- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #79.301
evet döküntüyü de söyledibize ateş değilde döküntü olabilr dedi
bilenler vardır mutlaka,kızım 3 aylıkken beni emmeyi bıraktı ve ben o gün bugündür kızımı uyutup uyuduktan sonra yataından alıp o şekilde emziriyordum
bu 7 ayına kadar her 2,5 3 saatte bir oluyordu ki bu bende artık bi saplantı gibi olmuş hiçbiryere çıkamaz gidemez olmuştum
7.ayından sonra okulumun açılması sebebiyle günde 2 defaya düşmüştü
doğumgünüyle birlikte hep aklımda artık iyice büyüdü,emzirmek için alırken uykusundan uyanır,beni artık emmez diyordum kiiiii
kızım tam tersi bi hamle ile tekrar bana döndü:)))))))
hala inanamıyorum bu nasıl oldu diye
ben hep onu göğsüme alıp memme memme diye öğetiyordum ama o hemen kaçıyordu
artık gelip kendi istiyor:))çok şükür diyorum:))
kızım bu kadar huysuzluğunun arasında doğumgünüyle beraber böyle de bi hediye vermiş oldu bana:))
:) elbette sende veriyosundur aslinda ben kendim icin dusunmustum bi kac kisiye cvp yazsam bi kacina yazmaya useniyorum. o sebepten lalus dikkatimi cekiyo herkese cok nazik cvp veriyo o yuzden belirtmek istedim. kusme sende cok incesin:)
bizimde yarın var bakalım nasıl geçicek ve burada da su çiçeği aşısı yapılıyor mu ????yarın aşımız var su çiçeğid olacakmı acaba
Buzdolabına ben takvim yaptırdım resimini koyabilirim.
Ben misafirler için değişik çerçeveler alıp içine bizimkinin farklı resimlerini koyup vermiştim.
Çok tatlısın yaa
Selam kizlar
Dün yaşadigim bir olayi sizinle paylasmak istiyorum. Oturduğum sitede benim oğlumla hemen hemen ayni yaslarda(Biri 2,5 ay digeri 1 ay buyuk) iki erkek cocuğu daha var. Ben oglumu onlarla bir araya getirerek kaynaşmasını bende anneleri ile iki sohbet edip sıkıntımı gidermek istiyorum. Ama benim oglum onların yanina gelince onlara bakıp bakıp aglıyor. hemde ic ceke ceke o cocuklarinda benim ogluma yaptıgı birsey yok sadece yüksek sesle konusuyorlar. bunu benim oglumda yapıyor ama onlarin yanında tırsıp ses cikarmayıp birde ağliyor. Bu durum diger anneleride biraz rahatsiz ediyor gibime geliyor bizi yanlarinda istemiyorlar. Bu olay dun bir zoruma gitti anlatamam. Benim onlara ihtiyacim yok sirf oğlum biraz sosyalleşsin diye aralarina girmeye calişiyorum. Birine anlatmaya ihtiyacim vardi. Beni siz daha iyi anlarsiniz diye buraya yazayim dedim.
aşıları yaptırdık bugün
sağlık ocağı yıkıldı mehmetin sesinden
çünkü daha aşı odasına girmeden başladı bağırmaya
katta iki doktor var ikiside ne oluyo diye muayeneyi bırakıp çıktılar
tam 4 hemşire iki doktor aşı yaptılar
3 aşı oldu koldan yaptılar
su çiçeği aşısıda oldu
boyu 82 cm.
kilosu 11 buçuk çıktı
geçmiş olsun hühocuk. peki kan almadılar mı kan tahlili için?
bu arada aile hekimliği bana ne dedi biliyor musun hemogram için alperenden kan alamayız, siz devlet hastanesine götürün dediler. neden dedim. 5 kişi zor aşı yapıyoruz kanı hiç alamayız dediler:44: yani oğlum artık tescilli bir kuduruk
benimolan geçmiş olsun canım
daha geçen gün hastalanmadan atlattı esad bu kışı diyordun
nazar değdirdin çocuğa
melittacım tebrik ederim bebiş yürüyormuş
benim kızımda çoookkkk önce adım atmıştı ama orda kaldı hala 5 6 adım atıp hooopp oturuyor
isteksiz yürümek için hanımefendi
melitta canım oğlun yürüyormuş maşallah kuzuya..kızda yürürse vay senin haline..Allah sana güç kuvvet versin
sen dışarıya tek başına mı çıkartıyorsun kuzucukları? nasıl başediyorsun canım ya...
ayy kıyamam yaa neden üzüldün boşver
bizide istemiyorlar mehmet gelirken herkes birbirine bakıyor
hatta sağlık ocağındaki hemşireler bile eyvah mehmet geliyor diyor
doktorumuz desen kısadan muayene ediyor çoğu kez ölçüm bile yapmıyor herkes tanıyor biliyor bizi
hadi bakalım sizinde doğum gününüz geldiSelam iyi akşamlar hatunlar bebeler inş iyidir hasta olan yoktur inş..bnmkide grip hapşırıyo ama ateşi faln yok çok şükür kuru hapşırıkla burnu akıyo ara ara
nisane kutlarım emsin emebildiği kadar valla....iyi olmuş bırakmadığı........aferin kuzuna...
Hugocum nasılsın komşun uslu duruyormu geçmişe bakamadım çok işim var şuan eve yeni geldik anca yemek yaptm makineyi boşaltıcm şimdi...daha yemek yicm...memo nasıl..
Bana gelince bugüngezdim gezdim gezdim ohhhhh sefam olsun...her salı kocam evde 2 haftadır gezmdim acısını çıkardım bugün..300 tl gitti ama napalım lazım olan herşey alındı içim rahat..oğlumun cumartesi 1 yaş kutlaması var gömlek 2 pantolon ve papyon aldık çok sevimli olck teyzeleri çok..koyarım fotosunu inş...güzel olck...damat gibi yapcm onu...kendimede gömlek badi falan aldım defactoda yazlıklar indirime girmiş...loyadanda iç çamaşırı falan aldm..kocam bişey alamadı zaaarr bizi gezdirmekten ...olsun o her zaman alıyoo ...güzel bi gündü şimdi evdeym bulaşıklar makinada...et koydum kavurma yapıyorum pilav yaptm şekerpare yaptm şelbetini dökücem...güzel bi salı oldu benm için...keyfini çıkardım şansıma havada akşam bozdu bizde gelmiş olduk..oğlumda hava aldı...
Neyse ben kaçar yemeğe döncm yine size.....
Hugocuk
Senin oğluşuna neden öyle davranıyorlar. İyi tepki vermeden durabiliyorsun.
mozp canım yusuf kayranın pastası çok güzel olmuş,ellerine sağlık
nice mutlu senelere inşallah
Günaydın kızlarr 4 ten beri ayaktayım esadın burnu tıkalıydı kalkktım bi fizyosol sıkayım rahat yatar dedim uyanmaz olaydım.hala ayakta ve oynuyor bu saatte benmde sinirlerim iyice yıprandı yatmıyor emmiyor oynuyor...sürekli su içior...deli olcm valla...eşim bile uyandı sesimize...inş yatar...
:97:bazen çocuk yaptığıma bin pişman ediyor...tek kalacak böyle giderse o kesn...
Dicle sağol cnm inş iyi olur yaa azcık gripte bile yordu beni...
günaydın kızlar herkes iyidir inşallah,
ne zamandır işlerimin yoğunluğu , doğumgünü koşturması derken doğru düzgün giremedim foruma unutulmadım inşallah
yusuf kayra 2 gecedir pek uyumuyor dişler geliyo sanırım iyice beyazlamış damakları
diş jeli dışında birşey önerdi eczacımız
tetagil diye bir toz var, dişlere sürünce çok rahatlatıyomuş
kullanan arkadaşlarım var bebişleri için çok memnunlar bende bugün alacağım inşallah
ara tatilde hep beraberdik sonra okul açılınca mecbur bıraktım bakıcıya..offf bilemiyorumki ben evdeyken bakıcı gayet iyi ama ben gidince ne oluyor(
zaten kapıdan çıkarken ben hemen geri gelicem annecim diyerek çıkıyorum ama ne fayda arkama daha çok ağlıyor
aynen lavabo kapısında çıldırıyor:))bazen azı dilerinden şüpheleniyorum çünkü aynı huzursuzlukları gecede yapıyor.uyku uyumuyoruz yine
ah playdohcum inan o bağırma isteği buaralar bana da çok sık geliyor
aynen dediğin gibi bi sepet oyuncak önünde duruyor hiç umrunda değil
telefonla konuşmak imkansız
ama napalım yapacak bişey yok.rabbim büyük dert vermesin
bende de temizlik yemek yalan oldu.mutfağımı bakıcı toplar oldu o derece yani
kaç dişi var??bizde 8 sırada azılar var o yüzden mi acaba
Çok geçmiş olsun Yusuf Kayra'ya, dişlerini sıkıntısız çıkarsın inşallah.günaydın kızlar herkes iyidir inşallah,
ne zamandır işlerimin yoğunluğu , doğumgünü koşturması derken doğru düzgün giremedim foruma unutulmadım inşallah
yusuf kayra 2 gecedir pek uyumuyor dişler geliyo sanırım iyice beyazlamış damakları
diş jeli dışında birşey önerdi eczacımız
tetagil diye bir toz var, dişlere sürünce çok rahatlatıyomuş
kullanan arkadaşlarım var bebişleri için çok memnunlar bende bugün alacağım inşallah
annesi neden böyle söylüyosunonu sana veren rabbim sabrını da verir. ya benim yerimde olsan ne yapardın? hem çalışıyorum, hemde 1 kap yemek bir tas çorba pişirenim yok. daha oğlumu bırakıp kaş aldırmaya geçen hafta yani doğumdan neredeyse 1 yıl sonra gidebildim. benim oğlumda aynı, kesinlikle yanımdan ayrılmaz, elektrik süpürges yaparken bile o da tutar süpürgeyi düşün yani. ama ne yapalım her bebek bir değil bizimkilerde böyle. birgün büyüyecekler ve bu sevimli hallerini çooooooook özleyeceğiz. en azından annen var 5 dk nefes alabiliyosun, düşün akşam işten eve geliyorum daha kapıdan girer girmez kayınvalidem çekip gider,wc ye bile giremem,o üstümle başımda hemen yemek yaparım, alperen paçamdan ayrılmaz, hemde evde çocuğuma kendim bakamamanın azabıyla tepeme çıkartıp şımartırım, ama yinede oğlum sağlıklı diye rabbime şükrediyorum.(her çalışan annede bu psikoloji vardır, tüm gün çalışır ve eve gelince kendini affettirmek istercesine çocuğun etrafında dört döner, ve her çalışan annenin bebeği anneye daha çok eziyet eder)
bence biraz daha sabırlı olmalısın.
bende çok beğendim doğumgünü pastanızı, Rabbim sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin. ee daha neler yapıyorsun arkadaşım?
bu arada bizde arka arkaya diş çıkarıyoruz, şuan 6 dişimiz var. 4 dişimiz geldi gelecek
:)) Hiç rahatlama dönemi yok aslında di mi Playdoh, sadece daha sevimli oluyorlar gittikçe, katlanmak daha zevkli hale geliyor hepsi o. Yoksa bebekken bu kadar yormuyorlardı valla. Şimdi karakterlerini ortaya koyuyorlar, istekleri var, istemediklerini yaptıramıyorsun. Herşey onlar için, ne yapalım böyle geçecek ömür demek ki.gunaydin kizlar benimolan gecmis olsun buyudukce rahatlayacaksin diye kandirmislar bizi valla diyorum o zamnda bu kadar kalkiyoduk simdi birde yaramazlik eklendi ustine :) neyse canim canlari sagolsun napalim ,
mozop sizede iyi gelir ins. bizde cikarmis kadar oluyoruz valla onlarla
nisanecim benim kizin 5 tane disi var suan 6 geldi gelecekti patlamistir belki oda baktirmiyor cadi ama bizimki disten degil yaramazliktan ama sizinki ins.distendir azilar zor cikar diyor herkes bide asilar.. ust uste geldi sakinlesirler insallah
gunaydin kizlar benimolan gecmis olsun buyudukce rahatlayacaksin diye kandirmislar bizi valla diyorum o zamnda bu kadar kalkiyoduk simdi birde yaramazlik eklendi ustine :) neyse canim canlari sagolsun napalim ,
mozop sizede iyi gelir ins. bizde cikarmis kadar oluyoruz valla onlarla
nisanecim benim kizin 5 tane disi var suan 6 geldi gelecekti patlamistir belki oda baktirmiyor cadi ama bizimki disten degil yaramazliktan ama sizinki ins.distendir azilar zor cikar diyor herkes bide asilar.. ust uste geldi sakinlesirler insallah
mozop bu arada pasta ve kurabiyeleriniz cok guzel tebrikederim gercekten hem calis hem bunlarla ugras dopig ignesi falanmi vurduruyorsunuz siz:)) burada cok hamarat hanim var valla ben utaniyorum kendimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?