- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.181
off off bana da sıcaktan gına geldi bunaldım boğuluyorum hava 40 derece vardır kesin oyyyyy bu ne sıcak yarebbimmmmmmmmklimayı kapattım basımı agrıtıyor diye dayanamadım yine actım işteym oraya buraya kalkıp geliyorum her yer yanıyor masadan kalkmak istemiyorum agırlık çöktü uykummm geldii şimdi uyucam şuracıktaaa
ay inşallah yarabiiiiiim, işimiz zor bizde kesin her kafadan bir ses çıkacak
o yüzden ben başlarında olmayı çok istiyorum bebişlerin. en azından kendi otoritemi sağlarım
eşimde başlarında olmanı istiyorum dedi sağolsun destekledi bu konuda.
iki çocuk zor olur çünkü annemlerin yaşları da var.
gelsinler sevsinler destek olsunlar başım üstüne, ama kendi egolarını tatmin etmeye kalkmasınlar yeter ki
siz bilmezsiniz deyip, bizim önümüzü kesmesinler ben başka birşey istemiyorum.
ya ona ne dimi ama...sana soruyormu sen ne istiyorsun diye hicc..aman sinir oldum
evet hayatım ya çok sıcak buralar, bak sende anlattın bana şlimdi orasını ohh dedim serin serin :)) ne güzel
cam açsan sinek doluyor, klima açsan bir yere kadar.
şu sandalye yerine bir küvet olsa içinde otursam ne şahane olurduuu
selam tatlim...oh oh sende yakinda turkiyedesin demek ne guzel..bizde geliyoruz agustosta benim 14. haftamdainsallah guzel haberlerle gelirsin doktordan canim anneciginin icinde kalmis cok erkek evlat...benimde kayinvaldem oyle 2 oglu var kiz olsun diyip duruyor..aman sinirlenmee saglikli olsunda gerisi onemli degil.. iyi tatiller by the way
Kendi egosunu tatmin edecek ya...
Ama Allah'tan başkan çok kuvetli tavır koydum, artık pek çizgiyi aşamıyorlar...
Eğer susup otursaymışım ilk evlendiğim zamanlar, vay halimeydi benim şimdi.
Çocuğumu arada sevmeme izin verirlerdi heralde...
Benim bildiğim yeni doğum yapan kişinin hemen ziyaretine gidilmez ,
anne biraz kendini toparlasın dimi ama nerde..
Ben annemde kalcam ama kayınvalidem gelir bol bol ve şöyle yapsak böyle yapsak der gibi..
Aman herşeyin hayırlısı şimdiden bunları düşünmek istemiyorum, o günlerinde ayrı bir güzelliği vardır heralde..
:))) ahaha o ne ya valide sultan gibiymis seninki.. sana kizinca, alin cocugu sut anneye verin o emzirecek derdi herhalde
O kadar sıcak var ki, pazar günü denize bile gitmek istemiyorum, çünkü gölgede yanıyorum
Yüz verseydim kendini valide sultan zannederdi belki de
Ama keşke hürremin kayınvalidesi kadar akıllı olsa da canımı yese
Köylü kurnazı denen tip benimkisi...
Allahtan hepsi püskürttüm geri zamanında, yoksa 1 kayınvalide+2 görümce çekilmezdi
Vardır tabi hayatım, ya ben kayınvalidemide çok seviyorum durcağı yeri bilen bir insan.
dün gece ateşim çıktı başımdan ayrılmadı sağolsun ayaklarımı ovdu sağolsun.
Yani benim annem de zor insandır, ben benimde anneliğime saygı duysunlar, bende onların tecrübelerine saygı duyayım
ikiside başımda olsunlar istiyorum, onlarında ilk torunları olacak bu kuzucuklar inşallah onlarıda hayata bağlıcak, annemide
babamlardan sonra(
Ohoo senin bücürler çok şanslı olacak desene ..
İnşallah gönlünden geçen olur tatlım..
Valla benle uğraşmak çok zordur zamanında anneme çok çektirmişim ve şimdi anlıyorum yaptığım hataları..
Annem süt iç kızım derdi bak faydalı ben sırf o istiyor diye içmezdim inat ederim..:))
Şimdiki aklım olsa hiç üzermiyim.. ki ailemden uzak kalınca bunu daha iyi anladım ...
ama yine kıskançlık yapar gibiyim ama napim elimde olan birşey değil..:)
Ablam bizim aile için ilk torun olacak ve ismini Mehmet Efe koyacaklar .. Eniştemin şehit abisinin adı Mehmet aynı zamanda benim rahmetli amcamında adı Mehmet yani babam şimdi en büyük abim diye abim diye severse ablamın kini ve benimkini az severse diye şimdiden kuruntu yapıyorum
Offf yaa bu kıskançlık huyumu yenmeliyim ama beceremiyorum..
Küçüklükten gelen birşey bence, çünkü küçükkken annenem ablamı annesinin ismi olduğu için annem diye severdi ablamı bende giderdim gizli gizli ağlardım :):)
Annemde beni bildiği için zavallı ablama ne ördüyse banada aynılarından örmüş alınganlık yaparım diye..
hadi yaazelyacim tickerdaki bebeginde buyumus cok tatli olmus minik insan olmus vay be masallah bebisine
Ohh oh ne guzel tatil yaklasti desene. Sen bayramda orda olucaksin galiba, herkesi gorursunuz iste ne guzel. Biz bolca aile arkadas ziyareti bi de deniz tatili, uc hafta oralardayiz... Daha bizimkiler(annem disinda) bilmiyorlar bebegi, dur bakalim, cesitli soyleme seneryolarimiz var, sasirticaz herkesi :97: Kesinlikle saglikli olmasi en en onemli sey. Simdi, dogumda, dogduktan sonra... hep... Aramiycam bir iki gun, anlasin uzuldugumu kizdigimi...
Sana da iyi tatiller canim, buralarin sogugundan yagmurundan daral geldi 40 derecede bunalmak istiyorum artik ben. (haftaya bu dedigimi geri alirim ama nese :26:)
Ama bunalanlara da sabirlar diliyorum. Kesin bi karpuz tadini cikarin
canimmm umarim cabuk gecer bulantilarin..cok zor biliyorum..azelyanin dedigi gibi meyve ye... en guzel kokan sey meyve cunku..beyaz leblebi mide bulantisinina cok iyi geliyor..bende meyveyle besleniyorum birde bol su icmeli...
Evet teyzesi büyümüşBugün içimdeki yavru kuşuda gördüm ama sadece 3 dk. Doktor ekranı sadece 3dk. çevirdi bana, o arada elini oynattı çok hoşuma gitti Gözleri öne gelmiş artık yerlerine oturmuşlar onu farkettim.Takla atıyordu
evet meyvamı guzel tüketiyorum fakat suyu fazla ıcınce mıdemı kaldırıyor ıdare edıcem artık 1 ay daha
oyy yerim ben o minnosu...sana el sallamistir belki annesi..masallah masllah ona... hareketli cocuk olacak demekki...gozlerine kadar gorunuyor mu ulturasonda yahu vay anasini sayin seyirciler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?