2012 Şubat Anneleri

01.02.2012
12:27

oğlum dünyamıza gözünü açtı.
bugün 1 yaşında allahın izniyle..

ama hasta..:((((

yarın doğumgünün yapıcaz kısmetse çünkü kaynanamlar burda malesef ,bişekilde yapıpı göndermek istiyorum onları.yoksa ben kafadan hasta olucam biraz daha kalırlarsa!!!!!!

Benim oğlumda bugün 1 yaşına girdi. Aynı şekilde hasta ve yine aynı şekilde kayınvalidemler yarın dogum günü için geliyorlar. Bizde pazar günü kutluycaz.

ilk şubat bebekleri doğdu demek :nazar: :nazar: :nazar:
hepsine huzurlu mutlu sağlıklı koskoca bi ömür diliyorum
minik totolarından da ısırıyorumm;)))

Ya kızlar ben oğluma süt içiremiyorum bi türlü .
Sabah uyandığında bi 90 lık içiyor,günboyu bir daha da zar zor 60 lık falan içirebiliyoruz.
Normal süte geçince içer mi acaba ?
Denesem mi ki ? Bi de ilk verirken sulu mu vermemiz gerek ,biliyomusunuz ?

Bu arada doğum günü olan bebişleri kutluyorum,Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin onlara ve ailelerine

Ya kızlar ben oğluma süt içiremiyorum bi türlü .
Sabah uyandığında bi 90 lık içiyor,günboyu bir daha da zar zor 60 lık falan içirebiliyoruz.
Normal süte geçince içer mi acaba ?
Denesem mi ki ? Bi de ilk verirken sulu mu vermemiz gerek ,biliyomusunuz ?

Bu arada doğum günü olan bebişleri kutluyorum,Allah uzun sağlıklı bi ömür nasip etsin onlara ve ailelerine

canım ben de gecen gün ilk kez süt verdim ama içine bebe bisküvisi koydum içti :) bi de gece uykuda verdim
sen de bi böyle dene istersen

Nurumm antibiyotiği enfeksiyon tam anlamıyla bitene kadar kesme bence geçene kadar kullan.benm oğlumda kulak enfeksiyonu olmuştu su kaçırmışım yıkarken antibiyotik bitene kadar mecbur kullandım ishalde yaptı ilk bi kaçgün ama tam anlamıyla geçmiş oldu...sende kullan hiçbişeyi kalmayana kadar...fazla bişeyler yediyse ondn çıkarmıştır merak etme üstü başı varsa...esadda yapıyor fazla yedirdiğimde...

Hugo ben ölçtürmedim esadın baş çevresini önemlimi ölçtürmek acaba...Allaha şükür hasta olmadan gidiyoruz inş kışı çıkarır ama bende bi tahlil yaptırsammı diyorum kan tahlili kansızmı bi sorunu varmı baksalar...

Gınger süt derken anne sütümü aptamil mamayımı içmiyor...cnm..

Guneşışığım kutlarım umutu iyiki doğmuşlar...kaynananlar ne dedi bebek haberine merak ettim...

Puki ne demek cnm yap bakalım güzel oluyor kek...hayırlı olsun dişin cnm:9:...kaç yaşındasın 20 mi yoksa :53:...en gencimiz senmisin yoksa...

Kontür aldım geçen kocama kızıp rahat rahat yazıyorum şimdi size...ne güzelmiş böyle size yazabilmek...evde bilgisayar var ama internet alamadk bende telefonla idare ediyorum kk yı...buraya bakmadığım zaman aklım kalıyoo naptınız diye...komşularımı merak etmiyorum bu kadar :21::21:

canım ben de gecen gün ilk kez süt verdim ama içine bebe bisküvisi koydum içti :) bi de gece uykuda verdim
sen de bi böyle dene istersen

Uyurken içirmeyi denedik ama yok almıyoo biberonu alıyor bi iki çekiyor bırakıyor hemen.
Ben de süt sevmeyen içmeyen biriyim bana çekti heralde :(

Sende içine cici bebe kat koyu yap yada muhallebi gibi olursa belki kaşıkla falan yer yada sütlü muhallebiler yapabilirsin erken daha bırakmazsa iyi olur...

Uyurken içirmeyi denedik ama yok almıyoo biberonu alıyor bi iki çekiyor bırakıyor hemen.
Ben de süt sevmeyen içmeyen biriyim bana çekti heralde :(

yoğurt yesin peynir veya sütlü muhallebi filan yeter
biz pazar günü sma 900 gr aldık yarın biter :31: normal süt içmiyo naptımmsa içmiyo az içip bırakıyo

o doktor mehmet için 14 aylık oldıuktan sonra dahada hareketlenip kontrolden çıkacak dedi
acaba olurmu diye aklıma gelmiyo değil
kendini durduramıyo kıpır kıpır 9999

o doktor mehmet için 14 aylık oldıuktan sonra dahada hareketlenip kontrolden çıkacak dedi
acaba olurmu diye aklıma gelmiyo değil
kendini durduramıyo kıpır kıpır 9999

Bizimki de öyle yaa 2 saniye sabit durmuyor.Akşam eve gidiyorum özlüyorum seviyim diyorum kucağıma alıp.Hoop hemen atıyo kendini aşağı.
Koltuk kenarlarından bi baştan başlıyo diğer başa ordan tekrar geri hep böyle.
Ben izlerken yoruluyorum yani o derece :1:

01.02.2012
12:27

oğlum dünyamıza gözünü açtı.
bugün 1 yaşında allahın izniyle..

ama hasta..:((((

yarın doğumgünün yapıcaz kısmetse çünkü kaynanamlar burda malesef ,bişekilde yapıpı göndermek istiyorum onları.yoksa ben kafadan hasta olucam biraz daha kalırlarsa!!!!!!

Çok geçmiş olsun. Aynıymış doğumgünleri oğluşlarımızın. Benimki de saat 12.39da doğdu.
Bizim de yarın doğum günü kutlaması var. Hayırlısıyla bir atlatsak

iyiy dilekleriniz için sağolun kızlar...

benimolan.

kayınvalidemler de herkes gibi şaırdı tabiki önce ama kayınvalidem çok sevindi.kendi gibi bende hemen kalmışım onu deyip duruyor bana ikide bir!(eşime hamile kaldığında görümcem 9 aylıkmış)aman allah başka yönümüzü benzetmesin!!!!!

görümcem de ayyyy daha erkendi,umutu zor zaptediiyorsun ikisine birden nasıl yetişicen dedi!gıcık!

yarınki menümüzü hazırladım sabahtan beri.
kayınpederim umutla ilgilendi sağolsun.
kaynanamda koca gün sadece mercimekli köfteyi yaptı ve toz aldı.

ben evi sil sipür,temizle,menüleri hazırla.öldüm.okadar mide bulantım olmuyor çok şükür,yoksa yapamazdım.
kaynanamda bır bır konuşuyor.allahım yaaa..deliricem.
annesinin kaynanansını anlatıyor bana,dıdısının dıdıdısı.banane!

yarındapastayı alıcaz eşimle,fön çektiricez.
hayırlısıyla atlatsak.

sanırım 3 kişi bugün doğdu.
allah sağlık sıhat,uzun ömürler versin onlara..
sizlerede şimdiden güzel doğum günleri dilerim kızlar..

görüşürüz kızlar..

Son düzenleme:
Back
X