2012 Şubat Anneleri

Bende lekelenme olduğunda vermişti daha 6. haftalarda bir kutuyu bitirmeme 3 tane kalmıştı doktora muyaneye gittiğimde sordum devam etmem gerekiyormu diye dedi herhangi bir sorun var mı dedim şimdi sadece beyaz akıntı oluyor o zaman devam et dedi..
Birde cleocin diye sanırsam bir vajinal bir krem verdi akıntıyı önler diye ama ben kullanamayacağımı söyledim dedi ilerde büyük sıkıntı yaşarsın neyse dedim aldım ilacı ama kullanmayı beceremedim.
ve netten araştırdım bu akıntılar erken doğuma neden oluyormuş sanırım. :S
Bu konuda fikri olan var mı acaba ?

ya bende hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar çok şükür ama dediğin beyaz akıntıdan çok geliyo. o olunca da bi sorun mu olmuş oluyomuş?

ya bende hiç lekelenme olmadı şimdiye kadar çok şükür ama dediğin beyaz akıntıdan çok geliyo. o olunca da bi sorun mu olmuş oluyomuş?

Valla tatlım doktora söyledim beyaz akıntım geliyor diye ki bende hamile kalmadan öncede geliyordu..
kokuyor mu dedi yok dedim sonradan dediğim gibi işte krem verdi netten araştırdım kremin çok faydası oluyormuş anında akıntıyı kesiyormuş..
ama ben beceremedim kullanmayı hala ara ara geliyor akıntım ve internette bir yazı okudum erken doğuma neden oluyormuş bu akıntılar diye ama ne kadar doğru orasını bilemem.. çünkü internetteki her bilgiyede güvenmiyorum..
etrafımdaki doğum yapmış bayanlara sordum korkma ondan dediler bende çok oluyordu akıntı diyenler oldu..

evet ya internete çok güvenmemeli.çok araştırınca da insanın kafası karışıyor.en iyisi tecrübelilerden öğrenmek :)

Arkadaşlar sizlere birşey sorcağım..
Normalde bizim burdaki özdilekte büyük indirimler var ve bir süreliğine bende bebeğime nevresim takımı alayım dedim cinsiyetini bilmediğim için her iki cinsiyetede uygun birşey alayım dedim ve bu linkteki nevresim takımını beğendim ama eşim bu kız işi dedi erkek olursa bunu kullandırmam dedi sizcede kız için mi ?

Özdilek Happy Days Bebek Nevresim Takımı GittiGidiyor.com'da #38077675

Çok şeker canım, yeşil ve turkuaz renkleri kıza da olur erkeğe de.Eşin sanırım üzerindeki resim yüzünden öyle dedi kızlar felan varya, ama ben baktım erkekte var resimde Çok beğendim ben.

Çok şeker canım, yeşil ve turkuaz renkleri kıza da olur erkeğe de.Eşin sanırım üzerindeki resim yüzünden öyle dedi kızlar felan varya, ama ben baktım erkekte var resimde Çok beğendim ben.

Evet üzerinde resimlerden ötürü beğenmedi diyor bunların hepsi kız nerdeyse bir tane erkek var bu nevresim takımı kız için diyor..
Aldırmadı

bencede gayet sevimli... ama yan yatak korumaları yok yeni doğana uygun olmaya bilir, tabi nasıl bir yatak kullanacağınada bağlı... yatak aldınmı?

ben çok beğendim, değişik bi takım zaten 1 tane nevresim takımı olmıcakki bi tane de böle olsun.belki bende alırım akşam gösterip kocicime..

bencede gayet sevimli... ama yan yatak korumaları yok yeni doğana uygun olmaya bilir, tabi nasıl bir yatak kullanacağınada bağlı... yatak aldınmı?

Uyku setlerinde oluyor yatak koruma canım.Hepsini uyku seti olarak alırsa pahalıya çıkar, 1 tane uyku seti alır, birkaç nevresim alır yanına.

Ben bakıcı ıstıyorum aslında, aksam evıme geldıgımde bebegımı evımde gormek ısterım.
Fakat esım, her bakıcıya da guvenmıyor, guvense dahı oyle bır bakıcı ıstıyor kı!
Bır kere yabancı dıl bılmesını sart kosuyor, eger bakıcı olacaksa yabancı dıl bılsınmıs kı bebıs daha mınıcıkken ogrensınmıs bır dıl.
Hatta Turk bıle ıstemıyor, sırf mecbur kalalım, ıngılızce konusalım dıye.
Ee ben boyle bakıcıyı nerden bulayım?
Bulsam kazandıgım para ona gıder, ne anladım ben bu ısten.

Bence cok guzel ve her ıkı cınsıyet ıcınde uygun.
Bu forumdakı hamıle bayanlar ne kadar da acelecı yahu!
Ben ıkı parca esya aldım, sımdı beklemedeyım.
Cınsıyetını ogrenene kadar sabredecegım ınsallah.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bugü hızınıza yetişemedim.
nevresim süper
ben de inşallah doğum izninden sonra ya ücretsiz izin yada heyet raporu falan alıp haziranı çıkarıcam. eylülde başladığımda da bebeğim 7 aylık olacak, ek gıdaya geçmiş olacak, uygun bir bakıcı bulmaya çalışıcam. annem ve kayınvalidem rica etsem bakarlar ama ben istemiyorum. hem çocukların yanlış eğitilmesine sebep oluyorlar her nekadar bilinçli olsalar da, hem de benim vicdanım el vermiyor. herkesin ailesi, kurulu bir düzeni var. torunları dahi olsa benim sorumluluğum olmalı onların değil. ay kötü bir gelin ve kız mıyım sizce ben

Valla o akıntı bende de var, sorun olacağını sanmıyorum hayatım, yarın sorayım dur doktora.

selamlar bakıcı konusunda tecrübeliyim 4.5 senedir evimde bakıcı var ilk hamileliğimde almıştım bebişime 5 aylık hamileyken böylece biraz güven ve alışkanlık sağlanıyor bebiş doğana kadar.
Benim şansım çalışmamak tabi her zaman kontrol altında tuttum zor geldiği noktada uykusuzken falan baktı diğer zamanlar da kendim baktım.Tabi bebek bakımı çok zaman alan ve özveri isteyen bir iş eğer layıkıyla yapılacaksa diğer işlere zaman kalmıyor temizlik yeme içme ütü getir götür bunlar en büyük yardım.Böylece bebişinle çok zamanın oluyor
Şu an 12 haftalık hamileyim bakıcımız ülkesine dönecekti ama ikincisi olacağını öğrenince sizi bırakıp gidemem bunuda büyütelim öyle gideyim dedi.Yıllar içinde birbirimize çok alıştık bir yakınım gibi seviyorum ve çok güveniyorum.Fiyat konusuna gelince türkmen bakıcılar eger eğitimli olursa dr veya hemşire biraz daha fazla alıyorlar ama hem kültürlü hemde bilinçli oluyorlar.Artı mutlaka rusçayı ana dilleri gibi biliyorlar

Bu tip bir bakıcıya bir maaş bırakırsın, o zaman da çalışmaya ne gerek var kendin eğitirsin,bakarsın...
Valla beni ilkokul mezunu anneannem büyüttü, kah halada kaldım kah kreşte.Yerim yurdum da belli değildi.
Kardeşimi de ilkokul 3e kadar okuyabilmiş, sadece okuması olan yazması bile olmayan dünya tatlısı bir bakıcı teyze büyüttü.
Kardeşim de ben de birer baltaya sap olduk şükür
Ailedir ilk faktör, hatta annedir.Bakıcı da önemli evet ama, akşamları geldiğinde bebeğinin o açığını da sen doldurabilirsin bence.Sevgi vermesi ve sorumlulukla bakması yeterlidir.
Elbette minimum bir bilinç (hastalık vs.konularda) şart. Kalanını da tembihleyerek,önererek bakıcıya aşılayabilirsin.

Çok tatlı ben çok beğendim.Kıza da erkeğe de olur bence de.

Ya kızlar bişey sorcam. Bu burun kemiği ölçümü olayı nedir sizin ölçtülermi? Ben ikili testi devlet hastanesinde yaptırdım.
Adamın dediklerindende hiç bişey anlamadım mır mır bişeyler geveledi durdu. Şimdi içime dert oldu acaba
ölçmüşmüdür?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…