2012 Şubat Anneleri

Selam iyi akşamlar hatunlar bebeler inş iyidir hasta olan yoktur inş..bnmkide grip hapşırıyo ama ateşi faln yok çok şükür kuru hapşırıkla burnu akıyo ara ara

nisane kutlarım emsin emebildiği kadar valla....iyi olmuş bırakmadığı........aferin kuzuna...

Hugocum nasılsın komşun uslu duruyormu geçmişe bakamadım çok işim var şuan eve yeni geldik anca yemek yaptm makineyi boşaltıcm şimdi...daha yemek yicm...memo nasıl..

Bana gelince bugüngezdim gezdim gezdim ohhhhh sefam olsun...her salı kocam evde 2 haftadır gezmdim acısını çıkardım bugün..300 tl gitti ama napalım lazım olan herşey alındı içim rahat..oğlumun cumartesi 1 yaş kutlaması var gömlek 2 pantolon ve papyon aldık çok sevimli olck teyzeleri çok..koyarım fotosunu inş...güzel olck...damat gibi yapcm onu...kendimede gömlek badi falan aldım defactoda yazlıklar indirime girmiş...loyadanda iç çamaşırı falan aldm..kocam bişey alamadı zaaarr bizi gezdirmekten ...olsun o her zaman alıyoo...güzel bi gündü şimdi evdeym bulaşıklar makinada...et koydum kavurma yapıyorum pilav yaptm şekerpare yaptm şelbetini dökücem...güzel bi salı oldu benm için...keyfini çıkardım şansıma havada akşam bozdu bizde gelmiş olduk..oğlumda hava aldı...

Neyse ben kaçar yemeğe döncm yine size.....

canım bebekler 1 yaşından sonra daha cok emmek istiyolarmış anneye daha cok yakınlık kurmak istiyolarmıs....aç oldugundan emmiyo annesine yakın olmak için..kendini güvende hissetmek için annesi sürekli kendisiyle ilgilensin sevsin diyeymiş....bizimkide aynı şuan ilk doğduğu zamanlardaki gibi sık sık emmek istiyo öyle uzun uzunda degil bi fırt çekip gidiyo yada oynuyo biraz üflüyo falan beni güldürmeye calısıyo...oyuncak olduk resmen yani...

mertinde dişleri cıkıyo....alttan 7. dişi....ama 1 dakka kucagımdan inmiyo hemen ağlıyo....diş acısı cektiğini anlıyorum üzülüyorum ama ...bende cıldırmak üzere geliyorummm.....bir an önce cıksada rahatlasak ikimizde...

:) elbette sende veriyosundur aslinda ben kendim icin dusunmustum bi kac kisiye cvp yazsam bi kacina yazmaya useniyorum. o sebepten lalus dikkatimi cekiyo herkese cok nazik cvp veriyo o yuzden belirtmek istedim. kusme sende cok incesin:)

ben unutulmuşum iki ayda : derrmişim espri yapıyorum kkayaist beni mutlu ediyor paylaşımlar :):) her zaman böyle olalım ve buradan kopmayalım benim başka sitede üyeliğim yok.sizlerde buradan giderseniz kimlerle paylaşımda bulunacağız.

yarın aşımız var su çiçeğid olacakmı acaba
bizimde yarın var bakalım nasıl geçicek ve burada da su çiçeği aşısı yapılıyor mu ????

Buzdolabına ben takvim yaptırdım resimini koyabilirim.

çok güzel bir fikir ama ben yapmadım buralarda da o tür şeyler yok belki merkez de vardır yada internetten sipariş vermek lazım ama burada da kişiler sayılı

Ben misafirler için değişik çerçeveler alıp içine bizimkinin farklı resimlerini koyup vermiştim.

bu da çok güzel ama ben yapmadım bi pasta okadar ve kimse yoktu bizbize idik.

Çok tatlısın yaa

sensin tatlı olan :):)

hiç üzülme benim kızda öyleydi yüksek sesten korkuyor bebekler sanırım oyüzden yeni kişileri sesleri tanıyorlar belki de o yüzden yavaş yavaş olacak annesi üzülme.

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hugocuk a ve sana çok güldüm rabim sizleri de güldürsün :):):):)

teşekkür ederim canım benim darısı senin başına.

amin takatim kalmadı desem yeridir.evet genelde tek eşim evde olduğunda ise eşimle çıkarıyoruz tek çıktığımda zırlarlarsa eve gelene kadar ağlıyorlar yapcak birşey yok.ciğerleri açılır deyip geçiştiriyorum bende :):):) addaaaaa diyen ben değilim ki uslu uslu izliyorlar çevreyi gıkları çıkmıyor çıktyığında da eve kadar öyle gidiyor :):):):)

Hugocuk
Senin oğluşuna neden öyle davranıyorlar. İyi tepki vermeden durabiliyorsun.

Nisane ahhhh nisane....buraya defalarca yazdım sordum sizinkilerde böylemi dedim kiminiz belki umursadı ama cvp yazamadı kiminizde umursamadı yazmadı onu bilmiyorum ama merak etme cnm ben doğdu doğalı esaddan çekiyorum...6 cı ayıyla emekler emeklemez peşime gelmeler wcnin kapısında beklemeler saatlerce ağlamalar taa o zaman başladı..şimdide mesela mutfaktaysam yanımda 10 dak bişeylerle oynar sonra zırıldamaya başlar acıkırsa asla rahatlık vermez çıldırır durmaz..nereye gitsem orda..kkayaistin demesi gibi anlasın odadan çıktığımı hemen arkamda...bazen çıldırck gibi oluyorum boğuluyorum sanki..babasında 10 dak toplasan durmuyo...yürüdü erkenden 9 ayda rahatlarım dedm şimdide yatak odasında olsam orayı dağıtır mutfakta olsm çekmeceleri...ve 6 cı aydn beri bensiz durmaz evde..neden böyle bilmiyorum..annemlerede çıkmasam nefes aldırmıyor..zorla onlara gidiyorum el mahkum..ya dağıtır işimi yaparım yada hep yanında olmam lazm...iş yapamam..nezaman nefes alacağız bende bilmiyorum düşkünlükse bu valla ben bıktım daha fazlasını kaldıramam sanırım..inş yaşıyla artmaz.,,,

hadi bakalım sizinde doğum gününüz geldi
ben aile arası derken epey kalabalık oldu ama çokta iyi oldu
hersene böyle kutlarız inşallah

Hugocuk
Senin oğluşuna neden öyle davranıyorlar. İyi tepki vermeden durabiliyorsun.

neden olacak memoş oğlan çok hareketli yerinde durmuyor artı seside çok gür bağırdımı ortalık yıkılıyor
başka çocuklar yanında çok sakin kalıyor ondan
valla hiç takmıyorum ilerde kendimiz gibi kuduruk birini buluruz inşallah arkadaş

Günaydın kızlarr 4 ten beri ayaktayım esadın burnu tıkalıydı kalkktım bi fizyosol sıkayım rahat yatar dedim uyanmaz olaydım.hala ayakta ve oynuyor bu saatte benmde sinirlerim iyice yıprandı yatmıyor emmiyor oynuyor...sürekli su içior...deli olcm valla...eşim bile uyandı sesimize...inş yatar...
:97:bazen çocuk yaptığıma bin pişman ediyor...tek kalacak böyle giderse o kesn...

Dicle sağol cnm inş iyi olur yaa azcık gripte bile yordu beni...

günaydın kızlar herkes iyidir inşallah,
ne zamandır işlerimin yoğunluğu , doğumgünü koşturması derken doğru düzgün giremedim foruma unutulmadım inşallah
yusuf kayra 2 gecedir pek uyumuyor dişler geliyo sanırım iyice beyazlamış damakları
diş jeli dışında birşey önerdi eczacımız
tetagil diye bir toz var, dişlere sürünce çok rahatlatıyomuş
kullanan arkadaşlarım var bebişleri için çok memnunlar bende bugün alacağım inşallah

annesi neden böyle söylüyosun onu sana veren rabbim sabrını da verir. ya benim yerimde olsan ne yapardın? hem çalışıyorum, hemde 1 kap yemek bir tas çorba pişirenim yok. daha oğlumu bırakıp kaş aldırmaya geçen hafta yani doğumdan neredeyse 1 yıl sonra gidebildim. benim oğlumda aynı, kesinlikle yanımdan ayrılmaz, elektrik süpürges yaparken bile o da tutar süpürgeyi düşün yani. ama ne yapalım her bebek bir değil bizimkilerde böyle. birgün büyüyecekler ve bu sevimli hallerini çooooooook özleyeceğiz. en azından annen var 5 dk nefes alabiliyosun, düşün akşam işten eve geliyorum daha kapıdan girer girmez kayınvalidem çekip gider,wc ye bile giremem,o üstümle başımda hemen yemek yaparım, alperen paçamdan ayrılmaz, hemde evde çocuğuma kendim bakamamanın azabıyla tepeme çıkartıp şımartırım, ama yinede oğlum sağlıklı diye rabbime şükrediyorum.(her çalışan annede bu psikoloji vardır, tüm gün çalışır ve eve gelince kendini affettirmek istercesine çocuğun etrafında dört döner, ve her çalışan annenin bebeği anneye daha çok eziyet eder)
bence biraz daha sabırlı olmalısın.

bende çok beğendim doğumgünü pastanızı, Rabbim sağlıklı mutlu uzun bir ömür nasip etsin. ee daha neler yapıyorsun arkadaşım?

bu arada bizde arka arkaya diş çıkarıyoruz, şuan 6 dişimiz var. 4 dişimiz geldi gelecek

gunaydin kizlar benimolan gecmis olsun buyudukce rahatlayacaksin diye kandirmislar bizi valla diyorum o zamnda bu kadar kalkiyoduk simdi birde yaramazlik eklendi ustine :) neyse canim canlari sagolsun napalim ,
mozop sizede iyi gelir ins. bizde cikarmis kadar oluyoruz valla onlarla
nisanecim benim kizin 5 tane disi var suan 6 geldi gelecekti patlamistir belki oda baktirmiyor cadi ama bizimki disten degil yaramazliktan ama sizinki ins.distendir azilar zor cikar diyor herkes bide asilar.. ust uste geldi sakinlesirler insallah

Nisane, bakıcı senleyken iyiyse sen yokken de iyidir merak etme. Numara yapıyorsa bir yerde mutlaka anlarsın zaten, ki kızın da davranışlarıyla belli eder. Sen kızının davranışlarını izle yeter. Dişlerini umarım en kısa zamanda çıkarır da rahatlarsınız. Bizim de bu aralar diş yüzünden gündüzümüz gecemiz çok kötü geçiyor. Annem gündüz, ben gece, mahvoluyoruz. İkisi de gündüz çok huysuz gece de ağlıyor. Salyaları öyle çok akıyor ki durmadan üstlerini değiştiriyorum.
Ne yapalım geçecek deyip başka şeylerle ilgileniyoruz artık.

Çok geçmiş olsun Yusuf Kayra'ya, dişlerini sıkıntısız çıkarsın inşallah.

mozop bu arada pasta ve kurabiyeleriniz cok guzel tebrikederim gercekten hem calis hem bunlarla ugras dopig ignesi falanmi vurduruyorsunuz siz:)) burada cok hamarat hanim var valla ben utaniyorum kendimden

canım bende çalışan bir anne olarak söylediklerine kesinlikle katılıyorum, ilk başlarda bende çok bunalıyordum çok kızıyordum minicik bebeğe, sonra kendime kızmaya başladım küçücük bebek ne anlar kızmaktan sinirlenmekten, annem kızmış aman uslu olayım demez
üstelik bize muhtaçlar, bu yaşayacaklarımızı göze alarak dünyaya getirdik onları, çok şükür böyle bir evladım var rabbim iyiki nasip etmiş
ama şöylede bir durum var çalışmayan anneler bütün gün bebekle ilgilendikleri için arada bunalmaları normaldir diye düşünüyorum

pastayı beğenmene sevindim, ama bundan sonra uğraşıpta yapmam, ilk doğumgünü diye özenip kurabiye pasta yaptım o kadar emek harcadım, gelen kıro akrabalarım hiç bişey anlamadılar

:)) Hiç rahatlama dönemi yok aslında di mi Playdoh, sadece daha sevimli oluyorlar gittikçe, katlanmak daha zevkli hale geliyor hepsi o. Yoksa bebekken bu kadar yormuyorlardı valla. Şimdi karakterlerini ortaya koyuyorlar, istekleri var, istemediklerini yaptıramıyorsun. Herşey onlar için, ne yapalım böyle geçecek ömür demek ki.

sağol canım inşallah biran önce çıkartır, 7,5aylıkken 2 diş çıkardı başkada diş yok
bende sıkıldım artık niye dişi yok diye ama dr. normal diyo

mozop bu arada pasta ve kurabiyeleriniz cok guzel tebrikederim gercekten hem calis hem bunlarla ugras dopig ignesi falanmi vurduruyorsunuz siz:)) burada cok hamarat hanim var valla ben utaniyorum kendimden

teşekkür ederim :) benim dopingim annem, allah razı olsun o olmasa benim halimde harap olurdu yusuf kayraya baktıkça bende bişeyler yapabiliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…