- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #70.481
Günaydın kızlar, haklısınız aslında insanların söylediklerini hiç kafaya takmamalı. Sonra kurup kurup büyütüyoruz ama söz konusu bebekler olunca insanın içine oturuyor işte. Kilolara gelince ben doğumdan önceki kiloma döndüm. Hamileyken bile daha az yemek yerdim şimdi sütüm olsun diye devamlı tıkınıyorum. Kilo vermemin nedeni süt sağmam olabilir çünkü miniğim sadece süt içiyor daha yeni yeni ek gıdaların tadına baktırıyorum. Bir de fazladan sağıp buzluğa atıyorum, ne olur ne olmaz bazen acil işim çıkıyor buzluktan alıp annem içirir bebeğe diye stokluyorum. Bunun için de boğazımı hiç kesmemem lazım ne zaman bu gece yemeden yatayım desem sabaha karşı sütüm azalıyor. Kilo konusunu dert etmemek lazım yakında beyboşlar emekler peşlerinden koştur koştur, spor yapmış oluruz. Benim arkadaşlarım, bebekleri annelerine atıp platese, akşam koşularına gidiyorlar. Ben zaman bulamıyorum, burnumun dibinde deniz var çok fazla yüzemiyorum. Aklım hep evde. Bebeğimle gittiğimde de onu suya sokup hemen eve dönüyorum henüz desteksiz oturamadığı için sahilde zaman geçiremiyoruz.
Bu arada einstein çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir minnoşun.
Yürüteç meselesinde ise, ben daha hamileyken alındı. Teyzemiz heves etmiş chicco'dan almış. Henüz kullanmaya başlamadık ama yakındır çiçek abbas gibi döneriz evde.
Bu arada einstein çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir minnoşun.
Yürüteç meselesinde ise, ben daha hamileyken alındı. Teyzemiz heves etmiş chicco'dan almış. Henüz kullanmaya başlamadık ama yakındır çiçek abbas gibi döneriz evde.