- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #79.461
CanımmmmmBenim oğlumda yürüyor,hem de hiç oturmuyor hep ayakta,arada poposunun üstüne düşüyor o zaman popo yer görüyor sadece![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CanımmmmmBenim oğlumda yürüyor,hem de hiç oturmuyor hep ayakta,arada poposunun üstüne düşüyor o zaman popo yer görüyor sadece![]()
Ay ne alem çocuk yaaa, senin veledin maceralarını not al bence, bir gün kitap yazarsın, komik oğlan .doktoruda değiştireceğim memonun huysuzluğundan kadın doktor çekiniyo hiç muayene etmek ölçüm yapmak istemiyor anlıyorum
kadın bizi görünce korkuyo sanki
eşimede dedim ama yok öyle bişey yanlış anlıyosun dedi ama ölçüm yapmıyo unutuyo ben hatırlatınca aaa unutmuşum diyo
kulaklarında bişey varmı diyorum aa dur bakim unutmuşum diyo
herşeyi hatırlatmam gerekiyor
son bir doktor kaldı üniversite hastanesinde çalışıyo mehmet orda doğdu o bakmıştı
uzaktı gidemiyorduk ama şimdi çarşıda yer açmış hastane ordaymış son orası kaldı
zaten az büyüsün okula başlamadan spora başlatıcam aksilik çıkmazsa enerjisini boşaltsın
dövüş sporlarına gitsinkırar döker rahatlar belki
![]()
yoksa ben erkenden mefta olacağım
bugün nasıl bayılmadım hala ayaktayım inanamıyorum sabah beri bir lokma ağzıma atacak fırsat dahi vermedi çorbasıymış yemeğiymiş o uyurken onları yaptım zaten uyanıncada nefes aldırmadı
ağrı kesici aldım tuhaf görüyorum sarhoş gibi
yazık annemde başedemedi sürekli yardıma çağırdı eşimi beni
birde don indirmeyi öğrenmiş bianda insana yapışıp donunu indiriyor yere kadar herkese bunu yapıyor
Canımmmmm, hayırlı uğurlu olsun.
Bizimkilerle biraz uğraşsak yürüyecekler ama hiçç acelemiz yok valla:)
don indiriyo demek
kova erkekleri böyle oluyo hugocum
![]()
Koptum don olayınabenimki de dogum gunüne gelen kizlarin eteklerine yapıştı , kova erkeklerinde var bi durumlar hadi hayırlısı :)
Ha bi de sarışın seviyo))
Doktor konusunda ben de dertliyim.
Bizim buralarda çok meşhur,adı duyulmuş bi doktora götürüyorum Ayaz'ı,diğer dr.lara göre fiyatı da yüksek,özel muayenehanesi var.
Çok kalabalık oluyor,randevu vermiyor,gidip bekliyorsun sıranı.
Uzun bir bekleyişten sonra sıra geliyo,hızlı hızlı ölçüyo biçiyo,ben çocuğu giydirirken o bana bişeyler anlatıyo,reçeteyi yazıyo hadi güle güle.Öyle panik olunca ben de soracağım herşeyi unutuyorum.Ya da ben giydirirken o sırada diğer odaya gidip başka çocuk muayene ediyor.Kalabalık olunca yetiştirmek için hızlı hızlı bakıyor,aslında çok iyi bi dr. ama bu sebepten dolayı gitmek istemiyorum artık.
Don indirmeye de çok güldüm ya![]()
Selam millet, beyboşlara hala patikli alt giydiriyor musunuz?
Melitta tebrik ederim cnm oda kardeşini yanlız bırakmadı demekki..ama işin artık daha zor...Allah yardm etsin inş..
ben 4 aydır peşindeym banyoda bile arkamda sıpa...ama yaza epey yürür dışarda rahat rahat inş..
Hugo valla sabır işte bu anlarda çok zor bişey..ne yapacağını bilmiyor insan.bakıyosn bi derdi yok ama ağlıyo yanında...ama bu bir dönem atlatırız inş..bide 2 yaş sendromumu ne varmış onasıl bişey göreceğiz...
Benm oğluşumda bu ara reklamlara sardı hiç bakmazdı tvye şimdi reklam çıkınca emmeyi bile bırakıyor en son ramazanda bi dönem öyle olmuştu inş yine bırakır kendi kendine...etkilenmesindn endişe ediyorum bazn reklamda kanal değişiyorum dalıyo diye..reklam yoksa bakmıyor çünkü..
Neyse iyi geceler ben kaçar...eşim gelir şimdi.esadda yatacak altını alacağım...görüşürüz inş.....
alperen bizim 3. bebeğimiz. 1 dış gebelik ve 1 düşükten sonra oğlumuzu kucağımıza aldıkRabbime şükürler olsun. ve oğlumu kucağıma alabilmek için her gün karnımdan iğne yaptım tam 270 tane. ve diğer kullandıklarımı yazmak istemiyorum(vajinal jeller gibi) her gün her gece her an bir daha bebeğimizi kaybetmeyelim diye dua ettik. şimdi düşünüyorum da asla isyan edemem. ya Rabbim bu çocuk sana ağır geldi der de elimden alırsa diye ödüp kopar. ben zaten melek olduğumu iddaa etmiyorum, burada herkes uykusuz kaldığını, çok yorulduğunu, bebeğinin yaramazlıklarını anlattı bende buna dahilim, hiç kimseyi eleştirmedim SEN HARİÇ.çünkü senin yazdıkların canımı yaktı, sinirlerimi bozdu, beni üzdü, BENİ ÜZDÜN.(doğurduğuma pişman oldum gibi mesela) sanane diyemezsin çünkü sen yazdın ve bana yorum yapma hakkı verdin. yinede seni son derece tatlı bir dille eleştirdim. çünkü baktım arkadaşım herşeye söylenir isyan eder olmuş, seni uyarmak boynumun borcu diye düşündüm. benim çevremde sokakta yolda hiç kimse benim yanımda çocuğunu dövemez, olay çıkartırım çünkü. çocuklara kıyamam hiç, dayanamam. zaten doğru olanda bu. tüm yaramazlıkları yeni bir şeyler öğrenmek için. gelişmek kendini geliştirmek büyümek için.
bu arada ortalıkta senin muhabbetin dönmüyor emin ol, dünyada senden ve senin sorunlarından çok daha mühim şeyler var çünkü.
günaydın sinemcim, sana sadece boşver diyorum arkadaşım,
iyi gün dostu isteyen her yazdığını desteklememi isteyen benle hiç konuşmasın zaten umrumda bile değil, ama dediğin gibi benide en çok üzen "keşke yapmasaydım" cümlesiydi,ben burdan bile yazmadım ilk önce özelden gönderdim tatlı bir dille diyeceklerimi, neyse daha fazlada uzatmayacam, bu da benim bu konuyla ilgili yazdığım son şeydir...
oh maşallah. yaza ellerini tutup rahat rahat gezdiririz heralde
![]()
ya inşallah canım, bende çok hevesleniyorum beraber elinden tutup parka gitmeye gezmeye, nasip olursa yaza olur inşallah![]()
canım bizim doktorumuz "bir bebek eğer 16 ayını doldurduysa ve hala 1 dişi bile yoksa o zaman endişeleniriz dedi. yani bizimkiler çoooook normal.
Günaydın arkadaşlar,
Ayaz da şifayı kaptı sonunda![]()
Öksürüyo ,hafif ateşi var.Şuruplarını verdik inşallah çabuk atlatır.
Bugün aşıya götürcektik ama hasta olunca kaldı.Artık haftaiçi götürürüz napalım.
Ben de iyileşsem biran önce,evdeyken sürekli bana gelmek istiyo alamıyorum kucağıma,içim gidiyor![]()
bu arada pazar günü kahvaltı satın aldım çok güzel bir mekandan, %50 indirim vardı. oğlumuzu alıp gidicez, çok mutlu olacakmama sandalyesine oturur önce güzelce kahvaltısını yaptırırım sonra çocuk oyun alanı var oraya götürürüm hem hava olur yavrum. bütün hafta evde. ama her hafta sonu iyice bir gezer
mozp sen nerede yaşıyordun? unuttum![]()
istanbuldayım canım ben :)
dışarı yemek yemeye çıktığımızda benim oğlumda çok mutlu oluyo, kalabalığı curcunayı seyretmek hoşuna gidiyo
istanbul mu?keşke izmirde olsaydın...
bende diyetisyeni bırakınca verdiğim kiloları tekrar almaya başladım,havalara girdim nasıl olsa istediğim zaman kilo veririm diye
en kısa zamanda tekrar başlamam lazım
senide tebrik ederim, haftada 1 kilo gayet güzel
mehmet diş çıkartıyo ama çok huysuz hele bu sabah 9 gibi kalktı mama içti devamlı ağladı tam 1 saat naptımsa susmadı başım ağrıyo şuanda onun sesinden o dereceydi
sonra fitil verdim uyuttum uykuya dalarken devamlı korkar gibi ağlayacak oluyo sonra susuyo
aşıdan sonra oldu aşıda çok korkmuştu şimdi bugünde aynısı oldu
aşıdanmı yoksa diştenmi yoksa herikisimi anlamadım ama huysuz sıkıntısı var ne zmana nasıl geçecek bilmiyorum napıcam onuda bilmiyrum çok başım ağrıyor
birde deli gibi dün akşam eşime aşure yapmaya söz verdim tğm malzemeleri ıslattım akşamdan nerden bilirdim mehmetin bugün çok huysuz olacağını
birde aşureyle uğraşıyorum şimdi
yok canım hiç fırsat bulamadım çıktığımdada eczane kapalı oluyo, ama şubede 2 arkadaşım var bebeklerine kullanıyolar çok memnunlar
birde akrabamız var eczanede kalfa o da tavsiye etti sorunca bi türlü alamadım![]()
istanbul avrupa yakasi mi bende ist. dayim. bu arada herkese gunaydin, tunaydin neyse iste :)
face te baya yogun sinemaksungur ve mozp sizde yoksunuz degilmi.
kafam karisiyo ikisini birden takip ederken :)
Mozp özelden mesj atmış vay efendim inançlı namazında bi insansın niye isyan ediyorsn sana yakıştıramadım diye sanki namaz kılan öfkelenemez kızamaz yada yıpranamaz diye bi kanun var...bir diğeriniz zor hamilelik yaşamış olabilir buna saygım var ama kimse beni neden isyan ediyosun yok biz ailemizden öyle görmedik diye bide ailemden görmüşüm böyle gibi bi cümleyle eleştiremez ki bnm annem benden kat kat sabırlıdır...ki sinirimde öfkemde bi anlıktır onuda zaten o gecki stresimle yazdm ama asılmadığım kalmış ki ben çocuğumu zaten dövmem sadece bağırırım çok tepem atarsa ki bunun için bile kendime kızarm..sdece yıprandığım için keşke yapmasaydım ne zormuş annelik dedm..buda gayet normal bi cümle bana göre..zor olduğunu bilmiyordm dedm bilseydm biraz daha beklerdm..ki bunu kocama bile söylerm ben oda anlayışla karşılar gördüğü için yorgunlğumu.ama bu demek değlki ben oğlumu sevmiyorum istemiyorum dışlıyorum demek değl.ama sizler sanki böyle yazmışım ki sitemler ettini.z...bende fazla konuşmak istemiyorum..burda yazılan 3 5 kelimeyle kimse kimseyi tanıyamaz yaşadıklarını bilemez bence...uzatmak istemiyorum..bi daha sinirliyken yazmayacağım zaten...
Amann da amannn, hayırlı uğurlu olsun taytayları :) :)) Çok güzel bir şey olmalı. Herşeye sıfırdan başlıyoruz hepimiz çocuklarımızla![]()
hugocuk yazma böyle şeyler valla kıskanıyorum,nazarım değer diye de korkuyorumm,maşallahhhhh
Biz peşinde koşuyoruz 1 lokma verebilmek için
Benim oğlumda yürüyor,hem de hiç oturmuyor hep ayakta,arada poposunun üstüne düşüyor o zaman popo yer görüyor sadece![]()
Canımmmmm, hayırlı uğurlu olsun.
Bizimkilerle biraz uğraşsak yürüyecekler ama hiçç acelemiz yok valla:)
salata yapınca suyuna ekmek banıp veriyorum çok seviyor
salata malzemelerini yıkarken sirkede döküyorum diye içim rahat veriyorum ama ne zaman salata verilmeli hiç bilmiyorum
Selam millet, beyboşlara hala patikli alt giydiriyor musunuz?
ben kızıma doğum günü için tütü yaptım
kız bebişi olanlar mutlaka yapın hem kolay hem çok şirin duruyo
teşekkür ederim :):):) hiç durmuyoprlar şimdi hınzırlık peşindeler yaa :):):):) ama kızım oğluma göre geç yürüse de hiç oturmak bilmiyor ve emin adımlar atıyor oğlum ise hızlı hızlı yürüyor sonunda düşüyor :):):) bugün ve dün akşam elinden tuttum kızımın mama yapmaya gittik mutfağa oğlum uyuyordu :):):)
hamdolsun ne mutlu rabbim sizlere bağışlasın.bende diyorum ki güzel rabbim beni anneliğe layık görmüş iki evlat birden vermiş neden üzüleyim ki .inan o kadar çok yoruluyorum ki ve bi sürü sağlık sorunlarım var çıldıracak gibi oluyorum hemen aklıma çocuk düşünmediğim zamanlar geliyor monoton tatsız.şimdi evimde iki neşe birden var.birde bebeklerim sürpriz bebekler.şimdi ise keşke evlendiğim an gebe kalsaydım niye bekledim ki iki yıl diyorum.
hiçbirşey anlamadım.ben yokken bir tartışma mı oldu ????? :44:
evet ayakakbı alcam kuzucuklarıma yavaş yavaş gezdiricem parka görütürcem atsınlar enerjilerini kuzucuklarım ama daha da yorucu oluyor ya her bir yere saldırıyorlar.birine dur derken diğeri kaçıyor biryerlere saldırıyor hem gülüyorum hem yoruluyorum komik bir görüntü çıkıyor ortaya :):):)
bende o günleri rabbim nasip ederse inşallah bende tutup elerinden eşimle parka gideceğim günleri bekliyorum popolarında bezleriyle bi o yana bi bu yana yürüdüklerini görmek çığlık çığlığa.şimdi bile ikiz arabasıyla gezmeye çıkarken çığlık çığlılalar.
evet normal benim oğlumun bir buçuk ay oldu sadece iki dişi çıktı şimdi üst dişleri patlamış ben farketmedim bile :):):) ama kızımın 8 dişi var.hala da geliyor dişleri sanırım rahatsız ediyor yavrumu huysuz bu aralar
geçmiş olsun hasta iken aşı yapmıyorlar.inşallah bir an önce atlatır kuzucuk.duş ta aldır rahatlatır.
oooohh ne güzel sen yap dışarılarda kahvaltını.biz daha özellikle çıkıp kahvaltı edemedik.brunch var hafta sonları uykusuzluktan kolumu kaldıramıyorum birde iki çocukla herhalde gazino da ortalık karışırdı :):):):)
ama denemekte yarar var ya neden olmasın bak eşimle bi konyşayım bakalım ne dicek ?
benimkiler de öyle dışarı çıktıklarında etrafı izliyorlar çok seviyorlar :):):)
ben ,izmirliyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm :):):) sen neredensin ?
o kiloları bana verin benim çok ihtiyacım var ben memlekete gittim iki kg falan aldım şu anda 49 kgyim.
aşureyi çok severim bebeklere de çok faydalı her bakımdan zengin.memo da yesin afiyetle :):)
sen nasılsın hugocuk sohbet edemedik geldiğimden beri.belin nasıl?
nedir o eğer işime yarayacak birşey de bende ismini bilmek isterim.diş içinse dentinox jel iyi geliyor.
benim face falan yok birtek buraya üyeyim.buradan kopmayınız :):):) güzel paylaşımlarda bulunuyoruz :):):)
noldu arkadaşlar neden gerildiniz ???konuyu anlamadım ama bazen yorgun ve haasta olduğumuzda biraz daha mı bekleseydim diyebiliyoruz ki çoğu bayandan da duyuyorum.önemli olan bence çocuğu isteyipte başı boş bırakan annelere kızıyorum ve çok görüyorum.çocuğu doğurmuş bebeğinin her hareketinde üfleyen püfleyen çocuğunun hareketini kısıtlayan.
birde bana da deemzler miydi ikiz mi allah yardım etsin.çıldırıyordum.hemen soruyordum siz isteyerek mi yaptınız çocuğunuzu ? evet diyorlardı.
teşekkür ederim teyzesi :):):):)
benimkiler herşeyi yiyorlar artık.
benim oğlan öyle :):):)
teşekkür ederim :):):): bi yerde herşeyi zamanında yaşamaları daha iyi.hiç acele etmeyin bence de :):):)
bende ekmek bandırıyorum salata nın içindeki domates veriyorum.turp veriyorum ellerine birde taze soğan sapı veriyorum çok güzel yiyorlar.doğal antibiyotik.
benimkiler artık olmuyor o yüzden giydirmiyorum birde buralar çok soğuk değil.çorap yeterli oluyor.
tütü nedir ?
Kesinlikle çapkın oluyor bu kovalar. Bugün oğullarımdan birini hastaneye götürdük. Doktorun yardımcısı güzel bir kız, önce ona bir nazar boncuğu verdi, hatta kız bunu kucaklamayınca ağladı, oğlum dedim daha çok hayal kırıklığı yaşayacaksın, dur bakalımbenim sıpada beni babasını öpmez, ama bütün kız kuzenlerimi ve yiğenlerimi öper, kovalara çapkın olur derlerdi doğruymuş![]()
Hugocuk faturan ne kadar geldi ki?en sonunda ihmalkarlık etmeyip termostat taktırdık vede fatıra kabarık geldiğinden
23 buçukta duruyor iyi oldu çok ısındı soğudu derdi kalmadı
Biz çok uzun süre önce bıraktık, ayakları, bacakları rahat değildi. Patikliler küçük geliyordu, büyük bedenleri var mıydı bakmadım ama, sanırım 9. aydan sonra hiç giydirmedim.Selam millet, beyboşlara hala patikli alt giydiriyor musunuz?