- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.201
dis icin olan hapi dr. Benim kizimada vermisti ama disleri kolay ciksin diye ben pek kullanmadim. Kizimda bende cok hastayiz.gece cok tikandi birden bese kadar oturdu. Benim bogazimda agriyo.acaba onunda agriyomu diyorum belki yarin dra gideriz. Bir yas asilarini olmadi dr yapmaz heralde.
kızlaarr oğlum dün akşamdan beri yürüyoooorrrrr kızım ise birkaç adım atıp sonrada parmak uçlarıyla devam edip kendini yere bırakıyor :):):):):)
ben takip edebilirim faceden grup ismi ne
kızlaarr oğlum dün akşamdan beri yürüyoooorrrrr kızım ise birkaç adım atıp sonrada parmak uçlarıyla devam edip kendini yere bırakıyor :):):):):)
Concealed cnm diş için neden hapa başladınki hepsi çıktımı dişin ayrıca hapın bir zararı olmazmı cnm neden verdi doktor ben ilk defa duydum diş için hap alan bebek...yararlı bişeyse bende sorayım...
maşallahallah güç kuvvet sabır ve kolaylık versin ...bundan sonrası cok daha zor
Melittacım tebrik ederim cnm yaşında yürüdü demek ne güzel..kızında yakında volta atar evde...artık ocaktaki tava tencere saplarına bile dikkat ediceksin...Allah yardımcınız olsun cnm...maşallah onlara
amanın tospağa ayaklanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?