- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.021
bak yazdıktan sonra aklıma geldi.benimkide öyle balerin gibi basıyor.sonra düz yapıyorum ayaklarını çöküveriyorr deve gibi!
bende bugüne kadar çok nazik davrandım ona.aman oturtturmayalım,aman bastırmayalım,aman yavaş kaldırayım vs..hiç yarı oturur şekilde bile tutmuyorum hala!
ben hep nazik davranmaya çalışıyorum çocuğuma ama çevremdeki öküzler ne kadar nazik davranırsa işte.. ama bende bu aralar sırtını kernıma dayayarak dik olmadan yarı oturur vaziyette tutuyorum kucağımda hoşuna gidiyor tabi daha önce öküzlerin elinde büyük insan gibi oturmuşluğu var tecrübeli
ben bu ara hırpalıyorum severken bayılıyo
ve çeneme saldırıyo kucağımdayken
çenemde diş etlerini kaşıyo
eğer izin vermezsem saldırıyo
öylede kuvvetliiki şaşırıyorum
çenemi parçalayacak
benimkide parmaklarının ucuna basıyo sonra seninki gibi çöküyo uzun süre basmıyor
ben hep nazik davranmaya çalışıyorum çocuğuma ama çevremdeki öküzler ne kadar nazik davranırsa işte.. ama bende bu aralar sırtını kernıma dayayarak dik olmadan yarı oturur vaziyette tutuyorum kucağımda hoşuna gidiyor tabi daha önce öküzlerin elinde büyük insan gibi oturmuşluğu var tecrübeli
bende senin gibi sırtını karnıma dayayarak yarı oturur vaziyette tutuyorum çok hoşuna gidiyo
o öküzleri hiç deme zaten
bebeğimi kıskanıyorum pek elletmem yüz vermem
yüz versek napacaklar belli değil
sabah a101 e gittik arabanın camlarına güneşlik aldık oğlum için çok uygundu fiyatı
kamyonda aldık kocaman
orda gezinirken bi orta yaşlı bayan oğluma ayy ne güzel gözlerin var dedi uzaktan sevdi
sonra gezerken yine geldi bu kamyonu bebişinemi aldın dedi
evet dedim güldü
etrafta birsürü insan vardı onlara dönerek bakın yaaa ne sevimli deyip bir hışımla oğluma atıldı öpmek sıkmak için ve ben hemen geri çektim oğlumu öpemedi
bozuntuya vermeden gülerek çekildi
izin versem saldıracaktı o derece üzerine geldi
kızlar minik kurabiyelerinize hoppala yürüteç vs.. almayı düşünüyomusunuz
Mamalove Yürüteçla ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com
benim dikkatimi çekti sizden fikir alayım dedim
bende senin gibi sırtını karnıma dayayarak yarı oturur vaziyette tutuyorum çok hoşuna gidiyo
o öküzleri hiç deme zaten
bebeğimi kıskanıyorum pek elletmem yüz vermem
yüz versek napacaklar belli değil
sabah a101 e gittik arabanın camlarına güneşlik aldık oğlum için çok uygundu fiyatı
kamyonda aldık kocaman
orda gezinirken bi orta yaşlı bayan oğluma ayy ne güzel gözlerin var dedi uzaktan sevdi
sonra gezerken yine geldi bu kamyonu bebişinemi aldın dedi
evet dedim güldü
etrafta birsürü insan vardı onlara dönerek bakın yaaa ne sevimli deyip bir hışımla oğluma atıldı öpmek sıkmak için ve ben hemen geri çektim oğlumu öpemedi
bozuntuya vermeden gülerek çekildi
izin versem saldıracaktı o derece üzerine geldi
kızlar minik kurabiyelerinize hoppala yürüteç vs.. almayı düşünüyomusunuz
Mamalove Yürüteçla ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com
benim dikkatimi çekti sizden fikir alayım dedim
yüz vermeyin kimseye fazla
mesafeli olsunlar
biz kızımla okula başladık seminerlere gidiyoruz arabasında yatıyor usluyken huysuzlaşınca kucağıma alıyorum öğretmen arkadaşlar hep kucağına almak istiyor samimiyiz bide pek bişey diyemiyorum ama bnm kuşum durmuyo ztn uykusu geldiği için
kızlar bişey sorcam ya göğüsleriniz ne alemde sarktı bnmki iyicenormal sütyen kullanmak istiyorum ama emzirirken zor oluyor emzirme sütyenleri kullanıyorum nasıl toparlıyacaksak geri
hahaha aynı benimki..evet kucağımdayken benimkide gözü dönmüş şekilde çeneme,yüzüme,yanağıma saldırıyor hep.varya çeneleri çok kuvvetli oluyor onların yaa.benimki bir keresinde çok ama çok açtı ,boynuma bi yapıştı ,yan taraafıma vakum giibi bi kavrayışı vardıki izin versem çekicek resmen:)))
aynı işte....neyse zamanala alıştırıcaz yada zamanı geldiğinde zaten bi şekilde dik de duracaklar..
bende oturtmayı bi deniyim diyorum..artık..çevremizdeki öküzleride ben uyarıyorum hep,uyarmasam çocuk görmemiş gibi saldırırlar..
insanda biraz düşünce olurya..inan ben başkasının çocuğuna bırak öpmeyi sevmeyi,uzaktan severim,çekinirim yani..ayyy
apartmandaki üst komşumuzun torunu dadandı 1-2 haftadır.4 yaşında torunu var o bakmaya başaladı,hergün illaki bana da getiriyor torununu..neymiş efendim torunun bebek görmek istiyormuş.geliyor bebeğimin kafasını ellemeye çalışıor,yok ayaklarını görmek istiyormuş,..kafasını elliyicem diye tutturuyor.o koltuktan o koltuğa ayaklarılnla basıp duruyor.şımarık şey.parktan gelmiş üstü başı toz duman içinde..allahtaan kadın biraz düşünceli gibi ellerini yıkattırıyor önce ama yaa ellerken yanlışşıkla vursa oğluma,sonuçta oda daaha 4 yaşında,kıskansa bi yerine falan patlatsa aniden ayy aklım çıkıyor..
dün pazara gitmiştim oğlıumla ilk defa..yine öküzlerden biri ağilip arabasınaın içine resmen koca kafasını soktu..allahtan öpmeye fırsat vertmeden müdahele ettim..sırıtarak gitti..
yaa ben düşünüyorum yürüteci ama kararsızım işte.doktorumuzuda bi sorıcam bakalım onaylıyormu.kimi zaralı diyor yürüteçler için,kararsız kaldım..
e bebek biraz pahalı gibi ama 1 günde en geç 2 .günde teslimat yapıyor eve.bebeğimin çoğu eşyasını ordan almıştık biz.
bu arada bende yoğurt makinesi almıcam galiba,becerebilirsem kendim yapmayı düşünüyorum yoğurdunu günlük sütlerle.
dün bebeğime 15-20 cc şeftali suyu sıktım verdim biberonla.akşam eşime söyledim,aa niye başladın doktor henüz başlamayın dedi ya diyor eşim.
verdiğim cevap aynen şu: ama kadınlar külübündekilerin çoğu başladıııı!
ay keşke benim çevremdeki tek öküz dışarıdakiler olsa allahım benimde eşimin ailesinde her çeşit insan var eşimin yeğenleri var onlar çocuğa dadanıyor valla bi gün şuurumu kaybedip geçircem bi tane nasıl içim soğur anlatamam ya
benim öküzler eşimin ailesinde dışarıda beni çok rahatsız eden bi durumla karşılaşmadım ama annemle çıktığımızda ben genelde mağazalara giriyorum annemdedışarıda kızımla kalıyor ne hikmetse ben yokken millet geliyormuş seviyormuş anneme söylüyorum dokundurma diye ama ne kadar dinliyor bilmiyorum artık uzaktan sevsinler ama dokunmalarına bende uyuz oluyorum
canım ben almak istemiyorum emeklesin istiyorum bir yerde okudum yürütec emeklemeyi engelliyormuş ve emeklemeden yürümeye başlıyorlarmış ama yürümek için gerekli olan süreçleri tam anlamaıyla tatmlayamıyormuş çocuk o yüzden istemiyorum ama bakalım herşeyde okunduğu gibi olmuyor tabi
yoğurt makinasına boşuna para verme canım hiç gerek yok
dünde bugünde yoğurdum süper tuttu
tadıda nefis oğlumdan kalanı ben yiyorum
ben bugün şeftaliyi ezip vericem
benim amacım mamadan kurtulmaktı çünkü bize yaramıyo çok gaz yapıyo koliğini arttırıyo
birde bikaç gün önce okudum iki yaşına yakın çocuk süt ve mamadan başka hiçbişey yemiyomuş onu okuyuncada korktum
birde dolapta birsürü süt doldu onları değerlediricem
emmeside azalmıştı benimkinin
uyanık mama saatini bekliyodu
şeftaliy, pek sevdide yoğurdu pek değil
ama alışıcak inşallah
ohh afiyet olsun ..sanada oğlunada..bende zamanla öğrenirim yoğurt yapmasını heralde..1-2 tutturamaam belki ama zamanla öğrenirim..hatta şimdiden deniyim diyorum..öyle öyle alışırım..
kız seninki iştahlı maşallah..inşallah hep böyle gider..
benimki önceki gün şeftaliyi elimle ağzına yalatmıştım hiç beyenmemişti ama biberonla verince içti.yada mama zannedip işti bilemiyorum artık:))
bitincede mızmızlandı ,ama başka vermedim..o günlük yeter..
yoğurda daha zor alışırlar gibi geliyor banada..
allaha emanet bebişlerimiz..aman yaaa,hadi dışarıdaki insanlar düşünemiyor,aile içindekiler bari daha anlayışlı olsalar ne güzel olurdu..şimdi sen müdahele etsen onların çocuklarına 'ay ne kıymetli çocuğu varmış 'olur..bide böyle derler..
bende emeklemeden yürümüşüm üstelik yürüteçede binmemişim hiç
sadeece yürüteç olmasından değil hem yürüteç hem hoppala ondan dikkatimi çekti
epey eğlenceliye benziyo müzikli ışıklı filan
sanırım ben alıcam[/QUOT
almıcam diyom ya işte lafta kalıyo çağu şey bakalım hareketlenince başaçıkabilecekmiyim insan yapmıcam dediği herşeyi yapıyor benim bu kızım bana çokk lafımı yedirdi
evet canım aynen zaten insan onlardan onu bekliyor benim çocuğumsa sizinde oğlunuzun çocuğu yani belki onlara bu kadar kızmam bu yüzden bunlar bunu yapıyorsa dışardaki adama hiç kızamam lazım bide cehalet cahil insana birşey anlatamıyorsun algılaması kıt çünkü
bende emeklemeden yürümüşüm üstelik yürüteçede binmemişim hiç
sadeece yürüteç olmasından değil hem yürüteç hem hoppala ondan dikkatimi çekti
epey eğlenceliye benziyo müzikli ışıklı filan
sanırım ben alıcam[/QUOT
almıcam diyom ya işte lafta kalıyo çağu şey bakalım hareketlenince başaçıkabilecekmiyim insan yapmıcam dediği herşeyi yapıyor benim bu kızım bana çokk lafımı yedirdi
işte bende başedemicemde ondan alayım diyorum
gezme delisi bayılıyo gezmeye
oyun halısınıda beyenmedi bakmıyo bile yatırınca ağlıyo
iyiki para verip almammışım
benimki gezme hastası
işte buna koyarım ister hoplasın ister gezsin hem yürüteç hem yürüme yardımcısı hem hoppala
ışıklı filan sesli tam benim yaramaza göre
yürüteç olarak değilde yürüme yardımcısı olarak kullanılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?