2012 Şubat Anneleri

Benim kuzu emeklemiyo,desteksiz oturamiyor da.sorun yapmıyorum aslında her cocuğun gelişimi farklıdır.babasi da halaları da emeklemeden yürümüşler,ben de 10 aylikken yürümeye başlamışım.biraz tembel olabilir bilemiyorum.desteksiz oturan var mı peki aranızda?yani 30 saniyeden fazlasını oturmuyor hooooop yana ya da one doğru eğiliyor geç mı kaldım bilmiyorum 5 aylıktan sonra destekli oturtmaya başladım aslında ama bilmiyorum ki.ya bı de aslında şimdi annemin evindeyim ya kalabalık burası,oturmasına fırsat kalmıyor ki.ewde tek olsak belki daha şimdiye oturmuş olurdu bilemiyorum...

benim oğlum da desteksiz oturamıyor. aynen sağa ya da sola yamuluyor. ama oturmak da çok hoşuna gidiyor bu arada. oturttuğum zaman hemen yüzünde güller açıyor. yerim onun gül yüzünü.:16:

aranızda hoppala ve yürüteç kullananlar varmı? almak istiyorum ama hem kızım azra'mın rahat edeceği hemde bütçemi zorlamayacak bişey arıyorum. bu konuda fikri olan???

Benim kuzu emeklemiyo,desteksiz oturamiyor da.sorun yapmıyorum aslında her cocuğun gelişimi farklıdır.babasi da halaları da emeklemeden yürümüşler,ben de 10 aylikken yürümeye başlamışım.biraz tembel olabilir bilemiyorum.desteksiz oturan var mı peki aranızda?yani 30 saniyeden fazlasını oturmuyor hooooop yana ya da one doğru eğiliyor geç mı kaldım bilmiyorum 5 aylıktan sonra destekli oturtmaya başladım aslında ama bilmiyorum ki.ya bı de aslında şimdi annemin evindeyim ya kalabalık burası,oturmasına fırsat kalmıyor ki.ewde tek olsak belki daha şimdiye oturmuş olurdu bilemiyorum...

benim oğlum da desteksiz oturamıyor. aynen sağa ya da sola yamuluyor. ama oturmak da çok hoşuna gidiyor bu arada. oturttuğum zaman hemen yüzünde güller açıyor. yerim onun gül yüzünü.:16:

benimkide desteksiz oturamıyor canım.oturuncada tya çok kısa süreli oturuyor,yada hafif öne eğik oturuyor.tam dik oturamıyor.ben çok takmaya başladım artık.iki kuzenimin bebeğiaramızda 2 şer ay var,onlarınki bu tam 6 aylıkken çok rahat desteksiz oturuyorlardı.
onlarla kıyaslıyorum sürekli ,canım sıkılıyor.başka olumsuz bişeyini görmedim şuan çok şükür,hatyta benim bebeğim onlardan daha erken emekleme harektelerini yaptı,hareketli bi bebek ama oturamıyor işte.ben çok geç oturtmaya başladım sanırım.birazda benden kaynaklı oldduğunu düşünüyorum.
sağlıklı olsunlarda neyapallım.

ben yeni üye olan bir şubat annesiyim, merhaba diyerek aranıza bi giriş yapayım dedim

hoşgeldin pınar...umarım bundan sonra sende aramızda olursun..

günışığım üzüldüm canım. ben de alyansımı ilk hamileliğimde sıkıyor diye çıkarmıştım, sonra bir çok altın takımla beraber o da çalınmıştı. ilk alyansın ayrı bir anlamı oluyor sanki. ben de ilk alyansımı hayatım boyunca değiştirmek istemiyordum ama gitti maalesef. olsun şimdikilerin ömrü uzun olsun inşaallah. :nazar:

sanada geçmiş olsun canım,altınların çalınmasına..:(((
giden sağlık olmasın diyerek avutuyorum kendimi..:((
eşime diyorum kredi borcu bitene kadar yüzük alma bana!
duygu sömürüsü yapma diyor!:)))

merhaba kızlar,nasılsınız keyıfler nasıl? bizim bikaç gündür süren huysuzluğumuzun sebebi anlaşıldı,dişini gördük çok şükür.sağ alt diş.ben 2 gun once soyluyodum dısı cıkıyo örüyorum dıye,eşim ilk sen görmek istediğin için çocuğun ağzına o kadar bakıyosun kı artık hayallenmeye basladın falan dedi:1: meğer hayal değil gerçeğin ta kendısıymış :1: çok şükür çıktı rahtaladık ya.darısı basınıza olsun inşallah...
sinem hoşgeldin,özlettin kedni.bi de maşallahı var senin boncuğun heee,allah nazardan saklasın inşallah :nazar:
günışığım alyansın için üzüldüm,yenisini alırsınız ve inşallah bidaha hiç kaybolmaz ölene dek kalır ınsallah parmağında...
herkesın bebişleri sağlıklı sıhhatlı olsun ınsallah...

kuzunun miiinik dişi hayırlı olsun canım.
bizde ikinciyi çıkartıyoruz..çok minik daha,ama çok tatlı görünüyor.
alyansım için sağol canım,inşallah...

selam millet
bugün aşımız vardı çok şükür atlattık
aşı yapılırken annem eline poşet vermiş onla oynarken pek anlamadı aşı yapıldığını az ağladı
iştahı yok bugün ve devamlı alt dudağını emiyo

geçmiş olsun hugo! inşallah sıkıntısız geçer.
bişey sorucam sana:et sularını buzluğa atıyorsun dimi ,neyin içinde saklıyorsun buzlukta?
bebeğim için minik minik yapmak istiyorum da,neye koysam bulamadım!

Merhaba bayanlar, bizim su gece uykularimiz artik kabusa donustu hic uyumuyorum desem yeridir, 3 gundur gunduzde aglamayla ve mizirdanmayla gune basliyor tum gun beynim uyustu artik sirf uykusu icin c.tesi dr goturdum sukur iyi herseyi disi icin damak sertlesmis ama dis yok daha dedi uykusu icinde bazi cocuklar boyle olur ne zaman duzelir dedim 3 yas bazende 5 yasinda dedi ben yandim, en cok beni sinir eden sukur rahatsizligi yok dis olayi yok gereksiz yere butun gece aglayip uyumamasi beni cildirtiyor o yetmiyor gibi bide gunduz mizmizlik basladi surekli miz miz memnuniyetsiz cok sikildim bu durumlardan bunaldim artik....

Pazar gunu corba yaptim,tavuk suyu, brokoli, fasulye, kabak, patates, havuc az tuz yag hasladim blendardan gecirdim cok sevdi tadi guzeldi bizede yaptim tuzu normal olarak attim dolaba

canım allah sana kolaylık,bebeğinede uykular verir inşlallh.
biz çok şükür pek uykusuzluk yaşamadık bu güne kadar ama arada olunca bile serseme dönüyorum ben,okadar yorgun oluyorum ki gün içerisinde.çok zor yani.
inşallah çok kısa ve geçici bi dönemdir.
allahtan sağlıkla ilgili bi sorunu yokmuş bebeğininin..
çorbaan güzele benziyor,bende deniyim..
fasulye olarak kuru fasulye değil dimi,yeşil fasullye yani taze fasulye koydun dimi canım?

merhaba kızlar kızım hiçbirşey yamiyorrr ağzını bir kitliyor mümkün değil bir kaşık bile sokamıyorum başlarda böyle değildi ama artık hiçbirşey yemek istemiyor sadece meyve püresi oda güç bela birkaç kaşık off çok sinir ediyor beni bütün gün ona kahvaltı yok yoğurt yok çorba hazırlayıp duruyorum ama bir kaşık bile istemiyor sadece emiyor memeye yapıştı nasıl sevdireceğğim belki tadını sever diye hazır mamalardan aldım kaşığı görünce ağzını kitliyor tadına bile bakmıyor ya niye böyle yapıyor anlamaım :50:

aynı benim oğlumun sebze püresi yerken yaptığı şey.ağız kilitlemek!!1o ağzını bi kilitliyor ki ,düm düz ip giibi oluyor o ağız!.)))
çok zor çook..
ben HAAAMMMM yapmayı öğrettim biraz biraz..önce ben yermiş gibi HAAM yapıyorum,sonra ona veriyorum HAM yap diyorum,pek anlamıyor ama sanki işe yarar gibi oldu!:)))
ama yinede sezelerde pek işe yaramadı!hatta dün sebze yerken öğürdü ve kustu!bende zorlamadım ...neyapıyım..

Benim minik kuşum da emekleyemiyor yalnızca geri geri sürünüyor fakat uzun süredir desteksiz oturabiliyor, yastıkları çıkardık hayatımızdan :)

aranızda hoppala ve yürüteç kullananlar varmı? almak istiyorum ama hem kızım azra'mın rahat edeceği hemde bütçemi zorlamayacak bişey arıyorum. bu konuda fikri olan???

Biz yürüteç kullanıyoruz, bebeğim çok sevdi.

Allah yardımcın olsun arkadasım.uykusuz cocuk zor.bi arkadasım uyku koçundan yardım almayı bile düşündü.su anne karnının müziği var ya cocuk onla uyuyo,müzik durunca uyanışı o yüzden sabaha kadar müzik açık ve öyle kısık sesle de değil.mesela bize gelirler mp3leri yanındadir,hoparlörden ses dışarı verilir cocuk uyur zar zor.insallah tez zamanda düzelir tek sorunu uyku olsun be güzelim bak sen de demişsiniz çok şükür saglıgı yerinde.allah saglıktan ayırmasın,geçici bı süreçtir insallah...
Valla istahsiz cocuk zor derler ama uykusuz cocuk daha zor hem kendi uyumuyor hemde anne gucsuz dusuyor enerjisi kalmiyor bazen elimi kaldiricak halim kalmiyor, simdi gunduzleride mizmiz ederek uyaniyor tum gun agliyor istiyor kucakta olsun bende istemiyorum alissin bide o olursa tamam artik surekli aglar olduelimi biseye suremiyorum heryer pislik icinde
benimkide desteksiz oturamıyor canım.oturuncada tya çok kısa süreli oturuyor,yada hafif öne eğik oturuyor.tam dik oturamıyor.ben çok takmaya başladım artık.iki kuzenimin bebeğiaramızda 2 şer ay var,onlarınki bu tam 6 aylıkken çok rahat desteksiz oturuyorlardı.
onlarla kıyaslıyorum sürekli ,canım sıkılıyor.başka olumsuz bişeyini görmedim şuan çok şükür,hatyta benim bebeğim onlardan daha erken emekleme harektelerini yaptı,hareketli bi bebek ama oturamıyor işte.ben çok geç oturtmaya başladım sanırım.birazda benden kaynaklı oldduğunu düşünüyorum.
sağlıklı olsunlarda neyapallım.

hoşgeldin pınar...umarım bundan sonra sende aramızda olursun..

sanada geçmiş olsun canım,altınların çalınmasına..:(((
giden sağlık olmasın diyerek avutuyorum kendimi..:((
eşime diyorum kredi borcu bitene kadar yüzük alma bana!
duygu sömürüsü yapma diyor!:)))

kuzunun miiinik dişi hayırlı olsun canım.
bizde ikinciyi çıkartıyoruz..çok minik daha,ama çok tatlı görünüyor.
alyansım için sağol canım,inşallah...

geçmiş olsun hugo! inşallah sıkıntısız geçer.
bişey sorucam sana:et sularını buzluğa atıyorsun dimi ,neyin içinde saklıyorsun buzlukta?
bebeğim için minik minik yapmak istiyorum da,neye koysam bulamadım!

canım allah sana kolaylık,bebeğinede uykular verir inşlallh.
biz çok şükür pek uykusuzluk yaşamadık bu güne kadar ama arada olunca bile serseme dönüyorum ben,okadar yorgun oluyorum ki gün içerisinde.çok zor yani.
inşallah çok kısa ve geçici bi dönemdir.
allahtan sağlıkla ilgili bi sorunu yokmuş bebeğininin..
çorbaan güzele benziyor,bende deniyim..
fasulye olarak kuru fasulye değil dimi,yeşil fasullye yani taze fasulye koydun dimi canım?

Evet yesil fasulye, hepsinden biraz biraz koydum tavuk suyuda dondurmustum buzluklarda iki kupte ondan attim bayildi, bizede yaptim faydali sebzeler var, keske bizimde oyle olsaydi bizimki dogdu dogali hep boyleydi suan 6 ayina eylul 4 de girucek dusun gecici olsaydi coktan gecerdi gecmicek boyle gidicek cok sikildim bunaldim artik,gunduz sorun cikarmazdi simdi oda basladi isyanlardayim artik
aynı benim oğlumun sebze püresi yerken yaptığı şey.ağız kilitlemek!!1o ağzını bi kilitliyor ki ,düm düz ip giibi oluyor o ağız!.)))
çok zor çook..
ben HAAAMMMM yapmayı öğrettim biraz biraz..önce ben yermiş gibi HAAM yapıyorum,sonra ona veriyorum HAM yap diyorum,pek anlamıyor ama sanki işe yarar gibi oldu!:)))
ama yinede sezelerde pek işe yaramadı!hatta dün sebze yerken öğürdü ve kustu!bende zorlamadım ...neyapıyım..

herkese selamlar kızlar birkaç gündür pek giremedim internette problem vardı umarım herkes iyidir

ben de canım aynıyım senle o doyana kadar ek gıdaları yedırıyorum sonra da memeyı almıyor..aslında
2 cay bardagı olsun dıyorlar da mumkun degıl kı bu ,cocuk ac olunca 1 kase corbayı ıcıyor ne yapalım kı y
yarısında cekıp meme mı versek yaw..Diğer kızlar sızler ne yapıyorsunuzzz??

ya bence bu saatten sonra sütümüz bebeklerimizi doyurmaz, yada en azından benim öyle ama tabiki aldığı sürece emmeye devam ediyorum ve çoğu mamasına devam sütü katıyorum

ek gıda vermeye başladığımızdan beri uykularımız düzeldi çok şükür,

uzun zamandır giremiyordum foruma, yıllık izin, sonra ben 1 hafta rapor aldım derken bugün geldim. yazdıklarınızı hızlıca okudum, benim oğluşum nasıl yaramaz bir bebek oldu anlatamam size, 1 dk durmuyor yerinde ve emekliyor, sürünerek jet gibi gidiyordu zaten şimdi elleri ve ayaklarını dikerek ağır ağır gidiyor. ilk emeklemeye çalışırken elleri ve bacakları üzerinde ileri geri hareket edip kendini ileri atıyordu. ama nerde tehlike oğlum orada, cmt günü tüm salonu güvenilir hale getirmek için saatlerce eşyaların yerlerini değiştirdim, tehlikeli olanları kaldırdım. cmt. günü mutfakta yemek yapıyorum bir baktım oğlum salondan mutfağa yanıma gelmiş. etrafını yastıklarla kapatsan nafile ya üzerinden atlıyor yada yastığı kucağına alıp kenara atıp yoluna devam ediyor. geçen hafta 7. ayını doldurdu, 9.960 gr. boy 74 cm. ama kilosu hareketlerini etkilemedi, doktorumuz boyu uzun olduğu için kilosu etkilemiyor dedi. babamız 1.90 olunca, babasına çekmiş çok şükür. bu arada benim oğlum geceleri her saat başı yarım saate bir uyanıyor, çalışıyorum ve işe zombi gibi gidiyorum, artık gece olsun istemiyorum, yavruma canım feda, Allahın zoruna gitmesin, isyan gibi olmasın ama çok yoruluyorum kızlar, geçen gün oturdum güngür güngür ağladım yorgunluktan, evin bütün yükü omuzlarımda.

üzme kendini canım bende işe ilk başladığımda hergün ağlıyordum yorgunluk ve uykusuzluktan, inşallah senin yavrunda düzene girecek

kızlar ya dün alyansımı denize düşürdüm.bulamadım.hemde gözümün önünde parmağımdan çıktı,suda kayboldu.!:((
bu benim 2.ci alyans kaybedişim:((
ilk evlendiğimzideki alyansımı bir sonraki yaz yine denizde kaybeymiştim.bu ikinci oldu!:((((
ya bi insan ikinci kez aynı hatayı yaparmı yaa!:((
yok yere masraf !eşim hernekadar canın sağolsun,yenisini alırız desede üxülmemek elde değil!

bende hamileyken alyansımı ve tektaşımı kaybettim,
tektaşı buldum ama alyans malesef kayıp, gerçi 2 alyansım var ama diğeri ilk olduğu için üzülmüştüm
cana geleceğine mala gelsin boşver

merhaba kızlar,nasılsınız keyıfler nasıl? bizim bikaç gündür süren huysuzluğumuzun sebebi anlaşıldı,dişini gördük çok şükür.sağ alt diş.ben 2 gun once soyluyodum dısı cıkıyo örüyorum dıye,eşim ilk sen görmek istediğin için çocuğun ağzına o kadar bakıyosun kı artık hayallenmeye basladın falan dedi:1: meğer hayal değil gerçeğin ta kendısıymış :1: çok şükür çıktı rahtaladık ya.darısı basınıza olsun inşallah...
sinem hoşgeldin,özlettin kedni.bi de maşallahı var senin boncuğun heee,allah nazardan saklasın inşallah :nazar:
günışığım alyansın için üzüldüm,yenisini alırsınız ve inşallah bidaha hiç kaybolmaz ölene dek kalır ınsallah parmağında...
herkesın bebişleri sağlıklı sıhhatlı olsun ınsallah...

maşallah canım darısı başımıza :)

merhaba kızlar kızım hiçbirşey yamiyorrr ağzını bir kitliyor mümkün değil bir kaşık bile sokamıyorum başlarda böyle değildi ama artık hiçbirşey yemek istemiyor sadece meyve püresi oda güç bela birkaç kaşık off çok sinir ediyor beni bütün gün ona kahvaltı yok yoğurt yok çorba hazırlayıp duruyorum ama bir kaşık bile istemiyor sadece emiyor memeye yapıştı nasıl sevdireceğğim belki tadını sever diye hazır mamalardan aldım kaşığı görünce ağzını kitliyor tadına bile bakmıyor ya niye böyle yapıyor anlamaım :50:

playdoh üzme kendini canım çünkü bi işe yaramıyor üzülmek, belki okumuşsundur birkaç hafta önce benim oğlumda aynı böyleydi, ne emiyor nede ek gıda alıyordu
ağzına verdiğimiz yarım kaşık mamayı 40-45dk. bekletiyordu ağzında, her öğünde oturup ağlıyordum
ama yaklaşık 1hafta sonra birden kendiliğinden düzeldi, senin bebişte düzelecek inşallah, dua etmeyi eksik etme

ben yeni üye olan bir şubat annesiyim, merhaba diyerek aranıza bi giriş yapayım dedim

Hoşgeldin Pınarcım

Selam kızlar,
Bu hafta (kan damlasına,)demır hapına başlamamızı söyledi dr.umuz ...Ama,bu korkunç damlayı
doğal olarak kızım da sewmedi..Sizler kullanmaya başlarken bazen okuyordum ..Ne gıbı çözumlerle
içirmeyi başardınız, yazar mısınız?

Bir de kızlar günde kaç defa emzirip kaç defa ek gıda veriyorsunuz??Ben gündüz 2 veya 3 kez
emziriyorum..Gece sağmaya çalıştım,sadece 50 cıktı kızlar ..Sizin de böyle mı yoksa sütüm mü
azalıyor:(

benim arkadaşım var canım.ilk hamilelğinden 1 kızı var,ikinci dış gebelik geçirdi,çok zor günler geçiirdi,sonra 3.ye kendiliğinden tedavisiz hamile kaldı ve sorunsuz bi hamilelikle bir kızı daha oldu.
inşallah sende bebişini kucağına alırsın.geçmiş olsun.

kızlar ya dün alyansımı denize düşürdüm.bulamadım.hemde gözümün önünde parmağımdan çıktı,suda kayboldu.!:((
bu benim 2.ci alyans kaybedişim:((
ilk evlendiğimzideki alyansımı bir sonraki yaz yine denizde kaybeymiştim.bu ikinci oldu!:((((
ya bi insan ikinci kez aynı hatayı yaparmı yaa!:((
yok yere masraf !eşim hernekadar canın sağolsun,yenisini alırız desede üxülmemek elde değil!

Geçmiş olsun keşke alyansla girmeseydin denize

En azından emiyormus cnm genelde dr.lar tüküreceğini,istemeyeceğini,alışmakta zorlanacaklarını
söylerler..Sen yılmadan 3-4 gün üst üste denemeye çalış aynı seyı vermeye ..Bir de çok çok
aç bırak bakalım ne yapacak:)

inşallah alışır kızlar kahvaltı yaparken kucağıma aldım birşeyler tattırırım hani ona yemek hazırladımda yedirmeye çalıştıracakmış gibi olmasın anlayıp mızıldanmaya başlıyor çünkü parmağıma şu sürme çikolatalardan aldım ilk onun tadını alsında sonrakilerede ağzını açsın diye uzattım ağzını kilitledi kafasını çeviriyor eskiden daha meraklıydı bu çocuk ağzını açardı herşeye inşallah dediğiniz gibi olur ve bir anda yemeye karar verir yoksa çok kavga edicez bu kızla

inşallah alışır kızlar kahvaltı yaparken kucağıma aldım birşeyler tattırırım hani ona yemek hazırladımda yedirmeye çalıştıracakmış gibi olmasın anlayıp mızıldanmaya başlıyor çünkü parmağıma şu sürme çikolatalardan aldım ilk onun tadını alsında sonrakilerede ağzını açsın diye uzattım ağzını kilitledi kafasını çeviriyor eskiden daha meraklıydı bu çocuk ağzını açardı herşeye inşallah dediğiniz gibi olur ve bir anda yemeye karar verir yoksa çok kavga edicez bu kızla

çok üstüne gitme nasıl olsa düzelecek, yeme problemimiz varken bende hiç yemek yemeyecek zannediyodum, çok şükür düzeldi
şimdide çok iştahla yemiyor oyunlarla yediriyoruz ama en azından yutuyor

Selam kızlar,
Bu hafta (kan damlasına,)demır hapına başlamamızı söyledi dr.umuz ...Ama,bu korkunç damlayı
doğal olarak kızım da sewmedi..Sizler kullanmaya başlarken bazen okuyordum ..Ne gıbı çözumlerle

Bir de kızlar günde kaç defa emzirip kaç defa ek gıda veriyorsunuz??Ben gündüz 2 veya 3 kez
emziriyorum..Gece sağmaya çalıştım,sadece 50 cıktı kızlar ..Sizin de böyle mı yoksa sütüm mü

biz daha çözüm bulamadık malesef, her seferinde zorla içiriyoruz,
bi ara meyve püresinin içine kattık sonra ondanda tiksinmeye başlayınca kaşığa koyarak veriyoruz şu anda

süt konusundaysa, ben artık sağamıyorum bile malesef sağılacak kadar sütüm yok
sabah çıkmadan, öğle arasında ve akşam gelince 3-4dk. kadar emiyor, birde gece kaç kez kalkarsa o zaman emiyor
çokta kafama takmıyorum artık olduğu kadar hiç emmeyen bebekler var

Selam kızlar,

Kan damlası yerine ben bir kaşık kara dut pekmezi veriyorum. Birkaç kitap da okumuştum, üstüne pediatri bölümü hocasından duyunca da artık damlayı çıkardım hayatımızdan. Ek gıda konusunda da ben hep sağarak verdiğim için kaç cc içeceğini biliyorum. Üç saatte bir 170 cc içiyordu ek gıdaya geçince günde iki öğün ek gıda vermeye başladım. O da yine kendi sütümden muhallebi yapıyorum, meyve püresi veriyorum ya da yoğurt. Yelpazemiz şimdilik çok geniş değil.

Hosgeldin canim benim kizimin ismide azra saglikli sihhatli buyuytursun ins.ben alirsam belki bi yurutec alirim emin deilim almicam gibi duruyo simdilik

merhaba anneler
ek gıdaya biz de geçiş yaptık.şimdilik kahvaltılarda yumurta sarısı ceviz beyaz peynir bebek ekmeği pekmez ıhlamur karışımı vermekteyim.o yememekte ısrar ettikçe değişik metodlarla vermeyi deniorum tek tek ya da ıslatarak.sütüm hala çok geliyor ama ben ek gıda da yesin istiyorum.çünkü 6. aydan snr besinler de önemli onun için ...öğlen yoğurt ve meyve suyu içiyor.yemek yemeye istekliydi ama bu ara açmıyor ağzını.
incir yedirdim çay kaşığıyla sabahtan beri 6. sıvı kaka.aranızda böyle olan var mı yaaa:( varsa napmalıyım

kızlar selam
kesin hemşirenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu ve ben geçmişe bakmaya üşendiğimden bakamadım o yüzden biri beni aydınlatsın lütfen :54:

kızlaaarrrrrr ben geldim bennnn :)) unuttunuz mu beni bilmiyorum :19: ama ben sizi hiç unutmadım hep aklımdaydınız işe başlar başlamaz sizde aldım solugu:1: nasılsınız bebişlerimiz nasıl kocaman oldular dimi artık :emir_bebek: bende bugun işe başladım biraz hüzünlüym:43:kaynanam bakıcak inş benim huysuzuma bakalım siz nasılsınız sizden öğreneceğim çok sey var sorucaklarım da tabii :D

hoşgeldin canım özlettin kendini sen doğumdan sonra hiç uğrayamadın heralde hamileyken ne rahattık şimdi herşey ne kadar zor:50:

Gunisigim randevum bugundu dr sehir disina cikmis Persembeye almislar persembebelli olur insallah.

Kizlar bu arada pazartesi ise basliyorum uc ay calisip dogum iznine ayrilcam ama gozume geliyo yaa 9 aydir evde olunca bunye alisti cok sikildim o ayrida servistede yorulacagim kesin bakalim artik.

canım senden daha meraklıyım ben nasıl heyacanlıyım anlatamam 20 haftalık olmuş ne meraksızsın öğren artık ya 11 haftalıkken öğrenmiştim ben hatta 9 haftalıkken erkek olabilir demiştide 11deyken netleşmişti ne kadar dahızlı geçiyo zaman bir zamanlar hamiştik :52: gerçi sen yine hamişsin

Son düzenleme:
Back
X