- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.281
Selam kizlar
Dün yaşadigim bir olayi sizinle paylasmak istiyorum. Oturduğum sitede benim oğlumla hemen hemen ayni yaslarda(Biri 2,5 ay digeri 1 ay buyuk) iki erkek cocuğu daha var. Ben oglumu onlarla bir araya getirerek kaynaşmasını bende anneleri ile iki sohbet edip sıkıntımı gidermek istiyorum. Ama benim oglum onların yanina gelince onlara bakıp bakıp aglıyor. hemde ic ceke ceke o cocuklarinda benim ogluma yaptıgı birsey yok sadece yüksek sesle konusuyorlar. bunu benim oglumda yapıyor ama onlarin yanında tırsıp ses cikarmayıp birde ağliyor. Bu durum diger anneleride biraz rahatsiz ediyor gibime geliyor bizi yanlarinda istemiyorlar. Bu olay dun bir zoruma gitti anlatamam. Benim onlara ihtiyacim yok sirf oğlum biraz sosyalleşsin diye aralarina girmeye calişiyorum. Birine anlatmaya ihtiyacim vardi. Beni siz daha iyi anlarsiniz diye buraya yazayim dedim.
aşıları yaptırdık bugün
sağlık ocağı yıkıldı mehmetin sesinden
çünkü daha aşı odasına girmeden başladı bağırmaya
katta iki doktor var ikiside ne oluyo diye muayeneyi bırakıp çıktılar
tam 4 hemşire iki doktor aşı yaptılar
3 aşı oldu koldan yaptılar
su çiçeği aşısıda oldu
boyu 82 cm.
kilosu 11 buçuk çıktı
geçmiş olsun hühocuk. peki kan almadılar mı kan tahlili için?
bu arada aile hekimliği bana ne dedi biliyor musun hemogram için alperenden kan alamayız, siz devlet hastanesine götürün dediler. neden dedim. 5 kişi zor aşı yapıyoruz kanı hiç alamayız dediler:44: yani oğlum artık tescilli bir kuduruk
sen niye üzülüyosun canım boşverseneSelam kizlar
Dün yaşadigim bir olayi sizinle paylasmak istiyorum. Oturduğum sitede benim oğlumla hemen hemen ayni yaslarda(Biri 2,5 ay digeri 1 ay buyuk) iki erkek cocuğu daha var. Ben oglumu onlarla bir araya getirerek kaynaşmasını bende anneleri ile iki sohbet edip sıkıntımı gidermek istiyorum. Ama benim oglum onların yanina gelince onlara bakıp bakıp aglıyor. hemde ic ceke ceke o cocuklarinda benim ogluma yaptıgı birsey yok sadece yüksek sesle konusuyorlar. bunu benim oglumda yapıyor ama onlarin yanında tırsıp ses cikarmayıp birde ağliyor. Bu durum diger anneleride biraz rahatsiz ediyor gibime geliyor bizi yanlarinda istemiyorlar. Bu olay dun bir zoruma gitti anlatamam. Benim onlara ihtiyacim yok sirf oğlum biraz sosyalleşsin diye aralarina girmeye calişiyorum. Birine anlatmaya ihtiyacim vardi. Beni siz daha iyi anlarsiniz diye buraya yazayim dedim.
aşıları yaptırdık bugün
sağlık ocağı yıkıldı mehmetin sesinden
çünkü daha aşı odasına girmeden başladı bağırmaya
katta iki doktor var ikiside ne oluyo diye muayeneyi bırakıp çıktılar
tam 4 hemşire iki doktor aşı yaptılar
3 aşı oldu koldan yaptılar
su çiçeği aşısıda oldu
boyu 82 cm.
kilosu 11 buçuk çıktı
Nisane, merak etme geçici bir dönem bu. 1 yaşından sonra en çok anneye düşkün oluyorlarmış, senin kız yaşgününü yapar yapmaz düşkünleşti sanırımsen niye üzülüyosun canım boşversene
herkes yaptığından utansın
böylelerine de sinir oluyorum
sanki seninki çocuk değil
hugocum çok geçmiş olsun bacaktan yapmadıkları iyi olmuş ki benim kızımın sonunu biliyorsun
zaten o gün bugündür huysuzluğu tavan yaptı
ya sizlerde de öyle mi??
nolur birisi bana öyle desin,bu bi dönem geçecek desin
çünkü kızım artık kendi başına asla oynamıyor.
önceden mesela ben mutfakta yemek yaparken o bi süre çekmece falan kurcalar oyalanırdı
şimdi sürekli paçamdan çekiştirip sanki bi yerden düşmüşçesine ağlıyor
evde adım atamaz oldum
inanın lavaboya gidemiyorum babasına bırakıp
kesinlikle onu bile kabul etmiyor
nasıl bi ağlama haykırma görmelisiniz
sürekli ben ben ben hep beni istiyor
hala aşı korkusu yüzünden mi yapıyor yoksa bu bi dönemmi bilmiyorum
ya da kızımın huyu mu bu(((
umarım geçici bişeydir
nisane emin ol gecici bi donem. su an yaslari geregi anneye zqten cok duskunler ama bunun haricinde benim kizim da 10 ve 11 ay da ozellikle tavan yapmisti bu durum. yaninkucagimdan inmeme bavagima dolanma ama o donem 4 disi birlikte cikardi yavrucuk anlayacagin hakli sebepleri vrmis. sonra birden bi gun o kadar mizmizlnmadi. ha diceksin ki kendi oynuypmu hayir tabiki ama ben odadayken oynuyo en azindn benm cikigimi farketsin direk pesime nerde oldugumu da biliyo lavabonun kapisinda kapiyi tirmaliyo. ama diyecegim o ki. o ay kadar huysuz degil. yurumuede senin dedigin gibi aslinda yuruyebiliyo. ama su an korkuyo galiba
ara tatilde hep beraberdik sonra okul açılınca mecbur bıraktım bakıcıya..offf bilemiyorumki ben evdeyken bakıcı gayet iyi ama ben gidince ne oluyorNisane, merak etme geçici bir dönem bu. 1 yaşından sonra en çok anneye düşkün oluyorlarmış, senin kız yaşgününü yapar yapmaz düşkünleşti sanırımYoğun şekilde kaybetme korkusu yaşıyor demek ki. Uzun bir süre beraber olup sonrasında ayrıldıysan onun şokunu atlatamamıştır henüz. Seni kaybetmeyeceğini gidince geri döneceğini anlatırsan bağımlılığı biraz azalır. Bir de bakıcıya mı bırakıyorsun işteyken? Bakıcının ya da kim bakıyorsa onun davranışlarının, çocukla olan iletişiminin nasıl olduğuna dikkat et uzaktan. Bakıcıyla sorun yaşıyorsa bunu da yansıtıyor olabilir bu davranışıyla.
aynen lavabo kapısında çıldırıyor:))bazen azı dilerinden şüpheleniyorum çünkü aynı huzursuzlukları gecede yapıyor.uyku uyumuyoruz yinenisane emin ol gecici bi donem. su an yaslari geregi anneye zqten cok duskunler ama bunun haricinde benim kizim da 10 ve 11 ay da ozellikle tavan yapmisti bu durum. yaninkucagimdan inmeme bavagima dolanma ama o donem 4 disi birlikte cikardi yavrucuk anlayacagin hakli sebepleri vrmis. sonra birden bi gun o kadar mizmizlnmadi. ha diceksin ki kendi oynuypmu hayir tabiki ama ben odadayken oynuyo en azindn benm cikigimi farketsin direk pesime nerde oldugumu da biliyo lavabonun kapisinda kapiyi tirmaliyo. ama diyecegim o ki. o ay kadar huysuz degil. yurumuede senin dedigin gibi aslinda yuruyebiliyo. ama su an korkuyo galiba
ah playdohcum inan o bağırma isteği buaralar bana da çok sık geliyormerhaba kızlar sayfalar ilerlemiş okumaya fırsatım olmuyor hiç bir zevkim internette sizinle muhabbet ona bile müsade etmiyor bu kız nisane aynı durumdayız ki bizim aşıyla falan bir sıkıntımız olmadı ama bazen camdan çıkıp avazım çıktığı kadar imdattt diye bağırmak geliyor içimden, okadar sıkıyorki sürekli paçamda ve sürekli çığlık atıyor aptal gibi oldum hiçmi durmaz hiçmi birşeyle oyalanmaz bir çocuk temizlik namına hiçbirşeye elimi süremiyorum telefonla bile konuşturmuyor sürekli telefonu almaya çalışıp bağırıyor ne oldu bu kıza anlamadım çok kudurdu son zamanlarda
sabah aşıdan önce fitil verdim ateşi çıkmadı yoksa çıkardı heralde
bende ateş düşürücü vermiştim ama bize hemşire bu aşıların ateşinin hemen olmayacağını 1-1,5 hafta sonra çıkabileceğini söylemişti hugocum
ondan çıkmamıştır büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?