- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.061
slm millet nasılsınız..? bugün çok şükür iyiyim..inş bundan sonra daha iyi oluruz..
selamlar güzel anne adaylarısizler ve bebişleriniz iyisinizdir inşallah
bu sabah saat 5 gibi çok fena bi baş ağrısıyla uyandım, ağladım resmen. kalkınca hafifleyen , yatınca dayanılmaz hale gelen bi ağrıydı. 1 saat filan öyle oturdum, yatamadım. sonra eşim kalktı, azıcık ovaladı başımı da öyle uyumuşum ancak. normalde de kolay kolay ağrı kesici filan içmem ama hamile olmasam kesin ii bi ağrı kesici alırdım bu sefer... hamilelikle alakası var mı ki baş ağrısının?
bu sabah saat 5 gibi çok fena bi baş ağrısıyla uyandım, ağladım resmen. kalkınca hafifleyen , yatınca dayanılmaz hale gelen bi ağrıydı. 1 saat filan öyle oturdum, yatamadım. sonra eşim kalktı, azıcık ovaladı başımı da öyle uyumuşum ancak. normalde de kolay kolay ağrı kesici filan içmem ama hamile olmasam kesin ii bi ağrı kesici alırdım bu sefer... hamilelikle alakası var mı ki baş ağrısının?
güaydın kızlar,
dün resmen mide bulantısıyla ve çıkarırken ölüyordum. Allah bir daha yaşatmasın. yaşayanlara da sabır versin. resmen 24 saatlik bir ders oldu bana. umarım sizler iyisinizdir
Geçmiş olsun canım...
Evet gebelikte başağrısı oluyor, ben de çekiyorum son bir haftadır.
Genellikle orta hafiflikte ve gün boyu süren tarzda bir ağrı.
ne diyeceğimi bilemedim yat biraz dinlen devam ederse gidersin.inşallah geçer tez zamanda.ben de afedersin eşimle bişeyler yapmıştım tuvalete bi gittim resmen kan boşaldı.hala da tuvalete gittikçe az az geliyo ama içim rahat bişey olmaz gibime geliyo.ayarlarımı bozdu diye düşünüyorum:)
saol cnm sana da geçmiş olsun. gün boyu sürse ben dayanamazdım heralde, o kadar şiddetliydi yani:44:
ama napalım, bebişlerimiz sağlıklı sihhatlı olsun da asıl önemli olan onlar
ilk 3ay kesinlikle yasak dedi doktorumuz canım. ondan sonra da haftada bir. bazı doktorlar lafını bile etmiyormuş ama bizimki özellikle uyardı...üstelik hiçbir tehlikeli durumum yoktu çok şükür
Doğru canım haklısın, sağlıklı olsunlar da çekeceğiz biz Allahın izniyle.
Sonra bir bakacağız ki kucağımızdalar inşallah, ne çektiklerimiz kalacak aklımızda ne sıkıntılarımız.
Benim hamileliğim çok sıkıntılı başladı, geç döllenme olduğu için anlayamadılar, doktor doktor gezdim, sonrasında iç kanama geçirdim...Bir sürü hikaye.
Şimdi dönüp bakıyorum hiç birini de ben yaşamamışım gibi geliyor bana...
geçmiş olsun cnm benimde karın ağrım vardı şekerli su yaptım ama ne fayda..söylemesi ayıp kabız olmuşum sanırım ondan..halada ağrıyo hafiften ama açık bol şekerli bi çay içtim ama faydası olurmu? bilmem..sanırım hamilelerin genel sorunlarından biride bu...ne iyi gelir acaba..çokta meyve yiyorum oysa..baş ağrısıda çok zor...kolonyayla falan ovala..inş bi daha olmaz cnm..kas gevşetici ilaç ona çok iyi gelir ama bebek var.olmazsa patates dilimle soğuk soğuk koy..
Bana daha ilk hamile olduğumu öğrendiğimde zinhar ilişki yok dedi.
Kesinlikle yasakladı. Düşük riskim de vardı.
Daha sonra doktor değiştirdim ama ona da sormadım.Ama o da ev işi, vs yasaklamıştı, muhtemelen ilişkiyi sorsam ona da hayır derdi.
CEsaret edemem valla ben.
Dün karından baktı bebeğe, ama biraz kilo olduğu için istediği net görüntüyü elde edemedi. Vajinal baktı.
Usg aletini çıkarınca alete baktı, oh çok şükür zarar ziyan vermemişiz dedi şakayla karışık.
Demek ki ilişki de zararlı halen....
kızlarrrr simdi netten baktım ikili test sonucu cıkmısss..
down sendrom tarama riski cutoff degerinin altındadır
trisomi 18/13 tarama riski cutoff degerininn altındadır diyo. :44::44::44:
aynı sonuclartı e maille doktora da gönderiyolarmıs. ama doktor beni aramıcak ben gidicem heralde dimi:44::44::44:
Bize 2,5 aydan sonra 10 günde bir olmak şartı ile izin verdiler.
7. aya kadar normal bir şekilde olması zaten gerekliymiş.Ama tabi doktor hastasını daha iyi bilir, bir problem yok ise yasaklamıyorlar 3. aydan sonra.
Cut off değerinin altında diyorsa riskli sınırın altında demek canım. Hadi gözün aydın...
Doktor seni aramaz muhtemelen istersen bi ara sor bakalım sen.Telefonda da bilgi verir kontrole gitmeyeceksen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?