2012 Şubat Anneleri

Merhaba herkese....daha iyi gibiyim hamd olsun...

Sağol hugocum annemde öyle diyodu şimdi zencefile bal falan ama evde zencefil yok...bal varda...bende sabah sade balla idare ettim akşam papatya çayı rezene çubuş tarçın çayı yaptm içtim 11 de çok uykum geldi kocamı beklemedim valla bayılmışız esadla gelmiş balık kızartmış yemiş gözüm yarı açık duydum ama halim yoktu uyanamadım...ayrı yatınca daha rahat ettim...kas gevşetici ağrı kesici içtim...

Ayrıca hugocum aynı bende senin gibi bir doğum günü planlıyorum inş güzel olur...ben akşam çayın yanına bişeyler yapıcm en sonda pasta keseriz...annemleri çağırıcam sadece..fazla kalabalıkla uğraşamam ben...her yer darma duman oluyo çocuklarla uğraşmak zor...baş edemem...esada bende bi gömlek alyım diyorum kot pantolunu var lwcaıkıkıden almıştık gömleğide varda biraz ince güzel bişey alayım diyorum salı günü bakarım artık kocamda evdeyken...onun dışında ağrıda olanlara sabırlar diliyorum buz gibi oralar bebekleri üşütmeyin sakın...yarın doğum günü olanları ayrıca kutluyorum..nice yaşlarını görün inş...darısı başıma...en son esad doğmuş burda maşallah yani...sona kalan dona kalırmış ...bizde o hesap bekliyoruzz...

Hugocuk ve gingerus umarım yarınki doğum gününüz çok güzel geçer kolay gelsin.

Geçen hafta 1 yaş aşılarını oldu bizimki. Kızamık su çiçeği. 3-4 gün sonra aşı yapbilir demişti doktor. Perşembe hafif yaptı. Diş çürümesini engelleyen bir hap verdi. İki günde bir azıcık suda ezip veriyoruz. Multitabsı bıraktık yeni bir vitamin verdi. Minadex vitamin. Diş için hap zymaflour.

Concealed cnm diş için neden hapa başladınki hepsi çıktımı dişin ayrıca hapın bir zararı olmazmı cnm neden verdi doktor ben ilk defa duydum diş için hap alan bebek...yararlı bişeyse bende sorayım...

dis icin olan hapi dr. Benim kizimada vermisti ama disleri kolay ciksin diye ben pek kullanmadim. Kizimda bende cok hastayiz.gece cok tikandi birden bese kadar oturdu. Benim bogazimda agriyo.acaba onunda agriyomu diyorum belki yarin dra gideriz. Bir yas asilarini olmadi dr yapmaz heralde.

Bu arda hugocuk ve diger arkadasim dogum gunlerinz kutluyrm. Allah hayirli uzun omur versin.

kızlar ,ihtiyacı olan bir yakınıma elektrikli süt sağma makinesi arıyorum , satmak isteyen var mı acaba aranızda?

kızlaarr oğlum dün akşamdan beri yürüyoooorrrrr kızım ise birkaç adım atıp sonrada parmak uçlarıyla devam edip kendini yere bırakıyor :):):):):)

Melittacım tebrik ederim cnm yaşında yürüdü demek ne güzel..kızında yakında volta atar evde...artık ocaktaki tava tencere saplarına bile dikkat ediceksin...Allah yardımcınız olsun cnm...maşallah onlara

Bizim kızlardan bazıları facedede grup kurmuşlar facesi olanları orayada bekleriz bende bugün haberdar oldum..yüzyüze yazışmakta güzelmiş....kkdan vazgeçemem ben o ayrı...

yorgunluktan kaydım gittim
poğaça börek hepsini gündüzden hazırladım bu saate kadarda temizlik yaptım halılar kurumuş serdim çok yoruldum

günaydınn
erkenden kalktık
memoş oğlan gece uyandı durdu

üstten dişinin teki patlamış dün farkettim ısırınca elimi
ama üstten iki dişi daha çıkacak kabarmış

halılar hala hafif nemli ayakları buz gibi olmuş ayakkabı giydirdim çok sinirlendi çok kederlii
hiç sevmiyor ayakkabı hareketlerini kısıtlıyo diyee
oturmuş yere bi karış surat
minik kermit

İlacın prospektüsünde diş çürümelerinin önlenmesinde kullanılır diyor doktorumuz da bu sebeple verdi. Dişlerin hepsinin çıkmasıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. 6 aydan itibaren kullanılabiliyor diyor. Zararı olsa vermezdi heralde. Çevremde de kullananlar var,

Bu arada biz dişlerini sade su ile fırçalıyoruz macunsuz. Florürlü ve florülsüz macunlar var. Hem florüllü macun hem de diş tableti zararlı olabilir. Çünkü tablette florür içeriyor. Biz hiç macun kullanmıyoruz. Bebekler için olan diş macunlarından bahsediyorum.

İyi pazarlarrrr cümletennn...
Esad da gece 02 30 uyandı sabah 5 e kadar uyumadı oynadı zıpladı sanırım diş geliyo yine üstten...zar zor uyuttum..bide kızınca ben,bana karşı gelmeye falan başladı resmen tepki gösteriyo hatta bazen gelip çaktırmadan vuruyor bu beni dahada çok kızdırıyo ama yapacak bişey yok artık büyüyor ve duygularını göstermeye başladı...bu sabah yıkadım onu kahvaltısını yaptı...şimdi göğsümde cebelleşiyor uykusu var halbuki..yükseleni koç ya anası gibi inat ediyoo herşeye bu ara...:97:....bazen sabrım kalmadığını düşünüyorum öyle yoruyorki bi büyüsede rahat etsek ama o zaman dertlerde büyüyormuş....çok yoruyor çookkkk...eşimle konuştum ona doğum gününde pasta yaptıracağız ya resimli yada yazılı olck annemleri çağıracağız cumartesi ama eşim izin alck erken çıkacak inş..babamda işe gitmiyo o gün güzel olck inş..salıda ona gömlek bakacağız....pastanın siparişini verecğzz...görümcemin kızına giderz belki hamile oda hem yeni evli ama hediye ne alsm bilmiyorum..fikri olan varmı ne alabilirim kızlar....

Hugocum iyi yapmışın ayakkabıyla ayakları ıslanır yoksa...hava güzelse halıyı balkona atsaydın...burda yağmur yok ama bulutlu

Kkaya ist Anneler kuzuları ve anne adayları cnm kapalı grup ama msj atarsan eklerler...adesede orda kızlar bayağıdır yoktu burda eskiler bilir..playdohta orda enıse buklee hepsi orda...

Hugo sende bekleniyorsun cnm...

selam kızlar
hafta sonu kayınvalidemlere gittik.onlar merkezde oturuyorlar bize 2 saat uzak mesafedeler..
kızımın doğumgününü birde kendi kutlamak istemişti.bizde kırmadık kalktık gittik.dün tekrar hazırlık yaptık,tekrar mum üfledik,aynı tantana tekrar yaşandı:)))
aslında çok güzeldi ama kızıma inanamadım tam bir canavara dönüştü kimseye gitmek istemedi babası dahil
paçamdan ayrılmadı,herkese bağırdı çığlık çığlığa ağladı durdu,çok uykusu olmasına rağmen gece 12ye kadar uyumadı
bana zehir etti yani hınzır:)))
bugün eve geldik de rahata erdik
buarada bugün doğumgünü olan miniciklere mutlu yıllar diliyorum

maşallah allah güç kuvvet sabır ve kolaylık versin ...bundan sonrası cok daha zor

Melittacım tebrik ederim cnm yaşında yürüdü demek ne güzel..kızında yakında volta atar evde...artık ocaktaki tava tencere saplarına bile dikkat ediceksin...Allah yardımcınız olsun cnm...maşallah onlara

amanın tospağa ayaklanmış

teşekkür ederim kızlar zaten yürüdüğü an ilk iş dışarı kaçmak oldu durdurak bilmiyor beyfendi :):):): tabi deneme yanılma gibi düşme kalma bir yerlere çarpmamız çok sıklıkta çünkü acemi kuş gibi sürekli ayaklrda

kızım da yürüyor ama oğlan kadar aktif değil

sizler nasılsınız arkadaşlar beişler napıyorlar ?

facebooktan konuşulmuş benim face yok.buradan kopmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…