- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.721
Rahtaladım ya hamdolsun...İnşallah sonu da iyi olur.
Canım benim adetlerim önceden 32 gündü. Düşük yapınca şaşırdı, uzadı 35-36-37 olmaya başladı. Ama ben hep 32 ye göre takip ediyordum.
Reglim gecikti, 35. Gün test yaptım silik çizgi çıkınca kan tahlili yaptım. 146 çıktı. Olması gerekene göre biraz düşük. 3 gün gecikme var ya.
2 gün sonra 255 oldu. Bir doktora gittim,aynı hastaneden, geç döllenme olabilir dedi, bir önceki düşüğümü de söyleyince tedbiren progestan başladı.Yani henüz 4. haftalardaydım.
1 sabah, 2 gece yatmadan içiyordum. O günden bu cumartesiye kadar hep öyle içtim. Cumartesi sabah dozunu kaldırdık, sadece gece 2 adet almaya başladım (yavaş yavaş kesmek gerekiyormuş da)
Bugün de telefonda gece 1’e düşürmemi istedi.
Benimki tedbir amaçlıydı sanırım. Maşallah diyeyim ne lekelenmem, ne kanamam olmadı. Ama kese yanında iç kanama geçirdim…
İşte o zamandır kullanıyorum tatlım progestan.
Bende lekelenme olduğunda vermişti daha 6. haftalarda bir kutuyu bitirmeme 3 tane kalmıştı doktora muyaneye gittiğimde sordum devam etmem gerekiyormu diye dedi herhangi bir sorun var mı dedim şimdi sadece beyaz akıntı oluyor o zaman devam et dedi..
Birde cleocin diye sanırsam bir vajinal bir krem verdi akıntıyı önler diye ama ben kullanamayacağımı söyledim dedi ilerde büyük sıkıntı yaşarsın neyse dedim aldım ilacı ama kullanmayı beceremedim.
ve netten araştırdım bu akıntılar erken doğuma neden oluyormuş sanırım. :S
Bu konuda fikri olan var mı acaba ?
ya bende hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar çok şükür ama dediğin beyaz akıntıdan çok geliyo. o olunca da bi sorun mu olmuş oluyomuş?
Hayır bir sorun yok kokusuz ise endişe etmene gerek yok canım.Zaten gebelikte akıntı normalden fazla gelir.
ya bende hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar çok şükür ama dediğin beyaz akıntıdan çok geliyo. o olunca da bi sorun mu olmuş oluyomuş?
sağol azelya55cim.normal deniyodu akıntı olur diye doğuma kadar, tırstırtmayın yaw insanı
Valla tatlım doktora söyledim beyaz akıntım geliyor diye ki bende hamile kalmadan öncede geliyordu..
kokuyor mu dedi yok dedim sonradan dediğim gibi işte krem verdi netten araştırdım kremin çok faydası oluyormuş anında akıntıyı kesiyormuş..
ama ben beceremedim kullanmayı hala ara ara geliyor akıntım ve internette bir yazı okudum erken doğuma neden oluyormuş bu akıntılar diye ama ne kadar doğru orasını bilemem.. çünkü internetteki her bilgiyede güvenmiyorum..
etrafımdaki doğum yapmış bayanlara sordum korkma ondan dediler bende çok oluyordu akıntı diyenler oldu..
Arkadaşlar sizlere birşey sorcağım..
Normalde bizim burdaki özdilekte büyük indirimler var ve bir süreliğine bende bebeğime nevresim takımı alayım dedim cinsiyetini bilmediğim için her iki cinsiyetede uygun birşey alayım dedim ve bu linkteki nevresim takımını beğendim ama eşim bu kız işi dedi erkek olursa bunu kullandırmam dedi sizcede kız için mi ?
Özdilek Happy Days Bebek Nevresim Takımı GittiGidiyor.com'da #38077675
Çok şeker canım, yeşil ve turkuaz renkleri kıza da olur erkeğe de.Eşin sanırım üzerindeki resim yüzünden öyle dedi kızlar felan varya, ama ben baktım erkekte var resimdeÇok beğendim ben.
Normalde bizim burdaki özdilekte büyük indirimler var ve bir süreliğine bende bebeğime nevresim takımı alayım dedim cinsiyetini bilmediğim için her iki cinsiyetede uygun birşey alayım dedim ve bu linkteki nevresim takımını beğendim ama eşim bu kız işi dedi erkek olursa bunu kullandırmam dedi sizcede kız için mi ?
bencede gayet sevimli... ama yan yatak korumaları yok yeni doğana uygun olmaya bilir, tabi nasıl bir yatak kullanacağınada bağlı... yatak aldınmı?
Valla hayatım eğer baştan ortak karar verip bakıcıyla anlaşabiliyorsanız en iyisi bence.
Bir arkadaşım aralarının iyi olmadığı kayınvalidesine baktırıyor, eşi bakıcı yada kreş müsaade etmiyormuş.
3 yaşına geldi çocuk ama arkadaşım 20 yaş yaşlandı. Babaanne kendisine anne mi dedirtmedi çocuğa, arkadaşımdan mı kıskanmadı, sırf arkadaşım götürmeyin dediği için inadına çarşıya, pazara götürüp çocuğu mu düşürmedi yolda...Neler neler...Eğer arada anlaşmazlık varsa, zorlanırsın...
Bende lekelenme olduğunda vermişti daha 6. haftalarda bir kutuyu bitirmeme 3 tane kalmıştı doktora muyaneye gittiğimde sordum devam etmem gerekiyormu diye dedi herhangi bir sorun var mı dedim şimdi sadece beyaz akıntı oluyor o zaman devam et dedi..
Birde cleocin diye sanırsam bir vajinal bir krem verdi akıntıyı önler diye ama ben kullanamayacağımı söyledim dedi ilerde büyük sıkıntı yaşarsın neyse dedim aldım ilacı ama kullanmayı beceremedim.
ve netten araştırdım bu akıntılar erken doğuma neden oluyormuş sanırım. :S
Bu konuda fikri olan var mı acaba ?
Ben bakıcı ıstıyorum aslında, aksam evıme geldıgımde bebegımı evımde gormek ısterım.
Fakat esım, her bakıcıya da guvenmıyor, guvense dahı oyle bır bakıcı ıstıyor kı!
Bır kere yabancı dıl bılmesını sart kosuyor, eger bakıcı olacaksa yabancı dıl bılsınmıs kı bebıs daha mınıcıkken ogrensınmıs bır dıl.
Hatta Turk bıle ıstemıyor, sırf mecbur kalalım, ıngılızce konusalım dıye.
Ee ben boyle bakıcıyı nerden bulayım?
Bulsam kazandıgım para ona gıder, ne anladım ben bu ısten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?