2012 Şubat Anneleri

ben hep nazik davranmaya çalışıyorum çocuğuma ama çevremdeki öküzler ne kadar nazik davranırsa işte.. ama bende bu aralar sırtını kernıma dayayarak dik olmadan yarı oturur vaziyette tutuyorum kucağımda hoşuna gidiyor tabi daha önce öküzlerin elinde büyük insan gibi oturmuşluğu var tecrübeli

bende senin gibi sırtını karnıma dayayarak yarı oturur vaziyette tutuyorum çok hoşuna gidiyo
o öküzleri hiç deme zaten
bebeğimi kıskanıyorum pek elletmem yüz vermem
yüz versek napacaklar belli değil
sabah a101 e gittik arabanın camlarına güneşlik aldık oğlum için çok uygundu fiyatı
kamyonda aldık kocaman
orda gezinirken bi orta yaşlı bayan oğluma ayy ne güzel gözlerin var dedi uzaktan sevdi
sonra gezerken yine geldi bu kamyonu bebişinemi aldın dedi
evet dedim güldü
etrafta birsürü insan vardı onlara dönerek bakın yaaa ne sevimli deyip bir hışımla oğluma atıldı öpmek sıkmak için ve ben hemen geri çektim oğlumu öpemedi
bozuntuya vermeden gülerek çekildi
izin versem saldıracaktı o derece üzerine geldi

hahaha aynı benimki..evet kucağımdayken benimkide gözü dönmüş şekilde çeneme,yüzüme,yanağıma saldırıyor hep.varya çeneleri çok kuvvetli oluyor onların yaa.benimki bir keresinde çok ama çok açtı ,boynuma bi yapıştı ,yan taraafıma vakum giibi bi kavrayışı vardıki izin versem çekicek resmen:)))

benimkide parmaklarının ucuna basıyo sonra seninki gibi çöküyo uzun süre basmıyor

aynı işte....neyse zamanala alıştırıcaz yada zamanı geldiğinde zaten bi şekilde dik de duracaklar..

bende oturtmayı bi deniyim diyorum..artık..çevremizdeki öküzleride ben uyarıyorum hep,uyarmasam çocuk görmemiş gibi saldırırlar..
insanda biraz düşünce olurya..inan ben başkasının çocuğuna bırak öpmeyi sevmeyi,uzaktan severim,çekinirim yani..ayyy
apartmandaki üst komşumuzun torunu dadandı 1-2 haftadır.4 yaşında torunu var o bakmaya başaladı,hergün illaki bana da getiriyor torununu..neymiş efendim torunun bebek görmek istiyormuş.geliyor bebeğimin kafasını ellemeye çalışıor,yok ayaklarını görmek istiyormuş,..kafasını elliyicem diye tutturuyor.o koltuktan o koltuğa ayaklarılnla basıp duruyor.şımarık şey.parktan gelmiş üstü başı toz duman içinde..allahtaan kadın biraz düşünceli gibi ellerini yıkattırıyor önce ama yaa ellerken yanlışşıkla vursa oğluma,sonuçta oda daaha 4 yaşında,kıskansa bi yerine falan patlatsa aniden ayy aklım çıkıyor..

dün pazara gitmiştim oğlıumla ilk defa..yine öküzlerden biri ağilip arabasınaın içine resmen koca kafasını soktu..allahtan öpmeye fırsat vertmeden müdahele ettim..sırıtarak gitti..

kızlar minik kurabiyelerinize hoppala yürüteç vs.. almayı düşünüyomusunuz
Mamalove Yürüteç la ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com

benim dikkatimi çekti sizden fikir alayım dedim

yaa ben düşünüyorum yürüteci ama kararsızım işte.doktorumuzuda bi sorıcam bakalım onaylıyormu.kimi zaralı diyor yürüteçler için,kararsız kaldım..
e bebek biraz pahalı gibi ama 1 günde en geç 2 .günde teslimat yapıyor eve.bebeğimin çoğu eşyasını ordan almıştık biz.

bu arada bende yoğurt makinesi almıcam galiba,becerebilirsem kendim yapmayı düşünüyorum yoğurdunu günlük sütlerle.

dün bebeğime 15-20 cc şeftali suyu sıktım verdim biberonla.akşam eşime söyledim,aa niye başladın doktor henüz başlamayın dedi ya diyor eşim.
verdiğim cevap aynen şu: ama kadınlar külübündekilerin çoğu başladıııı!

benim öküzler eşimin ailesinde dışarıda beni çok rahatsız eden bi durumla karşılaşmadım ama annemle çıktığımızda ben genelde mağazalara giriyorum annemdedışarıda kızımla kalıyor ne hikmetse ben yokken millet geliyormuş seviyormuş anneme söylüyorum dokundurma diye ama ne kadar dinliyor bilmiyorum artık uzaktan sevsinler ama dokunmalarına bende uyuz oluyorum

kızlar minik kurabiyelerinize hoppala yürüteç vs.. almayı düşünüyomusunuz
Mamalove Yürüteç la ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com

benim dikkatimi çekti sizden fikir alayım dedim

canım ben almak istemiyorum emeklesin istiyorum bir yerde okudum yürütec emeklemeyi engelliyormuş ve emeklemeden yürümeye başlıyorlarmış ama yürümek için gerekli olan süreçleri tam anlamaıyla tatmlayamıyormuş çocuk o yüzden istemiyorum ama bakalım herşeyde okunduğu gibi olmuyor tabi

yüz vermeyin kimseye fazla
mesafeli olsunlar

biz kızımla okula başladık seminerlere gidiyoruz arabasında yatıyor usluyken huysuzlaşınca kucağıma alıyorum öğretmen arkadaşlar hep kucağına almak istiyor samimiyiz bide pek bişey diyemiyorum ama bnm kuşum durmuyo ztn uykusu geldiği için
kızlar bişey sorcam ya göğüsleriniz ne alemde sarktı bnmki iyice normal sütyen kullanmak istiyorum ama emzirirken zor oluyor emzirme sütyenleri kullanıyorum nasıl toparlıyacaksak geri

sizinkileri bilemicem ama benimkilerin görüntüsü gerçekten içler acısı!geri dönüşümsüz şekilde sarktılar..böyle yeşil yeşil damarlı damarlı bide
çokta büyük değillerdi zaten eskiden ,şimdi orta büyüklükte ve srkık..
emzirme sütyensiz yada emzirme atletsiz zor olur gibime geliyor..yada ben çok alıştım bu atletlerime,bilemiyorum..birde azıcık toparlasalar,güzel gösterseler çok iyi olacak..

ay keşke benim çevremdeki tek öküz dışarıdakiler olsa allahım benimde eşimin ailesinde her çeşit insan var eşimin yeğenleri var onlar çocuğa dadanıyor valla bi gün şuurumu kaybedip geçircem bi tane nasıl içim soğur anlatamam ya

yoğurt makinasına boşuna para verme canım hiç gerek yok
dünde bugünde yoğurdum süper tuttu
tadıda nefis oğlumdan kalanı ben yiyorum
ben bugün şeftaliyi ezip vericem
benim amacım mamadan kurtulmaktı çünkü bize yaramıyo çok gaz yapıyo koliğini arttırıyo
birde bikaç gün önce okudum iki yaşına yakın çocuk süt ve mamadan başka hiçbişey yemiyomuş onu okuyuncada korktum
birde dolapta birsürü süt doldu onları değerlediricem
emmeside azalmıştı benimkinin
uyanık mama saatini bekliyodu
şeftaliy, pek sevdide yoğurdu pek değil
ama alışıcak inşallah

allaha emanet bebişlerimiz..aman yaaa,hadi dışarıdaki insanlar düşünemiyor,aile içindekiler bari daha anlayışlı olsalar ne güzel olurdu..şimdi sen müdahele etsen onların çocuklarına 'ay ne kıymetli çocuğu varmış 'olur..bide böyle derler..

bende emeklemeden yürümüşüm üstelik yürüteçede binmemişim hiç
sadeece yürüteç olmasından değil hem yürüteç hem hoppala ondan dikkatimi çekti
epey eğlenceliye benziyo müzikli ışıklı filan
sanırım ben alıcam

ohh afiyet olsun ..sanada oğlunada..bende zamanla öğrenirim yoğurt yapmasını heralde..1-2 tutturamaam belki ama zamanla öğrenirim..hatta şimdiden deniyim diyorum..öyle öyle alışırım..
kız seninki iştahlı maşallah..inşallah hep böyle gider..
benimki önceki gün şeftaliyi elimle ağzına yalatmıştım hiç beyenmemişti ama biberonla verince içti.yada mama zannedip işti bilemiyorum artık:))
bitincede mızmızlandı ,ama başka vermedim..o günlük yeter..
yoğurda daha zor alışırlar gibi geliyor banada..

mama kesinlikle bize yaramıyo kızlar artık iyice anladım
mama yediğinde huysuzlaşıyo
kolik saatleri dışındada devamlı huysuz oluyo
iki gündür mamayı kesip ek gıdaya geçtim çok rahatladım
oğlum çok mutlu sakin
kolik saati dışında hiç ağlamıyo huysuzlanmıyo
mama bize yaramadı hangi markayı kullandıysam hepsi aynı şiddetli gaz yaptı

bende biberonla verdim şeftaliyi ama biberonun ağzına birikiyo tıkıyo akmıyo ağlıyo oğlum
bende bugün ezip vericem
mama zannetmez onlar öyle akıllıkı hemen anlıyorlar herşeyi
benimki ilk baş çekti şaşırdı
biraz bekledi baktıki tadı güzel biberonu elleriyle tutup ittiriyo
boğazına kadar sokuyo
ama işte bitince epey ağlıyo

günışığım yoğurdu tutturursun hiç endişe etme
ben sana anlatırım
ilk iki kere bende tutturamadım üçüncüye nefis oldu
zaten minik minik kaplara yapıyoruzya sorun olmuyo
deneme amaçlı yap istersen elin alışır

evet canım aynen zaten insan onlardan onu bekliyor benim çocuğumsa sizinde oğlunuzun çocuğu yani belki onlara bu kadar kızmam bu yüzden bunlar bunu yapıyorsa dışardaki adama hiç kızamam lazım bide cehalet cahil insana birşey anlatamıyorsun algılaması kıt çünkü

selam kızlar napıyosunuz?
haftasonu olanları anlatamamıştım size aklıma geldidde sinir oldum yine..
kayınvalidemlerdeydik ısrarla kiraz yedirmek istedi oğluma yani emdirmek istedi tabi emiyim derken deniz yuttu ve mosmor oldu katil olucaktım üstüne üstlük anne kırmızı meyve 1 yaşa kadar yasak ve kiraz çok küçük yutar dedim dinletemedim ne kadar zor bişeyleri anlatmak insanlara ya inadım inat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…