- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.141
yok canım nerde özel bankadayım ben
yok canım nerde özel bankadayım ben
canım süt iznimi haftada 1 kullanıcam diye anlaştık biz yani perşembe günleri gelmiyorum işe ohh mis gibi duruyo uzaktan ama 4 gün çalışıyorum sözde... yok bu hafta çok yoğun yok o gün için personel bulamadım diyerek geçen hafta kullandırmadılar
sence bankanın ık birimine bildirmeli miyim? yoksa bu durum şubemle iyice papaz mı yapar beni
benim kardeşimde bu sene ünv den mezun oldu banka sınavlarına gircem diyor ama ailem pek istemiyor çalışma şartları zordur diye
merhaba hepinize;ben 3 martta doğum yaptım.benim merak ettiğim konu var.tam hatırlayamıyorumda geçen mayısın 20 lerinde adet oldum 7 gün sürdü.bu ay yine aynı zamandamı olmam gerekiyor eskisi gibi yoksa yeni doğum yaotığım için vede emzirdiğim için düzensizlik olabilirmi bunu merak ediyorum??
Memurlarda farklı uygulama soz konusu oldugu ıcın sordum.
Oyle ıse süt iznin kullandırılmadıgı takdırde İş Kanunu'nun 24. maddesınce sözlesmenı fesh edebılır butun haklarını talep edebılırsın.
Ama bu kadarına gerek yok, Calısma Bakanlıgına sıkayet edecegını soyle bak, paçaları tutusur muhtemelen.
Bak, benım kaybedecek hıc bırseyım yok, aksıne ısımden oldugum zaman bır yıgın borcla mucadele etmek zorunda kalacagız.
Ama ben elımden gelenı yapacagım, oyle bır dılekce yazdım kı, pazartesı noter onaylı gonderdıgımde ve ellerıne ulastıgında ne yapacaklarını cok merak edıyorum.
Ama zaten amacım ortalıgı kızıstırmak. Devlet benı koruma altına almısken, işveren de kım oluyor!
Sende boyle dusun.
Cunku calısanlar olarak bızler hakkımızı aramadıgımız ıcın işverenler kralcılık oynuyor.
Gösterecegım sımdı, kral kım, kralcık kım.
canım doğum sonrası tayin olduğum şube evime çok yakın öğle yemeklerinde geliyorum eve, akşamlarıda 16.30da çıkmak istediğimi söyledim ok.dediler sen nasıl istersen öyle olsun
tabi ki hakkını ara kaptırma hatta bu senin benim değil bebeğimizin hakkı bence
ama süt izni bitişinide düşünmek lazım bazı şeylerde çok terslenmeden güzellikle hallet bence işini
inşallah istediğin gibi olur
başka seçenekler varsa bankacılığa öncelik vermesin bence bu stres insanı insanlıktan çıkarıyo bazen
emzieme döneminde düzensizlikler olabiliyo canım benimde ilk adetimden sonra 50 gün geçti test yaptım hatta korkudan ama sonunda adet oldum
Kizlar slm hepinize nasil bebisler iyidir ins.ben ev tasidim duzdum kuzenim evlendi oynadik bol bol bu hafta sonuda ablam evleniyo yani yorgunlugun haddi hesabi yok hic.
Hugocuk oncelikle senden yogurdu nasil mayaladigini detayli anlatmani rica ediyorum ya kafam yatmadi bu yogurt isine.
Bennebileyim bebegine gecmis olsun idrar yolu iltihabi cok kotu her idrar yaptigi zaman aglar o simdi.benim kizdada var
Bukleecim hakkin olan izni kullanman lazim ozelde calisiyor olman biseyi degistirmez bu senin hakkin kendini hic ezdirme oglum hasta acil gitmemlazim de.bende baslicam simdi ise 1 e kadar benimki 5 saat caliscam sadece yani 1 i 5 gecerse bile kimse beni orda buLamaz hicdurmam
Gecmisi cok detayli okuyamadim herkes iyidir insallah ha bide hazelim senin cocugunun atesi yukselmisti demi biz o atesten nelercektik bir haftadir kizim hicbir sey yemedi ateslendi soguk almis.ama ben atesini hic 38 i buldurmadim hemenmudahale ettim sende soguk uygulama yap bezi islat kasigina koltuk altina anlina tut duser zaten.Allah korusun yukselmeye devamederse sikinti yoksa oyle kalacagi kesin olsa bisi olmaz.
ıracaKizlar slm hepinize nasil bebisler iyidir ins.ben ev tasidim duzdum kuzenim evlendi oynadik bol bol bu hafta sonuda ablam evleniyo yani yorgunlugun haddi hesabi yok hic.
Hugocuk oncelikle senden yogurdu nasil mayaladigini detayli anlatmani rica ediyorum ya kafam yatmadi bu yogurt isine.
Bennebileyim bebegine gecmis olsun idrar yolu iltihabi cok kotu her idrar yaptigi zaman aglar o simdi.benim kizdada var
Bukleecim hakkin olan izni kullanman lazim ozelde calisiyor olman biseyi degistirmez bu senin hakkin kendini hic ezdirme oglum hasta acil gitmemlazim de.bende baslicam simdi ise 1 e kadar benimki 5 saat caliscam sadece yani 1 i 5 gecerse bile kimse beni orda buLamaz hicdurmam
Gecmisi cok detayli okuyamadim herkes iyidir insallah ha bide hazelim senin cocugunun atesi yukselmisti demi biz o atesten nelercektik bir haftadir kizim hicbir sey yemedi ateslendi soguk almis.ama ben atesini hic 38 i buldurmadim hemenmudahale ettim sende soguk uygulama yap bezi islat kasigina koltuk altina anlina tut duser zaten.Allah korusun yukselmeye devamederse sikinti yoksa oyle kalacagi kesin olsa bisi olmaz.
ya bu adam benim elimde kalacak bi gün. bir dakika evde durduğu yok. işe gider, eve gelir yemek yer, halı sahaya gider, ebe arar gider, banyoya girer, her hafta sonu arkadaşları çağırır 100 km lik yol gider, kendini unutur, saatlerce gelmez, tekrar ebe arar, tv nin kumandasını vermez dünya kupası izler, tv izlerken laptopa da el koyar, evdeyken zır zır telefonu çalar. gıcık oluyorum bu aralar. ben de o evdeyken iş yapmaya çalışıyorum, çocuğu öper öper uyandırır, ağlayınca elime tutuşturur. perşembe bi arkadaşının veda yemeği oradan çıkıp gecenin 11.30 da hastaneye arkadaşlarının nöbetine gitti. telefon ettim de çağırdım eve gelmesi 2 oldu. aynı kişiler bugun piknik yapıyorlarmış eşleriyle beni de aradılar gel diye. ben eşime gitmeyeceğim dedim. tamam dedi hazırlandı gitti. sinirimden ağlıyorum. perşembe gittiğinde de alışveriş merkezinden bi pantolon, gömlek ve tişört almış. şu kadın evde bekliyor ona da bir hediye alayım yok. içimden ona neler saydırıyorum şu an . düşüncesiz bencil, bi pazara götürmez beni. resmen yalvarırım pazara gidelim diye. en son ağlarım öyle götürür. neymiş pazarı sevmiyormuş, marketten alırmış her şeyi. yarın da ona söylenecek.
ya bu adam benim elimde kalacak bi gün. bir dakika evde durduğu yok. işe gider, eve gelir yemek yer, halı sahaya gider, ebe arar gider, banyoya girer, her hafta sonu arkadaşları çağırır 100 km lik yol gider, kendini unutur, saatlerce gelmez, tekrar ebe arar, tv nin kumandasını vermez dünya kupası izler, tv izlerken laptopa da el koyar, evdeyken zır zır telefonu çalar. gıcık oluyorum bu aralar. ben de o evdeyken iş yapmaya çalışıyorum, çocuğu öper öper uyandırır, ağlayınca elime tutuşturur. perşembe bi arkadaşının veda yemeği oradan çıkıp gecenin 11.30 da hastaneye arkadaşlarının nöbetine gitti. telefon ettim de çağırdım eve gelmesi 2 oldu. aynı kişiler bugun piknik yapıyorlarmış eşleriyle beni de aradılar gel diye. ben eşime gitmeyeceğim dedim. tamam dedi hazırlandı gitti. sinirimden ağlıyorum. perşembe gittiğinde de alışveriş merkezinden bi pantolon, gömlek ve tişört almış. şu kadın evde bekliyor ona da bir hediye alayım yok. içimden ona neler saydırıyorum şu an . düşüncesiz bencil, bi pazara götürmez beni. resmen yalvarırım pazara gidelim diye. en son ağlarım öyle götürür. neymiş pazarı sevmiyormuş, marketten alırmış her şeyi. yarın da ona söylenecek.
Kizlar slm hepinize nasil bebisler iyidir ins.ben ev tasidim duzdum kuzenim evlendi oynadik bol bol bu hafta sonuda ablam evleniyo yani yorgunlugun haddi hesabi yok hic.
epey bunalmışsın canım sen o nasıl yaşıyorsa sende öyle yaşa bebeğim var nasıl yapayım deme onuda al gez toz pşan yap birlikte bişeyler yapmak istemiyorsa sende ayrı plan yap anlıyacaktır sonunda
ben arkadaslarıyla zaman geçirmesine her zaman takılmıyorum çünkü benimde arkadaslarım ile zaman geçirmek hoşuma gidiyor. ancak 2 gun önce zaten onlarla idin. ben evde bekliyorum tüm hafta. hafta sonu bişeyler yapalım diye o da kaçıyor. özellikle oğlanı yıkamayı düşündüğümde hep bişeyler çıkıyor o akşamlar çocuk kalıyor öyle. ben de konu komşuyu çağırıyorum. adam bu işten de yırtar oldu.
hazelimm bizşmki de aynı cevabı veriyor. bana da bişey alsaydın diyorum sen beğenmezsin, giymezsin diye almadım bıdı bıdı işte. bizimkinin boğazına düşkünlüğü de olmadıgından aramazsam bişey alıp gelmez. canım tatlı çekse illaki söylemem lazım. bi gün de al getir be adam. gerçi markete gider torbalarca cips, bisküvi, çerez alır. bişey de al demeye gelmiyor ya yanlış alır, ya siparişi unutur, ya da ne kadar gereksiz sağlıksız şey var onu alır. çok kzıgınım. geçen gün yazmıştım oğlana danone kakaolu puding almış yogurt diye.
ben oğlana her gün bir danino yogurt yediriyorum.
şeftaliyi pososunu ezip yadiriyorum, muzu da. meyvelerin sadece suyunu vermiyorum alışsın diye.
dişleri kızşmaya başladı yakında eline soğan vereceğim öyle yapıyorlarmış
geçen de kabak yemeğini ezdim yoğurtla karıştırdım az bişey yedi.
hatta dondurma veriyoruz çok seviyor.
en çok ayaklarını ve ellerini yalamayı seviyor.
nasıl bir anneyim değil mi?
ya kızlar bennebileyim, viva, arnazar, kartanem000 vardı buralarda sık girerlerdi ne oldu acaba, hacer de yok artık.
bukle sen de faceleri falan varsa bi sorsana vivanın annesine falan bişey mi oldu acaba
Elefera özel sektörde 7-8 yıl çalışmış olan biri olarak, yılın eski ise işten çıkarmamak, şiçin uğraşıp bezdirme politikası ile istifa ettirmek için uğraştıklarını çok gördüm. bu arada işten çıkarmalarda tazminat almaya ilişkin yasalarda değişti galiba. bukle ye attığı sert adımlardan sonra mobbing uygulayabilirler. bukle eşinle konuş ev almayı planlıyorsanız ve o da seninle aynı sektörde ise seni yönlendirebilir. çoüumuz devlette oldugumuz için yanlış yönlendirmeyelim.
saç dökülmesine karşı uygun çözüm bulannnnnnnnnnnnn. bioplas mı nedir o şampuandan aldım. nafile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?