- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.121
kızlar bebeklerinizin kakasının yoğunluğu nasıl? hani hep cıvık yapıyorlar ya ishal olsalar nerden anlıycaz,bnm kızımın 2 gündür kakası biraz daha sıvı gibi geliyor bana sonrada diyorumki iyi de hiç katı yapmamıştı ki:44:
bizimkinin de doğduğu günden beri aynı, hep cıvık.
bizimkininde öyle
corttttttt diye yapıyo kendide çok gülüyo sıpa
bizimki gülmüyor, ağır abi. hiç istifini bozmadan işini görür, sonra başlar mızırdanmaya değiştirin diye.
boşverr tatlım dinlen acukk
kibar feyzo gibi oldu vallaha
o da kovduramıyoduya kendini
bilmem ki oğluşum var benim tontiş oğluşum
benide kovsunlar napsam ya
yardım etsene banada süt iznim konusunda caz yapıyolar bunu koz olarak kullanabiliyo muyum
bnce emeklemeye başladıklarında daha çok veririz durmuycaklar bi dakka yerlerinde,ama önemli olan göbeği eritmek onun için hareket yapmak lazım mekik falan yoksa zayıf ama göbişli annelerden olabiliriz
eleferacım inş gönlüne göre olur bişey yapmazsın gözden düşersin boş oturursun kimsenin gözüne batmaz iş dünyası saçmalıklarla dolu işte
oohhh. cok mutluyum...pazartesi annemlerin yanına gidiyorum...memleketime...1 senedir gitmiyodum cok özledim.....hem birazcık ollsun rahatlarım dedesi falan oğlumla oynar dururlar artık...bende dinlenirim....
kızlar bebeklerinizin kakasının yoğunluğu nasıl? hani hep cıvık yapıyorlar ya ishal olsalar nerden anlıycaz,bnm kızımın 2 gündür kakası biraz daha sıvı gibi geliyor bana sonrada diyorumki iyi de hiç katı yapmamıştı ki:44:
oohhh. cok mutluyum...pazartesi annemlerin yanına gidiyorum...memleketime...1 senedir gitmiyodum cok özledim.....hem birazcık ollsun rahatlarım dedesi falan oğlumla oynar dururlar artık...bende dinlenirim....
Bebeklerımızın ıshal olmasının bır nedenı de, ellerını emerek nufus ettıklerı mıkroplardır.
Merhaba sizin bebis nasil besleniyo mama yada anne sutu
hugocugum, valla hosuma gıtmıyor boyle ense yaparak para kazanmak.
Kovdurmam lazım kendımı.
Elbette kullanabılıyorsun.
Ne yapıyorlar mesela?
Gercekten oyle.
O kadar didindim, yıne yaranamadım.
Simki iki gundur tek bir işe el surmuyorum.
Birseyu sorsalar, basımdan savıyorum, X e sorun dıye.
Hala bekletıyorlar benı.
Bende ıyı kılo verdım.
80 lerdeydım doguma gırerken, su an 59 kıloyum.
Kosmadım, yememden kısmadım.
Ama ısten atılırsam (insallah, hayırlısı ıle) kosacagım ve mekık cekecegım.
canım süt iznimi haftada 1 kullanıcam diye anlaştık biz yani perşembe günleri gelmiyorum işe ohh mis gibi duruyo uzaktan ama 4 gün çalışıyorum sözde... yok bu hafta çok yoğun yok o gün için personel bulamadım diyerek geçen hafta kullandırmadılar
sence bankanın ık birimine bildirmeli miyim? yoksa bu durum şubemle iyice papaz mı yapar beni
Buklee, yasal olarak sut ıznını bır gunde kullanamazsın, oncelıkle bunu bılmenı ısterım.
Ama bende toplu olarak bır gunde kullanıyorumCumartesı gunlerı.
ık.nın haberı yok mu bu durumdan?
Rızan olmadan sana boyle bır dayatma yapma hakları yok.
ik.ya bır dılekce yaz, ımzalı olarak kendın ulastır.
Gereklı takının yapılmasını ve sana donulmesını talep et.
Olumlu sonuclanmaz ıse hakkını yasal olarak arayacagını ıfade et.
Kımse senı bu durumdan oturu yargılayamaz, suclayamaz, işinden kovamaz.
Keyfe keder yapar ise de bedelini paşa paşa öder.
He birde; süt iznini kullanmak istediğin süreyi belırledıgın bir cızelge olustur ve ik. ya ver.
Ve itiraz edılırse eger, süt izni süresini secme hakkının sadece sana ait oldugunu onlara hatırlat.
Yani, kımse sana su saatte kullan dıyemez.
bunları öğrendiğim iyi oldu çünkü dayatma var canımm
yalnız benim aklıma takılan kimi kime şikayet ediyosun ik bu durumu gerçekten benim açımdan olumlu olarak mı sonuçlandıracak yoksa kurumu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?