benimkide desteksiz oturamıyor canım.oturuncada tya çok kısa süreli oturuyor,yada hafif öne eğik oturuyor.tam dik oturamıyor.ben çok takmaya başladım artık.iki kuzenimin bebeğiaramızda 2 şer ay var,onlarınki bu tam 6 aylıkken çok rahat desteksiz oturuyorlardı.
onlarla kıyaslıyorum sürekli ,canım sıkılıyor.başka olumsuz bişeyini görmedim şuan çok şükür,hatyta benim bebeğim onlardan daha erken emekleme harektelerini yaptı,hareketli bi bebek ama oturamıyor işte.ben çok geç oturtmaya başladım sanırım.birazda benden kaynaklı oldduğunu düşünüyorum.
sağlıklı olsunlarda neyapallım.
hoşgeldin pınar...umarım bundan sonra sende aramızda olursun..
sanada geçmiş olsun canım,altınların çalınmasına..

((
giden sağlık olmasın diyerek avutuyorum kendimi..

(
eşime diyorum kredi borcu bitene kadar yüzük alma bana!
duygu sömürüsü yapma diyor!:)))
kuzunun miiinik dişi hayırlı olsun canım.
bizde ikinciyi çıkartıyoruz..çok minik daha,ama çok tatlı görünüyor.
alyansım için sağol canım,inşallah...
geçmiş olsun hugo! inşallah sıkıntısız geçer.
bişey sorucam sana:et sularını buzluğa atıyorsun dimi ,neyin içinde saklıyorsun buzlukta?
bebeğim için minik minik yapmak istiyorum da,neye koysam bulamadım!
canım allah sana kolaylık,bebeğinede uykular verir inşlallh.
biz çok şükür pek uykusuzluk yaşamadık bu güne kadar ama arada olunca bile serseme dönüyorum ben,okadar yorgun oluyorum ki gün içerisinde.çok zor yani.
inşallah çok kısa ve geçici bi dönemdir.
allahtan sağlıkla ilgili bi sorunu yokmuş bebeğininin..
çorbaan güzele benziyor,bende deniyim..
fasulye olarak kuru fasulye değil dimi,yeşil fasullye yani taze fasulye koydun dimi canım?
Evet yesil fasulye, hepsinden biraz biraz koydum tavuk suyuda dondurmustum buzluklarda iki kupte ondan attim bayildi, bizede yaptim faydali sebzeler var, keske bizimde oyle olsaydi bizimki dogdu dogali hep boyleydi suan 6 ayina eylul 4 de girucek dusun gecici olsaydi coktan gecerdi gecmicek boyle gidicek cok sikildim bunaldim artik,gunduz sorun cikarmazdi simdi oda basladi isyanlardayim artik
aynı benim oğlumun sebze püresi yerken yaptığı şey.ağız kilitlemek!!1o ağzını bi kilitliyor ki ,düm düz ip giibi oluyor o ağız!.)))
çok zor çook..
ben HAAAMMMM yapmayı öğrettim biraz biraz..önce ben yermiş gibi HAAM yapıyorum,sonra ona veriyorum HAM yap diyorum,pek anlamıyor ama sanki işe yarar gibi oldu!:)))
ama yinede sezelerde pek işe yaramadı!hatta dün sebze yerken öğürdü ve kustu!bende zorlamadım ...neyapıyım..