geçen hafta rapor aldım 5 günlük, oğluma bakacak kimse yoktu, kayınvalidem hastalandı, 5 gün oğluşumla evde vakit geçirmek çok hoşuma gitti doğrusu. benim oğluşum artık tüm salonu geziyor diyebilirim. bir yüz üstü bir sırt üstü, bacaklarını ittirerek, halıdan kuvvet alarak geziniyor. 5 dakikada bir kalkıp halının üzerine alıyorum çünkü parkeye gidip ellerini ayaklarını yere vurup çıkardığı sesleri dinliyor. gece yatağında KESİNLİKLE uyumuyor. aynen gündüz gibi gece geze geze uyuyor. yerde etrafı yastıklarla çevrili, baya geniş bir alanda uyuyor.
ek gıdaya geçen arkadaşlar, ben daha hiç blendır kullanmadım. cam rende yada çatalla eziyorum , öyle pütürlü pütürlü yiyor valla. kardeşim benim elimde büyüdü annem yediği her şeyi blendırdan geçirtirdi bana. çocuk herşeyi mama gibi sulu sulu yedi ve minicik pütür kalsa yediğinin 2 katını çıkarırdı, bu benim beynime yerleşti inanın ben süzgeç bile kullanmıyorum. kardeşim hala yemek konusunda sorunlu. çiğneme refleksi gelişsin istiyorum. bence başlayacak olanlar sakın blendır kullanmayın.
bu arada hepiniz nasılsınız? az çok okumaya çalıştım ama baya ilerlemiş sayfalar.
hemşirenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?