2012 Şubat Anneleri

offf yaa bende önceden yapardım ama şimdi taşınacaz diye hiçbişey yapamıyorum....buzluga atıyorum ben ne yaparsam yol uzun sıcakta o kadar saat dayanmaz diye bişey yapamadım....inşallah AĞRI da yapabilirim

geçen yazda bizde taşındık hiçbişey yapmadım kışın öyle geçirdik bu yazaçok yapayım diyorum ama eşim kpssyi kazanırda gidersek hepsini anneme bırakırım mecbur

yanında bebişin var neden sıkılıyosunki
biz kaçmaya çalışıyoruz sen dönmeye desene

geceyle gündüz yer değiştirmiş sizde
uyutma gündüz sık sık uyandır oyala dışarı çıkart gündüz uykusunu almazsa belki gece iyi uyur

karıştı walla başta uyutmadım canım 2gun uyudu 3. gun hıç uyumadığı halde sabaha kadar bekledı.bır gunu bır gununu tutmuyor bende alıştım artık.evde ıyıyızde memelekette yandım gıbı yardım ederler ama yınede benım yerımı tutmuyor .dun gece eşim bakacaktı sbah erkenden koafore gıdecektım uyanmadan gelecektım.sabah 5de gerı geldıler yanıma cok ağlamış kucağıma aldım sarıldım başlaıd gulmeye hıç bırakmadı benı bırakınca ağladı sarılarak uyudu.tek sağlıklı olsunda ne yapayım artık .

teşekkürederim kızlar....bugün cektiklerimi koyamadım daha orda cok daha şeker cıkmıştı fötr şapkasıyla... insanın ilk defa böyle sevimli bi oğluşunu olunca herkese göstermek istiyo...görmemişin bi oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış misali....kaldırcam zaten

zamanla düzelir canım merak etme
şimdilik idare edicez
benimki bölük pörçük uyuuyo
biyere gitmek çok güç oluyo
gece 11 gibi uyuyo sonra 4 te kalkıyo emiyo uyuyo 7 de uyanıyo emiyo 9 a kadar uyumuyo
9 buçuk gibi yinne uyuyo 11 gibi uyanıyo
1 gibi uyuyo 4 te uyanıyo 6 gibi uyuyo 7 de uyanıyo
7.30 kolik saati zaten şiddetine göre değişiyo
sakinleşip yatırıyorum üzerini örterek
uyumuyo ama kolik saati geçene kadar pusuyo
dün kısa sürdü
7.30 dda tuttu bikaç dakikada susturdum yatırdım 8.15 gibi kalktı emzireyim dedim almadı kızdı baktım yine ağlayacak hemen yatırdım salladım 9 a kadar yattı öyle sonra 11.30 a kadar ayaktaydı uyumadı ama ışığı söndürünce uyuyo gece olmuş diyeeee

yok kızzzz öyle deme çok datlu
biz severek bakıyoruz
eşim şu ara sınav stresinden bişey gördüğü yok ama o da koyacak fotolarını
o zaman bende koyucam

günaydıınn..

kızlar oğlumun idrarı sarı..bugün farkettim.hiç dikkkatimi çekmemşti nazamandan beri böyle acaba.hep beyaz su gibiydi.bu gün alt açmasına yapınca farkettim.sizink,iiler ne renlk.

hazelim oğluna maşallah..pek de şirin yavrum..

4 aylık benim kızda daha önce 1,5 civarı alıyordu bu ay çok az almış dr tartınca az almış diyecek sandım ama maşallah çok iyi dedi ek gıda için erken dedi az aldığını görünce başlatır diye düşündüm ama erken dedi böyle devam dedi kilosu iyi galiba ondan az alsada önemsemedi

bizim dr vermedi bize benim kız aşıdan dolayı çok ağlayınca dr güç bela duydum eve gelince aklıma geldi unutmuş olamaz herhalde ilça verme taraftarı değil pek bizim dr çok gerekmedikçe çocuğa bişey vermez belki gerekli görmedi

kızlar bebekleriniz i dik tutup
kucağınıza yada düz zemine bastırınca böyle dimdik yere sağlamm basıyormu uzun süre.
benimki bacaklarını büküp çöküveriyor hemen.acaba kilodan dolayımı.basması gerekmezmi artık.inşallh bişey yoktur.

evham yapma benimki bazen basıyo bazen basamıyo bazende balerin gibi ayaklarının ucuyla basıyo sıpacık
birazda alışmayla alakalı sanırım
arkadaşımın bebeği dokuz aylık oldu
devamlı aman oturtmasın kalça çıkığıolur bişey olur dedi durdu
oysaki destekle hafifçe ağırlığını vermeden kucağımızda oturtsak bişey olmaz diye düşünüyorum ben
şuan dokuz aylık çocuk oturamıyo
oturtunca öne gidiyo denge sağlayamıyo
az yardım edip yönlrndirince herşeyi yapıyorlar

bak yazdıktan sonra aklıma geldi.benimkide öyle balerin gibi basıyor.sonra düz yapıyorum ayaklarını çöküveriyorr deve gibi!
bende bugüne kadar çok nazik davrandım ona.aman oturtturmayalım,aman bastırmayalım,aman yavaş kaldırayım vs..hiç yarı oturur şekilde bile tutmuyorum hala!

ben bu ara hırpalıyorum severken bayılıyo
ve çeneme saldırıyo kucağımdayken
çenemde diş etlerini kaşıyo
eğer izin vermezsem saldırıyo
öylede kuvvetliiki şaşırıyorum
çenemi parçalayacak

benimkide parmaklarının ucuna basıyo sonra seninki gibi çöküyo uzun süre basmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…