2012 Şubat Anneleri

öğleden sonraları oğlum meyve suyu içiyo alıştı iyice
bende sıkıp içine suda ilave ediyorum içiriyorum çünkü çok içiyo
sağılmış sütümüde eklicem meyveli süt hesabı

iyiymiş meyveli süt yarasın paşaya :)

merhaba kızlar herkez iyidir inşallah takip ediyorum yazılanları ama muhabbete pek dahil olamıyorum kızımın yeme problemi çözüldü çok şükür artık sorunsuzca ne versem yiyor tarhana en favori yemeği ama çok şükür hiç birinde problem yaşamıyoruz benimkide artık meyve püresi pek yemek istemiyor başlarda tersiydi ama artık sebzeleri sorunsuz yiyor ama meyveleri istemiyor tatlı şeylerden pek hoşlanmıyor bunu farkettim inşallah yemek istemeyen bütün bebişler benim kızım gibi inat etmeyi bırakır ve annelerini üzmezler şimdilik bir problemimiz yok çok şükür bu aralar kızıma bir uyku arkadaşı bulma çabasındayım şöyle hoşuna gidebilecek bir uyku arkadaşı olsun sonradan odasını ayırdığımda belki faydasını görürüm ayıcıkla uyuyan çocuk görüntüsüne bayılıyorum ben :)) inşallah benim kızımda sever

iki gündür çok fena mama yerken çığlığı basıp katılarak ağlıyo, ama pes etmiyorum yemek zorunda az da olsa tıkıyorum ağzına

benimkide dün sebze çorbasında yaptı aynı şeyi
oyunla yedirdim sabah kaşık mamasını babası yedirdi diyoki havada kapıyo
sebze çorbasında böyle yapmıyodu diyo

sanırım diş çıkarttıkları için ama karnındaki demre gibi şey geçmedi.

bende öyle yapıyorum ilginç şeyler yapıyorum ellerimi oynatıyorum , hikayeler anlatır gibi bişeyler anlatıyorum birde poh poh luyorum afferim kızıma oğluma diye 3-4 saatte bir içiyorlar bazen tamamını içmiyolar bile 100 cc anca içiyolar.bugün sabah 5 saat mama yememişlerdi.kızım 180cc içti oğlum ise 150cc 17:30 mama saatleri bakalım ne kadar içecekler ?

allah razı olsun durasella :) rabbim bize bağışlasın yavrularımızı inşallah.

benimki mamayı tamamen bıraktı içmiyo
günde 5 kez filan emiyo sadece
ama sağıp ek gıdalarına karıştırıyorum

doktor kontolümüz var.o zaman demresini göstericem.acaba nişastalı olduğu için mi dokundu?çünkü pirinçli mama ve çorbası da patatesli ,pirinçli ve havuçlu idi.bi hafta maydonoz , bi sonraki hafta semiz otu koymuştum.kıymaya geçemedik bile

bu arada bir arkadaş kıymayı buz kalıbına koyuyordu.Allah o arkadaştan razı olsun çok işime yaradı pratik bir fikir.ya hugocuk ya mozp yada cat lover hatırlayamıyorum.Allah razı olsun.

Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz beni soracak olursaniz iyiyim karnim iyicebuyyudu saklanamaz hale geldi her duyan sasiriyo sok oluyo kimi moral bozuyokimi en iyisini yapmissiniz diyone bileyim hayirlisi artik.neler yediriyosunuz bebisebenim kiz hic mama yemez oldu

Sabah kahvalti onceden iyi bulamac yapardim cok kusunca biraktim cici bebe pekmez labne sadece
Oglen corba tarhana sebze tavuklu sehriye v.s
İkindi yogurt
Meyve
Muhallebi

Sizler ne yediriyosunuz paylasirsaniz sevinirim benim kiz cok kusuyo asiri halilarim batti elbiseler batiyo.ha bu arada dr bisi yok dedi zaten esimde diyodu adami dinlemiyodum:))tek sorun dis bildigimiz biseydide yinede icimiz rahat etti.herkesin bebisi insallah.benim olan gecmis olsun Rabbim herseyin hayirlisini versin ben hep 9 ay boyunca dedimki Rabbim hayirliysa normal olsun deilse bana bebegime zarar verecekse beni dogumdan sogutacaksa istemem yinede sezaryen dunca agladim baya hani keske normal olsaydi felan ameliyat sonucta gozum korktu yinede cok sukur diyorum Rabbim sana kolaylik versin

yanlış hatırlamıyosam berfinbilgen söylemişti canım

ya sen moral bozanlara boşver onlara neymiş allah sana nur topu gibi bir oğlan verecek inşallah kızında var iki duyguyu aynı anda yaşayacaksın güzelliğe baksana yaaa
evet zorluk olur ama allah kolaylığınıda verir

kızlar günaydın

benim uslu oğlum 2 gündür gündüz uykusu uyumuyo geceleride sürekli mızmızlanıyo ve sık uyuyo yoruldum 7 aydır annemle beraberdim şimdi tek kalınca başaramıyo muyum acaba? bazen yetersiz miyim düşüncesi içimi kaplıyo ve moralim çok bozuluyo

buklecim günaydın canım, niye böyle şeyler düşünüyosun ki bunlar normal şeyler, sonuçta 7 aydır annenle olmanın vermiş olduğu alışkanlık ve ayrılık üzüntüsüdür bu
yoksa buradaki tüm anneler herşeyi çok güzel başarıyolar, üzme sakın sen kendini

kızlar oğlumun odasını ayırdım nerdeyse 1 haftadır kendi odasında yatıyor
çok şükür odasını sevdi, maşallah diyim akşam yatırıyoruz sabah 7,30-8,00 gibi uyanıyor

bende ayırdım odaları kendimi tebrik ediyorum 1 hafta oldu bizimdem akşam yatıyor gece 1 kere emmeye kalkıyor ve dediğin gibi 8 gibi uyanıyor

çok taktir ettim canım seni gerçekten mecbur kaldığım zamanlar bede sağıyorum ama çok stresli bi iş

sanki orda kalabalığa alışmışta burda mutsuzmuş gibi hissediyorum
yatana kadar hep ayaktayım neredeyse kendi yorgunluğuma değilde bebeğime eksik kalırsam diye bunalıma giricem az kaldı

sanki orda kalabalığa alışmışta burda mutsuzmuş gibi hissediyorum
yatana kadar hep ayaktayım neredeyse kendi yorgunluğuma değilde bebeğime eksik kalırsam diye bunalıma giricem az kaldı

hayır canım öyle düşüncelere kapılma sakın bunalımlık birşey yok sadece alışkanlık, zamanla sen kendi düzenini oturtacaksın inan daha güzel olacak

benden de herkese tünaydın

evi süpürüyordum, ezan arası verdim. ablası kardeşini oyalıyor, anaları da iş yapıyor.

öptüm sizi, gelirim yine.

bu arada kızlar eşime dün ıspanak sipariş ettim, yok diye pazı almış. bana oğlum için de bizim için de ayrı ayrı yemek ya da çorba tarifi verir misiniz? ben hiç pazı pişirmedim de herhalde ıspanak, semizotu tarzında yemeği oluyordur. hugocuk sen bilirsin bacım, yeşillikleri kavurup, yumurta kırdığını hatırlıyorum.

canım pazı troitleri olumsuz etkileyebilir oğluna yedirme
normal ıspanak yemeği gibi olur tencereye yağ soğan salça doğranmış pazıyı kyup kavurup pişince üzerine iki yumurta çak çok güzel olur ama asıl pazının dolması mükemmel olur
kıymalı iç hazırla sar pazları muska gibi
koy pişir süper olur tencerenin dibini görürsünüz saniyede

Selam millet benim dolaptada pazı var bende bugün yapcm ama nasıl bi akıl verin bakem nerdesiniz ben sabah 9 dan beri ayaktayım oğlumu dr a götürdüm bu kezde grip oldu ama inş geçecek antibiyotik ishal yapıyo oğlumu dr artarsa ishali bırak dedi kulak iltihabı için almıştım şimdilik devam ediyo dışardan gelince bu saate kadar uyudu bende evi sildim süpürdüm halıları kaldırıpta şimdi etrafımda oynuyo ben telden yazarken ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…