2012 Şubat Anneleri

Yaaa koparttın beni kızım ya, manyakmıyız neyiz bende görüyorum bazen böyle rüyalar nasıl hırsla uyanıyorum
sanki gerçek gibi adamın suratına bakmıyorum bi süre :))))

cnmm bebek mobilyasını bilmiorum da benim yatak odası komidinlerim halılarımm ve mutfak masam ıkea. halılardan cok memnunumm .. ama mutfak masam sandaltelerininn kenarları beyazları atmaya basladı.. herkestede böyle olmuss.. beyazlarda bişi var demekk kii ben normal bezle tozunu alırım sade.. demek baskaları gib kloraklasam falann elimde kalcak boya ufacık masaya da dünya para verdik

önceden günde en az iki bardak süt içen ben, artık içemez oldum yoğurt yemeye çalışıyorum ama o da sınırlı. balık yağını ilk kez duydum. omega 3 için iyi aslında. balık da yiyemez oldum. bugün yapıcam gerçi bakalım bu sefer yiyebilicek miyim:44:

mrb arkadaşlar bende 10+5 haftalık gebeyim....kasıklarım çok ağrıyor.sanki karnımın içini yırtıyorlar..

bu ağrılar normal mi?aranızda böyle kasılmalar yaşayan var mı?

Şimdiden iyi tatiller canım, bol bol dinlenip güzel vakit geçirir enerji depolarsın umarım :)
Güzel haberlerini bekliyorum.

mrb arkadaşlar bende 10+5 haftalık gebeyim....kasıklarım çok ağrıyor.sanki karnımın içini yırtıyorlar..

bu ağrılar normal mi?aranızda böyle kasılmalar yaşayan var mı?

sen yenisin galiba :) normal canım hepimiz yaşadık dert etme :))) hayırlı olsun bu arada allah kucagına almayı nasip etsn

iyi tatillerr balımmmm.. bol bol gez eglennn cok kıskandımmm amaaa bende gideimmm ne olurrr bendeeeeeee :84::84::84::84::84::84::84: hayal oldu artık:97::97::97::97:

Mutfak masası sürekli silindiğinden kolay aşınmış olabilir de nolur, çünkü çok uygun geldi ikeanın fiyatı bana.Şu aşağıdakiler koltuk hariç 1,100 tuttu.1,100e ben burda oda takımı istediğim gibi beyaz bulamam.Gerçi böyle sadec olmıcak ben karyolaya cibinlik yapıcam tülden, sonra o raflara hasır beyaz sepet koyucam, beyaz sepetin içini pembe pitikareli kumaşla kaplıcam (kız olursa :)) içine bakım malzemeleri felan, cici bici bi yer yapıcam inşallah.Mail attım kargo ne kadar tutar diye cevap bekliyorum.

cok guzeller ılkıne bayıldım ozellıkle
günaydın kızlar nasılsınız bugün :)))
tunaydın en gec kalkan anne benım galıba 12 saatten asagı uyanmıyorum rekorum 17 saat
gozun aydın canım ben 3.tarama yaptırmıcam sadece ıcınden bısey yaptırcakmısım adını unuttum smdı
Kızlar acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Doktora gidiyim mi sizce? Ama camasırıma bulasmamıs 2 saat boyunca
belırlı bır doktorun varmı canım gıdemesende arardın hıc degılse
Valla canım, bana da daha çok erken dedi.Belli olan arkadaşlar var dedim ama 16. hafta dedi başka bişey demedi :44:
bızımkısıde yuzde yuz bır tahmın degıl zaten canım bazı doktorlar kesınlesmeden yorum yapmıyorlar
güaydın kızlar,
dün resmen mide bulantısıyla ve çıkarırken ölüyordum. Allah bir daha yaşatmasın. yaşayanlara da sabır versin. resmen 24 saatlik bir ders oldu bana. umarım sizler iyisinizdir
off cok kotu bısey Allah yardımcımız olur ınsallah uc aydan sonra rahata erıcez bulantılar gecıcek hamılelıgımızın tadını cıkartıcaz
mınosetın dokunmadıgını bılıyorum cok zorda kalırsan alabılırsın demıstı doktor
hamılelık ıcın antıbıyotıkler bıle varmıs ama 3 ayı gecınce mı kullanabılıyor tam bılmıyorum

ilk 3ay kesinlikle yasak dedi doktorumuz canım. ondan sonra da haftada bir. bazı doktorlar lafını bile etmiyormuş ama bizimki özellikle uyardı...üstelik hiçbir tehlikeli durumum yoktu çok şükür
bızımkısı hıc oyle bısey demedı bunyeye gore herhalde
saece ıcıne bosalma olmıcak dedı laf kaynadı sormayı unuttum neden dıye

cok gecmıs olsun canım Allah bı daha sıkıntılar yasatmasın
ben hıc gıtmemıstım doktor telefon acıp acıklamıstı eger uzaksa gıtme tel ac derım

ıyı tatıller dılıyorum vucut ısının cok degısmemesıne dıkkat et koruyucu krem surmeyı unutma

Benim de evimde birçok ikea ürünü var. Bazıları gerçekten hem kullanışlı hem iyi çıktı. Örneğin aydınlatma ürünleri, avizeler, mutfak masası, sebzelik,aynalar…
Ama bazıları çok çok çabuk dağıldı. Oturma odam ikeadandı mesela, koltukların (belki modellerinden kaynaklıdır) sağı solu kırıldı, dağıldı. Değiştirmek zorunda kaldım. Banyoda kullandığım dolap da epey dağıldı.Yatak odasında kullandığım elbise askılığı/dolap da eğildi büküldü…Oturma odasındaki TV ünitesi nereye çeksen oraya eğiliyor…
Kısacası mobilyası bana pek tat vermedi, aksesuar ürünleri daha iyi gibi sanki…
Ben de bebek beşiği ikeadan düşünüyorum ama, kısa süre kullanırım biraz büyüyünce (ikinciyi de verirse Rabbim) genç odası yaparım diyorum…
Bazen de yaptıralım beşiği diyorum kendimiz tasarlayalım eşim de çizsin yaptırırız diyorum…Karar veremedim…

Not: Dağılan mobilyanın çoğu beyaz,yada boyasız ağaç...Ona ben de katılıyorum.

Offf esim de diyo biraz daha dur ona gore gidersin doktora.
Kan azalmıs o ilk cıktıgımkine gore simdi cok hafif geliyo devlet hst gitmek istemiyorum özele de para yok suan of kaldım boyle!

gecmis olsun tatlim umarim doktugun kum ile alakali birseydir...devlet hastanesıne gıt nolcak..merakta beklemekten iyidir...

Benim oturma odamın bebek odası takımı bu tatlım...
Görüntüsü çok güzel...Ben de çok beğenerek almıştım tv ünitesini filan...
Ama ne kadar dayanıklı, onu bi önceki iletimde belirttim....

Ben de eskiden süt,peynir çok severdim. Hepsinden tiksindim şimdi.
Yeni umudum süzme yoğurt. Onu denicem bakalım.

Benim oturma odamın bebek odası takımı bu tatlım...
Görüntüsü çok güzel...Ben de çok beğenerek almıştım tv ünitesini filan...
Ama ne kadar dayanıklı, onu bi önceki iletimde belirttim....

Tüh ya aklıma da yatmıştı, ama 3-4 sene idare eder dimi, mobilya öyle yerinde durcak, oynatılmıcak..Benim suntalem bir genç kızlık odam vardı tam 11 sene kullandım
Diğer mobilyalar da çok hantal geliyor, eğer kargoyu abartmazlarsa alıcam
:26:

Dayanır canım 3-4 sene herhalde. Hani bebek yaramaz olur orasını burası kırarsa bilemem ama
Bir de kendin monte ediyorsun evde, o da epey zor oluyo...

ıkeadan bene balkon takımımı aldım kargoya ayrı para kurmaya ayrı para alıyorlar o cok kotu ıste

cnm bak bblau da öle dio.. beyazlarda bi sorun var bence.. ama su var yani sen git resimlerini cek (biz elbise dolabını öyle yaptırdık) siparişle baska bi yerde yaptırr.. yarı fiyatına geliyor hersey. yeni evlendii arkadasımızz herseyin resmini cekip farklı yerlerde siparişle yaptırdı cok da güzel ve ucuz oldu.. benim perdelerim, abajurum ve salon aynam da ıkea. banyo aksesuarlarım da öyl onlarda hiç sorun cıkmadı.. gerci garanti veriolardırr büyük mobilyaya içinde kalcagına git konus sen bilirsinn.. kosulsuz iade alıyolar ben 1 ay kullandıgm halıları hav yaptı die toplayıp geri götürdüm. zaten bize yanlıs paket vermişler.. aldılar geri hemen.. git iice bilgi al

Gidebilsem gidicem de Buda yok ikea, mail attım bende.Umarım ilgilenirler. Yaptırmakta mantıklı aslında.

ıkeadan bene balkon takımımı aldım kargoya ayrı para kurmaya ayrı para alıyorlar o cok kotu ıste

benimm bitecik koltuguma getirmek ve kurmak için 50 küsür lira aldılar.. hemde 25 dk lık mesafe.. bırak self olan komidinlerden birini kuramadık.. alırken kurulum istesem % 8 mişş.. sonradan isteyince 140 liralık komidine (görsen tek cekmece kus kadar) 30 lira istediler 5 vida takmak içinn.. eve koltuk kurmaya gelen adamdan rica ettik 15 tl verip faturasız yaptırdık.. Az dolandırıcılık gibi oldu ama napimm

Ağlamak istiyorum :84::84: Bana çıkaracakları nakliye parasından ürkmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…