- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.041
selam kızlar napıyosunuz?
haftasonu olanları anlatamamıştım size aklıma geldidde sinir oldum yine..
kayınvalidemlerdeydik ısrarla kiraz yedirmek istedi oğluma yani emdirmek istedi tabi emiyim derken deniz yuttu ve mosmor oldu katil olucaktım üstüne üstlük anne kırmızı meyve 1 yaşa kadar yasak ve kiraz çok küçük yutar dedim dinletemedim ne kadar zor bişeyleri anlatmak insanlara ya inadım inat..
kayınvalidemlerdeydik ısrarla kiraz yedirmek istedi oğluma yani emdirmek istedi tabi emiyim derken deniz yuttu ve mosmor oldu katil olucaktım üstüne üstlük anne kırmızı meyve 1 yaşa kadar yasak ve kiraz çok küçük yutar dedim dinletemedim ne kadar zor bişeyleri anlatmak insanlara ya inadım inat..
geçmişolsun bide bize acemi anne diyorlar ya ne hikmetse çocukların başına ne geliyorsa bu çok tecrübeliyim yok 4 çocuk büyüttüm yok bilmem ne diyenlerin yüzünden geliyor
bende biberonla verdim şeftaliyi ama biberonun ağzına birikiyo tıkıyo akmıyo ağlıyo oğlum
bende bugün ezip vericem
mama zannetmez onlar öyle akıllıkı hemen anlıyorlar herşeyi
benimki ilk baş çekti şaşırdı
biraz bekledi baktıki tadı güzel biberonu elleriyle tutup ittiriyo
boğazına kadar sokuyo
ama işte bitince epey ağlıyo
günışığım yoğurdu tutturursun hiç endişe etme
ben sana anlatırım
ilk iki kere bende tutturamadım üçüncüye nefis oldu
zaten minik minik kaplara yapıyoruzya sorun olmuyo
deneme amaçlı yap istersen elin alışır
çıkarana kadar neler çektim bağıra bağıra nasıl ağladı ama bide bişey olma bişey olmaz demez mi cinnet geçirmek çok zor görünsede ne kadar yakınlaştığımı hissettim .. ben sana demedim mi neden anlamıyosun dedim bide demez mi alın çocuğunuzu gidin diye o onu diyene kadar ayakkabımı giyiyodum zaten :) resmen suç bastırıyo gitmeye çok meraklıyım ya
çıkarana kadar neler çektim bağıra bağıra nasıl ağladı ama bide bişey olma bişey olmaz demez mi cinnet geçirmek çok zor görünsede ne kadar yakınlaştığımı hissettim .. ben sana demedim mi neden anlamıyosun dedim bide demez mi alın çocuğunuzu gidin diye o onu diyene kadar ayakkabımı giyiyodum zaten :) resmen suç bastırıyo gitmeye çok meraklıyım ya
pütürlü kaldı diye ben hiç kullanmadığım bi çay süzgeci vardı çekmecede onu sıcak suda kaynatıp süzdüm biberonuna öyle vverdim.su gibi pütürsüz oldu öyle yapınca.
ben yaaapacağım zaman sana tekrar sorarım hugocuk.önce bi cam kavanoz ediniyim..
çok geçmiş olsun canım..nasıl korkmuşsundur..inşallah birdaha deenemez kayınvaliden!
kırmızı meyve neden 1 yaşına kadar yasak?
bende geçenlerde aynı kayınvaliden gibi yaptım,kirazı elimle ağzına verdim yalattım..çok dikkat etmek lazım..bir anda kaçıverir boğazına allah korusun..
kızlar bebişlerine çorba başlayan varmı?ben dün havuç ile başlamak istedim ama sıpa hiç sevmedi zorla yutturdum iki kaşık birtek şeftali püresine hyr demiyo?Sütlü pirinç kaşık mamasını severek yiyordu ondada öğürmeye başladı yoğurt denicem bakalım onu sever inş.
merhaba herkese
reaksiyonapütürlü kaldı diye ben hiç kullanmadığım bi çay süzgeci vardı çekmecede onu sıcak suda kaynatıp süzdüm biberonuna öyle vverdim.su gibi pütürsüz oldu öyle yapınca.
ben yaaapacağım zaman sana tekrar sorarım hugocuk.önce bi cam kavanoz ediniyim..
çok geçmiş olsun canım..nasıl korkmuşsundur..inşallah birdaha deenemez kayınvaliden!
kırmızı meyve neden 1 yaşına kadar yasak?
bende geçenlerde aynı kayınvaliden gibi yaptım,kirazı elimle ağzına verdim yalattım..çok dikkat etmek lazım..bir anda kaçıverir boğazına allah korusun..
ben eşimede söylerim hep bunların sevgisi sözde diye hayretle yüzüme bakar olurmu öyle şey diye benim kızım hastanede yattı sırf mikrop yüzünden bu çocuk neden mikrop kaptı yeni doğmuş çocuğun yolgeçen hanına çevirirsen mikrop kapar tabi küçük görümcem öksüren çocuğunu getirdi kızım daha yeni doğmuş! ve zaten çok sürmedi hastaneye yatmamız serumdan kızımın kolu şişti serum deri altına gitmiş korkunçtu kayın valide diyorki o çocuğun kolu yüzünden bir gece uyku uyumadım ve bunların üzerine hala otobüse binmiş gelmiş ellerini yıkamadan çocuğun yüzüne elini sürüyor bu kadar medeniyet adap bilmeyen bir kadın dışarıdan gelince ellerin yıkanabileceğini akıl etmiyor
ayyy canım arkadaşım çok geçmiş olsun. ahh ahh çalışıyoruz ya elimiz mahkum ya bunlara bizi sinir etmek için yapıyorlar emin ol. yine çok sabırlı davranmışsın. çalışıpta çocuğuna bakmak, tüm sinirini bastırmak, yanlışları görüp sineye çekmek ne zor ya (sadece bebeğin için olsada) bu arada senin bebişe kendi annen bakıyor değil mi?
ayyy canım arkadaşım çok geçmiş olsun. ahh ahh çalışıyoruz ya elimiz mahkum ya bunlara bizi sinir etmek için yapıyorlar emin ol. yine çok sabırlı davranmışsın. çalışıpta çocuğuna bakmak, tüm sinirini bastırmak, yanlışları görüp sineye çekmek ne zor ya (sadece bebeğin için olsada) bu arada senin bebişe kendi annen bakıyor değil mi?
Selam kızlar,
Bukle cok gecmıs olsun, Rabbım korumus Denız'ını.
Bende ısten ayrılıyorum kızlar.
Neden dersenız;
Is yerımde dogum ıznıne ayrılana kadar yonetıcı pozısyonunda calıstım.
ızın esnasında ik birimine bırının alındıgını ogrendım.
Dondugumde ogrendım kı bu kısı mudur olarak gelmıs benı de onun alt pozısyonuna getırmısler.
Bu arada ek bır gorev vermısler, ik+muhasebe.
Dun ise; her ıkı gorevden de alınarak, musterı temsılcısı olarak calısacagım bıldırıldı.
Kabul etmedım, etmeyecegım de.
Simdi benı kendılerı ısten cıkarsınlar dıye beklıyorum.
Tabıı bılmedıklerı bırsey daha var, butun haklarımı talep ederek ayrılacagım.
Hayırlısı olsun cnmm üzülsemmi sevinsemmi acaba bilemedim..
Selam kızlar,
Bukle cok gecmıs olsun, Rabbım korumus Denız'ını.
Bende ısten ayrılıyorum kızlar.
Neden dersenız;
Is yerımde dogum ıznıne ayrılana kadar yonetıcı pozısyonunda calıstım.
ızın esnasında ik birimine bırının alındıgını ogrendım.
Dondugumde ogrendım kı bu kısı mudur olarak gelmıs benı de onun alt pozısyonuna getırmısler.
Bu arada ek bır gorev vermısler, ik+muhasebe.
Dun ise; her ıkı gorevden de alınarak, musterı temsılcısı olarak calısacagım bıldırıldı.
Kabul etmedım, etmeyecegım de.
Simdi benı kendılerı ısten cıkarsınlar dıye beklıyorum.
Tabıı bılmedıklerı bırsey daha var, butun haklarımı talep ederek ayrılacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?