2012 Şubat Anneleri

artik deneyimle azicik alirsin kilolari :))

ya neymis seninkini cinsiyeti ben kacirdimmm.. bende yarin gidecem ama daha erken cinsiyet icin :S

merhaba kızlar
ya kilo alımlarımız başladı sanırsam artık hoş ben alacagım yerde 2 kg verdım kılolu hamıle kalınca oyle oluomus ama yınede bıraz göbegım cıktı genelde cok alınmıyormus ya ama artık başlamamız gerektıgını düşündüğüm kremler var çatlak kremi falan kullanmaya başlayan yada kullanmayı düşünenler nasıl krem kullanacaklar yada badem yagı sürün dıolar ama o da tüylenme yapıyormus dıyorlar ikinci bebekleri olan anneler yardımcı olabılır mı acaba deneyımlerınden yararlanalım yda duyanlar neyı nasıl kullanacagı belli olanlar karar vermiş olanlar paylaşabilir mi acaba bızımle ....
birde benı de listeye ekleyebilirmisinia acaba benım sat 4 mayıs yaş 24 ilk bebek

Günaydın kızlar,herkese mutlu ve salıklı bir gün dilerim.
Ben dün gece (hayrolsun inşallah) bir rüya gördüm. Güya erken doğum yapmışım -3 aylıkken,şu halimle doğurmuşum yani-
Çok güzel bir bebek, sarışın, beyaz tenli, renkli gözlü, kilolu.
Erken de doğum yaptım ama maşallah ne sağlıklı bebek diyorum.
Sonra birden aklıma geliyor, anneme “Anne ben erken doğum yaptım nasıl besleyeceğim bebeği, hiç kıyafet bile alamadık bir şeyi de yok yavrumun, bezimiz bile yok anne.” Diyorum.
Annem de emzir kızım, mama lazım değil ki ona diyor. Emziriyorum. Cork cork cork emiyor…
Nasıl mutlu oluyorum…
Bebek olunca annemin evine de bereket gelmiş güya, eşyalarını filan değiştirmiş eve bakıyorum, her yerde süper lüks eşyalar var, ferah geniş bir ev olmuş…
İnşallah hayırlı bir rüyadır kızlar, böyle gördüm işte…

herkese günaydınlar biraz geçmiş okudum..herkesin test sonuçları çıkmaya başlamış.
güzel haberler var çook şükür...
benim testte daha var bende merak içindeyim hayırlısıyla bakalım...

karın için bebe yağı kullanmaya başlıcam ben

Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü Günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

Sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir. Güzel bir bebeğin doğması çok güzel bir haberdir...

günaydın canım ...
rüyanda hayır olsuninşallah...
benim göbeği gören erkek diyo..:78:
kız kardeşimde sarışın kız bebek görmüş 2 defa:78
:

günaydın canım ...
rüyanda hayır olsuninşallah...
benim göbeği gören erkek diyo..:78:
kız kardeşimde sarışın kız bebek görmüş 2 defa:78
:

Cinsiyeti tam hatırlayamamakla birlikte erkek gibiydi. Erkek doğurduğunu görenin kız bebeği olur diyor tabirde ama hayırlısı.
Sağlıklı olsun da…
Ben de göbek çatlağı için bebe yapı düşünüyorum ama doktora da bir sorayım bakalım bugün. Önerisi var mı…

Hepınıze gunaydın guzel anne adayları,

Annenin gönlündeki olurmuş diye biliyorum ben :) Size analı kızlı iyi yolculuklar canım

ınsallah oyle olur Azelyacıgım, kızım olursa daha bır mutlu olacagım

Kızlar şu ana kadar kaç kg aldınız ilk bebişiniz mi?varsa önceki hamileliklerinizde toplam kaç kg almıştınız???
Ben 1 kg kadar aldım.
Ama sanırım daha cooook alırım, ablama cektıysem sayet.

Hayır olsun ınsallah.
Anlattıgın kadarı ıle ruyan cok guzel.
ınsallah ruyandakı gıbı bereket getırır bebegın.

canım doktor bana erkek dedi ama hic koyu degil benim aynı, ha genisledi ve büyüdü o ayrı (ama ben acık tenliyim alakası var mı bilmiyorum)

Anlıyorum ama işte çoğu insanda doğruluyor bunu :44: Ya belkide zamanla kararır hee

gögüss kararınca erkek mi oluyomusssss???? testt edelim bunu o zamann benim su ann korkunc koyulastı:26::26: eger 1 ay sonra dohturr aaa bu kız derse koyu uc teorisii cöpe gider

Kızlar çok sevindim gözünüzaydın ecrinnn erkek anası mı olucun yavrum sen Tebrik ederim canım.

Hayırlara çıksın inşallah, çok güzel rüya bence, bugün güzel haberler alacaksın diye yorumlayalım
Ben de dün rüyamda cinsiyeti öğrenmişim, facebooka girdim duvarıma "prensesimiz geliyor" yazdım...Sonra da kızdım kendi kendime erkenden öğrendim cinsiyeti tüm heyecan kaçtı diye Arkasından gördüğüm rüya beni strese soktu eşim bir manken ordusunun başında duruyordu, mankenlerde sadece tanga vardı ay çok kötüydü bakma diyordum eşime bakıyordu Şükür erken uyandım
:86:

kizlarda yanilma olmuyor fakat erkek bebeklerde yanilma oluyor canim valla erkekleri yazma taraftari degilim aslinda
kizlar kesindir
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar insallah... Evet 1 ay icinde insallah kesinlesir...

Sen nasılsın tatlım? Nasıl gidiyor, yavrularına öpücükler...

Canım sabah niyetine hayır olsun... insallah bugün cok güzel, temiz haberler alırsın tatlım...

Hepınıze gunaydın guzel anne adayları,

Günaydın seker, nasılsın?

Anlıyorum ama işte çoğu insanda doğruluyor bunu :44: Ya belkide zamanla kararır hee
BAkalım tatlım, simdilik zor gözüküyor, belki ilerde
senin nasıl peki?

Kızlar günaydın.... Test sonucları temiz cıkanları tebrik ederim... Sonuc alacaklara ve doktora gideceklerede güzel sonuclar dilerim...

Hayır olsun inşallah valla bu stresimin arasında ne güldüm...
Enteresan bi rüya, rüya yorumlarına baksan da ne bulucan, tangalı manken ordusu

Hayır olsun inşallah valla bu stresimin arasında ne güldüm...
Enteresan bi rüya, rüya yorumlarına baksan da ne bulucan, tangalı manken ordusu

Ben de kalkınca güldüm, ama görürken çok sinir bozucuydu, o hırsla yanımda yatan eşimi cimciklemediğime şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…