2012 Şubat Anneleri

2012 şubat annelerinde 23 şubatla doğarak buranın en son çocuğu esad mı:9: :26: daha sonra doğan varmı acaba ? Merak ettim...kime baksam esaddan büyük yavrusuda...başka varmı acaba 23 den sonra doğan bebiş...sürekli gelenler arasından yok sanırsm...

Merhaba kızlar doğum günü yapan yada hazırlık içinde olan var mı??? Ben netten parti malzemeleri satan bir site buldum ordan balonlar, davetiye ve süslemeler almayı düşünüyorum

ayy çok sevindim hadi gözün aydın hugo.
umutta artık uzak mesafeleri bi uçtan diğer uca yürüyerek gitmeye başladı.ama genelde bi amaç için yürüyor şuan.yani uzakta bişey varsa,ya da yakınında onu almak için.masadan koltuğa,üçlü koltuktan karşı ikili koltuğa ,ordan kapıya vs...hep yürüyerek gidiyor.ama emekliyorda:))
yakında tam olarak emeklemeyi unutuup kendini yürümeye verir heralde.
seninde gözün aydın canım.

bizde bugün diğer miniğimin kalp atışlarını duyduk.6+5 im.
her nekadar bu hamileliğe sevinemedim desemde,kalbinini attığının görünce sanki ilk bebeğim gibi duygulandım.

yarın annem dönüyor dedimya evdeki beceriksiz kız kardeşim yüzünden.
benim olan seninki 14 yaşında henüz ,benimgi 25 yaşında.mayısta evlenecek bide!

bende pazartesi annemlere giidicem.hafta sonu çamaşırılarımızı yıkayım,valizleri hazırlıyım.
ordanda yazarım size..
görüşürüz kızlar..

Çok sevindim kalp atışını duymuşsunuz. :nazar:

İyi akşamlar kızlarr çevresinde bim market olanlara duyurulur...2 gündür netten tüllerimi ne iyi çıkarır diye araştırma yapıyordum karşıma bimin tül beyazlatıcısı bind activat çıkıyordu ama benm tüllerim koyu krem dedim ya bozarsa diye kara kara düşün düşün bugün bi cesret aldırdm kardeşime kapımızın önü zaten.kullandım bi tülüm çıktı astım çok güzel çıkmış krem ama bozmamış.daha güneşlikler var yatak odasııda yarın atarım o beyaz lila laleleri var..camlarıda az yağmur yağdı ama sildim yinede napim öyle içime sinmezdi...salonumunkiler bitmiş olck bu akşam yani..çokta kirlenmişler yaa hiç dikkat etmemişim kremya belli olmuyormuş..esadın bugün pek keyfi yok sabahtan yıkadım ama pek oyun oynamaya istekli değl hastada değl ama sürekli biberonu dişlerine sürtüyo sanırım diş sıkıntısı var keyifsiz..benide bunaltıyo tabi sağ olsun...
Ayrıca eşim yarın samsuna gidiyo..babası 10 saat süren prostat ameliyatı olacak.riskli bi ameliyat bütün kardeşler gidiyo.ben gitmesem olmaz dedi bişey olur sonra dedi.malum 83 yaşında kayınpeder...yarın akşam biner büyük olasılık..inş sağ sağlim çıkarda ameliyattan gelir eşimde evine...

merhaba kızlar günışığım gözünüz aydın :) benim olan allah kavuştursun şimdiden kayınpederinede geçmişosun şimdiden
yarında bizim doğum günümüz var sabahtan beri hazırlık yapıyoruz henüz bitmiş değil ama biraz ara verdik annemde bende nil sabote edip duruyor işimiz hep yarım kalıyor benim cadı kızımda bayaa bayaa oyunlar oynuyor artık boş soda şişesini eline almış oyuncağına soda içiriyor :) arada eğilip öpüyor sonra bir kendi içiyor birde oyuncağına içiriyor bizede eline ne geçirse illaki yediriyor yedirmeyi içirmeyi çok sevecek bu kız :))

hoşgeldinn
çok merak ettik seni nasılsın iyimisin ikizler nasıllar
kefir yoğurttan farklı mayalanıyo içinden çıkan kağıtta yazar nettende bakabilirsin görüntülü resimli var anlamadığın yeri anlatırım

çok iyiyim şükür tatilim harika geçti fakat bi ara yüksek ateşten acile gittim meğerse kistim varmış patlamış iki gün bi hadtane de üç gün bi hastane de yattım ambulasnla götrdüler.iki gün acilde yattığımı saymıyorum ama genel olarak tatilim güzeldi.memleketimin havası güzel .:)))))

ikizlerim bomba gibiler hele ki oğlum durmuyor yerinde o çekyattan bu çekyat a atlıyor net bir şekilde artık annee diyor al ,ver, benim vs basit kelimeler kullanıyor :):):) ayrıca beş altı adım atıyor

çk merak ediyorum ilk kim yürüyecek aslında başlıkta oylama yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum :27:

uygun bir zamanda bakayım içinde kağıt yok.

sen nasılsın oğluş un nasıl?benim oğlumun iki dişi çıktı :)
senin oğluşunun çıktı mı ?

Melitta hoşgeldin cnm neler yaptın nereleri gezdin ikizlerin nasıl hasta olmadılar umarım bizim topik kırıldı hasta oldu bebeler sırayla..seninkiler nasıl senin gibi bi ikiz annesi var oda yeni katıldı aramıza lalus sanırım rumuzu kaynaşırsınız artıkın...:9:

sinem img yazan yerden sonraki http yazan yerden başla png ye katar olanı kopyala benmki öyle baktım...ilk http yazan değl ama 2 ci sıradaki link olck...yazdıkların arasındakilerden...telefondan o kadarını çözdm..

Bende nevresim takımımı aldım eşim akşam ikiletmeden verdi kartını sağ olsn üzmedi beni..annemde aldı hatta yıkadık bile kuruyunca sereceğm üzerinde eyfel kulesi var benm paris yazıyor çok hoş...zaten ihtiyacım vardı.yaz gelsin yün yorganımıda yorgancıya vercm yaptırcm yüz alıp içini dışını yenilicem..yün gibisi yok..

benim bebeklerin maşallah ı var hiç hasta olmadılar fakat kızım ilk defa dün gece ateşlendi çok korktum ılık duş aldırdım ve calpol verdim şimdi iyi.klima çarptı sanırım birde buraların havasını sevmiyorum :( inşallah bu yaz türkiye ye dönebiliriz.

çok sevindim tanışırım :):):)

Hoşgeldin Melitta, ikiz annesiyle karşılaşmak hoşuma gitti. Seninkiler ne kadarlık? Umarım iyilerdir, bu ara herkeste salgın var.

merhaba lalus sende hoşgeldin aramıza ben melitta inşallah bebeklerim bu şbat ın 12 sinsnde bir yaşında olacaklar dünya tatlısı bi kızım bi oğlum var.bi o kadar da hareketlendiler özellikle olum kıpr kıpır yürümeye başladıklarında sanırım işim daha da zorlaşacak :):):):)

oyelken adında bi arkadaş daha vardı ama o doğum yaptığından beri girmiyor artık bir yılı geçti yok.

benim bebeklerim maşallah hiç hastalanmadılar türkiye ye gitmeden iki gün önce burun akıntıları oldu sadece o da çok şükür geçmişti.hiç girp falan olmadık çok şükür.iki gün önce evime geldim klima dan mı oldu havadan mı bilmiyorum kızım dün gece ateşlendi biraz korktum ama ılık duş aldırdım calpol verdim.birde sabah 4 te verdim calpol o şekilde kontrol altına aldım şimdilik iyi gibiyiz.

inşallah basit bir üşütmedir.

senin ikizlerin kaç aylık yada kaç yaşında.cinsiyetleri ne?çok memnun oldum seninle tanıştığımda.eminim çok paylaşımımız olucaktır :):):) :nazar::21:

Merhaba kızlar doğum günü yapan yada hazırlık içinde olan var mı??? Ben netten parti malzemeleri satan bir site buldum ordan balonlar, davetiye ve süslemeler almayı düşünüyorum

ben düşünüyorum ama balon kendim şişirip asarım birde süsler alırım bir iki tane daha küçükler ya anlamazlar.birde pasta bir yaş şeklinde ama pasta şekeri ile kaplıymış yenmiyormuş o yüzden kafam karışık.

aslında bir şeklinde dolap süsü de yaptırmak istiyorum gelenler için ama onun içinde kararsızım.

belki bir iki komşu çağırırım maksat toplanma olsun diye.

ama memleketimde olsaydım diş buğdayı ile beraber tüm sülale toplaşıp eğlenicektik ama olmadı :(:(:(:(:( süs yaptırıcaktım bir yaş şeklinde gelenler için birde koca pasta kendim de yapıcaktım bir iki hazırlık nasip olmadı :(

merhaba kızlar günışığım gözünüz aydın :) benim olan allah kavuştursun şimdiden kayınpederinede geçmişosun şimdiden
yarında bizim doğum günümüz var sabahtan beri hazırlık yapıyoruz henüz bitmiş değil ama biraz ara verdik annemde bende nil sabote edip duruyor işimiz hep yarım kalıyor benim cadı kızımda bayaa bayaa oyunlar oynuyor artık boş soda şişesini eline almış oyuncağına soda içiriyor :) arada eğilip öpüyor sonra bir kendi içiyor birde oyuncağına içiriyor bizede eline ne geçirse illaki yediriyor yedirmeyi içirmeyi çok sevecek bu kız :))

ayyy yerim ben onuu :nazar:

ben düşünüyorum ama balon kendim şişirip asarım birde süsler alırım bir iki tane daha küçükler ya anlamazlar.birde pasta bir yaş şeklinde ama pasta şekeri ile kaplıymış yenmiyormuş o yüzden kafam karışık.

aslında bir şeklinde dolap süsü de yaptırmak istiyorum gelenler için ama onun içinde kararsızım.

belki bir iki komşu çağırırım maksat toplanma olsun diye.

ama memleketimde olsaydım diş buğdayı ile beraber tüm sülale toplaşıp eğlenicektik ama olmadı :(:(:(:(:( süs yaptırıcaktım bir yaş şeklinde gelenler için birde koca pasta kendim de yapıcaktım bir iki hazırlık nasip olmadı :(

geçmiş olsun canım :nazar:
topşkte yürüyen bebişler var
bizimkide dğün itibariyle yürüyor daha doğrusu koşturup duruyor
bizim sıpanında iki dişi çıktı iki tanede üstten geliyo

bizim doğumgünü sade olacaktı ama değişti :1:
babamda gelmek istedi anenm babam kayınvalide kayınpeder gelecekler artı eşimin dayısı var onlar gelecek eşi kızı ve kızının bir oğlu var ilkokula gidiyo çok efendi bir çocuk onlar gelecekler bayağı bayağı insan olacak yanii
ee böyle olunca menüde değişecek pasta alırız yanına yufkadan börek yaparım poğaça yapıcam annem dolma sarıcak patatesli veya prasalı kek yaparım

melitta hoşgeldin ..çok geçmiş olsun..melitta pastanın illa şeker hamuru kaplı olmasına gerek yok farklı alternatifler oluyor..

hugocuk maşallah memoş da yürümeye başladı..ilk zamanlar yürümekten ziyade koşuyorlar, dengelerini tam olarak sağlayana kadar böyle yapıyorlar..zamanla yürüme olayını tam olarak çözüyorlar..

bizim de doğumgünü planları değişti..5-6 aile gelecek evde yapayım diyordum ama olmadı..benim eltimin parti evi var..bu tür partilerin organizasyonunu yapıyorlar..çok abartılı olmasın diye evde düşünüyorum ama doğumgününe gelecek kişi sayısı epey fazla olacak..herkes bizim cadının doğumgününü bekliyormuş meğer :)
ikramları evde hazırlayıp götüreceğiz,pastayı 1 şeklinde düşünüyorum,partievinde olacağı için süsleme için ayrıca uğraşmama gerek kalmadı bir iki ekleme yapılacak sadece..

dün bütün gün dışardaydık..yağmura ve bana kıyafet baktık..yağmura istediğim gibi birşey bulamadım ama yine de bir tane elbise aldım..o zamana kadar istediğim gibi bulamazsam artık bunu giydiririm..kendime ise bulamadım..partievinde olacağı için bana da elbise almam gerekiyor..ama yok o kadar dolaştık bulamadım..bakalım inşallah ayın 21 ine kadar bulurum:) dün yağmur dışarda yarım saat uyudu akşam eve gelince 7 de uyudu sızdı kaldı kuzum..sabah 5 de ayaktayız..yine de iyi uyudu sıpacaık..Allahtan ben de 10 da uyumuştum:)

melitta hoşgeldin ..çok geçmiş olsun..melitta pastanın illa şeker hamuru kaplı olmasına gerek yok farklı alternatifler oluyor..

hugocuk maşallah memoş da yürümeye başladı..ilk zamanlar yürümekten ziyade koşuyorlar, dengelerini tam olarak sağlayana kadar böyle yapıyorlar..zamanla yürüme olayını tam olarak çözüyorlar..

bizim de doğumgünü planları değişti..5-6 aile gelecek evde yapayım diyordum ama olmadı..benim eltimin parti evi var..bu tür partilerin organizasyonunu yapıyorlar..çok abartılı olmasın diye evde düşünüyorum ama doğumgününe gelecek kişi sayısı epey fazla olacak..herkes bizim cadının doğumgününü bekliyormuş meğer :)
ikramları evde hazırlayıp götüreceğiz,pastayı 1 şeklinde düşünüyorum,partievinde olacağı için süsleme için ayrıca uğraşmama gerek kalmadı bir iki ekleme yapılacak sadece..

dün bütün gün dışardaydık..yağmura ve bana kıyafet baktık..yağmura istediğim gibi birşey bulamadım ama yine de bir tane elbise aldım..o zamana kadar istediğim gibi bulamazsam artık bunu giydiririm..kendime ise bulamadım..partievinde olacağı için bana da elbise almam gerekiyor..ama yok o kadar dolaştık bulamadım..bakalım inşallah ayın 21 ine kadar bulurum:) dün yağmur dışarda yarım saat uyudu akşam eve gelince 7 de uyudu sızdı kaldı kuzum..sabah 5 de ayaktayız..yine de iyi uyudu sıpacaık..Allahtan ben de 10 da uyumuştum:)

eltiden kime hayır gelmişkiii
ama belki seninki iyidir

indirimli elektrikten faydalanabilmek için makinaları gece çalıştırıyorum
dün gece çamaşır ve buşlaşık makinasını çalıştırdım yattım gece şartel atmış ama o kadar yağmur şimşek vardıki havadan sandım
kalorifer yanmıyodu memoyu örtüyorum açıyo üzerini
yanıma aldım sıkıntılı çocuk dururmu bir dakika yatamadık geri yatırdım
eşimin aklına gelmiş sabaha doğru bakmış şartel atık sonra kaldırdık yandı peteklerrr
memo inşallah hasta olmaz

eltiden kime hayır gelmişkiii
ama belki seninki iyidir

hugocuk yok çok şükür o konuda şanslıyım eltim de kayınlarım da çok iyidir..kaynımın biri evli değil..şimdilik bir eltim var :)
Yağmuru çok seviyorlar hatta bana emri vaki bile oldu ,bizim orası dururken evde parti falan olmaz diye saolsun..
ben çekindim kızcağıza ayıp olmasın diye yoksa orda yapmak benim de işime geliyor..

ben de genellikle makinaları gece çalıştıryorum ama demek ki dikkat etmek gerekiyor şalter atabiliyormuş..sen bugün memoya sıcak birşeyler içir hastalanmaz Allahın izniyle

selam herkese..
melittacım hoşgeldin,tatilinin iyi geçmesine,ikizlerinde iyi olmasına sevindim..ayrıca geçmiş olsun canım umarım şuan iyisindir..

kızlar dün bizim birlikteliğimizin 8.yılıydı:nazar::))
malesef eşime aldığım kazak kargo sebebiyle yetyişemedi.bende daha öncede bahsettiğim gibi 20 tane çorap alıp perdeye mandalladım:))))))))aralarına da bi sürü büyüklü küçüklü kalp kkesip küçük notlar yazdım..inanın çok güzel oldu:))eşim şok oldu..8 senede ilk defa sen süpriz yaptın diyor:17: pasta almış mum üfledik:))8.yıl mumu:))
birde elbise almış ama içine giremedim rezil oldum:5:yarın değiştircem artık

salı günüde doğumgünümüz var..süslerimiz geldi daha da heeyecanlandım.yarından itibaren başlarım hazırlıklara

veeeeeeeeeeeeee tatil biterrrr:((
çok üzgünüm yarın okullar açılıyor..
öyle alıştımki kızımla sürekli vakit geçirmeye
şimdi yarın nasıl bırakıcam bakıcıya diye stres oluyorum:((

MELİTTA mesaj sayın dolduğu için özelden mesaj atamıyorum mesajınacevabım : çok çok çok teşekkürler öncelikle meleklerini Allah bağışlasın maaşallah ne güzel evlatlarınla huzurla yuvanda yaşlanırsın inşallahhh Hakan beye inancım çok çok arttı gittikçe güvenim büyüyor ben temmuz ayında ancak gelebileceğim ıspartaya o zaman tüp bebek deneyeceğiz inşallah bizede nasip olur bu cennet kokulu bebeklerden açık gönüllülükle sorumu cevapladığın için çok teşekkürler bana dua edersen aklına geldikçe minnettar olurum güzel bebeklerini kocamann öptüm :54:

Selam kızlar sağol playdohcum inş kurtulur çok tehlikeliymiş ameliyatı...inş bişey olmaz cnm yoksa kaynanam tek kalck buralara gelse kimsede rahat duramaz zor yani..nisane inş kolay olur herşey cnm bakıcın iyimi bari.aman dikkatli ol yinede cnm takipte ol.okullar yarın açılıyo evet kardeşimde hasta oldu inş düzelir yarına kadar...ateşi var dünde diş çektirdi...3 e gidiyoo...

Eşim bu akşam binecek ama bilet bulamadı daha akşama kadar belli olur kaçta gideceği...bende sbahtan yaptm işleri yatak odamın tülünü falanda yıkadm salon akşam haloldu zaten.tertemiz oldular evi süpürdm kahvaltılığı topladım bulaşıklar makinada...hugo geçmiş olsn cnm geçen bizimde kartı yanmıştı kombinin sabaha kadar donmuşuz haberimiz yok ama esad hasta olmadı çok şükür..inş memoda olmaz.esad hiç üstünü örttürmez hep açar ayaklarıyla sıpalar işte..sıkıntıya gelemiyorlar...

Doğum günü olanları kutluyorum inş güzel olur doğum günleri...ben düşünmüyorum ama dedemiz evde olursa pasta alacak o gün...

geçmiş olsun canım :nazar:
topşkte yürüyen bebişler var
bizimkide dğün itibariyle yürüyor daha doğrusu koşturup duruyor
bizim sıpanında iki dişi çıktı iki tanede üstten geliyo

teşekkür ederim :) bugünde kanamam var ama inşallah regl dır.hala karnımda biraz sıvı var.inşallah o sıvıyı da atar vücudum.kist patlamasıını da hayatımda ilk defa duyuyorum başıma gelmese bilmem :53:

benim oğluşumunda öyle üst ve diğer dişler iyice kabardı ama artık takip edemiyorum çünkü bu dişleri ve sürpriz bir şekilde gördüm :):):) ama kızımda öyle değildi çok net belliydi patladığı çıktığı :):) ama oğlumda geç gördüm ve anaaaa dişi çıkmış dedim :9:

maşallah kimlerin bebekleri yürüyor ? benim bebişlerde yürüdü yüricek gibiler ilk kızım ayakta dikeldi şimdi ise oğlum dikelmeden direk ayağa kalkıp beş altı adım attı ama son adımlar hep parmak ucuyla :1::emir_bebek::nazar:

hoşbuldum sen yeni misin?hatırlayamadım seni :17: çok teşekkür ederim şimdilik iyiyim şükür ama inşallah bir daha tekerrür etmez :43: pasta ve kutlama konusunda kararsızım birde bulunduğum yerde pek alternatif yok.elde ne varsa artık :(

selam herkese..
melittacım hoşgeldin,tatilinin iyi geçmesine,ikizlerinde iyi olmasına sevindim..ayrıca geçmiş olsun canım umarım şuan iyisindir..

kızlar dün bizim birlikteliğimizin 8.yılıydı:nazar::))
malesef eşime aldığım kazak kargo sebebiyle yetyişemedi.bende daha öncede bahsettiğim gibi 20 tane çorap alıp perdeye mandalladım:))))))))aralarına da bi sürü büyüklü küçüklü kalp kkesip küçük notlar yazdım..inanın çok güzel oldu:))eşim şok oldu..8 senede ilk defa sen süpriz yaptın diyor:17: pasta almış mum üfledik:))8.yıl mumu:))
birde elbise almış ama içine giremedim rezil oldum:5:yarın değiştircem artık

salı günüde doğumgünümüz var..süslerimiz geldi daha da heeyecanlandım.yarından itibaren başlarım hazırlıklara

teşekkür ederim canım arkadaşım nasılsın ?özledim sizleri :kkk:

MELİTTA mesaj sayın dolduğu için özelden mesaj atamıyorum mesajınacevabım : çok çok çok teşekkürler öncelikle meleklerini Allah bağışlasın maaşallah ne güzel evlatlarınla huzurla yuvanda yaşlanırsın inşallahhh Hakan beye inancım çok çok arttı gittikçe güvenim büyüyor ben temmuz ayında ancak gelebileceğim ıspartaya o zaman tüp bebek deneyeceğiz inşallah bizede nasip olur bu cennet kokulu bebeklerden açık gönüllülükle sorumu cevapladığın için çok teşekkürler bana dua edersen aklına geldikçe minnettar olurum güzel bebeklerini kocamann öptüm :54:

bana da kutu dolu diye msj geldi hemen msj kutumu boşalttım.amin rabbim sana da nasip etsin inşallah.güzel duaların için ben teşekkür ederim.

ne zaman istersen aklına takılan ne olursa seve seve yardımcı olurum.aklıma her geldiğinde dua edeceğim.

güzel rabbim gül kokulu evlar yada evlatlar nasip etsin yüzünüzü güldürsün inşallah (amin )

Back
X