- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.081
Bize 2,5 aydan sonra 10 günde bir olmak şartı ile izin verdiler.
7. aya kadar normal bir şekilde olması zaten gerekliymiş.Ama tabi doktor hastasını daha iyi bilir, bir problem yok ise yasaklamıyorlar 3. aydan sonra.
Bizim konusu hiç gelmedi, bir de 7. haftada doktor değiştirdiğim için, yeni doktorla hiç konusu açılmadı.
Soramam da şimdi ben :78:
Doğrusu zaten hiç içimden de gelmiyor
ah cnm kabızlık benim de en büyük problemim. neler yaptım neler. kayısılar, incirler, armutlar, kara eriği kaynattım kendime meyve suyu yaptım onu içtim kaçgün boyunca ve daha aklıma gelmeyen neler neleeerr. ama yok, bana mısın demiyo... gittiğimde sorcam bakalım doktora, inşallah başka bi çare önerir:44:
telefonla baglamıolar cnmm mecburen gidicemm .. kociş yokk yarını bekle dedi ama beklemiyim biniyim dolmusa gideyim duyayım içim rahatlasın.. dönüşte alır beni olmassa:97:
bize doktor yasak die bişi demedi. cinsel ilişki devam edebilir ama herşeyde olduğu gibi abartmadan dedibenim kocam da yazık, bişi olcak die dokunmaya korkuyo zaten, benim de biraz işime gelio açıkçası en azından şu ilk üç ayı bi atlatana kadar böyle ii
Şu an içinden gelmiyor ama belirli bir haftadan sonra hormonlar tavan yapıyormuş
Geçen seferki doktorum bayandı sormuştum ona, şimdiki erkek soramam ben de
Şu an içinden gelmiyor ama belirli bir haftadan sonra hormonlar tavan yapıyormuş
Geçen seferki doktorum bayandı sormuştum ona, şimdiki erkek soramam ben de
çok şükür wc ye gidiyorum ama karın ağrısı yapıyor..bugün başıma geldi..zaten bigün bi yerim muhakkak ağrıyacak çözemedim ben bu işi...
Kızlar doktorlarınız size folik asitten sonra hangi vitaminleri verdi?
Bana dün elevit, marincap (balık yağı-omega 3) ve osteocare (kalsiyum eksiklikleri için) yazdı.
İki sorum var biri bunlar içilirken folik asiti bırakacak mıyız, doktora sormayı unutmuşum.
Bir de bunları sgk karşılıyor mu, ona gçre devlet hastanesinde veya sağlık ocağında yazdırsam mı ki?
Bana dün elevit, marincap (balık yağı-omega 3) ve osteocare (kalsiyum eksiklikleri için) yazdı.
İki sorum var biri bunlar içilirken folik asiti bırakacak mıyız, doktora sormayı unutmuşum.
Bir de bunları sgk karşılıyor mu, ona gçre devlet hastanesinde veya sağlık ocağında yazdırsam mı ki?
bu sıkıntıyı çözmemiz lazım. Bende de bel ağrısı yapıyo. Böyle kuyruk sokumuma doğru sanki baskı var gibi oluyo. Doktor da ıkınmaman lazım fazla demişti. Tuvalete bile korka korka gidiyorum yani:78:
ben elevit icmeye basladım 1 haftadır, ama folik asid icmiyorum ayrıca cünkü elevitin icinde mevcut bildigim kadarı ile....
ARkadaslar biz yarın itibari ile tatile cikıyoruz, arada bir ugrayıp haberlerinizi almaya calisacagim...Umarım herkesin test sonucları cok güzel cikmaya devam eder, bende alınca paylasırım mutlaka...
Kendinize iyi bakın sekerler
simdiden yazayımda sonra unuturum hehe
bana da sadece elevit verdi.elevitin içerisinde 7 adet vitamin var.bunların içinde de folik asit var, yani eleviti alırken folic asiti almana gerek yok.diğerleirnden sadece balık yağını duymuştum kimi doktor veriyor diye.sgklıyım, elevit için 3-4 tl ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Hurafe olduğunu bildiğim halde cesaret edemiyorum.SOnra bir arkadas sacımı kestirirsem vicudun saçı uzatmak için besin harcayıp ,önceliği saclara vereceğini söyledi.Mantıklı geldi ,eee tabi bir de benimsac kestirmemek için mantıklı bir sebebim oldu =))
ben folic plustan sonra elevite geçtim cnm. elevit zaten multi-vitamin ve mineral. içinde 1 günlük folik asit ihtiyacını karşılayacak kadar folik asitte var. sgk karşılıyo. ama diğer ikisini ben de bilmiyorum, sadece elevit verdi bana.
bende eleviti sağlık ocağından aldım 60 flim tabletli olanı 2 3 tl ye mi? Ne aldım ama kullanmıyorum midemi çok ağrıtıyo ağır geldi bana doktorum yerine süt iç dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?