2012 Şubat Anneleri

Ayni benimkide beni gormediginde yada odada birak ciktigimda agliyor, o bi donem oluyor annesini kaybettigini biraktigini dusunurmus trayc hogg kitabinda okumustum, bugun eti bebe dis kasima biskuvisi aldim ilk yaladi disini kasidi falan sonra vurdu kirdi 3-4 e bende aldim kucuk parca yenisini verdim onuda vurdu kirdi vermedim daha yemek yerine oyun oynadi bizimki
ilk at icin cok erken, ilk arabam icinde bence 1-2 ayi vat yaramaz toplar ideal ne kadar oynar bilemem bu benim fikrim tabi

bu oyuncakları annemler alacak seçim yapmam lazım ondan sordum canım
bu dönem geçse başka dönem gelir
dönemler hiç bitmiycekk
benimkinde bu durum hat safhada
anneme hiç yüz vermiyo çünkü annem çok ilgileniyo bizimki istemiyo altını anneme aldırtmaz annem ninni söyleyemez yemeğini yediremez uyutamaz sallayamaz istemiyo sadece annem gezdirebiliyo ve oyun oynuyorlar o da kısa süre

hugocuk merhaba canım,

at için 2 yaş iyidir herhalde. benim kızım 5 yaşında ve çok eğleniyor onunla. bir de üstündeyken " oo oo çekilin yoldan, vahşi batıdan geliyorlar.. " şarkısını söylüyor.

ilerisi için dersen at çok eğlenceli.

Offff kızlar canım sıkkın yine benim makatta çatlak vardı tam geçmişti fitille falan yine nüksetti acıyo napcm blmiyorum ameliyat olanlardada tekrarlıyomuş kurtulamadım bi yaa zaten bebekle evde tekim wcde ızdırap oluyo kapısında bekliyo beni ağlıyo çok zoruma gidiyo bu durum oğlumun ateşi var demiştim dün dr gittim kulak iltihabı varmış sol kulağında yavrum tutuyodu kulağını meğer ondanmış bize söylemek istemişmiş antibiyotik verdi haftaya kontrole gitcek inş geçer sanırım yıkarken su kaçtı artık pamuk koyuyorum napim ev işi alışveriş yemek yemek yapmak wc çocuk namaz abdest bebekle öyle zor oluyoki bunlar işim bitmiyo evde çalışırken bu kadar yorulmuyodum valla annemler köyde gelince onlar tatilden rahatlarım biraz şu makatımda geçer inş kuran okuyanlar nolur dua edin bana dualarınızda çok zor bi illet 6 aydır çekiyorum ağrısız wc yüzü görmedim offf nerden normal doğurdum nerden bilcektim ama çok pişmanım inş ameliyat olck kadar ilerlemez fitil ala ala deli olcm

Hugo berfin benim oğlumda öyle hep yanında durayım istiyo çok sıkıldım bu durumdan wcye gitmek zaten bana eziyet tam eziyet oluyo unutur inş zamanla beni çok sıkıldım artık hep peşimde emekliyoda aman yarabbim bir ben bi allah bilir neler çekiyorum

Benimkireklam seyrederken bazen kaçıyorum bende wc ye yoksa kıyameti koparıyo komşularda seninki bugün çok ağladı demiyomu deli oluyorum gelin bakın kolaysa diyesim geliyo napim altımamı edim o kadar oyuncak verip gidiyorum illada ben yanında olcm inş zamanla gider bu huyu yanlız olmamk güzelde nasıl olck çok sıkıldım bu durumdan ben

Bazen kızıyorum oğluma diyorum büyüyünce karın olunca daha tanımazsın beni diyorum erkek çocuğu nede olsa bi yere kadar bize bağlı kalacaklar bu bir gerçek off offf şu cektiğimiz sıkıntıları onlarda bilseydi hiç bir dediğimizi eksik etmezlerdi büyüdüklerinde ama hayat işte bizler ne kadar analarımıza evlatlık yapabildikki dimi evlendik hele hepten yabancı gibi olduk tamam görüşüyoruz ama ne kadar

O zaman ati nasil olsa alirsiniz ilerde cok var ilk arabam aldir benim yegenimde vardi ilk tutup kalkiyor surmeye calisiyor yurumeyi ogrendigindrde bir sure kapatip bisiklet gibi binip geziyorlar

Bbu sadece bi donem canim hep boyle gitmicek oyle dusun ve sikma kendini cocuk kaybettim saniyor yeni yeni kesfediyor bazi olaylari, zamanla eski bi takim aliskanliklarin gectigi gibi buda gecicek

slm kızlar..
yaklaşık 1 haftadır girememişimdir,eşim yıllık izine çıktı,görümcemlere gittik.inanın tatil burmumdan geldi.
görümcemin 2.5 yaşındaki oğlundan bebğimi korumakla geçti.görümcemin çocuğu evde sürekli bi bağırma çağırma,aniden çığlık atma modunda bi çocuk.benimkide haliyle o her bağırdığında korkup ağladı.taa son gün alıştı o çığlıklara..birde bebeğiimi sıkıştırıp eliini ayağını sıkmaya çalışıp,kafasınna vurmaya çalışması cabası..
onun dışında güzeldi ama insan yinede çocukla hiç rahat edemiyormuş ya.
bugün geldik,her taraf valiz,çamaşır,..4 makine çamaşır yıkadım bugün.
bebeğm çok huysuz,sürekli ağlıyor,yalnız kalmak istemiyor.az önce okadar işin gücün arasında dışarı çıkartıp ,gezdirdik,anca uyudu arabasında.

hava değişimi iyi gelmedi bize,grip gibiyim sanki,kasıklarım ağrıyor,üşüttüm sanırım.bebeğiminde ateşi var biraz..
zaten uyku düzeni diye birşey kalmadı.yerini ,beşiğini çok aradı,uyuyamadı orda.zaten uykusu geldiğinde uyumasına fırsat kalmıyorduki,benimki uykusu geldiğinde mıymıylanana bi bebek,ama yatağına yatırınca uyur hemen.orda da muyusu gelip mızmöızlanmaya başlayınca,aa ne oldu sana,deyip kucağa alındı sürekli
,uuykusunu kaçırdılar hep,uyuyamayınca daha çok huysuzlaştı, vs.....insanın evi gibi yokmuş yaa..

sizler umarım iyiasinizdir..
gweçmişi yarın okurum..
kendinize iyi bakın.

kızlar merhabalar bebişleriniz ve sizler nasılsınız ?

bizim bir sorunumuz var.bebeklerim mama yemiyor.zorla yediriyorum 150-180 ccc içen bebekler şimdi 120 cc ancak yiyorlar.göbekleri beline yapışcak nerdeyse

katı gıda oğluma alerji yaptı.karnında demre gibi birşey çıktı kestim.sanırım sebze çorbası dokundu birde oğlulum dişleri kabarmış.kızım4 aylıkken diş çıkarmıştı birkaç dişi daha kabarmış.bir anda toplu diş çıkarmasından çekiniyorum açıkcası.

kızıma yedirirken de kaşığı istiyor ağlıyor zırlıyor.kızımı da katı gıdadan kestim.doktor kontorlümüz var fakat merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor beslenme durumu ?

bu arada resimdekiler benim bebeklerim :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar

öncelikle geçmiş olsun canım hava değişimi yoruyo insanı malesef, Allah kolaylık versin

canım arada oluyo bazen, en kısa zamanda düzelir inşallah benim oğlumda bu sıralar yemek konusunda çok huysuz kaşığı ısırmaya çalışıyo
dişleri kaşınıyo sanırım ondan diye düşünüyorum

Benim oğlum da bazen sütünü içmek istemiyor, çalışma odasına götürüyorum. O odaya pek girmediğinden gördüklerine şaşırıyor, kitaplara, elektronik aletlere bakıyor, ben de melodik bir şekilde eşyaların isimlerini sayıyorum dikkatini çekiyor o esnada cup alıyor biberonu, içiyor. Onun keyfine bıraksam hiç istemeyecek. Böyle yöntemler deneyebilirsin belki yardımcı olur. 120 ccyi kaç saatte bir içiyorlar? Bu arada bebeklerin pek şekermiş, sağlıcakla büyüsünler.

canım ben de 2011 hazıranda ameliyat oldum. makat çatlağından. amelıyat kısa ama acılı oldu. bır kaç gunde acı devam ettı ama çoooooooooooook şükür geçti. artık hiç acı yok. kabız olsam bıle tek acı olmuyor. tek yan etkısı bazen çok gelen havayı tutamıyorsun. bu da sık sık olmuyor. çok gelırse kontrolunden çıkabılıyor. amelıyat olmanı tavsıye ederım. acısını bılıyorum çünkü..

geçmiş olsun canım sanada oğluşunada
netten hiç araştırdınmı belki vardır alternatif çözümler

yaramaz toplar ve ilk arabamı aldırıcam
ilerdede sallanan atı alırlarr

bir gidiyorsunuz topicikte kimse kalmıyo yazan olmuyo
heh şöyle gelin artık yaw
artıkın burdasın demi

benimki mamayı tamamen bıraktı içmiyo
günde 5 kez filan emiyo sadece
ama sağıp ek gıdalarına karıştırıyorum

öğleden sonraları oğlum meyve suyu içiyo alıştı iyice
bende sıkıp içine suda ilave ediyorum içiriyorum çünkü çok içiyo
sağılmış sütümüde eklicem meyveli süt hesabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…