2012 Şubat Anneleri

oyy kiyamamm... allah kolaylik versin tatlim...dusunmesi bile yetti bana burdan

Benim bildiğim yeni doğum yapan kişinin hemen ziyaretine gidilmez ,
anne biraz kendini toparlasın dimi ama nerde..
Ben annemde kalcam ama kayınvalidem gelir bol bol ve şöyle yapsak böyle yapsak der gibi..
Aman herşeyin hayırlısı şimdiden bunları düşünmek istemiyorum, o günlerinde ayrı bir güzelliği vardır heralde..

ya ona ne dimi ama...sana soruyormu sen ne istiyorsun diye hicc..aman sinir oldum

Kendi egosunu tatmin edecek ya...
Ama Allah'tan başkan çok kuvetli tavır koydum, artık pek çizgiyi aşamıyorlar...
Eğer susup otursaymışım ilk evlendiğim zamanlar, vay halimeydi benim şimdi.
Çocuğumu arada sevmeme izin verirlerdi heralde...

hic yaz olmamasida cok sinir bozucu oluyr..surekli bunalim bi hava insan bir gunese hasret yasiyor bu ulkede..neyseki bu hafta bi iyi iste..neselendim bende ilk defa bugun hava sayesinde...ben tahmin ediyorum orayi ya allah yardimciniz olsun kizlar...

Ohh oh ne guzel tatil yaklasti desene. Sen bayramda orda olucaksin galiba, herkesi gorursunuz iste ne guzel. Biz bolca aile arkadas ziyareti bi de deniz tatili, uc hafta oralardayiz... Daha bizimkiler(annem disinda) bilmiyorlar bebegi, dur bakalim, cesitli soyleme seneryolarimiz var, sasirticaz herkesi :97: Kesinlikle saglikli olmasi en en onemli sey. Simdi, dogumda, dogduktan sonra... hep... Aramiycam bir iki gun, anlasin uzuldugumu kizdigimi...
Sana da iyi tatiller canim, buralarin sogugundan yagmurundan daral geldi 40 derecede bunalmak istiyorum artik ben. (haftaya bu dedigimi geri alirim ama nese :26:)
Ama bunalanlara da sabirlar diliyorum. Kesin bi karpuz tadini cikarin

:))) ahaha o ne ya valide sultan gibiymis seninki.. sana kizinca, alin cocugu sut anneye verin o emzirecek derdi herhalde

Vardır tabi hayatım, ya ben kayınvalidemide çok seviyorum durcağı yeri bilen bir insan.
dün gece ateşim çıktı başımdan ayrılmadı sağolsun ayaklarımı ovdu sağolsun.
Yani benim annem de zor insandır, ben benimde anneliğime saygı duysunlar, bende onların tecrübelerine saygı duyayım
ikiside başımda olsunlar istiyorum, onlarında ilk torunları olacak bu kuzucuklar inşallah onlarıda hayata bağlıcak, annemide
babamlardan sonra (

:))) ahaha o ne ya valide sultan gibiymis seninki.. sana kizinca, alin cocugu sut anneye verin o emzirecek derdi herhalde

Yüz verseydim kendini valide sultan zannederdi belki de
Ama keşke hürremin kayınvalidesi kadar akıllı olsa da canımı yese
Köylü kurnazı denen tip benimkisi...
Allahtan hepsi püskürttüm geri zamanında, yoksa 1 kayınvalide+2 görümce çekilmezdi

akilli kizsin..ne yapacagini cok iyi bilirsin sen

Ohoo senin bücürler çok şanslı olacak desene ..
İnşallah gönlünden geçen olur tatlım..
Valla benle uğraşmak çok zordur zamanında anneme çok çektirmişim ve şimdi anlıyorum yaptığım hataları..
Annem süt iç kızım derdi bak faydalı ben sırf o istiyor diye içmezdim inat ederim..:))
Şimdiki aklım olsa hiç üzermiyim.. ki ailemden uzak kalınca bunu daha iyi anladım ...
ama yine kıskançlık yapar gibiyim ama napim elimde olan birşey değil..:)
Ablam bizim aile için ilk torun olacak ve ismini Mehmet Efe koyacaklar .. Eniştemin şehit abisinin adı Mehmet aynı zamanda benim rahmetli amcamında adı Mehmet yani babam şimdi en büyük abim diye abim diye severse ablamın kini ve benimkini az severse diye şimdiden kuruntu yapıyorum
Offf yaa bu kıskançlık huyumu yenmeliyim ama beceremiyorum..
Küçüklükten gelen birşey bence, çünkü küçükkken annenem ablamı annesinin ismi olduğu için annem diye severdi ablamı bende giderdim gizli gizli ağlardım :):)
Annemde beni bildiği için zavallı ablama ne ördüyse banada aynılarından örmüş alınganlık yaparım diye..

Benim annemde abimlere daha düşkündür ama abimler küçüklüklerinden beri hem çalışıp hem okurlar
evin babaları diye severdi ve hep onlara ayrı bir ilgi özen vardır ama haklı da kadın ne yapsın.
ben geç kalmışım yaş olarak biraz o mücadelelerine.
beni daha çok sağlığım için kayırırlar hep.
abimler banada babalık yaptılar ve çok üstüme titrerler belki bende bu yüzden kıskançlık olmadı hiç, onu düşünmedim.
Allahım yokluklarını göstermesin inşallah.

hadi ya azelyacim tickerdaki bebeginde buyumus cok tatli olmus minik insan olmus vay be masallah bebisine

Evet teyzesi büyümüş Bugün içimdeki yavru kuşuda gördüm ama sadece 3 dk. Doktor ekranı sadece 3dk. çevirdi bana, o arada elini oynattı çok hoşuma gitti Gözleri öne gelmiş artık yerlerine oturmuşlar onu farkettim.Takla atıyordu

sagol tatlim..bosver bosver kirginlik yapma..araki konu uzayip canini sikmasin..tatilde cekilmez simdi niye aramadin etmedin flanlar..en iyisimi kendini dusun kafa rahatligin icin ara..seni dusundugumden soyluyorum..uzaktan gelince aradin aramadinlar cok yorar insani bilirim...ayyy herkes cok sasiracak desene soyleyince..bi suru tebrik alicaksin...insanin cok hosuna gidiyor ya..bu h.sonu bir kac arkadasla gorustuk tebrik ettiler cok mutlu oldum.. ben etrafimda pek kimse olmadigindan hamile oldugumu hissedip simaramiyorum cogu zaman..tebrikler cok iyi geliyor insana..

canimmm umarim cabuk gecer bulantilarin..cok zor biliyorum..azelyanin dedigi gibi meyve ye... en guzel kokan sey meyve cunku..beyaz leblebi mide bulantisinina cok iyi geliyor..bende meyveyle besleniyorum birde bol su icmeli...

evet meyvamı guzel tüketiyorum fakat suyu fazla ıcınce mıdemı kaldırıyor ıdare edıcem artık 1 ay daha

oyy yerim ben o minnosu...sana el sallamistir belki annesi..masallah masllah ona... hareketli cocuk olacak demekki...gozlerine kadar gorunuyor mu ulturasonda yahu vay anasini sayin seyirciler...

kızlar ya birşey sorucam bir iki gündür yemek borusundan geliyor gibi bir yanma var boğazıma kadar
sanki ne yesem içsem kesmicek bu hissi
yanoooruuumm resmen
sizde de oluyor muu_

oyy yerim ben o minnosu...sana el sallamistir belki annesi..masallah masllah ona... hareketli cocuk olacak demekki...gozlerine kadar gorunuyor mu ulturasonda yahu vay anasini sayin seyirciler...

Gözü değil de göz çukuru siyah yuvarlak şeklinde görünüyordu, daha önceden birbirinden baya ayrıktı, şimdi yerlerini bulmuşlar.
Ama elleri parmakları çok netti canım ya, sanki başkasının bebeğini izliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…