2012 Şubat Anneleri

canım Jel değil toz bu dediğim. Adı tetagil bende akşam alacağım inşallah
eczacı patlayan şeker gibi olduğunu dişleri çok rahatlattığını Ve bebeklerin de sevdiğin söyledi

çooook tşk ederim canım. artık geceleri çığlık çığlığa bağırarak uyanıyo. elini o diş çıkacak yerlere değdirmeye çalışıyo kuzum

Allah kolaylık versin hugocum, bu 1 yaş aşıları için ben gidemedim eğitimdeydim annem ve eşim götürdü yusuf kayrayı 2 tane koldan yapmışlar ama hangileri bilmiyorum aşı kartınada bakmak gelmedi aklıma ama 2 ay sonra 1 aşı için tekrar çağırmış. bu 2 aşı ateş veya huysuzluk yapmadı. belki 2 ay sonra olacağı aşıda olabilir bu belirtiler bizdede
düşük dozlu bi ağrı kesicin varsa kullanabilirsin, ben çok fena oluyorum başım ağrıyınca hiç dayanamıyorum

bu ara memoşun kaç dişi var hugocum?

4 dişi çıktı canım ama daha geliyor belliki
aşının teki zaturre diğeri kızamık o iki ay sonra dedikleri su çiçeği olması lazım
bizim o aşıyıda yaptılar su çiçeği aşısında olduk 3 aşı koldan yaptılar ortalık yıkıldı
canım kesinlikle şurup içmiyor başka kaşıkla veriyorum nafile nasıl anlıyosa anlıyor
sadece fitil kullanabiliyorum yoksaki minoset şurup çok iyi geliyordu bize

Oh ellerine saglik benim bile canım çekti , yesillikli çorbadan emin değilim ama tavuklu pancarı sever diye düşünüyorum , bi deneyelim bakalım . Cok teşekkür ederiz :)
Dün gece ateşi çıkmıştı bizim miniğin bugun daha iyi ama ballı muzlu Elmalı irmik muhallebisini bitirmedi iştah yok gene.:( Allah'ım diyorum ikinci cocuğum cok yesin cok uyusun... Bunun gibi kuduruk olmasın :)

yeşillikli çorbada güzel oluyor dene

4 dişi çıktı canım ama daha geliyor belliki
aşının teki zaturre diğeri kızamık o iki ay sonra dedikleri su çiçeği olması lazım
bizim o aşıyıda yaptılar su çiçeği aşısında olduk 3 aşı koldan yaptılar ortalık yıkıldı
canım kesinlikle şurup içmiyor başka kaşıkla veriyorum nafile nasıl anlıyosa anlıyor
sadece fitil kullanabiliyorum yoksaki minoset şurup çok iyi geliyordu bize

zor çocuk memoş :)
bizimkide doktoru gördüğü anda yaygarayı koparıyo
ilaç konusundada,önce ilacı vereceğim kaşıkla bir kaç kez su veriyorum, sonra ilacı koyunca su zannedip içiyo :9::1:

Mozp özelden mesj atmış vay efendim inançlı namazında bi insansın niye isyan ediyorsn sana yakıştıramadım diye sanki namaz kılan öfkelenemez kızamaz yada yıpranamaz diye bi kanun var...bir diğeriniz zor hamilelik yaşamış olabilir buna saygım var ama kimse beni neden isyan ediyosun yok biz ailemizden öyle görmedik diye bide ailemden görmüşüm böyle gibi bi cümleyle eleştiremez ki bnm annem benden kat kat sabırlıdır...ki sinirimde öfkemde bi anlıktır onuda zaten o gecki stresimle yazdm ama asılmadığım kalmış ki ben çocuğumu zaten dövmem sadece bağırırım çok tepem atarsa ki bunun için bile kendime kızarm..sdece yıprandığım için keşke yapmasaydım ne zormuş annelik dedm..buda gayet normal bi cümle bana göre..zor olduğunu bilmiyordm dedm bilseydm biraz daha beklerdm..ki bunu kocama bile söylerm ben oda anlayışla karşılar gördüğü için yorgunlğumu.ama bu demek değlki ben oğlumu sevmiyorum istemiyorum dışlıyorum demek değl.ama sizler sanki böyle yazmışım ki sitemler ettini.z...bende fazla konuşmak istemiyorum..burda yazılan 3 5 kelimeyle kimse kimseyi tanıyamaz yaşadıklarını bilemez bence...uzatmak istemiyorum..bi daha sinirliyken yazmayacağım zaten...

Ayaza geçmiş olsn bizde gribiz analı oğullu banada geçti ama oğlum daha iyi...inş çabuk atlatırız..yoksa geceler bitmiyor onlarda yıpranıyor..oğlum geçen burnu tıkalı göğsümde başı dik uyuyakaldı nefes almak için öyle emiyordu ağlattı beni..spreyde zorla sıkıyoruz yoksa sevmiyor..ama geçti burnu hamd olsn...
.
Hugo memo dişmi çıkarıyormuş esadda öyle cnm göğsümü ısıyor sıpa sanırım damakları fena...geçen kasabımızda aldı sevdi dişleri geliyo dedi:53: adam hemen anladı onunda var ya...

zor çocuk memoş :)
bizimkide doktoru gördüğü anda yaygarayı koparıyo
ilaç konusundada,önce ilacı vereceğim kaşıkla bir kaç kez su veriyorum, sonra ilacı koyunca su zannedip içiyo :9::1:

O da iyiymis, Benimki hayatta tutmaz ağzında çıkartır bilmediği bişeyse, siringayla zorla ve de boğusarak şurup veriyorum.

biliyomusunuz benim kizimda sizinkiler gibi dr.dan korkuyo agliyodu. gecen acile gittik dr. kadindi ve onlugu yoktu hic korkmadi ondan :)

çok zekiler maşallah unutmuyo hatırlıyolar :nazar: ama bu da iyiymiş bi dahaki gitmemizde kayradan önce girip doktora önlüğünü çıkarttırayım bende :1:

O da iyiymis, Benimki hayatta tutmaz ağzında çıkartır bilmediği bişeyse, siringayla zorla ve de boğusarak şurup veriyorum.

ne yapacakları belli olmuyo, bizimki bazen çorbayı bile eliyle çıkarmaya çalışıyo ağzından :1:

yemek yerken miniscule'yi yakalarsak sessiz sakin yediriyoruz, denk gelmezsek bir sürü oyun buluyoruz yesin diye

memo huysuz mızlanıp bağırırp duruyo hiç rahat vermiyor zor yaptım aşureyi
pancar çorbasını çok sevdi 1 koca kase içti ekmekte doğramıştım içine
sonra mızlandı yine bikaç tane susamlı çubuk verdim yedi yine mız mız mız
kefirde içti mamada
hala mız mız
açlıktan bayılacaktım o kadar üzerime geliyorki mutfakta kıpırdayamıyorum
izmir köfte yapmıştım iki köftesinden üç papatesten koydum yiyordum geldi 2 köfte ve patatesleride yedi :53:
bugün çok yedi hala versem yiyecek :53:
100 ml kefirde içti hala aranıyo :53:
acaba kahvaltı yapmadı ondanmıki veya ben çok az ekmek veriyorum bir lokma filan doğruyorum çorbalarına ondanmıki :53:

kefirde içti mamada
hala mız mız
izmir köfte yapmıştım iki köftesinden üç papatesten koydum yiyordum geldi 2 köfte ve patatesleride yedi :53:
acaba kahvaltı yapmadı ondanmıki veya ben çok az ekmek veriyorum bir lokma filan doğruyorum çorbalarına ondanmıki :53:

Ay maşallahh oğluna, ne güzel yiyor ya, yiyen çocuklara bayılıyorummm, hele gelip yemek istemeleri yok mu, ömre bedel!

kefirde içti mamada
hala mız mız

hugocuk yazma böyle şeyler valla kıskanıyorum,nazarım değer diye de korkuyorumm,maşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:
Biz peşinde koşuyoruz 1 lokma verebilmek için

doktoruda değiştireceğim memonun huysuzluğundan kadın doktor çekiniyo hiç muayene etmek ölçüm yapmak istemiyor anlıyorum
kadın bizi görünce korkuyo sanki
eşimede dedim ama yok öyle bişey yanlış anlıyosun dedi ama ölçüm yapmıyo unutuyo ben hatırlatınca aaa unutmuşum diyo
kulaklarında bişey varmı diyorum aa dur bakim unutmuşum diyo
herşeyi hatırlatmam gerekiyor
son bir doktor kaldı üniversite hastanesinde çalışıyo mehmet orda doğdu o bakmıştı
uzaktı gidemiyorduk ama şimdi çarşıda yer açmış hastane ordaymış son orası kaldı
zaten az büyüsün okula başlamadan spora başlatıcam aksilik çıkmazsa enerjisini boşaltsın
dövüş sporlarına gitsin :1: kırar döker rahatlar belki :1:
yoksa ben erkenden mefta olacağım
bugün nasıl bayılmadım hala ayaktayım inanamıyorum sabah beri bir lokma ağzıma atacak fırsat dahi vermedi çorbasıymış yemeğiymiş o uyurken onları yaptım zaten uyanıncada nefes aldırmadı
ağrı kesici aldım tuhaf görüyorum sarhoş gibi
yazık annemde başedemedi sürekli yardıma çağırdı eşimi beni
birde don indirmeyi öğrenmiş bianda insana yapışıp donunu indiriyor yere kadar herkese bunu yapıyor

doktoruda değiştireceğim memonun huysuzluğundan kadın doktor çekiniyo hiç muayene etmek ölçüm yapmak istemiyor anlıyorum
eşimede dedim ama yok öyle bişey yanlış anlıyosun dedi ama ölçüm yapmıyo unutuyo ben hatırlatınca aaa unutmuşum diyo
son bir doktor kaldı üniversite hastanesinde çalışıyo mehmet orda doğdu o bakmıştı
uzaktı gidemiyorduk ama şimdi çarşıda yer açmış hastane ordaymış son orası kaldı
zaten az büyüsün okula başlamadan spora başlatıcam aksilik çıkmazsa enerjisini boşaltsın
bugün nasıl bayılmadım hala ayaktayım inanamıyorum sabah beri bir lokma ağzıma atacak fırsat dahi vermedi çorbasıymış yemeğiymiş o uyurken onları yaptım zaten uyanıncada nefes aldırmadı
birde don indirmeyi öğrenmiş bianda insana yapışıp donunu indiriyor yere kadar herkese bunu yapıyor

:1::1::1::1: don indiriyo demek :1::1::1: kova erkekleri böyle oluyo hugocum :9::9:

Doktor konusunda ben de dertliyim.
Bizim buralarda çok meşhur,adı duyulmuş bi doktora götürüyorum Ayaz'ı,diğer dr.lara göre fiyatı da yüksek,özel muayenehanesi var.
Çok kalabalık oluyor,randevu vermiyor,gidip bekliyorsun sıranı.
Uzun bir bekleyişten sonra sıra geliyo,hızlı hızlı ölçüyo biçiyo,ben çocuğu giydirirken o bana bişeyler anlatıyo,reçeteyi yazıyo hadi güle güle.Öyle panik olunca ben de soracağım herşeyi unutuyorum.Ya da ben giydirirken o sırada diğer odaya gidip başka çocuk muayene ediyor.Kalabalık olunca yetiştirmek için hızlı hızlı bakıyor,aslında çok iyi bi dr. ama bu sebepten dolayı gitmek istemiyorum artık.

Don indirmeye de çok güldüm ya :1::1::1::1:

Back
X