2012 Şubat Anneleri

senin bi de iki tane yap tabi :) ben de yaptım ilk kızıma buna da yaparım inşallah. ama ufaklar ya uyku saatine gelebilir çocukların, hasta mız mız olabilirler hiç moralinizi bozmayın. bebek daha onlar sağları solları belli olmaz. onlar zaten bişi anlamıcak siz keyfinizi kaçırmayın.
:1: Yapayım di mi :)) Kutlama uzun sürünce mutlaka bir uyku saatine denk geliyor ( Hatta bu uyku saatleri yüzünden diş buğdayında ben babası ve iki oğlanın birlikte bir resmi olamadı maalesef. Biri uyurken diğeri içerdeydi. İkisi ayaktayken baba bir taraflarda ya da ben birşeylerle ilgilenmekten resim bile çektiremedik. İnşallah doğum gününde) Hasta olup olmayacaklarını bilemiyorum ama, umarım olmazlar, bir gün önce aşıları olacak, umarım huysuz olmazlar. Aşının etkilerini bilemiyorum, ateş yapan birşey mi acaba?

cat cat catloverr :52:
memoya datlu yaptımki süper olii
inek sütüyle irmiği pişirirp içine elma hurma armut muz püre şeklinde ekleyip karıştırıyorum süper oliii :52:

benim oğlumda elektronik eşyalara çok meraklı.özelliklede laptopa seninki gibi.
bugün yere düşürdü.geçenlerde kapağını oynatmıştı yerinden,şimdi emanet duruyor kapağı.
bende çok giremiyorum.
dün akşam stor perdenin güneşliğini kopardı,koltuk üstünden.:((
bazen dur durak bilmiyor.
kendilerine zarar vermesinlerde..

ayy evet yaaa:(((
geçmiş olsun tekraradan..

maşallah iyi kilo vermişsin hugo.az değil.hep bu kiloda verirsen 1.5 ayda 10 kilo yapar.çok iyi bence.
hızlı vermek,biranda çok kilo vermek hiç iyi değil.
seninki gayet başarılı.tebrik ederim arkadaşım.
bende doğum öncesi kilomdan 1 kilom kaldı ama,15 gün oldu regl olmadım.öyle bi şiştimki,sanki hiç kilo vermemiş gibiyim.birde yemeğe verdim kendimi bu ara.hem regl olamamaın sıkıntısından,hemde kilolarımı verdim nasılsa diyip ye babam ye..:(((
cnm yaa uyanır uyanmaz etrafta gözü neyle oynasam diye benim oglanla sürekli perdelere asılıyo bide kızdıgım bişey olunca hemen alıp emekleyerek kaçıyo... hiçbirşey degil de kendine zarar vermesinden çok korkuyorum allaha emanet yavrularımız...

kartanem merhaba canım. özlettin kendini. biz iyiyiz, oğlum fırtına gibi maşallah, bir dk. durmuyor. günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum valla.
merhaba cnm bende girmek istiyorum ama bu kova erkeklerinde ne var bilmem fırtına gibiler senin demen gibi bi dk otur ne var sanki :) bende nasıl geçiyo zaman anlamıyorum hemen akşam oluveriyo :)

kötü bir akşam geçirdik biz
memocuk uyanmış duymamışım telsizi yine takmamışım :14: çok ağlamış üstelik çokta terlemiş
uyanıp kalkınca battaniyesini açmış buz gibi olmuşş
çok üşütmüş yavrum kıpkırmızıydı tüm akşam gözleri ve devamlı hapşurdu öksürdü burnu aktı
neler neler yaptım ıhlamur vs.. içmedi
artık gece mamasını ıhlamurdan yaptım içirdim epey içti ama anladı içerken
sonra açıldı oynadı etti inşallah hasta olmaz
cnm geçmiş olsun... oglumda açıyo sürekli üzerini allahtanuyku tulumu varda rahat ediyorum...
geçen depremoldugunda bilgisayarda sorun oldu giremedimde geçmiş olsun cnm rabbim beterinden korusun....

kızlar bu arada çok kötü grip oldum perişanım oglumda öpmem için sürekli gelip dudagıma yanagını koyuyo ona geçcek diye korkuyorum...
yakında dogum günü var ama benim burda hiç tanıdıgım yok akrabalar uzakta... bazen diyorum evde hazırlık yapıyım çekirdek aile evde kutlayalım bazen diyorum güzel bi yer ayarlasın eşim gidip orda kutlayalım kararsız kaldım eşimin şehir dışında olma ihtimalide var ne yapıyım siz bana bi akıl verin kafam karıştı:26:

Son düzenleme:
kızlar bu arada çok kötü grip oldum perişanım oglumda öpmem için sürekli gelip dudagıma yanagını koyuyo ona geçcek diye korkuyorum...
yakında dogum günü var ama benim burda hiç tanıdıgım yok akrabalar uzakta... bazen diyorum evde hazırlık yapıyım çekirdek aile evde kutlayalım bazen diyorum güzel bi yer ayarlasın eşim gidip orda kutlayalım kararsız kaldım eşimin şehir dışında olma ihtimalide var ne yapıyım siz bana bi akıl verin kafam karıştı:26:

Öncelikle geçmiş olsun, umarım ufaklığa geçirmeden atlatirsin biran önce, onun da bünyesini kuvvetlendirecek şeyler yedir,meyve suları filan içir bol bol. Doğumgünü kutlamasını da çekirdek aile olarak yapmak da çok güzel olur. Bebislerimizle başbaşa olmak da ayrı güzel. Dışarı da huysuzluk yapmazsa, uyku saatine göre ayarlayarak dışarıda kutlayın bence. Genelde evde oluyoruz zaten, bir özelliği olsun o günün, hep birlikte dışarı çıkın.

Öncelikle geçmiş olsun, umarım ufaklığa geçirmeden atlatirsin biran önce, onun da bünyesini kuvvetlendirecek şeyler yedir,meyve suları filan içir bol bol. Doğumgünü kutlamasını da çekirdek aile olarak yapmak da çok güzel olur. Bebislerimizle başbaşa olmak da ayrı güzel. Dışarı da huysuzluk yapmazsa, uyku saatine göre ayarlayarak dışarıda kutlayın bence. Genelde evde oluyoruz zaten, bir özelliği olsun o günün, hep birlikte dışarı çıkın.

saol cnm... mercimek çorbası yaptım kuzuma içine bol sogan koydum sarımsak falan koydum faydalı olsun diye portakal suyu falan da veriyorum pekmez falan inş geçmez iyi şuan ama...
dışarda düşünüyorum ama bizim oglan uykusuna çok düşkün akşamları uykusu geldigi an yatırmam lazım yoksa çok sinirli ve huysuz oluyo karar veremedim ilk yaş günü güzel yapalım falan diye şu ara durumlarda iyi degil .. bakalım artık zaman neyi göstrecek..

saol cnm... mercimek çorbası yaptım kuzuma içine bol sogan koydum sarımsak falan koydum faydalı olsun diye portakal suyu falan da veriyorum pekmez falan inş geçmez iyi şuan ama...
dışarda düşünüyorum ama bizim oglan uykusuna çok düşkün akşamları uykusu geldigi an yatırmam lazım yoksa çok sinirli ve huysuz oluyo karar veremedim ilk yaş günü güzel yapalım falan diye şu ara durumlarda iyi degil .. bakalım artık zaman neyi göstrecek..

çok geçmiş olsun canım.inan bu yaşıma kadar gripten bukadar korktuğumu bilmem!!çocuğa geçmesinde..

Arkadaşlar, 1 yaş aşısını yaptıran var mı? Çocuklar nasıl oluyor, ateş falan var mı? Öncesinde ağrı kesici falan önerdiler mi ?

bizim aşımız doğum gününden 1 gün sonra.zaten hafta sonuna denk geldiği için,pazarteside aşı var.((

senin bi de iki tane yap tabi :) ben de yaptım ilk kızıma buna da yaparım inşallah. ama ufaklar ya uyku saatine gelebilir çocukların, hasta mız mız olabilirler hiç moralinizi bozmayın. bebek daha onlar sağları solları belli olmaz. onlar zaten bişi anlamıcak siz keyfinizi kaçırmayın.

uykusuunu nasıl ayarlıcaz o gün bende merak ediyorum.
benimki bugün sadece 1 kez 1 saat uyudu.hep mızmızlandı.((

İyi akşamlarrr ben pazarımı yaptm geldim çok pahalıydı pazar valla...1 lirayla döndüm eve...meyve bol aldım istavrit aldım..:104:...orucumu açtm namazımı kıldım annemdeyken oğlum..bitek yatsı namazım kaldı..işlerim bitti bugün yarında yemek yapcm sadece esada tavuksuyu çorba yapacağm seviyor..bugünde mercimek yedi..iştahı eskiye göre çok çok iyi:nazar:aman bozulmaz inş...

Kartanem geçmiş olsn sende ben gibi aile arasında yap istersen cnm daha beter hasta olursıun mazallah...gripte zordur halszllik yapar..allah yardımcın olsn.portakal mandalina yee bol bol ıhlamur limon iç cnm..

geçmiş olsun
bizimkide uykusuna çok düşkündür uyku saati gelince odasını ister yoksa çok ağlar

kızlar çookk teşekkür ederim darısı size artık..bugünde aynı şekilde 4 adım atıp küüttt yere :)))çok tatlı oluyolar ama gördüğünüzde anlayacaksınız..evde minik bi fara dolaşıyor gibi:1:
buarada kartanem çok geçmiş olsun..umarım bebişe geçirmeden atlatırsın
malesef kızım nezle olmuş ya da grip henüz kestiremedim
sürekli hapşırıyor burnu akıyor:(((hep geceleri üşütüyor biliyorum.en güzeli evinde doğalgazın olacak merkezi sistem olunca gece sönüyor buz gibi kalakalıyosun
sürekli de üstünü açıyor zaten..yanıma aldığımdan beri daha ii kontrol edebiliyorum ama yine de kaçırdığım anlar oluıyor malesef
umarım daha ilerlemez de bununla atlatır:((

kızlar çookk teşekkür ederim darısı size artık..bugünde aynı şekilde 4 adım atıp küüttt yere :)))çok tatlı oluyolar ama gördüğünüzde anlayacaksınız..evde minik bi fara dolaşıyor gibi:1:
buarada kartanem çok geçmiş olsun..umarım bebişe geçirmeden atlatırsın
malesef kızım nezle olmuş ya da grip henüz kestiremedim
sürekli hapşırıyor burnu akıyor:(((hep geceleri üşütüyor biliyorum.en güzeli evinde doğalgazın olacak merkezi sistem olunca gece sönüyor buz gibi kalakalıyosun
sürekli de üstünü açıyor zaten..yanıma aldığımdan beri daha ii kontrol edebiliyorum ama yine de kaçırdığım anlar oluıyor malesef
umarım daha ilerlemez de bununla atlatır:((

aynı sıkıntı bizdede var merkezi sistem olduğu için geceleri buz gibi oluyor bir kere bu yüzden hastalandı zaten bide benimki hem terliyor hem üstünü açıyor bıktım bende kafalarına göre ya evi hamam gibi yapıyorlar yada buz gibi çocuğun bünyesi belli bir ısıya alışamıyorki ya üşüyor ya terliyor bende yanımda yatırmak zorunda kalıyorum yoksa hastalanacak sinir oluyorum bu eve:36:

herkese iyi akşamlar konular ne hızlı ilerlemiş okumaya yetişemedim. nasılsınız arkadaşlar yavrucuklar nasıl artık yürüyenler çoğalıyo baya. ben bugün yayla çorbası yaptım kuzuma öğlen yemedi ama akşam yedi bi kepçe. şimdi de sahlep yapıcam toz sahlep var evde :)

bidebişey sorcam ben şeker hamuruyla uğraşamam normal kurabiyelere bir şekli versem çok mu komik olur çakma doğumgünü kurabiyesi :)

Kkaya bişey olmaz cnm ne olck niye bu kurabiyeler böylemi dicekler tadı güzel olsn yeterki bende öyle yapcm..hamurdan şeyler pek sevmiyorum zaten...ailemle yeterde artar bize...tuzlu bişeylerde bulsam iyi olcak..

selam napıyosunuz :ssz:
süt sağıyodum bakim dedim :9:
mehmet artık hiçbiyere tutunmadan oturduğu yerden çok kolay kalkıyo usta oldu bu konuda ve gururla bana bakıyo bende aferim diye alkışlıyorum o da çığlık atıyo
aferim demekten yoruldum :31:
henüz adım atmıyo yardımcı olmamıda istemiyor

ya anneme sinir oldum o kadar dedim bel fıtığım var ayakta sallayamıyorum alıştırma diye dinlemedi alıştırdı
şimdi ayakta sallamadan uyumuyo üstelik hemende uyumuyo
çok zorlanıyorum
bel ağrılarım tam geçti derken yine başladı

ya anneme sinir oldum o kadar dedim bel fıtığım var ayakta sallayamıyorum alıştırma diye dinlemedi alıştırdı
şimdi ayakta sallamadan uyumuyo üstelik hemende uyumuyo
çok zorlanıyorum
bel ağrılarım tam geçti derken yine başladı

bizimki de o kadar alışık ki kıpırdanmaya, uyku moduna çok zor geçiyor. benim de ayaklarım kırılıyor ömeri uyuturken :31: bugün de biraz okuyayım dedim yazılanları sadece bir sayfa okuyup çıkmak zorunda kaldım. ömer hemen gelip notebookun fişini çekiyor :1: tam bir çaki (türkçesini yazayım) . tatlısını yedi mi memocuk? ben de dün ince bulgurdan terbiyeli çorba yaptım, bugün de tavuk, patates, kabak haşladım. diyet yemeği gibi oldu :1:

biz de arada bir iki adım atıyoruz. ellerini bırakıyor bazen. yürüme denemelerine başladık, bakalım hayırlısı inşallah.

nisanecim kızçen yürüyormuş. hayırlı olsun canım. Allah kaza beladan korusun onları.

doğum günü bizimde şatafatlı olmayacak. ben eşim ve çocuklarımla pasta keseyim yeter diyorum ama bilemem yine de.

aaaaa yazmayı unutuyordum. kızımın dişi sallanıyordu, bugün düşmüş. babaannesinde kalıyor iki gündür. heyecanla beni aradı yavrum. anne dişim düştü diye. ben de sakla onu gelince öpücem dedim :) kızım büyüyor teyzeleri :16:

merhaba kızlar nasılsınız bizler iyiyiz çok şükür:) nil sabahtan beri mız mız ayy deli etti beni öylesine yapıyor ama sıkıntısı yok belli işine geldimi ağlıyor oyalanacak birşey buldumu susuyor çok kullanmaya başladı benide babasınıda, bizi parmağında oynatıyor.. eşim kahvaltı yaparken kucağına gitmek istedi adamcağız aldı nasıl olduysa kafaları çarpıştı vee bizimkinin ekmeğine yağ sürüldü amanın bi ağlama bi ağlama arayıpta bulamadığı fırsat.. ikimizde aman kızım canım kızım dedikçe bu iyice çığlık atıyor bi 5 dakka sürdü bu şekilde hadi dedik canı yandı ama hala susmuyor artık can yanmasından değil öylesine ağlıyor ben hala susturmaya çalışıyorum en sonunda benimde tepem attı aa dedim git dedim yerde ağlaa koydum yere bir iki mıy mıy yaptı sustu oyun oynamaya başladı :53: sabahtan beri kafası çarpmış diye ağlayan çocuk hiçbişey olmamış gibi yerde takıldı hey allahım duygu sömürüsü yapıyor ya bacak kadar şey

Back
X