hoşgeldinn
çok merak ettik seni nasılsın iyimisin ikizler nasıllar
kefir yoğurttan farklı mayalanıyo içinden çıkan kağıtta yazar nettende bakabilirsin görüntülü resimli var anlamadığın yeri anlatırım
çok iyiyim şükür tatilim harika geçti fakat bi ara yüksek ateşten acile gittim meğerse kistim varmış patlamış iki gün bi hadtane de üç gün bi hastane de yattım ambulasnla götrdüler.iki gün acilde yattığımı saymıyorum ama genel olarak tatilim güzeldi.memleketimin havası güzel .:)))))
ikizlerim bomba gibiler hele ki oğlum durmuyor yerinde o çekyattan bu çekyat a atlıyor net bir şekilde artık annee diyor al ,ver, benim vs basit kelimeler kullanıyor :):):) ayrıca beş altı adım atıyor
çk merak ediyorum ilk kim yürüyecek aslında başlıkta oylama yapmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum
uygun bir zamanda bakayım içinde kağıt yok.
sen nasılsın oğluş un nasıl?benim oğlumun iki dişi çıktı :)
senin oğluşunun çıktı mı ?
Melitta hoşgeldin cnm neler yaptın nereleri gezdin ikizlerin nasıl hasta olmadılar umarım bizim topik kırıldı hasta oldu bebeler sırayla..seninkiler nasıl senin gibi bi ikiz annesi var oda yeni katıldı aramıza lalus sanırım rumuzu kaynaşırsınız artıkın...
sinem img yazan yerden sonraki http yazan yerden başla png ye katar olanı kopyala benmki öyle baktım...ilk http yazan değl ama 2 ci sıradaki link olck...yazdıkların arasındakilerden...telefondan o kadarını çözdm..
Bende nevresim takımımı aldım eşim akşam ikiletmeden verdi kartını sağ olsn üzmedi beni..annemde aldı hatta yıkadık bile kuruyunca sereceğm üzerinde eyfel kulesi var benm paris yazıyor çok hoş...zaten ihtiyacım vardı.yaz gelsin yün yorganımıda yorgancıya vercm yaptırcm yüz alıp içini dışını yenilicem..yün gibisi yok..
benim bebeklerin maşallah ı var hiç hasta olmadılar fakat kızım ilk defa dün gece ateşlendi çok korktum ılık duş aldırdım ve calpol verdim şimdi iyi.klima çarptı sanırım birde buraların havasını sevmiyorum

inşallah bu yaz türkiye ye dönebiliriz.
çok sevindim tanışırım :):):)
Hoşgeldin Melitta, ikiz annesiyle karşılaşmak hoşuma gitti. Seninkiler ne kadarlık? Umarım iyilerdir, bu ara herkeste salgın var.
merhaba lalus sende hoşgeldin aramıza ben melitta inşallah bebeklerim bu şbat ın 12 sinsnde bir yaşında olacaklar dünya tatlısı bi kızım bi oğlum var.bi o kadar da hareketlendiler özellikle olum kıpr kıpır yürümeye başladıklarında sanırım işim daha da zorlaşacak :):):):)
oyelken adında bi arkadaş daha vardı ama o doğum yaptığından beri girmiyor artık bir yılı geçti yok.
benim bebeklerim maşallah hiç hastalanmadılar türkiye ye gitmeden iki gün önce burun akıntıları oldu sadece o da çok şükür geçmişti.hiç girp falan olmadık çok şükür.iki gün önce evime geldim klima dan mı oldu havadan mı bilmiyorum kızım dün gece ateşlendi biraz korktum ama ılık duş aldırdım calpol verdim.birde sabah 4 te verdim calpol o şekilde kontrol altına aldım şimdilik iyi gibiyiz.
inşallah basit bir üşütmedir.
senin ikizlerin kaç aylık yada kaç yaşında.cinsiyetleri ne?çok memnun oldum seninle tanıştığımda.eminim çok paylaşımımız olucaktır :):):)