ucuyla basıyo sıpacık
birazda alışmayla alakalı sanırım
arkadaşımın bebeği dokuz aylık oldu
devamlı aman oturtmasın kalça çıkığıolur bişey olur dedi durdu
oysaki destekle hafifçe ağırlığını vermeden kucağımızda oturtsak bişey olmaz diye düşünüyorum ben
şuan dokuz aylık çocuk oturamıyo
oturtunca öne gidiyo denge sağlayamıyo
az yardım edip yönlrndirince herşeyi yapıyorlar
bak yazdıktan sonra aklıma geldi.benimkide öyle balerin gibi basıyor.sonra düz yapıyorum ayaklarını çöküveriyorr deve gibi!
bende bugüne kadar çok nazik davrandım ona.aman oturtturmayalım,aman bastırmayalım,aman yavaş kaldırayım vs..hiç yarı oturur şekilde bile tutmuyorum hala!
kızlar bebekleriniz i dik tutup
kucağınıza yada düz zemine bastırınca böyle dimdik yere sağlamm basıyormu uzun süre.
benimki bacaklarını büküp çöküveriyor hemen.acaba kilodan dolayımı.basması gerekmezmi artık.inşallh bişey yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?