- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.101
Kızlar çok sevindim gözünüzaydınecrinnn erkek anası mı olucun yavrum sen Tebrik ederim canım.
Hayırlara çıksın inşallah, çok güzel rüya bence, bugün güzel haberler alacaksın diye yorumlayalım
Ben de dün rüyamda cinsiyeti öğrenmişim, facebooka girdim duvarıma "prensesimiz geliyor" yazdım...Sonra da kızdım kendi kendime erkenden öğrendim cinsiyeti tüm heyecan kaçtı diyeArkasından gördüğüm rüya beni strese soktu eşim bir manken ordusunun başında duruyordu, mankenlerde sadece tanga vardı ay çok kötüydü bakma diyordum eşime bakıyordu Şükür erken uyandım :86:
DYGBAL
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=233739Canım özel mesaj atmıştım sana almadın sanırım? Burdan da yazayım.İkeanın bebek mobilyalarını yakından gördün mü, gördüysen kalitesi nasıl diye sormuştum :26:
Bana yeteri kadar süt içmiyorsun dimi dedi direkt nasıl anladıysa, ben de evet maalesef dedim.
O yüzden kalsiyumlu tableti verdi. Balık yağını da genelde veriyorlarmış sanırım herkese
Çok şükür progestanı da bu hafta kesiyoruz artık
ben elevit icmeye basladım 1 haftadır, ama folik asid icmiyorum ayrıca cünkü elevitin icinde mevcut bildigim kadarı ile....
ARkadaslar biz yarın itibari ile tatile cikıyoruz, arada bir ugrayıp haberlerinizi almaya calisacagim...Umarım herkesin test sonucları cok güzel cikmaya devam eder, bende alınca paylasırım mutlaka...
Kendinize iyi bakın sekerler
simdiden yazayımda sonra unuturum hehe
mrb arkadaşlar bende 10+5 haftalık gebeyim....kasıklarım çok ağrıyor.sanki karnımın içini yırtıyorlar..
bu ağrılar normal mi?aranızda böyle kasılmalar yaşayan var mı?
ben elevit icmeye basladım 1 haftadır, ama folik asid icmiyorum ayrıca cünkü elevitin icinde mevcut bildigim kadarı ile....
ARkadaslar biz yarın itibari ile tatile cikıyoruz, arada bir ugrayıp haberlerinizi almaya calisacagim...Umarım herkesin test sonucları cok güzel cikmaya devam eder, bende alınca paylasırım mutlaka...
cnmm bebek mobilyasını bilmiorum da benim yatak odası komidinlerim halılarımm ve mutfak masam ıkea. halılardan cok memnunumm .. ama mutfak masam sandaltelerininn kenarları beyazları atmaya basladı.. herkestede böyle olmuss.. beyazlarda bişi var demekk kii ben normal bezle tozunu alırım sade.. demek baskaları gib kloraklasam falann elimde kalcak boyaufacık masaya da dünya para verdik
cok guzeller ılkıne bayıldım ozellıkleEki Görüntüle 231152
Eki Görüntüle 231159
Eki Görüntüle 231158
Eki Görüntüle 231157
Eki Görüntüle 231156
Eki Görüntüle 231155
Eki Görüntüle 231154
Eki Görüntüle 231153
Eki Görüntüle 231150
Eki Görüntüle 231151
Eki Görüntüle 231160
hepsii cok güzell cok orjinalll.. keske örmeyi bilsemmm.. teyzemizz örcek sagolsun bize.. hepsini gösterdim bugünntıg işi olan beyazlarrrr tammm bebek mevlütüü içinnn.. kıza dönersee bi tekk bunları giydirebilecegim içinn sevincemm
tunaydın en gec kalkan anne benım galıba 12 saatten asagı uyanmıyorum rekorum 17 saatgünaydın kızlar nasılsınız bugün :)))
gozun aydın canım ben 3.tarama yaptırmıcam sadece ıcınden bısey yaptırcakmısım adını unuttum smdıGünaydın kızlar. Herkese mutlu,sağlıklı, hayırlı günler.
Dün doktora gittik. İkili test sonuçlarımı kontrol etti. Biliyorsunuz erken mi yapıldı sıkıntımız vardı. Daha doğrusu benim sıkıntım.
Kendisine aklında en ufak bir soru işareti varsa testi yineleyebileceğimizi söyledim.
Ultrason sonuçlarına baktı,kan testi sonuçlarına baktı,uzun uzun açıklama yaptı,aslında bebeğin boyu kısayken yapılmamış sadece tam uzanıp başını geri yaslaması beklenmeden ölçülmüş yine de doğru haftası çıkmış dedi.
Başını biraz eğdiğinde boyu farklı çıkar, baş popo mesafesi ölçüyoruz sonuçta dedi.
Bu risk hesaplanırken bebeğin CRL boyu formüle direkt girilmiyormuş zaten.
Dolayısıyla da benim aklımda soru işareti yok, ben yeniden yaptırmana gerek görmüyorum ama senin için rahat etmiyorsa yaptır, ne kadar mükemmeliyetçi bir yapın olduğunu bildiğimden bunu söylüyorum dedi.
Yeniden yaptırdığında da tam bu rakamlar çıkmaz ama yakın sonuç alacaksın dedi.
Elbette bu testler iyi çıktığında da %100 bir garanti yok, kötü çıktığında da diye de belirtti.
Bu testler senin durumunla istatistiki verileri kıyaslıyor. Örneğin bir değerin 1/10000. Bu bize diyor ki senin gibi test sonuçları çıkmış 10000 kadından tanesinden 1 tanesi down sendromlu bebek dünyaya getirmiş.
Sana sıfır risk kimse veremez dedi. %100 sonuç almak isteyen amniyosentez, kordosentez yada bizim haftalarımızda koryon villus biyopsisi yaptıracak…
Ben de ben doktor değilim, bunun sonuçta bir risk analizi olduğunu biliyorum, istatiski bir veri olduğunun farkındayım, %100 garanti istemiyorum sizden ama sadece test yanlış zamanda yapılmışsa es geçmeyelim dedim.
O da bence uygundur dedi.Gerek görmüyorum dedi.Devlet hastanesindeki doktor da uygun demişti. (Sorduğum diğer 2 doktor da.)
Doktorumun ne kadar detaycı olduğunu bildiğimden, onun gönlü ferahsa,ona inanıyorum dedim. Ben de kani geldim, okey dedim. Ve 2’li tarama maceramız, Allah’ın izniyle, hamdolsun, temiz sonuçla bitti.
Cinsiyeti de sorduk…İyice baktı ama çok erken bir şey söylemek için dedi. Pipiş göremedi, o zaman kız olabilir ama çok küçük olduğundan da göremiyor olabiliriz hala şanslar %50-%50 dedi…
23 Ağustosta, yani 16. Haftada söyleyecek nasipse…
3. taramaya da yönlendirecek,aynı haftada.
belırlı bır doktorun varmı canım gıdemesende arardın hıc degılseKızlar acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Doktora gidiyim mi sizce? Ama camasırıma bulasmamıs 2 saat boyunca
bızımkısıde yuzde yuz bır tahmın degıl zaten canım bazı doktorlar kesınlesmeden yorum yapmıyorlarValla canım, bana da daha çok erken dedi.Belli olan arkadaşlar var dedim ama 16. hafta dedi başka bişey demedi :44:
off cok kotu bısey Allah yardımcımız olur ınsallah uc aydan sonra rahata erıcez bulantılar gecıcek hamılelıgımızın tadını cıkartıcazgüaydın kızlar,
dün resmen mide bulantısıyla ve çıkarırken ölüyordum. Allah bir daha yaşatmasın. yaşayanlara da sabır versin. resmen 24 saatlik bir ders oldu bana. umarım sizler iyisinizdir
mınosetın dokunmadıgını bılıyorum cok zorda kalırsan alabılırsın demıstı doktorselamlar güzel anne adaylarısizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah
bu sabah saat 5 gibi çok fena bi baş ağrısıyla uyandım, ağladım resmen. kalkınca hafifleyen , yatınca dayanılmaz hale gelen bi ağrıydı. 1 saat filan öyle oturdum, yatamadım. sonra eşim kalktı, azıcık ovaladı başımı da öyle uyumuşum ancak. normalde de kolay kolay ağrı kesici filan içmem ama hamile olmasam kesin ii bi ağrı kesici alırdım bu sefer... hamilelikle alakası var mı ki baş ağrısının?
bızımkısı hıc oyle bısey demedı bunyeye gore herhaldeilk 3ay kesinlikle yasak dedi doktorumuz canım. ondan sonra da haftada bir. bazı doktorlar lafını bile etmiyormuş ama bizimki özellikle uyardı...üstelik hiçbir tehlikeli durumum yoktu çok şükür
cok gecmıs olsun canım Allah bı daha sıkıntılar yasatmasınDoğru canım haklısın, sağlıklı olsunlar da çekeceğiz biz Allahın izniyle.
Sonra bir bakacağız ki kucağımızdalar inşallah, ne çektiklerimiz kalacak aklımızda ne sıkıntılarımız.
Benim hamileliğim çok sıkıntılı başladı, geç döllenme olduğu için anlayamadılar, doktor doktor gezdim, sonrasında iç kanama geçirdim...Bir sürü hikaye.
Şimdi dönüp bakıyorum hiç birini de ben yaşamamışım gibi geliyor bana...
ben hıc gıtmemıstım doktor telefon acıp acıklamıstı eger uzaksa gıtme tel ac derımkızlarrrr simdi netten baktım ikili test sonucu cıkmısss..
down sendrom tarama riski cutoff degerinin altındadır
trisomi 18/13 tarama riski cutoff degerininn altındadır diyo. :44::44::44:
aynı sonuclartı e maille doktora da gönderiyolarmıs. ama doktor beni aramıcak ben gidicem heralde dimi:44::44::44:
cnmm bebek mobilyasını bilmiorum da benim yatak odası komidinlerim halılarımm ve mutfak masam ıkea. halılardan cok memnunumm .. ama mutfak masam sandaltelerininn kenarları beyazları atmaya basladı.. herkestede böyle olmuss.. beyazlarda bişi var demekk kii ben normal bezle tozunu alırım sade.. demek baskaları gib kloraklasam falann elimde kalcak boyaufacık masaya da dünya para verdik
Offf esim de diyo biraz daha dur ona gore gidersin doktora.
Kan azalmıs o ilk cıktıgımkine gore simdi cok hafif geliyo devlet hst gitmek istemiyorum özele de para yok suan of kaldım boyle!
Mutfak masası sürekli silindiğinden kolay aşınmış olabilir de nolur, çünkü çok uygun geldi ikeanın fiyatı bana.Şu aşağıdakiler koltuk hariç 1,100 tuttu.1,100e ben burda oda takımı istediğim gibi beyaz bulamam.Gerçi böyle sadec olmıcak ben karyolaya cibinlik yapıcam tülden, sonra o raflara hasır beyaz sepet koyucam, beyaz sepetin içini pembe pitikareli kumaşla kaplıcam (kız olursa :)) içine bakım malzemeleri felan, cici bici bi yer yapıcam inşallah.Mail attım kargo ne kadar tutar diye cevap bekliyorum.
Eki Görüntüle 231490
önceden günde en az iki bardak süt içen ben, artık içemez oldumyoğurt yemeye çalışıyorum ama o da sınırlı. balık yağını ilk kez duydum. omega 3 için iyi aslında. balık da yiyemez oldum. bugün yapıcam gerçi bakalım bu sefer yiyebilicek miyim:44:
Benim oturma odamın bebek odası takımı bu tatlım...
Görüntüsü çok güzel...Ben de çok beğenerek almıştım tv ünitesini filan...
Ama ne kadar dayanıklı, onu bi önceki iletimde belirttim....
Tüh ya aklıma da yatmıştı, ama 3-4 sene idare eder dimi, mobilya öyle yerinde durcak, oynatılmıcak..Benim suntalem bir genç kızlık odam vardı tam 11 sene kullandım
Diğer mobilyalar da çok hantal geliyor, eğer kargoyu abartmazlarsa alıcam :26:
Tüh ya aklıma da yatmıştı, ama 3-4 sene idare eder dimi, mobilya öyle yerinde durcak, oynatılmıcak..Benim suntalem bir genç kızlık odam vardı tam 11 sene kullandım
Diğer mobilyalar da çok hantal geliyor, eğer kargoyu abartmazlarsa alıcam :26:
Mutfak masası sürekli silindiğinden kolay aşınmış olabilir de nolur, çünkü çok uygun geldi ikeanın fiyatı bana.Şu aşağıdakiler koltuk hariç 1,100 tuttu.1,100e ben burda oda takımı istediğim gibi beyaz bulamam.Gerçi böyle sadec olmıcak ben karyolaya cibinlik yapıcam tülden, sonra o raflara hasır beyaz sepet koyucam, beyaz sepetin içini pembe pitikareli kumaşla kaplıcam (kız olursa :)) içine bakım malzemeleri felan, cici bici bi yer yapıcam inşallah.Mail attım kargo ne kadar tutar diye cevap bekliyorum.
Eki Görüntüle 231490
cnm bak bblau da öle dio.. beyazlarda bi sorun var bence.. ama su var yani sen git resimlerini cek (biz elbise dolabını öyle yaptırdık) siparişle baska bi yerde yaptırr.. yarı fiyatına geliyor hersey. yeni evlendii arkadasımızz herseyin resmini cekip farklı yerlerde siparişle yaptırdı cok da güzel ve ucuz oldu.. benim perdelerim, abajurum ve salon aynam da ıkea. banyo aksesuarlarım da öyl onlarda hiç sorun cıkmadı.. gerci garanti veriolardırr büyük mobilyaya içinde kalcagına git konus sen bilirsinn.. kosulsuz iade alıyolar ben 1 ay kullandıgm halıları hav yaptı die toplayıp geri götürdüm. zaten bize yanlıs paket vermişler.. aldılar geri hemen.. git iice bilgi al
ıkeadan bene balkon takımımı aldım kargoya ayrı para kurmaya ayrı para alıyorlar o cok kotu ıste
benimm bitecik koltuguma getirmek ve kurmak için 50 küsür lira aldılar.. hemde 25 dk lık mesafe.. bırak self olan komidinlerden birini kuramadık.. alırken kurulum istesem % 8 mişş.. sonradan isteyince 140 liralık komidine (görsen tek cekmece kus kadar) 30 lira istediler 5 vida takmak içinn.. eve koltuk kurmaya gelen adamdan rica ettik 15 tl verip faturasız yaptırdık.. Az dolandırıcılık gibi oldu ama napimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?