2012 Şubat Anneleri

geçmişolsun bide bize acemi anne diyorlar ya ne hikmetse çocukların başına ne geliyorsa bu çok tecrübeliyim yok 4 çocuk büyüttüm yok bilmem ne diyenlerin yüzünden geliyor

mahsus yapıyorlar canım mahsus
biz sinir oluyoruzya ondan yapıyorlar inatla
neymiş onların dediği olacakmış
bende uzak duruyorum daha öncede yazdığım sebeplerden ötürü
bişeyde diyemezler derlersede sonuna kadar giderim
sabret sabret yetti canıma
sustukça üzerime geldiler
sevdikçe ilgilendikçe daha fazlasını istediler ehhhhhhh yani bende insanım
şarteller attı bendede
herşeyi öbür torunlarına yollarlar bir dediklerini iki etmezler benimkine bez alıp gelemiyorlar
ama onlar büyütecekmiş
tutturmuş nişasta içircem diye
içiirir beklesin
iki dakika sonra alıyorum kucağından

geçmişolsun bide bize acemi anne diyorlar ya ne hikmetse çocukların başına ne geliyorsa bu çok tecrübeliyim yok 4 çocuk büyüttüm yok bilmem ne diyenlerin yüzünden geliyor

çıkarana kadar neler çektim bağıra bağıra nasıl ağladı ama bide bişey olma bişey olmaz demez mi cinnet geçirmek çok zor görünsede ne kadar yakınlaştığımı hissettim .. ben sana demedim mi neden anlamıyosun dedim bide demez mi alın çocuğunuzu gidin diye o onu diyene kadar ayakkabımı giyiyodum zaten :) resmen suç bastırıyo gitmeye çok meraklıyım ya

pütürlü kaldı diye ben hiç kullanmadığım bi çay süzgeci vardı çekmecede onu sıcak suda kaynatıp süzdüm biberonuna öyle vverdim.su gibi pütürsüz oldu öyle yapınca.

ben yaaapacağım zaman sana tekrar sorarım hugocuk.önce bi cam kavanoz ediniyim..

çok geçmiş olsun canım..nasıl korkmuşsundur..inşallah birdaha deenemez kayınvaliden!
kırmızı meyve neden 1 yaşına kadar yasak?
bende geçenlerde aynı kayınvaliden gibi yaptım,kirazı elimle ağzına verdim yalattım..çok dikkat etmek lazım..bir anda kaçıverir boğazına allah korusun..

kızlar bebişlerine çorba başlayan varmı?ben dün havuç ile başlamak istedim ama sıpa hiç sevmedi zorla yutturdum iki kaşık birtek şeftali püresine hyr demiyo?Sütlü pirinç kaşık mamasını severek yiyordu ondada öğürmeye başladı yoğurt denicem bakalım onu sever inş.

ben eşimede söylerim hep bunların sevgisi sözde diye hayretle yüzüme bakar olurmu öyle şey diye benim kızım hastanede yattı sırf mikrop yüzünden bu çocuk neden mikrop kaptı yeni doğmuş çocuğun yolgeçen hanına çevirirsen mikrop kapar tabi küçük görümcem öksüren çocuğunu getirdi kızım daha yeni doğmuş! ve zaten çok sürmedi hastaneye yatmamız serumdan kızımın kolu şişti serum deri altına gitmiş korkunçtu kayın valide diyorki o çocuğun kolu yüzünden bir gece uyku uyumadım ve bunların üzerine hala otobüse binmiş gelmiş ellerini yıkamadan çocuğun yüzüne elini sürüyor bu kadar medeniyet adap bilmeyen bir kadın dışarıdan gelince ellerin yıkanabileceğini akıl etmiyor

hep aynı numara
damarına bsasıp sinirlendiriyorlarki bişey diyelim onlarda oğullarına şikayet edecek sebep bulsunlar

tamam tatlım

başlarda böyle yapıyorlar sonradan alışırlar sabırla devam etmek lazım
benimki yoğurda alışamadı bugün ikinci kez verdim düne göre daha az yedi
hafif ekşimsiydi tadı dünküne göre ondanmı sevmedi bilmem ağladı yerken
azda olsa yedirdim

ayyy canım arkadaşım çok geçmiş olsun. ahh ahh çalışıyoruz ya elimiz mahkum ya bunlara bizi sinir etmek için yapıyorlar emin ol. yine çok sabırlı davranmışsın. çalışıpta çocuğuna bakmak, tüm sinirini bastırmak, yanlışları görüp sineye çekmek ne zor ya (sadece bebeğin için olsada) bu arada senin bebişe kendi annen bakıyor değil mi?

reaksiyona

çilek,domates,kiraz vs alerjik reaksiyona sebep verebiliyomuş 1 yaşından önce vermeyin diyo drlar..

ah ah ne diyim canım hepsi aynııı ne desek boşş ne kadar katlanılmazda olsalar eşimizin annesi babaanneler araya mesafe koyabilsek ve bebeklerle ilgili kurallar koymaya çalışsak diycem ama olmuyo işte

saol canım sabırlı davranmazdım ama o an şoka uğramıştım sadece bebeğimi kurtarmaya odaklanmıştım umursamadım onu .. çok şükür annem bakıyo inanılmaz bilinçli bi annem var kayınvalidem baksa akşama kadar iş yeri zehir olurdu bana.. gerçi bakabileceğini sanmıyorum sevmek başka bişey sorumluluk alıp iyi bakmak başka bişey kayınvalidem bildiğini okur ve istediğim gibi büyütemem sinir olurum Allahım korusun

mahsus yapıyorlar
oğullarına
bak oğlum bana sesini yükseltti kızdı bağırdı tersledi oysaki benim kötü niyetim yoktu demekkkkkkkkk için
sen çalışıyosun kimin umrunda
işte sıkıldınmı bunaldınmı evinin bebeğinin bakımını yetiştirebiliyomusun kimin umrunda
bizimki hamileyken iş bekledi benden
devamlı ben dokuz ay hiç oturmadım hem kendi işimi hem kayınvalideminkini yaptım dedi durdu
kadının misafirleri gelecekmiş çay koydurmaya beni çağırıyo düşün yani
kış günü onca yol yürü sıkış tepiş otobüse bin yer vermezler yarım saat otobüsle git
yok dedim gelemem dedim açık açık
kadının nevri döndü
eşime diyo gelmesin gelmesin bağıra bağıra
çocuk doğmadan kadın planlarını yapıyo orda büyütcez çocuğu hep oraya gidicez hiç beraber olamıcaz yanii
canıma tak dedi kestim ilgiyi alakayı
söylediği yalanlarda çıktı ortaya şimdi ses edemiyo
tam 1 yıl boyunca utanmadan yalan söyledi
allaha havale ediyorum onu

Selam kızlar,

Bukle cok gecmıs olsun, Rabbım korumus Denız'ını.

Bende ısten ayrılıyorum kızlar.
Neden dersenız;

Is yerımde dogum ıznıne ayrılana kadar yonetıcı pozısyonunda calıstım.
ızın esnasında ik birimine bırının alındıgını ogrendım.
Dondugumde ogrendım kı bu kısı mudur olarak gelmıs benı de onun alt pozısyonuna getırmısler.
Bu arada ek bır gorev vermısler, ik+muhasebe.
Dun ise; her ıkı gorevden de alınarak, musterı temsılcısı olarak calısacagım bıldırıldı.
Kabul etmedım, etmeyecegım de.
Simdi benı kendılerı ısten cıkarsınlar dıye beklıyorum.
Tabıı bılmedıklerı bırsey daha var, butun haklarımı talep ederek ayrılacagım.

Hayırlısı olsun cnmm üzülsemmi sevinsemmi acaba bilemedim..

Hayırlısı olsun cnmm üzülsemmi sevinsemmi acaba bilemedim..

Su an o kadar nötr duygularım var kı.

Belkı bır bakıma ıyı olacak, mesajında da belırttıgın gıbı; Elıf ıcın.
Fakat maddı yonden ıyı olmayacak, ne yazık kı borcumuz cok.
Ancak bu sebeple dahı olsa benı daha fazla ezmelerıne musade edemem.
Sureklı psıkolojık baskı uygulamalarından mıdır nedır, sutum azaldı.

Hem butun haklarımı talep edecegım ıcın ve almazsam iş mahkemesıne basvuracagım ıcın borclarımızı bu sekılde bıraz da olsa kapatabılırız dıye dusunuyorum.

Na'payım, huzur paradan daha ucuz degıl ya.

biliyo musun elif adına çok sevindim
bende fırsat kolluyorum çünkü..

yada hayırlısı olsun diyelim
özel sektörde anne olmak çok zor

benim deli kızım dönmeye çalışıyor dönemeyincede ağlamaya başlıyor bildiğin sinirleniyor yahu gidip çeviriyorum susuyor kendimi döndü sanıyor napıyor anlamadım antreman yapsın diye yere koyuyorum ama onu susturmak için gide gele ben antreman yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…