- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.881
Açıkçası kızlar ben çok korkuyorum kilo almaktan çünkü birinci hamileliğimde 23 kg aldım
boyum 1.76 kilom 62 şu an problem yok ama önceki hamileliğim gibi olursa resmen dev oluyorum
Tabib öncelikle bebişim sağlıklı olsun ama onada 23 kglik bir kilo artışı hiç mi hiççççç gerekmez:18::18::18:
kıss en cok yanılma kızlardaymısss.. aslında doktor tecrübeliyse yanılma ihtimali yokmuss.. yani ii bi doktor kordon la parmakla pipiyi ayırırımıssbizimkininn eller yanlara dogru acıktıı.. parmak olamaz emmmeee kordon içinn bişi diememm tabii bu aradaa cocumm yinee amuda kalkmıss vaziyette duruoduu.. kafa asagıda bacaklar yukarda.. :s
Günaydın kızlar,herkese mutlu ve salıklı bir gün dilerim.
Ben dün gece (hayrolsun inşallah) bir rüya gördüm. Güya erken doğum yapmışım -3 aylıkken,şu halimle doğurmuşum yani-
Çok güzel bir bebek, sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü, kilolu.
Erken de doğum yaptım ama maşallah ne sağlıklı bebek diyorum.
Sonra birden aklıma geliyor, anneme Anne ben erken doğum yaptım nasıl besleyeceğim bebeği, hiç kıyafet bile alamadık bir şeyi de yok yavrumun, bezimiz bile yok anne. Diyorum.
Annem de emzir kızım, mama lazım değil ki ona diyor. Emziriyorum. Cork cork cork emiyor
Nasıl mutlu oluyorum
Bebek olunca annemin evine de bereket gelmiş güya, eşyalarını filan değiştirmiş eve bakıyorum, her yerde süper lüks eşyalar var, ferah geniş bir ev olmuş
İnşallah hayırlı bir rüyadır kızlar, böyle gördüm işte
günaydın canım ...
rüyanda hayır olsuninşallah...
benim göbeği gören erkek diyo..:78:
kız kardeşimde sarışın kız bebek görmüş 2 defa:78:
Annenin gönlündeki olurmuş diye biliyorum ben :) Size analı kızlı iyi yolculuklar canım
Ben 1 kg kadar aldım.Kızlar şu ana kadar kaç kg aldınız ilk bebişiniz mi?varsa önceki hamileliklerinizde toplam kaç kg almıştınız???
Ben dün gece (hayrolsun inşallah) bir rüya gördüm. Güya erken doğum yapmışım -3 aylıkken,şu halimle doğurmuşum yani-
Sonra birden aklıma geliyor, anneme Anne ben erken doğum yaptım nasıl besleyeceğim bebeği, hiç kıyafet bile alamadık bir şeyi de yok yavrumun, bezimiz bile yok anne. Diyorum.
Annem de emzir kızım, mama lazım değil ki ona diyor. Emziriyorum. Cork cork cork emiyor
Nasıl mutlu oluyorum
Bebek olunca annemin evine de bereket gelmiş güya, eşyalarını filan değiştirmiş eve bakıyorum, her yerde süper lüks eşyalar var, ferah geniş bir ev olmuş
benimki komur gibi simsiyah olduacaba erkek mi? nerde yaziyor bu ilk defa duydum...
gögüss kararınca erkek mi oluyomusssss???? testt edelim bunu o zamann benim su ann korkunc koyulastı:26::26: eger 1 ay sonra dohturr aaa bu kız derse koyu uc teorisii cöpe gider
iyiiiii gecelerr kızlarrrrrrrr... ayy dönemedim eve bi türlüü.. ensemiz 1.5 mm.. herseyii normal dedii.. dürttü durduu cocukumuuuneysee dedi kii sonaa kesin demiyim ama cinsiyeti su anda erkek duruo cıkıntısı var yani su anda erkek diyorum.. ama siz yinede 1 ay sonra ögrencekmiş gibi düsününn didi.. bendee anasınıı yanıltmıcakk cocukumm benn ne didimm rüyamda gördüm didimm erkekk didimm deip durdum bütün günn bakalım 1 ay sonra bi degişiklik olcak mı gerci erkekte pek degişiklik olmuomuss.. bide kanımızz ii cıkarsaa cok mutluu olcamm. 2 günde gelcekmişş.. allah a emanet
kızlar bugün cok yorucu bir gündü bebeğin ensesini ölçmek için tam 3 saat ugrastılar git yemek ye su iç bidüzgün durmadı sıpa yan yat yarım saat bekle saga yat sola yat kovacaklardı artık neyse ki ölçtüler 1.4 mm gördüm yavrumu maşşallah büyümüş boyuda 6.2 cm 12+3 olmuş cok mutlu oldum kıpır kıpır bi durmuyordu hıckırık tutmuş bebeğimi hiç boynunu göstermedi yüzünü döndü bizee sanki bizi izliyodu bol bol gördüm yatmadan size yazayım dediim :)) ayrıca bugün evlilik yıldönümümüzde cok güzel bigün gecirdim şimdi eşimle ilgilenmem lazım size usg görüntüsünü detayları sonra yazarım yarın hastaneye gidecek arkadsları öpüyorum bende sabah sonucumu alcaminşallah hepimizin sonuçları iyi cıkar iyi geceler... cinsiyeti de söylemedi görememiş belki yarın görür dua edicem
Sonra birden aklıma geliyor, anneme “Anne ben erken doğum yaptım nasıl besleyeceğim bebeği, hiç kıyafet bile alamadık bir şeyi de yok yavrumun, bezimiz bile yok anne.” Diyorum.
Annem de emzir kızım, mama lazım değil ki ona diyor. Emziriyorum. Cork cork cork emiyor…
Nasıl mutlu oluyorum…
Bebek olunca annemin evine de bereket gelmiş güya, eşyalarını filan değiştirmiş eve bakıyorum, her yerde süper lüks eşyalar var, ferah geniş bir ev olmuş…
İnşallah hayırlı bir rüyadır kızlar, böyle gördüm işte…
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar insallah... Evet 1 ay icinde insallah kesinlesir...kizlarda yanilma olmuyor fakat erkek bebeklerde yanilma oluyor canim valla erkekleri yazma taraftari degilim aslinda
kizlar kesindir
Nasıl mutlu oluyorum
Hepınıze gunaydın guzel anne adayları,
BAkalım tatlım, simdilik zor gözüküyor, belki ilerdeAnlıyorum ama işte çoğu insanda doğruluyor bunu :44: Ya belkide zamanla kararır hee
Canım sabah niyetine hayır olsun... insallah bugün cok güzel, temiz haberler alırsın tatlım...
Hayırlara çıksın inşallah, çok güzel rüya bence, bugün güzel haberler alacaksın diye yorumlayalım
Ben de dün rüyamda cinsiyeti öğrenmişim, facebooka girdim duvarıma "prensesimiz geliyor" yazdım...Sonra da kızdım kendi kendime erkenden öğrendim cinsiyeti tüm heyecan kaçtı diyeArkasından gördüğüm rüya beni strese soktu eşim bir manken ordusunun başında duruyordu, mankenlerde sadece tanga vardı ay çok kötüydü bakma diyordum eşime bakıyordu Şükür erken uyandım :86:
Hayır olsun inşallah valla bu stresimin arasında ne güldüm...
Enteresan bi rüya, rüya yorumlarına baksan da ne bulucan, tangalı manken ordusu
Günaydın seker, nasılsın?
ıyıyım canım, safak sayıyorum ıste
Bebısımı gormeye 13 gun kaldı
Sen nasılsın bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?