- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.701
Sağol tatlım darısı başına inşallah.
Evet tüm sülale kız bekliyor.Ben hiç hissetmiyorum tahminde bile bulunamıyorum
Benım aılem de kız bebk arzuluyor ve tabıı ben.
Hayrılısı artık, saglıklı olsunlar da, cınsıyet ıkıncı plana kalıyor.
Bende baskasına baktırmayı dusunuyorum ama, esım 'annem varken, olmaz, o bebegı bıze bıle bırakmaz' dıyor.
Son cumleye sınır oldum zaten, oldu! Hem kendı oglunu bana vermeyecegını poykursun bana, hem benım cocugumu benden alsın.
İsın aslı, kayınvalıdem bakacak olsa dahı, bebegıme onun bakmasını ıstemıyorum.
Bende calısmalıyım ama, belkıde sırf bu nedenden dolayı ısten ayrılırım.
Allah gönlünüze göre verir canım inşallah..Ben çok merak ediyorum cinsiyetini, ikisine de sevinicem, ikisi için de ayrı ayrı planlarım var :)
Bu arada 20. haftadan sonra detaylı usg oluyormuş o zaman bebeğin tam ne kadarlık olduğu belli oluyormuş diye okumuştum ben.
selamlar kk nın güzel anneleri...
oyelken geçmiş olsun canım.üşütmüşsün olabilirsin.bi doktora görün istersen.dikkat et kendine
bblau inşallah yarın güzel haberlerle dönersin.gönlünü ferah tut.ortada olumsuz bi durum olsaydı doktorun mutlaka söylerdi.herşey ylunda olunca doktorlar uzun uzun açıklamayabiliyor.
skyupsana da çok gemiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.eşini de takma kafana.bu aralar hepimiz bi bozuştuk onlarlasanırım adaptasyon sorunu yaşıyorlar.sabırla herşeyin üstesinden gelicez Allah'ın izniyle.
ecrinn inşallah sen de skyup ta bugün güzel haberlerle doktordan dönersin.Allah yar ve yardımcınız olsun.
aZeLYa55canım maaşallah gözünaydın ikilinin sonuçları güzel çımış.darısı da bizlerin başına.
Kızlar az önce hem randevu aldım, hem de doktorumla konuştum.
CRL boyu meselesini söyledim.Doktora sordum filan demedim, direkt kendim biliyormuşum da aklıma takılmış gibi sordum.
“Hımmmm evet sınırdaymış, peki ultrason haftasını ne belirledi?” diye sordu. 11+2 olduğunu söyledim (geçen Salı için)
Haftası kurtarıyormuş ama boy sınırda sen bir sonucu al gel, bir yorumlayalım onu, eğer içimize sinmezse yenilenmesini isteyebilirim dedi.
Çünkü bebek biraz başını önüne eğse, boyu ufak çıkar dedi.
Gerçekten de bebek kıpır kıpırdı, e testi yapan yer de devlet hastanesi uzun uzun yatmasını beklememiş olabilir. Ekran da bana çevrili değildi, bi de korkumdan bakamadım.
Bu kez özelde de yaptırabilirim, sorun değil, Zeynep Kamille uğraşmayalım isterseniz dedim. Tamam sonucunu al gel bakalım afaki konuşmayalım dedi.
Bu bile beni rahatlattı, sallamasyon konuşmadı en azından.
Progestanı da 1x3 içiyordum, cumartesi günü 1x2’ye düşürmüştü, bugün de 1x1 almamı istedi.
Keseceğiz yavaştan dedi.
ben kendim bakıcam:)) işten çıkıyorum malum1 yaşına kadar falan kısmetse kendim bakıcam sonra da annem bakar heralde kayınvaldem şehir dışında çünkü bakması baya zor...
Allah gönlünüze göre verir canım inşallah..Ben çok merak ediyorum cinsiyetini, ikisine de sevinicem, ikisi için de ayrı ayrı planlarım var :)
Bu arada 20. haftadan sonra detaylı usg oluyormuş o zaman bebeğin tam ne kadarlık olduğu belli oluyormuş diye okumuştum ben.
Doğrusu ben de (hele daha yeni evliyken) çocuğum olduğunda ya kayınvalidem bakarsa diye çok korkuyordum.
Kendisi de bize bırakmayacak gibi görünüyordu.
Ama zamanla (biraz da kızlarının "Sen niye bakacaksın,sen onun hizmetçisi misin,kendi anası baksın" gazlamalarıyla) bakamayacağını, en azından sürekli sorumluluk alamayacağını iletti...Canıma comcom zaten.:44:
ben kendim bakıcam:)) işten çıkıyorum malum1 yaşına kadar falan kısmetse kendim bakıcam sonra da annem bakar heralde kayınvaldem şehir dışında çünkü bakması baya zor...
Bende işten ayrılıp bir yaşına kadar felan kendim bakmayı düşünüyorum ama kısmet tabiki hayatın bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz..
Benim kayınvalidem hayyatta bakmaz ki eltiminkinede bakmıyor sadece ara sıra oda bir naz bir naz..
Annemde ablamınkine bakacak kısmetse özellikle ablam evi anneme yakın aldıki getir götür zorlanmayım diye..
Ben ortada kaldım yanii.. Hayırlsı olsun ne diyeyim..
inşallah Allah gönlüne göre versin canım:)
Kızlar az önce hem randevu aldım, hem de doktorumla konuştum.
CRL boyu meselesini söyledim.Doktora sordum filan demedim, direkt kendim biliyormuşum da aklıma takılmış gibi sordum.
Hımmmm evet sınırdaymış, peki ultrason haftasını ne belirledi? diye sordu. 11+2 olduğunu söyledim (geçen Salı için)
Haftası kurtarıyormuş ama boy sınırda sen bir sonucu al gel, bir yorumlayalım onu, eğer içimize sinmezse yenilenmesini isteyebilirim dedi.
Çünkü bebek biraz başını önüne eğse, boyu ufak çıkar dedi.
Gerçekten de bebek kıpır kıpırdı, e testi yapan yer de devlet hastanesi uzun uzun yatmasını beklememiş olabilir. Ekran da bana çevrili değildi, bi de korkumdan bakamadım.
Bu kez özelde de yaptırabilirim, sorun değil, Zeynep Kamille uğraşmayalım isterseniz dedim. Tamam sonucunu al gel bakalım afaki konuşmayalım dedi.
Bu bile beni rahatlattı, sallamasyon konuşmadı en azından.
Progestanı da 1x3 içiyordum, cumartesi günü 1x2ye düşürmüştü, bugün de 1x1 almamı istedi.
Keseceğiz yavaştan dedi.
Azda olsa rahatlamışsındır tatlım..
Umarım yorumlarda güzel olur.
Sen ne zamandır progestron kullanıyorsun ve neden kullanmıştın acaba merak ettimde 1x3 olunca..
aminn balımm hepimizin insallahh
Hayırlısı ınsallah.
Azelya nın bebısının guzel bır bodydoll u var, ondan al
Ben ılk evlendıgımız zamanlar bakacak olmasından oturu memnunıyet duyuyordum.
Ama bır tartısma esnasında 'oglumu sana vermeeeeem' dıye bagırınca, esımın ablası da 'kardesımı sna vermeeem' dıye bagırırınca,
esıme dedım kı, 'benımde cocugum olsun, onlara vermem'
Hala kabullenemıyorum, cocugumu onların sevmesını dahı ıstemıyorum.
Ama sanırım sevmeseler de uzulurum.
Bu arada muhtemelen benım bekar gorumcelerım de, senın gorumcelerın gıbı gazlarlar annelerını.
Zaten dıyorum ya, hanımefendı yazlıga bır gıdıyor, bır mevsımı orada gecırıyor.
Bence esım bos hayaller kuruyor.
Valla hayatım eğer baştan ortak karar verip bakıcıyla anlaşabiliyorsanız en iyisi bence.
Bir arkadaşım aralarının iyi olmadığı kayınvalidesine baktırıyor, eşi bakıcı yada kreş müsaade etmiyormuş.
3 yaşına geldi çocuk ama arkadaşım 20 yaş yaşlandı. Babaanne kendisine anne mi dedirtmedi çocuğa, arkadaşımdan mı kıskanmadı, sırf arkadaşım götürmeyin dediği için inadına çarşıya, pazara götürüp çocuğu mu düşürmedi yolda...Neler neler...Eğer arada anlaşmazlık varsa, zorlanırsın...
ohaaaa demekten kendimi alamadım..
Ben de kızcağızın ağlayarak anlattığını görmesem inanmam canım ama,aynen böyle.
Kızcağız bebeğin ilaçlarını mutlaka soğuk yerde saklayın diyordu mesela, gelinine kıl ya kadın, dediğini yapmıyordu, ilaç saatlerine dozlarına riayet etmiyordu.
Ve bunun torununa zarar verdiğinin bilincinde bile değildi. Kör cehalet işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?