- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.941
2. çocuk mu???![]()
Aman ne olur hamile arkadaşlar alınmasın, darılmasın ama ben hiç düşünmüyorum 2. bir çocuğu. geçen cuma doktoru eğer bu yaramazlık devam ederse çok erken de olsa alpereni kreşe vermeniz gerekir dedi![]()
inan belki 50 kere bekleme salonundan doktorun odasına ve oyuncaklar olan muayene odasına gitti, dağıttı, her yeri kurcaladı, almaya gidiyorum, alma beni diye kendisini yerlere attı. doktor gidelim diye dua etmiştir eminimzaten adam TV kesinlikle yasak dedi alperen iyice kudurur diyor yani. eşim diyor ki alperen 5 yaşına filan gelince yaparız, yooook valla, tam rahat rahat edicem derken yapamam dedim. ayrıca ben oğluma daha nasıl bir gelecek sunacağımdan emin değilken......
şimdi değil tabii ama düşünüyorum ikinci çocuğu, şuanki düşüncem bu yönde :) gelecek hazırlama konusunda ileride kimin ne olacağı belli olmaz hayat ne getirir ne götürür bilinmez, hanlar hamamlarda bırakamayız belki ama çok sıkıntı yaşayacağımızıda düşünmüyorum
ben 3,5 4 yaşından önce kreşe gönderme taraftarı değilim bu konuda her doktorun farklı bir görüşü var tabii ama en az 3 yaşına kadar çocuğa anne tarafından bakılması gerektiğini söyleyen doktorlarda var
Arkadaşlar merhaba...Çookkkkkkkkkkkk uzun zamandan sonra tekrar burdayım...
sahalara geri döndün he :)) hoşgeldin