- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.741
bencede gayet sevimli... ama yan yatak korumaları yok yeni doğana uygun olmaya bilir, tabi nasıl bir yatak kullanacağınada bağlı... yatak aldınmı?
Ben bakıcı ıstıyorum aslında, aksam evıme geldıgımde bebegımı evımde gormek ısterım.
Fakat esım, her bakıcıya da guvenmıyor, guvense dahı oyle bır bakıcı ıstıyor kı!
Bır kere yabancı dıl bılmesını sart kosuyor, eger bakıcı olacaksa yabancı dıl bılsınmıs kı bebıs daha mınıcıkken ogrensınmıs bır dıl.
Hatta Turk bıle ıstemıyor, sırf mecbur kalalım, ıngılızce konusalım dıye.
Ee ben boyle bakıcıyı nerden bulayım?
Bulsam kazandıgım para ona gıder, ne anladım ben bu ısten.
Bence cok guzel ve her ıkı cınsıyet ıcınde uygun.
Bu forumdakı hamıle bayanlar ne kadar da acelecı yahu!
Ben ıkı parca esya aldım, sımdı beklemedeyım.
Cınsıyetını ogrenene kadar sabredecegım ınsallah.
Ya kızlar bişey sorcam. Bu burun kemiği ölçümü olayı nedir sizin ölçtülermi? Ben ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım.
Adamın dediklerindende hiç bişey anlamadım mır mır bişeyler geveledi durdu. Şimdi içime dert oldu acaba
ölçmüşmüdür?
bana doktor sadece burun kemiği oluşmuş gayet normal herşey dedi bi ölçüm filan söyemedi.
Eeeee ama bana hiç bişey söylemedi. Söylemesi gerekmezmiydi.
Hayır doktorlar ters bir durum olmadığı sürece pek bilgilendirmiyorlar, geneli böyle.Sorarsan söyler diye tahmin ediyorum.Bana da normal demekten başka birşey söylemedi.
saol güzelim, sen nasılsın?merhaba nasılsın ?
Sağol tatlım darısı başına inşallah.
Evet tüm sülale kız bekliyor.Ben hiç hissetmiyorum tahminde bile bulunamıyorum
Tatlım iyi diyelim iyi olalım insallah... icimdekileri bir kutuya koymaya calistim.. tabii bol bol dısarı kacıyor..Canım bugün nasılsın?
Merhaba canım.
Nasılsın?
Kızlar az önce hem randevu aldım, hem de doktorumla konuştum.
CRL boyu meselesini söyledim.Doktora sordum filan demedim, direkt kendim biliyormuşum da aklıma takılmış gibi sordum.
Hımmmm evet sınırdaymış, peki ultrason haftasını ne belirledi? diye sordu. 11+2 olduğunu söyledim (geçen Salı için)
Haftası kurtarıyormuş ama boy sınırda sen bir sonucu al gel, bir yorumlayalım onu, eğer içimize sinmezse yenilenmesini isteyebilirim dedi.
Çünkü bebek biraz başını önüne eğse, boyu ufak çıkar dedi.
Gerçekten de bebek kıpır kıpırdı, e testi yapan yer de devlet hastanesi uzun uzun yatmasını beklememiş olabilir. Ekran da bana çevrili değildi, bi de korkumdan bakamadım.
Bu kez özelde de yaptırabilirim, sorun değil, Zeynep Kamille uğraşmayalım isterseniz dedim. Tamam sonucunu al gel bakalım afaki konuşmayalım dedi.
Bu bile beni rahatlattı, sallamasyon konuşmadı en azından.
Progestanı da 1x3 içiyordum, cumartesi günü 1x2ye düşürmüştü, bugün de 1x1 almamı istedi.
Keseceğiz yavaştan dedi.
bende de var seker o akontıdan, ama kokusuz ve kasıntısızsa bir sorun yok galiba...:26:ya bende hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar çok şükür ama dediğin beyaz akıntıdan çok geliyo. o olunca da bi sorun mu olmuş oluyomuş?
Arkadaşlar sizlere birşey sorcağım..
Normalde bizim burdaki özdilekte büyük indirimler var ve bir süreliğine bende bebeğime nevresim takımı alayım dedim cinsiyetini bilmediğim için her iki cinsiyetede uygun birşey alayım dedim ve bu linkteki nevresim takımını beğendim ama eşim bu kız işi dedi erkek olursa bunu kullandırmam dedi sizcede kız için mi ?
Özdilek Happy Days Bebek Nevresim Takımı GittiGidiyor.com'da #38077675
ölcmüstür tatlım, birsey olsa söylerlerdi merak etme...Ya kızlar bişey sorcam. Bu burun kemiği ölçümü olayı nedir sizin ölçtülermi? Ben ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım.
Adamın dediklerindende hiç bişey anlamadım mır mır bişeyler geveledi durdu. Şimdi içime dert oldu acaba
ölçmüşmüdür?
saol güzelim, sen nasılsın?merhaba nasılsın ?
Sağol tatlım darısı başına inşallah.
Evet tüm sülale kız bekliyor.Ben hiç hissetmiyorum tahminde bile bulunamıyorum
Tatlım iyi diyelim iyi olalım insallah... icimdekileri bir kutuya koymaya calistim.. tabii bol bol dısarı kacıyor..Canım bugün nasılsın?
Merhaba canım.
Nasılsın?
Kızlar az önce hem randevu aldım, hem de doktorumla konuştum.
CRL boyu meselesini söyledim.Doktora sordum filan demedim, direkt kendim biliyormuşum da aklıma takılmış gibi sordum.
Hımmmm evet sınırdaymış, peki ultrason haftasını ne belirledi? diye sordu. 11+2 olduğunu söyledim (geçen Salı için)
Haftası kurtarıyormuş ama boy sınırda sen bir sonucu al gel, bir yorumlayalım onu, eğer içimize sinmezse yenilenmesini isteyebilirim dedi.
Çünkü bebek biraz başını önüne eğse, boyu ufak çıkar dedi.
Gerçekten de bebek kıpır kıpırdı, e testi yapan yer de devlet hastanesi uzun uzun yatmasını beklememiş olabilir. Ekran da bana çevrili değildi, bi de korkumdan bakamadım.
Bu kez özelde de yaptırabilirim, sorun değil, Zeynep Kamille uğraşmayalım isterseniz dedim. Tamam sonucunu al gel bakalım afaki konuşmayalım dedi.
Bu bile beni rahatlattı, sallamasyon konuşmadı en azından.
Progestanı da 1x3 içiyordum, cumartesi günü 1x2ye düşürmüştü, bugün de 1x1 almamı istedi.
Keseceğiz yavaştan dedi.
bende de var seker o akontıdan, ama kokusuz ve kasıntısızsa bir sorun yok galiba...:26:ya bende hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar çok şükür ama dediğin beyaz akıntıdan çok geliyo. o olunca da bi sorun mu olmuş oluyomuş?
Arkadaşlar sizlere birşey sorcağım..
Normalde bizim burdaki özdilekte büyük indirimler var ve bir süreliğine bende bebeğime nevresim takımı alayım dedim cinsiyetini bilmediğim için her iki cinsiyetede uygun birşey alayım dedim ve bu linkteki nevresim takımını beğendim ama eşim bu kız işi dedi erkek olursa bunu kullandırmam dedi sizcede kız için mi ?
Özdilek Happy Days Bebek Nevresim Takımı GittiGidiyor.com'da #38077675
ölcmüstür tatlım, birsey olsa söylerlerdi merak etme...Ya kızlar bişey sorcam. Bu burun kemiği ölçümü olayı nedir sizin ölçtülermi? Ben ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım.
ölçmüşmüdür?
azelya'cım, benimle senin belirtilerimiz benziyordu diye hatırlıyorum (uyku, pek kusma olmaması vb.) ımm.. dün 2 ayrı doktor da bana erkek dedi ama bakalım hayırlısı.. sağlıkla doğsunlar, büyüsünlerde gerisi bos valla....
Ya kızlar bişey sorcam. Bu burun kemiği ölçümü olayı nedir sizin ölçtülermi? Ben ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım.
ölçmüşmüdür?
Ayy canım 1 erkek daha, süper gözünadınBelirtiler aynı evet canım bakalım cinsiyetler de aynı çıkacak mı
Ayy canım 1 erkek daha, süper gözünadınBelirtiler aynı evet canım bakalım cinsiyetler de aynı çıkacak mı
Ben de sordum ya sabah bunu...Benim usg raporunda burun kemiği oluşmuş yazıyo sadece ama ölçüsü yok.
Sabah netten bir prof.a sordum niye ölçmemişler dedi.
Başka bir doktor endişelenmeni gerektirecek birşey yok dedi.
Ben netten baktım, burun kemiği gözlenmesi önemli çünkü anomalilerin bir kısmında gözlenmiyormuş.
Ama ölçümleriyle alakalı pek bir bilgi göremedim....
Kızlar annem aradı şimdi, bugün 2li testin sonuçlarını alıp doktora yorumlatacaktı, almış yorumlatmış çok şükür herşey normalmiş, 2li testi atlatmış bulunmaktayım, darısı sizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?