- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.221
cok guzel olmus. Tebrikler.
Eki Görüntüle 635560 Eki Görüntüle 635561
günaydın kızlar,
dün doğumgünümüzü yaptık çok şükür herşey çok güzel oldu
2 resim ekledim.
Keklerin üzerindeki yazıları ben yaptım,uğraştım biraz ama aslında çok basit oldu.fikir olur diye koydum resmini.
Oğlum bugün 08.47 de açtı gözlerini , iyiki doğurmuşum onu dünyamıza,hayatımıza renk kattı balım benim.
Rabbim hayırlı uzun sağlıklı bir ömür versin, nice mutlu yıllara..
nasılsınız? kuzular nasıl? oğluşum geçen haftalarda çok hasta olduğu için 1 yaş aşılarını yaptıramamıştık, geçen perşembe günü yaptırdık. 2 kol 1 tane bacaktan yaptılar. hatta su çiçeği aşısı artık özel ücretli değilmiş. sağlık ocağı yapıyormuş. neyse. doktorumuz 1 yaşında hemogram ve tam idrar tahlili yapılsın demişti, fakat sağlık ocağı alperenin damarından kan alamayız çok hareketli dedi
siz ne yaptınız? bebişlerinizin kan seviyesine bakıldı mı? bizim kendi doktorumuz kesin kanına bakılacak dedi.
çok hastayızevet suçiçeği artık aşı takviminde .. bizim kan tahlilimiz biraz erken yapıldı rengini beğenmemişti dr 9 aylıkken yaptırdık 1 yaşında yenileyin dedi ama denizi tutamıyoruz yıkıyo ortalığıı
Selam buklee hoşgeldin tebrikler doğum günü olmuş rüzgarın....sağlıkla büyüsün...cnm nane limon doğra içine iç yada ıhlamur bal..bende öksürüyorum veremli gibi iyi geldi ıhlamur cnm...emziriyorsun bişey olmaz merak etme...
Kızlar bende samanyolundaki temiz evim programını izliyorum anca kahvaltı yapabildim esadı doyurdum altını alcaktm batmış banyo yaptırdım mecbur önce çamaşırları astım...anca çayımı içiyorum valla çocuğun mu var derdin var diyorlardı bana öyleymiş...bizim doğum günü cumartesi aşısıda 27 şubat..sizlerin aşılar yaştan önce oldu galiba bizim hep yaştan sonra oluyor...
Sinem geçmiş olsun cnm evet su çiceği artık ücretsiz iyi oldu paralıydı...hepatit a da aşı takvimine girdi o ne zaman bilmiyorum...ama...
Selam Hugocuk,selam millettt
kahvaltımızı yaptık memoş oğlanın çorbasını ateşe koyduk geldik
o yerde oynuyo bende fırsat buldum
bişey soracağım şimdi su çiçeği aşısı aşı takvimine alındıya ne zaman vuruyorlar kaçıncı ayda
arkadaşım özel yaptırdı 14. ayda vurdurdu yanlız 15 gün ateş yaptı onda
hugocuk benimde kafama takıldı ve nette biraz baktım bizim doktorda suçiçeğini 13 ayda yapacağım dedi çünkü kızamık aşısıda vurulduktan sonra 3 5 gün sonra ateş yapabiliyormuş 5 gün falan sürebilir diyordu ve döküntü yapabilirmiş su çiçeğide öyle, ateş yapabilir diyor her ikiside ağır aşılarmış okuduğum kadarıyla, sanırım bir iki ay arayla yapmalarının sebebi bu yani ben öyle düşündüm ateş yaparsa diye üst üste gelmesin diye yapmıyor olabilirler ama dün sağlık ocağından benide aradılar suçiçeğinide devlet karşılıyor dediler aşısını yaptırdınmı diye sordular diğerlerini yaptırdım ama doktorumuz suçiçeğini bir ay sonra yapacak dedim onlar aynı anda yapıyormuş
Çok geçmiş olsun kızına Nisane, sanırım sizin hemşirenin eli çok ağırmış. Benim oğlanlar da ağladı biraz bacak aşısı yapılırken ama sonrasında bir ağrıları olmadı.selam kızlar canım çok sıkkın
evet hugocum tam da dediğin gibi bize aşıların tamamını birden yaptılar ama keşke yapmasalardı
2koldan 1i bacaktan yapılmıştı aşıların..kollarda sıkıntı çok olmadı ama bacağına yapılırken çok ağladı yavrum sıkı sıkı tuttuk bizde..
ama bu seferde hem canı daha çok yandı hemde çok korktu..
aşıdan 4 saat sonra sıkıntılar çıkmaya başladı.sürekli ağlama,huzursuzluk..saat biraz daha geçince baktıkki aşı olan bacağını hiç kımıldatmıyor.emeklemiyor,kesinlikle adım atmıyor,kucakta bile ağlıyor..ateş olmadı ama ağrısını azaltsın diye gece uyurken calpol verdim
yavrum sabaha kadar sağına soluna dönmeden sırt üstü yattı durdu ama uyumadan tabi sürekli mızmız
gece 4 ten 6 ya kadar babası ayağında sallayark hem onu uyuttu hem kendi uyudu..
neyse sabahı ettik ama değişen bişey yok daha da fena.oturuyor,otururken yana doğru hafif eğiliyor ama kendini toparlayıp doğrulamıyor acısından..altını almak mmümkün değil çıığlık kıyamet(
neyse okuldan geldim aldık tekrar doktorun yolunu tuttuk.anlatık durumu baktı muayene etti,kızarıklık şişlik yok dedi..dokundu bacağına ama bizimki zaten ağlıyordu..bişey yok dedi o anı unutamamıştır ondandır ddedi ama benim canım sıkıldı..eve geldik yine aynı emekleyemiyor,oturamıyor,kucakta bile duramıyor(hareket etmek isteyip yapamadıkça daha da sinirleniyor..offf inş bi an önce biter bu sıkıntı
buarada ben bacaktan yapılanı su çiçeği sanmıştım ama değilmiş
bacaktan yapılan pnömokokmuş:S
teşekkürler..evet canım lalus2373 de bu tarifi vermiş..
çok tarif var dediğin gibi..ikinizde bu tarifi verdiğinize göre en iyisi bu ,çok da kafamı karıştırmayım..bunu kullanayım..
Doğum günü kutlu olsun Memoşunun, nice güzel yaşgünleri görsün oğluşun, iyi insanlarla karşılaşsın her zaman!yarın memoş oğlanın doğumgününü yapacağız hazırlıklar başladı
peynirli poğaça zeytinli açma patatesli börek yapıcam yanına pasta ve kayınpederde peynir helvası alacakmış
oğluşum yarın kot pantolon üzerine önünde şaşı bakan kurbağa resmi olan baskılı tişört giyeceksaçlarınıda suyla havaya diktikmi tamamdır
süsleme yapmadık biz aile arasında diye
annem babam kayınpeder kayınvalide eşimin dayısı hanımı kızı ve oğlu gelecekler
Selamlar,oh uçak biletlerimizi aldık haziranda annemlerin yanındayım inşallah ..çok özledim memleketimi...annnemleri....daha önce hiç uçağa bindim ilk deneyim olacak..korkmuyorum ama heycanlıyım...neyle karşılaşacağımı bilmiyorum...şunu yap bunu yap diye tavsiyesi olan var mı...
Ooooo tebrik ederim, gözünüz aydın. Çok şekerdir eminimmkızlaarr oğlum dün akşamdan beri yürüyoooorrrrr kızım ise birkaç adım atıp sonrada parmak uçlarıyla devam edip kendini yere bırakıyor :):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?