- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.761
Annemde diyo kardeşlerine bakıyo desin kocan diyo bakıcımısın sen bakamam de diyor valla çok gıcık oldm terslicem sonunda o olck kızlar bi akıl verin bana..siz istemediğiniz kişiler gelince napıyosunuz nasıl kurtuluyorsunuz çok gıcık bişey..bide çocuk bunlar laf anlatamıyorum sonra kendi kendimi yiyip esada patlıyorum...istemicem ama ya evden gidicem yada kabul etmicem..
madem sordun söyleyeim arkadaşım, ben istemediğim, ruhumu sıkan, bana rahatsızlık veren kimseyi evime kabul etmem (dostlarım ve sevdiklerim bana iyiliği dokunmuş kişiler gelmek isterse hizmet etmekte zorlansamda dört dörtlük ağırlarım, ki zaten onlar bana aağırlık vermezler). yazın görümcem ve kızı ve kızının oğlu yani torunu almanyadan 3 haftalığına türkiyeye geldiler, oğlumuzu da daha ilk kez görmelerini bahane ederek 10 a yakın valizle geldiler,zaten eve girerken kalabalığı görünce bayılacaktım. onlar gelmeden oturma odasını konuk odası gibi hazırladım, artık bornozları havluları çarşafları, herşey hazırdı. odada klima, 2 tane yatak vs.s. ama görümcemin torunu felaket bir çocuk(2,5 yaşında) çocuk çikolatalarla salonda koltukların üzerinde, o meyvalarla yerlerde resim yapıyo düşünün artık, benimki zaten daha 6 aylık, tüm gün çalışıyorum, akşam yemek hizmet bekliyorlar, evde görümcem, kızı ve kayınvalidem, 3 kadın tüm gün çalışmış, işten yorgun argın gelmiş kadından hizmet bekliyorlar. tam 1hafta dayanabildim, eşime dedim senin annenin evi ne güne duruyor, annen yapayalnız evde,kocası yok, eeeee? niye bizde kalıyorlar dedim, bana yazık değil mi? eğer yarına kadar gitmezlerse ben evi terk ederim dedim. akşama kadar çalışıyorum, birde eve gelip o kadar insana yemek yapıp hizmet edemem dedim. baktım ertesi gün görümcem geldi "sinem biz anneme gidelim artık, ona da ayıp olmasın, kızım 1 gece bende kalmadı demesin" dedi. artık eşim ne dedi bilmiyorum. hı bu arada görümcemlerden önce kaynım hollandadan karısı ve çocuğuyla gelmiş tam 3 hafta kalmıştı bizde. düşünün, 1,5 - 2 ay misafir....
yani anlayacağın ben dayanamam ve kesin kavga çıkartırım evde