- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.101
hugocuk inşaallah kurtulmuşsunuzdur şu kolikten. benim ömercik de bugün sakindi. bizimki de kolik midir nedir, otomatiğe bir takıyor, ağlaması dur durak bilmiyor. öyle ağladığı zamanlar "ağlamandan seni sevmeye fırsat vermiyorsun" diyorum ona.
valla kızlar, şaka maka büyüyorlar. ben aslında ocak annesiyim, oğlum 25'inde 5 ayını dolduruyor. şubat gözüktüğü için doğumum buraya başladım ancak ocakta doğum yapmama rağmen sizlere alıştığım için ayrılamadım şubat topiğinden.
inşallah canımmmmmm geçmiştir
bende mart 12 idi sata göre
mart annelerindeydim ama burayı daha çok sevdim
oğlumda sevdi şubatta geldi
martta olsaydı balık burcu olacaktı ben balık olsun istemiyodum fazla duygusal diye
kova olsun diyodum 1 günle kova oldu sıpacık
eşimde kova
evde iki tane sakar dediğim dedik kova var
:126: kızlar ben son 1 aydır sütlü türk kahvesine dadandım. türk kahvesini normalde sevmem ama sütlü olunca acayip lezzetli geldi. dur size de yapayım, nasıl olsun kahveleriniz
selam kızlar nasılsınız?
işe gelmek ne kadar zor geliyo anlatamam halbuki dün süt iznimdi evdeydim bugün zor geliyo bana bi akşam olsa bebeğime kavuşsam bi ben alışamadım şu işe dönüşe galibaoğlumu çok özlüyorum kendimide çok suçluyorum psikolojim alt üst oldu .. haftasonu olsun istiyorum .. 4gün çalışmak bile zor geliyo bana
eyvaaaahhhh.. kovalar sakar mı olur? eşim ikizler ama çok sakardır, yani mesela kahve yaptığım zaman mutlaka döker :))
bir de oğlumun sakarlıklarıyla uğraşacağım desene.
:126: kızlar ben son 1 aydır sütlü türk kahvesine dadandım. türk kahvesini normalde sevmem ama sütlü olunca acayip lezzetli geldi. dur size de yapayım, nasıl olsun kahveleriniz
Ufff cok yogunum kızlar.
Sabahtan beri, cay + kahve + ınternet!
Ne kadar yoruluyorum anlatamam!
Kızlar dun kı ıtırazımdan sonra kımse bana gerı donmedıgı gıbı, muhattapta olmuyorlar benımle.
Ne yapma nıyetındeler bılmıyorum.
Ama sıkılmaya basladım, boyle aksama kadar oturmaktan.
Pazartesı ye kadar ses cıkmazsa noter onaylı ıtıraz yazısı gonderecegım.
Yine ses gelmezse boyle aksama kadar kahve + ınternet modunda calısıyormus gıbı yaparım.
Uff kendımı kovduramıyorum bıle!
Ne kadar bahtsızım.
günadıınnn..
herkese hayırlı cumalar...
ben pazartesinden beri az yemeye başladım..daha doğrusu aburcuburu az yemeye....
eşim nezamadır diyordu hep hiç kek börek yapmıyorsun artık diye,eskiden hep yaparmışım!neden acaba???!!!!!
sanki artık herşey eskisi gibi sanıyor..neyse az önce gittim ona süpriz ıslak kek yaptım,kakaolu..bende ucundan nasiplenirim ,inşallah fazlasını kaçırmam!!
hugocuk verdiğin diyet listesine henüz başlayamadım!bu kekede bitsin ozaman inşallah!!!:)))
kilo sorunum olmazmı ama bi an geliyor gözüm dönüyor resmen avrupa yakasında ki şahika vardı ya lahmacunları nasıl yiyodu onun gibikomagene senin kilo verme gibi bir sorunun yok sanırım. eğer öyleyse ye gitsin lahmacunları. biz de eşimle bazen erken ve hafif yiyoruz akşam yemeğini kilo almayalım diye ama sonra 10-11 gibi acıkınca Mc'ten hamburger menü sipariş ediyorduk . ama bu gidişe uzun bir süredir dur dedik. dikkat etmeye çalışıyorum ama emzirirken de rejim olmuyor ki. 65'te çakıldım kaldım ya
ay çok sağol tatlım bnmki bol sütlü olsun:126::126: kızlar ben son 1 aydır sütlü türk kahvesine dadandım. türk kahvesini normalde sevmem ama sütlü olunca acayip lezzetli geldi. dur size de yapayım, nasıl olsun kahveleriniz
oy oy oy yandık desenekova bebeğiiiiii çocuğuuuuu aman dikkat
hem çok sakardırlar hemde çok tehlikeli şeyler yapıp evi havaya bile uçurabilirler
acaba ses nerden geliyo diye radyoyu tvyi söküp içini dışına çıkartabilirler
benim eşim çocukken devamlı elinde kibrit varmış ve annesi hiç görmemiş o kibriti
öyle güzel saklarmış yani
kimse görmeden koltukları koltuk örtülerini artık ne bulursa önce yakar sonrada söndürürmüş
ve anneside hep öbür oğlunu dövermiş çok yaramazmış öteki
onu yaptı sanırlarmış
bigün yakmış ve söndürememiş
koltuk epey yanmış
kokuya dumana gelmişler eşimde hala söndürmek için uğraşıyomuş öyle yakalanmış
o kadar sakin uslu görünüp saman altından su yürütürler yanii
ama sevgi onlar için herşeydir
sevgi ilgiyle hemen yola gelirler
veeeeee en güzelide annelerine çok bağlı olurlar çok severler
günaydın canım
senin oğlunmu vardı ben kızın var sanıyodum :44:
kiminle karıştırdımki acep
buklecıgım senı cok ıyı anlıyorum.
Hele su an.
işten kovulmayı bekledıgım halde kovmuyorlar ve ben zorakı ıse gelıyorum ):
Oysa kızım sabahları oyle sırın oluyor kı, onu bırakmak ıstemıyorum.
Su mubarek gun dua edın, benı hayırlı bır sekılde ısten cıkarsınlar.
Hayırlı dedıysem, bu onların pek hayrına olmayacak
Cok pis intikam alıcam.
emririrken verdik verdik yoksa çooookk koşarız zayıflayalım diyee
bnce emeklemeye başladıklarında daha çok veririz durmuycaklar bi dakka yerlerinde,ama önemli olan göbeği eritmek onun için hareket yapmak lazım mekik falan yoksa zayıf ama göbişli annelerden olabiliriz
eleferacım inş gönlüne göre olur bişey yapmazsın gözden düşersin boş oturursun kimsenin gözüne batmaz iş dünyası saçmalıklarla dolu işte
kızlar bebeklerinizin kakasının yoğunluğu nasıl? hani hep cıvık yapıyorlar ya ishal olsalar nerden anlıycaz,bnm kızımın 2 gündür kakası biraz daha sıvı gibi geliyor bana sonrada diyorumki iyi de hiç katı yapmamıştı ki:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?