2012 Şubat Anneleri

Bize 2,5 aydan sonra 10 günde bir olmak şartı ile izin verdiler.
7. aya kadar normal bir şekilde olması zaten gerekliymiş.Ama tabi doktor hastasını daha iyi bilir, bir problem yok ise yasaklamıyorlar 3. aydan sonra.

bize doktor yasak die bişi demedi. cinsel ilişki devam edebilir ama herşeyde olduğu gibi abartmadan dedi benim kocam da yazık, bişi olcak die dokunmaya korkuyo zaten, benim de biraz işime gelio açıkçası en azından şu ilk üç ayı bi atlatana kadar böyle ii

Bizim konusu hiç gelmedi, bir de 7. haftada doktor değiştirdiğim için, yeni doktorla hiç konusu açılmadı.
Soramam da şimdi ben :78:
Doğrusu zaten hiç içimden de gelmiyor

Şu an içinden gelmiyor ama belirli bir haftadan sonra hormonlar tavan yapıyormuş
Geçen seferki doktorum bayandı sormuştum ona, şimdiki erkek soramam ben de

çok şükür wc ye gidiyorum ama karın ağrısı yapıyor..bugün başıma geldi..zaten bigün bi yerim muhakkak ağrıyacak çözemedim ben bu işi...​

Evet hareketlere dikkat etmek gerekiyor, nazik nazik

Şu an içinden gelmiyor ama belirli bir haftadan sonra hormonlar tavan yapıyormuş

benimde hiç içimden gelmiyor sırtımı dönüp yatıyorum eşim allahtan çok sabırlıdır,çok düşkün değildir o şeye.. yoksa yanmıştım...

Benimki bayan ama nasıl desem o kadar Şefkatli ki bir büyüğüm ne bileyim teyzem,ablam filanmış gibi hissediyorum kadını. Sanki ailemden biri de senelerdir tanıyorum.
Öyle olunca da utanıyorum :)

çok şükür wc ye gidiyorum ama karın ağrısı yapıyor..bugün başıma geldi..zaten bigün bi yerim muhakkak ağrıyacak çözemedim ben bu işi...​

bu sıkıntıyı çözmemiz lazım. bende de bel ağrısı yapıyo. böyle kuyruk sokumuma doğru sanki baskı var gibi oluyo. doktor da ıkınmaman lazım fazla demişti. tuvalete bile korka korka gidiyorum yani:78:

Kızlar doktorlarınız size folik asitten sonra hangi vitaminleri verdi?
Bana dün elevit, marincap (balık yağı-omega 3) ve osteocare (kalsiyum eksiklikleri için) yazdı.
İki sorum var biri bunlar içilirken folik asiti bırakacak mıyız, doktora sormayı unutmuşum.
Bir de bunları sgk karşılıyor mu, ona gçre devlet hastanesinde veya sağlık ocağında yazdırsam mı ki?

ben folic plustan sonra elevite geçtim cnm. elevit zaten multi-vitamin ve mineral. içinde 1 günlük folik asit ihtiyacını karşılayacak kadar folik asitte var. sgk karşılıyo. ama diğer ikisini ben de bilmiyorum, sadece elevit verdi bana.

ben elevit icmeye basladım 1 haftadır, ama folik asid icmiyorum ayrıca cünkü elevitin icinde mevcut bildigim kadarı ile....

ARkadaslar biz yarın itibari ile tatile cikıyoruz, arada bir ugrayıp haberlerinizi almaya calisacagim...Umarım herkesin test sonucları cok güzel cikmaya devam eder, bende alınca paylasırım mutlaka...

Kendinize iyi bakın sekerler

simdiden yazayımda sonra unuturum hehe

Bana da sadece elevit verdi.Elevitin içerisinde 7 adet vitamin var.Bunların içinde de folik asit var, yani eleviti alırken folic asiti almana gerek yok.Diğerleirnden sadece balık yağını duymuştum kimi doktor veriyor diye.SGKlıyım, elevit için 3-4 tl ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam.

internette kayısı kurusu suyu diyo ama bakalım..inş düzelir..gerçi bebeklerlede alakalı..hareketlerimizi kısıtladığımız için tembelleşti bağırsaklar..

Oooo ne güzel bol bol dinlen, şimdiden iyi tatiller canım, özlicez seni

bende eleviti sağlık ocağından aldım 60 flim tabletli olanı 2 3 tl ye mi? Ne aldım ama kullanmıyorum midemi çok ağrıtıyo ağır geldi bana doktorum yerine süt iç dedi..

canım merhaba, iki ğç gündür giremedim işler yoğun diye geçmişi okumaya başladım

saç konusunda bende öyle bir yorum yapmıştım ama o kadar uzunduki banyodan sonra kurutmaya üşendiğim için ıslak yattım çoğunlukla ve geceleri de çok terliyordum saçlarımdan, ki uzun saç delisiyim ama
sonuç olarak boğazım şişti yine, ateşim çıktı dün. acile vs gittik şimdi daha iyiyim ve gidip saçlarımı küt kestirdim hemen yıkanınca kurutayım diye.
rahatladım da açıkcası sıcaklarda zor oluyordu.

Bana yeteri kadar süt içmiyorsun dimi dedi direkt nasıl anladıysa, ben de evet maalesef dedim.
O yüzden kalsiyumlu tableti verdi. Balık yağını da genelde veriyorlarmış sanırım herkese…
Çok şükür progestanı da bu hafta kesiyoruz artık…

bende eleviti sağlık ocağından aldım 60 flim tabletli olanı 2 3 tl ye mi? Ne aldım ama kullanmıyorum midemi çok ağrıtıyo ağır geldi bana doktorum yerine süt iç dedi..

Ben yutarken sadece şurup tadı veriyor o kadar, hiçbir yan etkisi olmadı bende çok şükür.Sütten soğudum ben ya :26:

evet karşılıyor hamilesn cünkü folic asiti bırak dedi bana zaten verdii vitaminin içinde hepsi var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…