- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.161
merhaba arkadaşlar nasılsınızz benim çok midem bulanıyor hiç birsey yiyemiyorum benn
Müdürün eşinin kredi kart ekstresi gelmiş olabilir
Evet olabilir
Bizim şirket İtalya bağlantılı çalışan bi şirket. İtalyanlar ağustos ayında çalışmazlar, o yüzden bizim işler hep durgunlaşır bu sıralar.
Herkes yarı yarıya boş oturur ama başkasının boş oturmasından, nette vakit geçirmesinden rahatsız olur
Adama sıkıntı geldi boşluktan heralde
müdürün eşinin kredi kart ekstresi gelmiş olabilir
merhaba arkadaşlar nasılsınızz benim çok midem bulanıyor hiç birsey yiyemiyorum benn
Evet olabilir
Bizim şirket İtalya bağlantılı çalışan bi şirket. İtalyanlar ağustos ayında çalışmazlar, o yüzden bizim işler hep durgunlaşır bu sıralar.
Herkes yarı yarıya boş oturur ama başkasının boş oturmasından, nette vakit geçirmesinden rahatsız olur
Adama sıkıntı geldi boşluktan heralde
bende bugün çok keyifsizim..
Bilmiyorum neden bir sıkıntı var içimde..
Birde öğlen söylemesi ayıptır iki bardak kadar ayran içtim iyice uyuzlaştım, uykum geliyor..
Bugün yeter artık müşteri şikayetide almak istemiyorum, bir an önce akşam olsun...
Selam kizlar, yazamadim bayadir ama okumaya calisiyorum, masallah 1000 sayfaya yakin yazi oldu. Allah muhabbettimizi artirsin
Bugunlerde herkesler tatilde ben isyerinde canimin istedigi kadar is yapiyorum ama birikti haftaya izne cikicaz kismetse biraz is bitirmem lazim. Doktora gidip guzel haberleri alanlar tebrik ediyorum insallah darisi basima, bebek oldu 12 haftalik ben daha ikili testlere giremedim. Turkiye'ye gelince tam 13+2 lerde falan gorucez doktorumuzu. Belki cinsiyeti de soyler de alisveris yaparim ucuz ucuz Turkiye'den.
Sizlerin yazilarini okumazsam ben hamilelik olayina hic motive olamiycam ben, karin daha cikmadi, bulanti yok, as erme desen deli gibi cekirdek yiyorum son gunlerde, baska da bisey yok.
Annemle atistik gecen gun, telefonda soruyor 'aa karnin cok buyumedi ve goguslerin buyuduyse oglan olurmus, hadi insallah' demez mi, ben de 'moral bozma kiz olursa sevmiycekmisin' dedim, kendisinin oglu yok, ablam hamileyken eksi yedi diye hem kendi hem ablamin moralini bozdu resmen kabullenemedi torununun da kiz olmasini. Simdi ayni seyi bana yapiyor. Soyleyince de ben cok seviyorum kizlarimi da torunumu da degisik olsun diye erkek istermis. Hrrr... Saglikli olsun de bitsin. Artik bahsi gecmez heralde bu konunun. Zaten sinirlenecek yer ariyorum, bir cogunuz gibi benden de var gerginlik, Allah sonumuzu hayretsin...
Sevgiler
Müdürlerin geneli öyle boş oturunca boşa para verdiğini düşünür.Bu arada italyan olasım geldi tatili duyunca
selam tatlim...oh oh sende yakinda turkiyedesin demek ne guzel..bizde geliyoruz agustosta benim 14. haftamdainsallah guzel haberlerle gelirsin doktordan canim anneciginin icinde kalmis cok erkek evlat...benimde kayinvaldem oyle 2 oglu var kiz olsun diyip duruyor..aman sinirlenmee saglikli olsunda gerisi onemli degil.. iyi tatiller by the way
:)) sizin yerinizde olamayan ne insanlar var, şükredin be şükredin de kapa telefonu :))
çok şanslıyız, zor aylarımız kışa denk gelecek çoook şükür Yarabbimm
Benim kayınvalidem de kız kız deyip duruyor. İki torunu var, ikisi de erkek. Kendisinin 2 oğlu+2 kızı var.
Bana sorarsan hiç özel bir isteğim yok, Rabbim ne nasip ederse başım üstüne. Ben sağlıklı olması için dua ediyorum. Kızı erkeği bir
O inşallah kız olur dedikçe içim kalkıyor, sağlıklısını dile, öyle deme diyorum, bir kulaktan giriyor bir kulaktan çıkıyor.
Hem cümlesinin başına sağlıklı olsun, eli yüzü düzgün olsun eklemediği için sinirleniyorum, hem de olaya sadece kendi açısından baktığı için.
Belki ben erkek istiyorum, biz iki kızız, belki benim annem de erkek özeniyor. Benim dünyamda sadece sen mi varsın
Kızıyorum işte kendi kendime
Telefon açsalar iyi bizzat üşenmeyip bu sıcakta buraya geliyorlar..
Evet tatlım dediğin gibi zor günler kışa gelcek inş. bebişlerimizde hasta olmadan büyütürüz..
Geçenlerde arkadaşım doğum yapmıştı bende kendini toparlasın öyle arayım dedim, dün aradım işte bir haftalık bebeği hasta etmişler..
Birileri demiş bu kıyafet ince kalın giydirelim birileri demiş bu kalın ince giydirelim birileri demiş banyo yaptıralım çocuğu hasta edip iki gün hastanede yatırmışlar..
O nedenle çok fazla kişiyi dinlememek gerekiyor, umarım hiç birimiz sıkıntı çekmeyiz bu konuda.
londra kisin kar buz oluyor 2 senedir cookk soguk olyoooo..bi de sik sik kontrollere gidecegimiz zamanlar o zamanlar korkuyorm kardan buzdan acikcasi :18: bi de daha bugun 25 derece oldu burasi yaz boyu ilk kez isiniyor hava cok mutlu oldum..sirtima sal alip oturmaktan kombi yakmaktan sikilmistim artik...dun aksam dahil yaktim hep kombiyi..oh giydim minicik etegimi efil efil camlarida actim ne guzelmis yahu boyle oturmak..ama turkiyede cok sicak be anacim sizinde allah yardimciniz olsun orda o sicakta mide bulantisi cektigimi dusunemiyorum bile...
londra kisin kar buz oluyor 2 senedir cookk soguk olyoooo..bi de sik sik kontrollere gidecegimiz zamanlar o zamanlar korkuyorm kardan buzdan acikcasi :18: bi de daha bugun 25 derece oldu burasi yaz boyu ilk kez isiniyor hava cok mutlu oldum..sirtima sal alip oturmaktan kombi yakmaktan sikilmistim artik...dun aksam dahil yaktim hep kombiyi..oh giydim minicik etegimi efil efil camlarida actim ne guzelmis yahu boyle oturmak..ama turkiyede cok sicak be anacim sizinde allah yardimciniz olsun orda o sicakta mide bulantisi cektigimi dusunemiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?