2012 Şubat Anneleri

Biz hastayiz demistim dun pazar gunumuze action kattik hastaneye gittik. Kizim grip ve kulak enfeksiyonu bende ust solunum yollari. Antibiyotikleri aldik geldik. Uc dort gundur direndim ama bugun iyice kotulestim.
Bu arada benim minik kizda ilk adimlarini atti bi hafatyi gecti. Ama yinede yurumuyo emekliyo surekli. O yuzden ben o adimlari saymiyrum. Arada bir yuruyo farkedince emekliyo hemen.

Bu arada herkese iyi aksamlar

kızlar günaydın, buda oğlumun doğumgünü için yaptığım pasta

günaydın kızlar,
dün doğumgünümüzü yaptık çok şükür herşey çok güzel oldu
2 resim ekledim.
Keklerin üzerindeki yazıları ben yaptım,uğraştım biraz ama aslında çok basit oldu.fikir olur diye koydum resmini.
Oğlum bugün 08.47 de açtı gözlerini , iyiki doğurmuşum onu dünyamıza,hayatımıza renk kattı balım benim.

İşte Pastamız , iyi ki doğdun yazısını çok küçük yazmışlardı sinir oldum ama yapacak bişey yoktu artık :)

Diğer resimi de ben yaptım,kartona Ayaz'ın resimlerini yapıştırdım ,diğer yazıları da bilgisayardan çıkartıp yapıştırdım,salonun kapısına astım .Herkes çok beğendi o günden hatıra olarak saklıycam ilerde gösteririm oğluma

Rabbim hayırlı uzun sağlıklı bir ömür versin, nice mutlu yıllara..

kızlar selam ben yine uzun zamandır uğramadım bi bakınayım dedim size

doğum günümüzü yaptık
bebeğimde bende çok hastayız grip için önerebileceğiniz ne varsa açığım emziriyorum ilaç kullanmak istemiyorum

nasılsınız? kuzular nasıl? oğluşum geçen haftalarda çok hasta olduğu için 1 yaş aşılarını yaptıramamıştık, geçen perşembe günü yaptırdık. 2 kol 1 tane bacaktan yaptılar. hatta su çiçeği aşısı artık özel ücretli değilmiş. sağlık ocağı yapıyormuş. neyse. doktorumuz 1 yaşında hemogram ve tam idrar tahlili yapılsın demişti, fakat sağlık ocağı alperenin damarından kan alamayız çok hareketli dedi

siz ne yaptınız? bebişlerinizin kan seviyesine bakıldı mı? bizim kendi doktorumuz kesin kanına bakılacak dedi.

çok hastayız evet suçiçeği artık aşı takviminde .. bizim kan tahlilimiz biraz erken yapıldı rengini beğenmemişti dr 9 aylıkken yaptırdık 1 yaşında yenileyin dedi ama denizi tutamıyoruz yıkıyo ortalığıı

Selam buklee hoşgeldin tebrikler doğum günü olmuş rüzgarın....sağlıkla büyüsün...cnm nane limon doğra içine iç yada ıhlamur bal..bende öksürüyorum veremli gibi iyi geldi ıhlamur cnm...emziriyorsun bişey olmaz merak etme...

Kızlar bende samanyolundaki temiz evim programını izliyorum anca kahvaltı yapabildim esadı doyurdum altını alcaktm batmış banyo yaptırdım mecbur önce çamaşırları astım...anca çayımı içiyorum valla çocuğun mu var derdin var diyorlardı bana öyleymiş...bizim doğum günü cumartesi aşısıda 27 şubat..sizlerin aşılar yaştan önce oldu galiba bizim hep yaştan sonra oluyor...

Sinem geçmiş olsun cnm evet su çiceği artık ücretsiz iyi oldu paralıydı...hepatit a da aşı takvimine girdi o ne zaman bilmiyorum...ama...

çoook geçmiş olsun arkadaşım. bu arada kanını damardan mı yoksa parmağından mı almışlardı?

sağol tatlım. senin oğluşundan kan aldılar mı?

Selam Hugocuk,
Oğullarımın aşısı, doğum günü derken ancak girip yazmaya vakit bulabildim. Soruya cevap verilmiş olabilir, daha tüm sayfaları okumadım ama, tekrar olursa kusura bakma.
Bizim aşıların hepsini yaptılar, su çiçeği dahil. Normalde 15. ayda yapılan bir aşı ama, gittiğimiz aile doktorundaki hemşiremiz hepsini yaparız dedi. Eli de çok hafif kadının, bacaklarına yapılan aşıda ikisi de ağladı biraz ama hemen sustular. Sonrasında da fazla ağrı ya da ateş olmadı. Ama zaten ateş olayı 1 -1,5 hafta sonra başlıyormuş. Vücut ancak alışıyormuş verilen mikroplara ve savaşmaya başlayınca da ateş oluyormuş. Bakalım ne olacak.

Bizimkilerin de aynı anda yapıldı aşıları. 2 bacak 1 de koldan. Normalde su çiçeği 15. ayda yaptırılıyor. Sanırım her doktor ayrı birşey söylüyor.

Çok geçmiş olsun kızına Nisane, sanırım sizin hemşirenin eli çok ağırmış. Benim oğlanlar da ağladı biraz bacak aşısı yapılırken ama sonrasında bir ağrıları olmadı.

teşekkürler..evet canım lalus2373 de bu tarifi vermiş..
çok tarif var dediğin gibi..ikinizde bu tarifi verdiğinize göre en iyisi bu ,çok da kafamı karıştırmayım..bunu kullanayım..

Selamlar,
Bu tarif kesinlikle en iyisi. 3 kere yaptım öğrendiğimden beri, hep aynı tat. Genelde eşim şikayetçidir, bir dahakinde aynı tadı tutturamadığım için. Bu tarifte öyle bir sorun yaşamadım hiç. 16 Şubatta oğullarımın yaşgününde gene yaptım, çok güzel oldu.

Doğum günü kutlu olsun Memoşunun, nice güzel yaşgünleri görsün oğluşun, iyi insanlarla karşılaşsın her zaman!

Selamlar,
Uçağa binerken sakız al yanında, devamlı çiğne, basınç farkını atlatmada faydası olur. Çocuğuna da emzik alıyorsa emzik vermeyi dene. Rahatsız olmasın o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…