2012 Şubat Anneleri

Bende 3 sene sonra 30 olcam daha şimdiden yaşlanıyorum diyorum 3 10 nu devirmiş olcam ozaman...yaş gidiyor valla...çocukla zaman su gibi geçiyorr..offf...offff...gerçi gçstermiyorum ama....yinede can sıkıyoo:97:

canım öyle düşünme sonuçta annenler yakınında illa parti olacak diye bi şey yok onlarla küçük bi pasta kesersiniz olur biter.önemli olan o güne ait güzel bi anıları olsun çocuklarımızın..babasıyla da akşam gelince fotoğraf çekersiniz olur biter

böyle yaparım artıkkk evet bu olur sağol cnmm olur aşı ertesi günde olur..bizimki 26 şubat aşı zaten doğum günü 23 ü aslında...

ben de 83 lüyüm geçen tekin acar parfümeriye girdim ordaki kadın beni bi tuttu gözlerinin yanı kırışmaya başlamış dedi. ama nemsizlikten dedi bana bi sürü şey sattı tabi shiseido marka. pahalı bayağı göçtüm bu ay. ama gerçekten yüzüm çok nemsizdi şimdi parlıyor sanki. şuan için memnunum yani. zaten çok makyaj yapan falan biri değilim en azından cildim yaşlanmasın cilt çok önemli.

Mesajını okuyunca çok güldüm, çünkü aynı şeyi bana da yaptılar :52: Valla bunalıma girmiştim ben de, o kadar kötümü diye. Ben de "yeni doğum yaptım, bebeğim küçük, kendime bakmaya fırsatım olmadı bu aralar" diye sıyrıldım hemen. Beni de göçüreceklerdi az kalsın, ki normalde elimden geleni yapardım, göz çevresi kremi, nemlendirici filan kullanırdım doğumdan önce, şu anda gerçekten vakit bulamıyorum uğraşmaya, daha doğrusu kızım uyuyunca hemen yatayım diye uğraşıyorum, sabah da apar topar çıkıyorum evden, o işlerle vakit harcamak istemiyorum şu aralar. Özellikle beyaz tenlilerde yaşlılık belirtileri çok daha önce ortaya çıkıyor, cilt yapıları genelde kuru olur. Cilt bakımı önemli ama ben biraz ertelemiş durumdayım şimdilik.

İyi geceler kızlarr herkes doğum günü ve yapacaklarını yazmış...bense daha yapsam mı yapmasam mı onu bile bilmiyorum çünkü doğum günü yapsak gelecek kimse yok..eşim bile ogün çalışıyoo babasız doğum günümü olurr...:( annemde dedesi alck pasta diyoo ama oğlum zaten üflemeyide bilmez saçma sapan bişey olur kimse olmadan..akrabalarımız uzakta zaten...burda olanlarda zaten gelemez herkes çalışıyoo ben napcam bilemedim..esada hatıra bişeyler olsn istiyorm ama parti tarzı bişey olmayacak bizimki maaleseff....anca ailemle aramızda ufak bişey olck...papyonlu gömlek pantolon bulursum alcm oğluma..çok tatlı olur eminim..

Bizimki de cıstak cıstak parti olmayacak sonuçta. Ben anneanne, babaanne, dedeler, hala ve teyzelerini çağırıcam kızımın, zaten sık sık görüşüyoruz ama o gün özel olacak, ilk doğumgünü önemli. Kendisi birşey anlamayacak zaten ama sonra baktığında anı olsun istiyorum. Kalabalığı da sevmez bizimki, birinci derece akrabalar bile onun için fazla kalabalık gelecek muhtemelen, yine de birarada olmak güzel. Bizimki de haftaiçine geldiği için gününde kutlayamayacağız, haftasonuna kalacak. Bence sen de en azından bir pastayla kutla, o anki görünüşüne bakmak bile bir anı, 1 sene önce nasıl küçüklerdi, şimdi nasıl büyüdüler, her anları ayrı güzel, büyüdüklerinde özleriz bu günleri. Hugocuk bence sen de ihmal etme bu güzel günü kutlamayı. Hem onlar üfleyemese de pastayı, biz üfleriz, anne olmamızın 1. yıldönümü diye :9:

nihayet diyetisyenime ulaşabildim :52:
daha doğrusu sekreteriyle konuştum
kendine yeni bir yer açmış
150 tl ilk ücret sonrası her ay 100 tl
eşimde 100 tl harçlık veriyodu zaten o para oraya gidecek :27:

Mesajını okuyunca çok güldüm, çünkü aynı şeyi bana da yaptılar :52: Valla bunalıma girmiştim ben de, o kadar kötümü diye. Ben de "yeni doğum yaptım, bebeğim küçük, kendime bakmaya fırsatım olmadı bu aralar" diye sıyrıldım hemen. Beni de göçüreceklerdi az kalsın, ki normalde elimden geleni yapardım, göz çevresi kremi, nemlendirici filan kullanırdım doğumdan önce, şu anda gerçekten vakit bulamıyorum uğraşmaya, daha doğrusu kızım uyuyunca hemen yatayım diye uğraşıyorum, sabah da apar topar çıkıyorum evden, o işlerle vakit harcamak istemiyorum şu aralar. Özellikle beyaz tenlilerde yaşlılık belirtileri çok daha önce ortaya çıkıyor, cilt yapıları genelde kuru olur. Cilt bakımı önemli ama ben biraz ertelemiş durumdayım şimdilik.

aynı sekilde ben de kurtulmaya çalıştım ama olmadı sabah akşam devamlı yapamıyorum ben de yatağa zor atıyorum çünkü kendimi ama günde bir kere kullanmaya çalışıyorum en azından sabah zaten iki çocuğu toparlayıp işe gitmesi o kadar zor oluyro ki bazen saçımı bile tarayamıyorum hiç aynaya bakmadan çıkıyorum evden :)

Selam kızlarrr yine kaynatmışınız...esad uyanmadan yazayım zira bu ara uykuları çok kısaldı 20 30 dak uyudu uyudu uyumadı hep mızmız..uyansın anneme bırakıp pazara gideceğm dolap tam takır...inş pazarda uygundur sanmıyorm ama....

Hugo sendemi bendensin...valla ben burdaki hatunların doğum günü hayallerini okudukça gece üzüldüm yaa oğluma yapamicam böyle partiler diye...ama napim bizim aile böyle....yılbaşı falan bile kutlanmaz bizde....olduğu kadar yaparız ufak bişeyler bizde..dimi şeker..pasta bari alırız napalım:9:....

evet bizde böyle
pasta alırız tamam
onuda yiyemicem zaten diyetteyim

Adamlar satış yapıyor, tahmin ediyor musunuz aaa cildiniz ne kadar esnek, ne kadar güzelsiniz, sizin kreme falan ihtiyacınız yok, bakım yapıp gönderelim sizi diyeceklerini:)) Ciddiye alıp üzülmeyin bence.

kereviz çorbasını nasıl yaptın

çok basit..et suyunda doğranmış kereviz ve yapraklarından biraz,havuç,patates ve soğanı pişirdim,blendırdan geçirdim.limon ekledim.tadı çok güzeldi.,
internette yumurtalı terbiyelisinide gördüm.belki birdahakine onu denerim.

Bizimki de cıstak cıstak parti olmayacak sonuçta. Ben anneanne, babaanne, dedeler, hala ve teyzelerini çağırıcam kızımın, zaten sık sık görüşüyoruz ama o gün özel olacak, ilk doğumgünü önemli. Kendisi birşey anlamayacak zaten ama sonra baktığında anı olsun istiyorum. Kalabalığı da sevmez bizimki, birinci derece akrabalar bile onun için fazla kalabalık gelecek muhtemelen, yine de birarada olmak güzel. Bizimki de haftaiçine geldiği için gününde kutlayamayacağız, haftasonuna kalacak. Bence sen de en azından bir pastayla kutla, o anki görünüşüne bakmak bile bir anı, 1 sene önce nasıl küçüklerdi, şimdi nasıl büyüdüler, her anları ayrı güzel, büyüdüklerinde özleriz bu günleri. Hugocuk bence sen de ihmal etme bu güzel günü kutlamayı. Hem onlar üfleyemese de pastayı, biz üfleriz, anne olmamızın 1. yıldönümü diye :9:

aynen bizimkide öyle bi parti havasında olmayacak.zaten anneanne ,babaanne şehir dışındalar ,gelebilen gelicek.kardeşlerim falan..çok arkadaşımız yok zaten ..
biz bize olucaz.ilk doğumgünü ben çok önemsiyorum..güzel bir anı olarak kalır..

günaydınn herkese...dün akşam finduğum kendi kendine 4 adım attı:nazar:çok duygulandım nedense:17:yaşını yürüyerek karşılayacağız herhalde:)

aa ben şimdi gördüm yazını..hadi bakalım sıra senin fındıkta galiba..doğum gününe yürüyerek giricek galiba..maşallah..

sabah 7.30 da uyandı 5 dk dır uyuyor.bu sate kadar hiç uyumadı.koltuğun üzerine çıkıyordu ,şimdi aştı kendiini ,koltuğun arkasına yaslandığımız yere çıkıyor..anca biyerlere tırmansın.geçende 3 adım attı,birdaha devamı gelmedi.yürüme çabası yok bu çocuüun yaa..
elimde değişik birşey tutuyorum,gel anneye al diyorum ,çığlık çığlık kendini yere atıyor .yere koyuyorum emekleyerek gidip alıyor hemen tembel.:37:

Son düzenleme:
- Shiseido Bio Performance Super Eye Contour Cream bu göz çevresi için
- Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream bu da yüz için

ben daha uygun fiyatlara aldım 200 TL ye 100 TL indirim çeki vardı tekin acarda öle aldım hala devam ediyor mu bilmiyorum

bu tip ürünler zaten öyle ucuz ürünler değil.hangi marka dan alırsan al,fiyatları yüksektir genelde.
senin kullandıkların içime sindi aslında.belki internetten sipariş veririm diyicem ama yakından da görmek istiyorum ürünleri.
eşim de der şimdi fiyatları görünce:aşkım senin neren kırışıkki,maşallah çok güzelsin:1:

benim eşimde iki gün falan kendine gelemedi aldıklarımı duyunca :D
kırk yılda bir alıyoruz ve uzun süre de gidiyor minnacık sürülüyor zaten
ben çalışıyorum ben alıyorum kime ne : )))

benim eşimde iki gün falan kendine gelemedi aldıklarımı duyunca :D
kırk yılda bir alıyoruz ve uzun süre de gidiyor minnacık sürülüyor zaten
ben çalışıyorum ben alıyorum kime ne : )))

:)))
aynen benimkide kendine kolay gelemez sanırım.
akşam ürünleri göstericem ona,bunlardan istiyorum dicem.peş peşe iltifatlara başlıcak hemen:))

insanın çalışması çok güzel,ekonomik olarak kendi ayaklarının üzerinde durmak gibisi yok.
ki eşim beni şuana kadar hiç bir istediğim şeyi geri çevirmedi,hatta ben pahalı diye istemem ,o illa alıcaksın,beyendin,içim rahat etmez almazsan der.maddi durumuuz elverdiği sürece sağolsun hep eniyisini alır.
bende bi dönem çalıştım ama şuan mümkün değil,en azından umut kreş yaşına gelene kadar falan çalışamama.ailelerimiz uzakta bizim.

ooo siz bu yaşlarınızla böyle yaş komplekslerine girdiyseniz ben o zaman öleyim bari:1:
hiç öyle pazarlama tuzaklarına düşmeyin..kendinizle barışık olun ama tabi ki de ihmal etmeyin kendinizi
sakın yaşlandık ettik havalarına girmeyin
insanın ruhu genç olsun..sağlıklı mutlu olun gerisi önemli değil

çok basit..et suyunda doğranmış kereviz ve yapraklarından biraz,havuç,patates ve soğanı pişirdim,blendırdan geçirdim.limon ekledim.tadı çok güzeldi.,
internette yumurtalı terbiyelisinide gördüm.belki birdahakine onu denerim.

aynen bizimkide öyle bi parti havasında olmayacak.zaten anneanne ,babaanne şehir dışındalar ,gelebilen gelicek.kardeşlerim falan..çok arkadaşımız yok zaten ..
biz bize olucaz.ilk doğumgünü ben çok önemsiyorum..güzel bir anı olarak kalır..

aa ben şimdi gördüm yazını..hadi bakalım sıra senin fındıkta galiba..doğum gününe yürüyerek giricek galiba..maşallah..

sabah 7.30 da uyandı 5 dk dır uyuyor.bu sate kadar hiç uyumadı.koltuğun üzerine çıkıyordu ,şimdi aştı kendiini ,koltuğun arkasına yaslandığımız yere çıkıyor..anca biyerlere tırmansın.geçende 3 adım attı,birdaha devamı gelmedi.yürüme çabası yok bu çocuüun yaa..
elimde değişik birşey tutuyorum,gel anneye al diyorum ,çığlık çığlık kendini yere atıyor .yere koyuyorum emekleyerek gidip alıyor hemen tembel.:37:

Kereviz çorbasını denemeliyim mutlaka, çok lezzetli görünüyor ben severim en azından, bakalım bizim oğlanlar sevecek mi? Hep aynı çorbalardan sıkıldılar, tarhana, şehriye,mercimek...
Bu arada ilk doğum günü ile ilgili yazılanlara baktım da ben mi çok abartıyorum acaba:44: Resmen liste falan yaptım, neler alınacak, kimler gelecek, neler pişirilecek, pastası şöyle olacak, süslemeleri şurdan alınacak diye :1: İlk doğum günleri benim için çok özel, ilerde resimler onlar için de benim için de anı olsun istiyorum. Neden yapmadım diye pişman olmaktansa yapayım da abartı olsun diye düşünüyorum.:33:

Kereviz çorbasını denemeliyim mutlaka, çok lezzetli görünüyor ben severim en azından, bakalım bizim oğlanlar sevecek mi? Hep aynı çorbalardan sıkıldılar, tarhana, şehriye,mercimek...
Bu arada ilk doğum günü ile ilgili yazılanlara baktım da ben mi çok abartıyorum acaba:44: Resmen liste falan yaptım, neler alınacak, kimler gelecek, neler pişirilecek, pastası şöyle olacak, süslemeleri şurdan alınacak diye :1: İlk doğum günleri benim için çok özel, ilerde resimler onlar için de benim için de anı olsun istiyorum. Neden yapmadım diye pişman olmaktansa yapayım da abartı olsun diye düşünüyorum.:33:

hiç öyle düşünme içinden nasıl geliyorsa öyle yap..sonradan pişman olma..inşallah içine sinen güzel birdoğum günü olur.
tabiki yapılması gerek diye birşey yok ama dediğim gibi içinden geliyorsa hevesini hiçkırma bence

hiç öyle düşünme içinden nasıl geliyorsa öyle yap..sonradan pişman olma..inşallah içine sinen güzel birdoğum günü olur.
tabiki yapılması gerek diye birşey yok ama dediğim gibi içinden geliyorsa hevesini hiçkırma bence
Evet ya içimde kalır eğer yapmazsam :) Varsın tüketim toplumu olalım, oğullarım bir daha 1. yaşgünlerini kutlayacaklar mı ki, bir kere olacak onların da benim de hayatımda...

Evet ya içimde kalır eğer yapmazsam :) Varsın tüketim toplumu olalım, oğullarım bir daha 1. yaşgünlerini kutlayacaklar mı ki, bir kere olacak onların da benim de hayatımda...

senin bi de iki tane yap tabi :) ben de yaptım ilk kızıma buna da yaparım inşallah. ama ufaklar ya uyku saatine gelebilir çocukların, hasta mız mız olabilirler hiç moralinizi bozmayın. bebek daha onlar sağları solları belli olmaz. onlar zaten bişi anlamıcak siz keyfinizi kaçırmayın.

Back
X